bbbb Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δεν έχεις άδικο.Αυτό το έχω κρατήσει και εγώ ως συνήθεια.Αρκετές φορές όσο το χρησιμοποιούσα ως βασικό κινητό πατούσα το κουμπί της φωνής για να βεβαιωθώ ότι το κινητό έχει ήχο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καλά στις gingerbread ήταν σαφώς δυνατότερος . Εχει μέσα το low sound fixer ; ή αν έβαζες το volume+ ; Έβαλα το Volume+ και ναι μεν αυξάνει την ένταση ήχου, όμως δυστυχως παραμορφωνει τον ήχο το ηχείο ειδικά αν το βάλω στο full (+4) και ακούγεται χάλια. Υπάρχει τρόπος εκτός από την αύξηση έντασης ήχου να μπορούμε να βελτιώσουμε και ποιότητα ήχου??? Το sound fixer που να το ψάξω? εφαρμογή είναι? δεν το βλέπω πουθενά!!! Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 low sound fixer http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41176071&postcount=1164 Δες αν υπάρχει στο /system/app αυτό το apk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πάντως στην 4.2.2 την δικιά μου του tytung δεν είναι στο /system/app αλλά στο /data/app , επίσης το silence.ogg που βρίσκεται γιατί δεν το βρίσκω ούτε στο /system/data/media... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Γιώργο δες στο /system/media/audio/ui/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Δεν είναι ούτε εκεί ... Δεν πειράζει (ο ήχος ) Υγ αφού το επανεγκατέστησα και πήγε στο data/app πάλι (η εφαρμογή ) Edited June 23, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 1. Τελικά ότι και να κάνω για τον ήχο το πολυ πολυ καταφέρνω να αυξήσω λίγο την ένταση αλλα με πολύ χάλια αποτέλεσμα από πλευράς ποιότητας σε σχεση με τον ήχο που εχω σε windows... 2. Επίσης παρατηρώ ότι σε όσες nativeSD JB Roms έχω δοκιμάσει αυτες τις μέρες, όταν κάνω μια εξερχόμενη κλήση πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα με το κυκλάκι φόρτωσης να γυρίζει μέχρι να ξεκινησει η κληση, πράγμα που είναι λίγο έως πολύ σπάσιμο νεύρων... (μέχρι να γίνει τελικά η κλήση έχω ξεχάσει ποιον καλούσα...) Λύνεται κάπως αυτό??? Γενικά πάντως βλέπω ότι μάλλον δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια εξέλιξης του Android για HD2, αφού στις παλιές τις SD Roms είχα δει καλύτερη συμπεριφορά της συσκευής παρόλα τα μικροπροβληματάκια της και εκεί (κυρίως σε bt, κατανάλωση μπαταρίας κλπ) Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει σε Nand Roms τις οποίες ποτέ δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν εκεί είναι καλύτερα τα πράγματα... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Nέα nexushd2 cm10.1 απο τον tytung http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 που διορθώνει από ότι λέει την "μαύρη" οθόνη στις κλήσεις.Ο tytung πλέον απαιτεί για ότι απορίες έχουμε να γράφουμε στο νέο του forum !!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42888191&postcount=2047 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Παιδια γεια σας προσπαθησα να βαλω την καινουρια Ρουμ του tytung σε Nand- Data2Ext http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 με καθαρη εγκατασταση αλλα μου βγαζει αυτο και δεν προχωραει unfortunately the process com.google.process.gapps has stopped (δυστυχώς η διαδικασια com.google.process.gapps έχει σταματήσει) μηπως το εκανε και σε κανεναν αλλο αυτο και αν ναι πως διορθονετε???? Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Nέα nexushd2 cm10.1 απο τον tytung http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 που διορθώνει από ότι λέει την "μαύρη" οθόνη στις κλήσεις.Σε εμένα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, μου το κάνει συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Tην δοκίμασα και εγώ πριν λίγο και πράγματι το bug αυτό συνεχίζει να υπάρχει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Πέδες έχει κάνεις άλλος πρόβλημα με το κινητό να του κολλάει λόγο υπερθέρμανσης; Γιατί εμένα τώρα κανά 3 εβδομάδες μου κολλάει το τηλέφωνο και το βλέπω ότι είναι πολύ ζεστό όταν μου κολλάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μήπως την ζημιά την κάνει κάποιο πρόγραμμα που έβαλες πρόσφατα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Οχι φίλε bbbb δεν έχω βάλει κάποιο εξτρά πρόγραμμα στο κινητό! αλλά από ότι παρατήρησα το πρόβλημα μου το κάνει όταν μπαίνω στο ιντερνετ! Nα πω ότι μπαίνω απο τον opera αλλά παλιότερα δέν είχα τέτοιο πρόβλημα! μόνο τώρα τελευταία μου το κάνει! και βλέπω ότι το κινητό ζεματάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το κινητό κάτα την χρήση πάντα ζεσταίνεται,ανεξάρτητα του λειτουργικού που έχει πάνω.Θα προτείνω να πάρεις ένα backup και μετα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και να το παρακολουθήσεις 2-3 μέρες να δεις πως θα πάει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εμένα μου το έκανε πριν καιρό και έφταιγε ο συγχρονισμός του browser. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και δες... Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Nα πω ότι μπαίνω απο τον opera αλλά παλιότερα δέν είχα τέτοιο πρόβλημα! μόνο τώρα τελευταία μου το κάνει! και βλέπω ότι το κινητό ζεματάειεάν έχεις άλλη μπαταρία να δοκιμασεις γιατί μπωρει να τα έχει παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Οκ' πέδες θα δοκιμάσω και με αλλη μπαταρια και θα σας πω! Ευχαριστω πάντος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ο cotulla έγραψε στο twitter πως ψάχνει για νέα συσκευή, φαίνεται πως εγκαταλείπει το hd2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ο cotulla ότι ήταν να κάνει,το έκανε και με το παραπάνω.Το αν θα συνεχίσει το android development στο hd2,εξαρτάται πια απο τους android developers που προς το παρόν,συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στη συσκευή.Εννοείται πως όποια συσκευή πάρει ο cotulla και κάνει τα κόλπα του,θα ειναι η επόμενη μου συσκευή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποια συσκευή με την οποία μπορεί να "παίξει" και να κάνει κόλπα αντίστοιχα με αυτά που έκανε στο HD2; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drigel Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 θα ήθελα πρώτα από όλα να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά σας. Είμαι κάτοχος HD2 εδώ και αρκετά χρόνια. Έχω wm rom 3.14. To radio είναι 2.15.50.14 και SPL-3.03.000 XE. Θα ήθελα να βάλω μια NAND ROM η οποία να είναι σταθερή, γρήγορη και χωρίς καθόλου προβλήματα (μαύρη οθόνη μετά απο κλήση , ήχος, κλπ) λόγω του ότι είναι το μοναδικό κινητό μου και άκρως απαραίτητο για τη δουλεία μου. Επίσης χρησιμοποιώ αρκετά το GPS. Θερμή παράκληση να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη γιατί έχω χαθεί με τόσες που υπάρχουν και από που να την κατεβάσω. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερο MAGLDR ή CLK BOOTLOADER και τι SPL να βάλω. Τι κάρτα SD να χρησιμοποιώ , μπορώ και 32 gb ?Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ναι μπορείς να βάλεις και 32gb.Δεν εξαρτάται τόσο απο τα gb όσο απο την συμβατότητα της κάρτας.Απο την στιγμή που έχεις τη συσκευή ως βασική,θα προτείνω να δοκιμάσεις πρώτα την μέθοδο nativesd που δε θα σου σβήσει τα wm απο την nand.Στον οδηγό της υπογραφής μου έχω σχετικές οδηγίες.Επισης η μαύρη οθόνη στις κλήσεις στην τελευταία android rom 4.2.2 ειναι πριν την κλήση και όχι μετά και ουσιαστικά δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.Απλά χτυπάει το τηλέφωνο και δεν ανοιγει η οθονη.Πατάς οποιοδήποτε κουμπί πλην του power,ανοιγει η οθονη και απαντας Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποια συσκευή με την οποία μπορεί να "παίξει" και να κάνει κόλπα αντίστοιχα με αυτά που έκανε στο HD2; Θεωρητικά οποιαδήποτε συσκευή με quallcomm cpu ειναι κατάλληλη για πειράματα.Πρακτικά θα δούμε αν και πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 μετά απο αρκετό χρονικό διάστημα και ενώ εχω δώσει το leo μου τα έφερε έτσι ο καιρός και ξαναγύρισε σε μένα:lol::lol: μετά απο ενα χρόνο!!! μόνο που μου ήρθε στα χέρια μου ολίγον τι σακατεμένο δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε το παλικάρι που το είχε αλλα η κάρτα μνήμης ειναι άδεια και όποια επιλογή και να πατήσω ξαναγυρνάει στο μενου..καμιά βοήθεια τι να κάνω???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Καλως το δέχτηκες πίσω.Μεγειά και πάλι :p Θα του ξαναφορτώσεις μια ρομ και θα ζωντανέψει.Οδηγίες εχω στο λινκ της υπογραφής μου.Βεβαιώσου ότι η κάρτα ειναι όντως άδεια,βάζοντας την στο pc ή σε άλλο κινητό,κάνε της ένα φορματ και ένα ext4 partition 2gb και ξαναβάλε μια νέα nand rom σύμφωνα με τις οδηγίες.Πλέον έχουμε φτάσει να έχουμε ρομ με android 4.2.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 αυτή προτεινω να την βάλεις και ως nativesd rom εφόσον η κάρτα μνήμης ειναι αρκετά γρήγορη για να δουλέψει οκ.Θα τα βρεις όλα στον οδηγό Edited July 5, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts