Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα μπορεί κάποιος να μου θυμίσει εάν σε αλλαγή - αναβάθμιση Radio χάνω όλα τα δεδομένα στη συσκευή ή παραμένει και μετά όπως είναι με τις εφαρμογές που έχω ήδη μέσα???

2. Επίσης αξίζει να αναβαθμίσω σε το Radio από 2.08.50.05 σε 2.15.50.14??? Θέλω να βάλω καμιά NativeSD Android Rom να δω πως συμπεριφέρονται αυτές...

3. Το Radio επηρεάζει μόνο επικοινωνίες στα Windows ή και σε Android όταν το τρέχω???

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1.Σε αλλαγή radio δεν χάνεις δεδομένα.Το radio εκτός απο τις επικοινωνίες ειναι αυτό το κομμάτι του hw που ξεκλειδώνει όλη την ραμ δηλ. και τα 576mb ram στο ευρωπαϊκό hd2 και ειναι απαραίτητο να υπάρχει και σε wm αλλά και σε android.Απο τη στιγμή που το ραδιο ειναι 2.x.50.x θα λειτουργήσει το android και φυσικά μπορείς να βάλεις και nativesd rom

Κάνω τη διαδικασία να αναβαθμίσω το Radio σε 2.15.50.14 με τη διαδικασία του ActiveSync. Έχω κατεβάσει το Radio, έχω συγχρονίσει συσκευή - PC, έχω μετονομάσει το αποσυμπιεσμένο αρχείο του Radio σε RUU_Signed.nbh και τρέχω το CustomRUU.exe από το φάκελο του radio μου... Στα βήματα φτάνω κάπου που μου γράφει: "Verify that you want to update the Rom version: From Image version Omega... to Image version 3.14.405.2... click "Next" to proceed... Η ερώτηση είναι: αν πατήσω Next θα μου κάνει αναβάθμιση της Rom σε 3.14 όπως μου γράφει που όμως ΔΕ θέλω να χάσω την Omega που έχω και να ξαναστήνω ή αν συνεχίσω θα κάνει κανονικά μόνο αναβάθμιση Radio???

Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά...

Τελικά OK τα κατάφερα αφού κατέβασα από αλλού το Radio!!! μάλλον κάτι είχα κατεβάσει λάθος...

Edited by fpap71
Ok

0. HTC HD2

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Καλησπέρα σε όλους.

Εχω το γνωστό πρόβλημα με τον digitizer αλλά πλέον έχει γίνει ανυπόφορο και πρέπει να πάει για φτιάξιμο.

Και εδώ έρχεται το ερώτημα... υπάρχει κανείς τεχνικός εδώ μέσα που να ξέρει να το φτιάχνει, ή έστω γνωστός γνωστού ώ γνωστέ ;

Και να βρίσκεται και Αθήνα μπας και γλιτώσουμε τα μεταφορικά ; Αλλά έστω και αλλού να είναι, αρκεί να βρεθεί κάποιος... !

Προσπαθώ να κάνω ext4 partition με το πρόγραμμα mini tool partition wizard, αλλά όταν πάω στο πρόγραμμα μέσα στο "Disk μου" και πατάω δεξί κλικ και μετά Move-Resize δε μπορώ να πάω την οριζόντια μπάρα αριστερά - δεξιά όπως δείχνει το video του οδηγού για να καθορίσω το ext4 partition!!! απλά είναι κολλημένο σαν να είναι κλειδωμένο και δεν κουνάει καθόλου!!! και έτσι δε μπορώ να προχωρήσω παρακάτω... πως να την ξεκολλήσω τη μπάρα???

Ok τελικά τα κατάφερα!!! ήθελε format η SD...

Edited by fpap71
OK....

0. HTC HD2

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Μπορεί καποιος να μου θυμίσει ποια εφαρμογή widget μας δείχνει την κατανάλωση μπαταρίας σε mah???

0. HTC HD2

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Δες τα current widget και battery monitor widget

Ευχαριστω!!! Το current widget ηταν τελικα αυτο που εψαχνα... Θα δοκιμασω και το αλλο που λες...

0. HTC HD2

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Πέδες στην NexusHD2-JellyBean ενώ έκανα εγκατάσταση το low sound fixer πάλι ο ήχος ειδοποίησης μηνύματος είναι χαμηλός. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

• 2 weeks later...
καλησπέρα σε όλους έχω το hd2 ενός φίλου και θέλω να του βάλω μια Ics ή jb στην nand να δουλεύει απροβλημάτιστα. ποια να προτιμήσω? αυτή καλή είναι χωρίς bugs και κολλήματα ? http://nexushd2android.tytung.com/nexushd2-jellybean-cm10-1/v2-2
PaOk RE!!!!

όποια ρομ και να βάλω μου λέει κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου ο οδηγός ρύθμισης δεν ανταποκρίνεται γιατί?
PaOk RE!!!!

Tι ρομ είχε πριν και τι κάρτα μνήμης έχει το κινητό; Tην ρομ την βάζεις ως nativesd,dataonext ή μόνο nand;

έβαλα μια class 10 kingston 16gb και την ρομ αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2305164 και πάει σφαίρα το κινητό. άρα μάλλον η κάρτα έφταιγε γιατί είχε κλάση 4
PaOk RE!!!!

έβαλα μια class 10 kingston 16gb και την ρομ αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2305164 και πάει σφαίρα το κινητό. άρα μάλλον η κάρτα έφταιγε γιατί είχε κλάση 4

native έβαλες ή nand ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Εγω που δοκίμασα NativeSD τις: "NexusHD2-JellyBean-CM10.1 V2.2" και την "Pixeldroid JB 4.2.2 V6.0 FINAL", γιατι δεν εμεινα ικανοποιημένος και μου φανήκανε κάπως αργές, παρόλο που τις τρέχω από SD Sandisk class6??? Πιο παλιά κάποιες SD Roms μου έτρεχαν πολυ πιο γρήγορα!!!

0. HTC HD2

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Εγω που δοκίμασα NativeSD τις: "NexusHD2-JellyBean-CM10.1 V2.2" και την "Pixeldroid JB 4.2.2 V6.0 FINAL", γιατι δεν εμεινα ικανοποιημένος και μου φανήκανε κάπως αργές, παρόλο που τις τρέχω από SD Sandisk class6??? Πιο παλιά κάποιες SD Roms μου έτρεχαν πολυ πιο γρήγορα!!!

με class10 είναι καλύτερες οι native . Μην ξεχνάς ότι η gingerbread έτρεχε καλύτερα στο hd2 και οι 4.0.4 & 4.1.2 σε sd ήταν προβληματικές . Δοκίμασε gb native σε class10 για να κάνεις σύγκριση .

Εχω δοκιμάσει μερικές NativeSD ROMS αλλά ο ηχος ειναι πολυ χαμηλός. Ειδικά σε αυτη την τελευταία που εχω τωρα την TouchWizMOD_HD2 (v3.0) ο ήχος ειναι πολυ χαλια χαμηλος ενω σε WM ειναι μια χαρα... Τι μπορω να κανω για να ακούγεται πιο δυνατα???

0. HTC HD2

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Καλά στις gingerbread ήταν σαφώς δυνατότερος . Εχει μέσα το low sound fixer ; ή αν έβαζες το volume+ ;

το κινητό του φίλου συνεχίζει να έχει το πρόβημα για το οποίο ήθελε να του αλλάξω ρομ. το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι αν τον πάρει κάποιος τηλέφωνο το σηκώνει και κολλάει το κινητό. παίζει να είναι hardware? πως να το ελέξω?
PaOk RE!!!!

το κινητό του φίλου συνεχίζει να έχει το πρόβημα για το οποίο ήθελε να του αλλάξω ρομ. το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι αν τον πάρει κάποιος τηλέφωνο το σηκώνει και κολλάει το κινητό. παίζει να είναι hardware? πως να το ελέξω?

Αν το έχει και σε wm το πρόβλημα σιγουρα είναι hardware θέμα . Ας το τρεξεις ,όπως λέει ο Χρήστος χωρίς εφαρμογές

Γιώργο πίστεψα λανθασμένα ότι με την 4.2.2 που έβγαλε ο tytung (και όσες βασίζονται σε αυτή) ότι είχε λυθεί μια και καλή το πρόβλημα με την ξαφνική απώλεια του ήχου ή το κόλλημα στις κλήσεις μετά από χρήση voip applications αλλά δυστυχώς συνεχίζει να έχει θέμα.Πραγματικά το μοναδικό bug που δεν έχει καταφέρει κανείς να λύσει 100% τα 3 χρόνια που χρησιμοποιούμε android στο hd2.

Με αυτό το πρόβλημα ζω μήνες τώρα και μου έχει γίνει εμμονή να ακούω τους ήχους επαφής με την οθόνη για να επιβεβαιώνω συνέχεια την σωστή λειτουργία ή αν κολλάει η πληκτρολόγηση στο phone dial σημαίνει πως πάω για επανεκκίνηση ... Βέβαια τα έχω βγάλει όλα αυτά γιατί πιστεύω προξενούσαν λίγα sod's αλλά και hot reboots και επανεκινήσεις !!! Τα έριξα όλα εκεί .