Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέο δωράκι για τις γιορτές ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1326217

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Επειδή έχω φάει από το πρω'ι να περάσω κάποια sence rom και δεν τα έχω καταφέρει, αυτά που λέει ο τύπος εδώ: •EU needs CWR 5/210/5 is the minimum requirement with a 1GB ext2/3/4 partition on sdcard, τι σημάίνουν και πώς τα κάνουμε;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την πέρασα. Πολύ γρήγορη αλλά όποτε έβαζα usb μόνο φόρτιζε , δεν έβγαζε επιλογή για την SD. Την ξαναπερνάω.

Επίσης πάνω στην μπάρα , στις γρήγορες ρυθμίσεις υπήρχαν μόνο 4. απουσίαζε το wifi και κάποια ακόμα ...

Δεν μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές μου απο το titanium. Περνάω πρώτα το e2a και ενώ αναγνωρίζει το ext partition γεμίζει γρήγορα η εσωτερική μνήμη και η επαναφορά μένει κολλημένη σε κάποιο ποσοστό.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Επειδή έχω φάει από το πρω'ι να περάσω κάποια sence rom και δεν τα έχω καταφέρει, αυτά που λέει ο τύπος εδώ: •EU needs CWR 5/210/5 is the minimum requirement with a 1GB ext2/3/4 partition on sdcard, τι σημάίνουν και πώς τα κάνουμε;

Απο την επιλογή 5 usb flasher του magldr περνάς το recovery το οποίο έχεις διαμορφώσει απο πριν. Ανοίγεις ένα recovery στο pc,ας πούμε 3.0.2.5 και με το notepad αλλάζεις τις τιμές που βλέπεις στο flash.cfg στις τιμές που θέλεις. Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο με το pc (στο τηλέφωνο στην επιλογή 5 θα βλέπεις wait usb...usb),τρέχεις απο το pc το daf.exe.Όταν τελειώσει η διαδικασία κάνει reboot και επιστρέφει στο μενού του magldr.Πηγαίνεις στο 8 ad recovery και νομίζω στην επιλογή advance επιλέγεις partision sd ,μετά επιλέγεις το παρτιτιον που θέλεις 1024.

Κράτα όμως backup απο όλα τα αρχεία της κάρτας γιατί θα τα χάσεις.

Πως επαναφέρουμε σωστά όλες τις εφαρμογές απο το titanium; Πρέπει ή όχι να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή για το T-Mobile σαν s2e ή app2sd ,έχω ήδη partition 1024 στην sd.

Edited by cb600f

Σε ποια ρομ αναφέρεσαι; στις cm nightly δεν υπάρχει κάποιο script που να στέλνει αυτόματα τις εφαρμογές στο ext partition, οπότε εκεί θα χρησιμοποιήσεις το s2e, το οποίο δουλεύει μόνο σε cyanogenmod roms.μην το βάλεις σε sense roms.προσωπικά στο t-mobile μου βαζω πάντα την "ευρωπαϊκή" έκδοση των ρομ.που σημαίνει μικρότερο system partition στη nand,αυτόματη χρήση του ext partition, περισσότερος χώρος στο /data partition που συνήθως μου μένει κενός.προτιμώ δηλαδή να έχω κενό χώρο στην nand και χρήση ext partition στην κάρτα, παρά γεμάτη nand και καθόλου ext partition.

Σε ποια ρομ αναφέρεσαι; στις cm nightly δεν υπάρχει κάποιο script που να στέλνει αυτόματα τις εφαρμογές στο ext partition, οπότε εκεί θα χρησιμοποιήσεις το s2e, το οποίο δουλεύει μόνο σε cyanogenmod roms.μην το βάλεις σε sense roms.προσωπικά στο t-mobile μου βαζω πάντα την "ευρωπαϊκή" έκδοση των ρομ.που σημαίνει μικρότερο system partition στη nand,αυτόματη χρήση του ext partition, περισσότερος χώρος στο /data partition που συνήθως μου μένει κενός.προτιμώ δηλαδή να έχω κενό χώρο στην nand και χρήση ext partition στην κάρτα, παρά γεμάτη nand και καθόλου ext partition.

Έχεις δίκιο, ξέχασα να αναφέρω για πια ρομ αναφέρομαι :O

Πέρασα την bluedroid.Ενώ δεν επιλέγω να κρατά το google backup τον λογαριασμό μου ,μόλις ξεκινήσω να επαναφέρω τις εφαρμογές με το titanium αρχίζει να κατεβάζει απο το market παράλληλα και γίνεται χαμός.

Αυτήν την φορά πέρασα την eu έκδοση και φαίνεται πως οι εφαρμογές πηγαίνουν απ'ευθείας στο ext partition αλλά η διαδικασία απο το titanium κολλάει συνέχεια σε ένα ποσοστό και μένει εκεί όση ώρα και αν περάσει.Δοκίμασα να επαναφέρω λίγες εφαρμογές κάθε φορά αλλά πάλι τα ίδια.

Είναι θέμα rom, κάρτας sd ή κάτι άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Σε cm roms ποτέ δεν είχα κάτι ανάλογο.

Τώρα πάνω στην επαναφορά έκανε και μια επανεκκίνηση η συσκευή :mad:

Edited by cb600f

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, προπάντων με υγεία!

Θέλω να κάνω 1-2 ερωτησούλες..

1. Έχω μείνει σε μία αρκετά παλιά ΡΟΜ, αυτή του MJ η οποία δεν είναι και τόσο καλή, επίσης έχω ένα θέμα με την μνήμη στο κινητό, μιας και τότε δεν είχα κάνει το ext partition.. Θέλω να περάσω μία άλλη τώρα και αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, οι πιο καλές αυτή τη στιγμή είναι οι sensation XL, typhoon, nightly και energy.. Σωστά? Η ice-cream sandwich που συζητάτε εδώ πέρα είναι άλλο build? κάτι διαφορετικό?

2. Μιας και το κινητό μας πλέον κλείνει 2 χρόνια και βάλε στην αγορά υπάρχουν καποιοι περιορισμοί στο τι μπορούμε να κατεβάσουμε και τι όχι? εννοώ αν η συσκευη είναι ικανή να αντέξει τις όλες τις εφαρμογές του market..

Θενξ!

1.σωστά.η ice cream sandwich είναι η νέα έκδοση Android που προς το παρόν τρέχουν επίσημα μόνο τα galaxy nexus/nexus s.για το HD2 έχει ακόμη μερικά bugs

2.μόνο στα βαριά παιχνίδια φαίνεται η ηλικία του κινητού.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, προπάντων με υγεία!

Θέλω να κάνω 1-2 ερωτησούλες..

1. Έχω μείνει σε μία αρκετά παλιά ΡΟΜ, αυτή του MJ η οποία δεν είναι και τόσο καλή, επίσης έχω ένα θέμα με την μνήμη στο κινητό, μιας και τότε δεν είχα κάνει το ext partition.. Θέλω να περάσω μία άλλη τώρα και αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, οι πιο καλές αυτή τη στιγμή είναι οι sensation XL, typhoon, nightly και energy.. Σωστά? Η ice-cream sandwich που συζητάτε εδώ πέρα είναι άλλο build? κάτι διαφορετικό?

2. Μιας και το κινητό μας πλέον κλείνει 2 χρόνια και βάλε στην αγορά υπάρχουν καποιοι περιορισμοί στο τι μπορούμε να κατεβάσουμε και τι όχι? εννοώ αν η συσκευη είναι ικανή να αντέξει τις όλες τις εφαρμογές του market..

Θενξ!

Για το πρώτο περί ορέξεως, δοκιμάσεις και βλέπεις τι σε καλύπτει.

Για το δεύτερο πιστεύω πως το hd2 κρατάει ακόμη αλλά τα χρόνια του αρχίζουν και το προδίδουν. Υπάρχουν συσκευές με μεγαλύτερες δυνατότητες και είναι φυσικό.Έχω δύο συσκευές και ίσως θα έπρεπε να διώξω την μια τώρα που είναι καιρός.

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk

Για το πρώτο περί ορέξεως, δοκιμάσεις και βλέπεις τι σε καλύπτει.

Για το δεύτερο πιστεύω πως το hd2 κρατάει ακόμη αλλά τα χρόνια του αρχίζουν και το προδίδουν. Υπάρχουν συσκευές με μεγαλύτερες δυνατότητες και είναι φυσικό.Έχω δύο συσκευές και ίσως θα έπρεπε να διώξω την μια τώρα που είναι καιρός.

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk

Έχεις 2 Leo?? Γτ?? :)

Έχεις 2 Leo?? Γτ?? :)

Μεγάλη ιστορία, έχω ένα ευρωπαϊκό και ένα αμερικάνικο. Θέλεις ένα; :D looooool

Swyped from my HD2 using Tapatalk

Μεγάλη ιστορία, έχω ένα ευρωπαϊκό και ένα αμερικάνικο. Θέλεις ένα; :D looooool

Swyped from my HD2 using Tapatalk

Χαχα!! Λες? Μπα... Εδώ ένα έχω και πολλές φορές τα βρίσκω σκούρα.. Άσε που μένω και Σουηδία πλέον, που να μου το στέλνεις εδώ..

Η πιο γρήγορη Rom αυτή τη στιγμή είναι η sensation XL από BLUE TEAM? αυτή η ROM έχει και htc sense ε?

χρονια πολλα!!!

Ξέρετε αν υπαρχει κανενας dialer με Ελληνικα γραμματα?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

χρονια πολλα!!!

Ξέρετε αν υπαρχει κανενας dialer με Ελληνικα γραμματα?

Ex dialer ,o καλύτερος με διαφορά.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

παιδες εχει κανεις το super status bar premium?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Νέο δωράκι για τις γιορτές ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1326217

Όπως παραδέχεται κι ο ίδιος ο sbryan12144 υπάρχουν πολλά προβλήματα και θα βγάλει, μάλλον αύριο, την 4.03. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20703000&postcount=1976

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Άρχισε πάλι να με προβληματίζει το θέμα της μπαταρίας. Πήγα στη σκοπιά με 70% και σε μια ώρα έπεσε στο 16%.Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο χαμηλότερο δυνατό, στο setcpu έχω κάνει ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά τίποτα. Όταν ξαναπάω στον θάλαμο θα είναι η τρίτη φορά που το φορτίζω από χθες το βράδυ. Όταν δεν χρησιμοποιώ το internet απενεργοποιώ τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και το γυρνάω σε gsm only. Ο αυτόματος συγχρονισμός για mail και επαφές είναι πάντα απενεργοποιημένος. Το 90% της χρήσης είναι internet (browsing, facebook μέσω της εφαρμογής και ελάχιστο youtube). Τι μπορεί να φταίει; Η rom είναι η NDT GINGER V32. Υπάρχει κάποια άλλη με καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; Δεν με ενδιαφέρει να είναι με Sense. Με τα windows mobile 6.5 με την ίδια χρήση το φόρτιζα μια φορά την μέρα, όχι 3...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Χρόνια Πολλά σε όλους:)

Λοιπόν, 3η ημέρα με την sensation XL από BLUE TEAM και πραγματικα ειναι φοβερή απο άποψη ταχύτητας και μπαταρίας.

Εχω όμως ενα σημαντικότατο πρόβλημα.

Πρίν την περάσω έκανα Task29 ,flash MAGLDR 1.13 και πέρασα το 4ext recovery 2.2.7 που προτεινεται με την ρομ αυτή.

Επίσης έκανα φορματ την 16αρα κάρτα μου και έκανα 2 partitions, 1 ext4 1024 mb και το υπόλοιπο fat32.χρησιμοποίησα το mini partition tool.Ακόμα έκανα wipe τα user data-cache-dalvik cache.

To Recovery αναφέρει και τα 2 partition .fat32 14261 mb (5.9 gb free) και ext4 1041 mb (317 free).

Συνεχώς όμως μου βγάζει μήνυμα για χαμηλή μνήμη.

Στο Titanium αναφέρει

Μνήμη ROM246 MB (62.3 free)

Εσωτερική 173 ΜΒ (45,2 free)

Κάρτα SD 14,9 GB (6,37 free)

Κάρτα SD (a2sd) 1.07 GB (327 MB free)

Στο δε Apps2SD δεν δίνει επιλογή της μεταφοράς εφαρμογής στην κάρτα παρά μόνο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και μετά επιστροφή στο τηλέφωνο.

Στην εσωτερική μνήμη μάλλον είναι και η cache γιατί αυτά τα 45,2 ΜΒ πολύ γρήγορα μειώνονται.

Τι έχει πάει στραβά?:blink:

¨Εχει κανείς καμιά ιδέα για να κάνω cache και εφαρμογές στο ext4 partition? και να τις στέλνει εκεί αυτόματα?

Δεν θέλω να αλλάξω ρομ , με εχει καταβολέψει κατά τα άλλα.

PLZ παιδιά την βοήθειά σας!!!!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Όπως παραδέχεται κι ο ίδιος ο sbryan12144 υπάρχουν πολλά προβλήματα και θα βγάλει, μάλλον αύριο, την 4.03. http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1976

Εμένα κόλλαγε στην εγκατάσταση οπότε την έβγαλα αλλά δεν μου μπουτάρει ούτε και η προηγούμενη ρομ.

Δεν έχω δοκιμασει ακόμη καθαρή εγκατάσταση μεσω task29, μόνο μέσω οτυ recovery απο το nand backup που ειχα κανει.

Δειχνει το go go go μετα το σημα της htc και μενει εκει.

Καμια ιδέα μέχρι να πάω σπίτι γιατί δεν έχω το καλώδιο μαζί μου στην δουλειά??

Άρχισε πάλι να με προβληματίζει το θέμα της μπαταρίας. Πήγα στη σκοπιά με 70% και σε μια ώρα έπεσε στο 16%.Η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο χαμηλότερο δυνατό, στο setcpu έχω κάνει ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά τίποτα. Όταν ξαναπάω στον θάλαμο θα είναι η τρίτη φορά που το φορτίζω από χθες το βράδυ. Όταν δεν χρησιμοποιώ το internet απενεργοποιώ τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και το γυρνάω σε gsm only. Ο αυτόματος συγχρονισμός για mail και επαφές είναι πάντα απενεργοποιημένος. Το 90% της χρήσης είναι internet (browsing, facebook μέσω της εφαρμογής και ελάχιστο youtube). Τι μπορεί να φταίει; Η rom είναι η NDT GINGER V32. Υπάρχει κάποια άλλη με καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; Δεν με ενδιαφέρει να είναι με Sense. Με τα windows mobile 6.5 με την ίδια χρήση το φόρτιζα μια φορά την μέρα, όχι 3...

Μπορεί να χρειάζεσαι μπαταρία. Η NDT είναι από τις καλύτερες στο θέμα της μπαταρίας. Κατέβασες αν θέλεις το batterymonitor wigdet και βάλτο στην κεντρική οθόνη να παρακολουθήσεις λίγο την κατανάλωση της μπαταρίας σε αναμονή.

Εμένα κόλλαγε στην εγκατάσταση οπότε την έβγαλα αλλά δεν μου μπουτάρει ούτε και η προηγούμενη ρομ.

Δεν έχω δοκιμασει ακόμη καθαρή εγκατάσταση μεσω task29, μόνο μέσω οτυ recovery απο το nand backup που ειχα κανει.

Δειχνει το go go go μετα το σημα της htc και μενει εκει.

Καμια ιδέα μέχρι να πάω σπίτι γιατί δεν έχω το καλώδιο μαζί μου στην δουλειά??

H v.5 θέλει τιμές στο recovery 5/210/5 και όχι 5/200/5 όπως η 4.0.2. Τα άλλαξες πριν κάνεις update ? πάντως συνίσταται καθαρή εγκατάσταση της rom.

H v.5 θέλει τιμές στο recovery 5/210/5 και όχι 5/200/5 όπως η 4.0.2. Τα άλλαξες πριν κάνεις update ? πάντως συνίσταται καθαρή εγκατάσταση της rom.

Μέχρι πριν 5' θα ορκιζομουνα οτι ειχα recovery 5/220/5 απο ρομ που ειχα πριν την RCmix.

Τώρα δεν ειμαι τόσο σίγουρος :O:O:O (απο που μπορω να το δω?????)

Βρήκα καλώδιο και κατεβασα και πέρασα την 4.0.2 παλι την οποια πήρε κανονικα.

Το nand backup της 4.0.2 που εκανα μέσα απο το MAGLDR γιατι δεν μπουταρει ομως????

Στον φάκελο του recovery στον υπολογιστή σου , άνοιξε το αρχείο flash cfg με notepad και πρέπει να δεις τις ανάλογες παρακάτω τιμές

boot yboot|ro 5M

system ya 200M

cache ya 5M

Χρόνια Πολλά σε όλους:)

Λοιπόν, 3η ημέρα με την sensation XL από BLUE TEAM και πραγματικα ειναι φοβερή απο άποψη ταχύτητας και μπαταρίας.

Εχω όμως ενα σημαντικότατο πρόβλημα.

Πρίν την περάσω έκανα Task29 ,flash MAGLDR 1.13 και πέρασα το 4ext recovery 2.2.7 που προτεινεται με την ρομ αυτή.

Επίσης έκανα φορματ την 16αρα κάρτα μου και έκανα 2 partitions, 1 ext4 1024 mb και το υπόλοιπο fat32.χρησιμοποίησα το mini partition tool.Ακόμα έκανα wipe τα user data-cache-dalvik cache.

To Recovery αναφέρει και τα 2 partition .fat32 14261 mb (5.9 gb free) και ext4 1041 mb (317 free).

Συνεχώς όμως μου βγάζει μήνυμα για χαμηλή μνήμη.

Στο Titanium αναφέρει

Μνήμη ROM246 MB (62.3 free)

Εσωτερική 173 ΜΒ (45,2 free)

Κάρτα SD 14,9 GB (6,37 free)

Κάρτα SD (a2sd) 1.07 GB (327 MB free)

Στο δε Apps2SD δεν δίνει επιλογή της μεταφοράς εφαρμογής στην κάρτα παρά μόνο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και μετά επιστροφή στο τηλέφωνο.

Στην εσωτερική μνήμη μάλλον είναι και η cache γιατί αυτά τα 45,2 ΜΒ πολύ γρήγορα μειώνονται.

Τι έχει πάει στραβά?:blink:

¨Εχει κανείς καμιά ιδέα για να κάνω cache και εφαρμογές στο ext4 partition? και να τις στέλνει εκεί αυτόματα?

Δεν θέλω να αλλάξω ρομ , με εχει καταβολέψει κατά τα άλλα.

PLZ παιδιά την βοήθειά σας!!!!

Την έβαλα πριν λίγο την eu version.Από ότι βλέπω στο sd-ext partition πάνε αυτόματα κάποια μέρη του συστήματος και από τις εφαρμογές χρήστη το apk και η dalvik cache.Αν έχεις βάλει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης,για να πάνε στο ext partition,πρέπει να τις μεταφέρεις πίσω στο τηλέφωνο.Κάνοντάς το αυτό δεν θα πάνε στην πραγματική εσωτερική μνήμη αλλά στο sd-ext partition.Βλέπω ότι η cache του συστήματος για download εφαρμογών ειναι στην εσωτερική μνήμη.Πήγαινε με ένα root explorer (π.χ. file expert αφού πρώτα του δώσεις root πρόσβαση) στο /cache και αν δεις να έχει κάποια αρχεια με όνομα download.apk τα σβήνεις.Ακόμη το πόσες εφαρμογές θα βάλεις,εξαρτάται από την ποσότητα των δεδομένων που έχουν αυτές.Αυτά μένουν στην εσωτερική μνήμη.π.χ.το igo τρώει γύρω στα 10mb από την εσωτερική μνήμη.

Έχεις δίκιο, ξέχασα να αναφέρω για πια ρομ αναφέρομαι :O

Πέρασα την bluedroid.Ενώ δεν επιλέγω να κρατά το google backup τον λογαριασμό μου ,μόλις ξεκινήσω να επαναφέρω τις εφαρμογές με το titanium αρχίζει να κατεβάζει απο το market παράλληλα και γίνεται χαμός.

Αυτήν την φορά πέρασα την eu έκδοση και φαίνεται πως οι εφαρμογές πηγαίνουν απ'ευθείας στο ext partition αλλά η διαδικασία απο το titanium κολλάει συνέχεια σε ένα ποσοστό και μένει εκεί όση ώρα και αν περάσει.Δοκίμασα να επαναφέρω λίγες εφαρμογές κάθε φορά αλλά πάλι τα ίδια.

Είναι θέμα rom, κάρτας sd ή κάτι άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Σε cm roms ποτέ δεν είχα κάτι ανάλογο.

Τώρα πάνω στην επαναφορά έκανε και μια επανεκκίνηση η συσκευή :mad:

Ισως φταίει κάποια εφαρμογή που επαναφέρεις.Τώρα ειμαι στο 50% της επαναφοράς και όλα πάνε καλά.To 4ext recovery πολυ καλό.Εκανα και convert του ext3 σε ext4.Κάνει και το αντίστροφο σε περίπτωση που κάποια άλλη ρομ που θες να βάλεις,δεν υποστηρίζει το ext4

Edited by bbbb

Την έβαλα πριν λίγο την eu version.Από ότι βλέπω στο sd-ext partition πάνε αυτόματα κάποια μέρη του συστήματος και από τις εφαρμογές χρήστη το apk και η dalvik cache.Αν έχεις βάλει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης,για να πάνε στο ext partition,πρέπει να τις μεταφέρεις πίσω στο τηλέφωνο.Κάνοντάς το αυτό δεν θα πάνε στην πραγματική εσωτερική μνήμη αλλά στο sd-ext partition.Βλέπω ότι η cache του συστήματος για download εφαρμογών ειναι στην εσωτερική μνήμη.Πήγαινε με ένα root explorer (π.χ. file expert αφού πρώτα του δώσεις root πρόσβαση) στο /cache και αν δεις να έχει κάποια αρχεια με όνομα download.apk τα σβήνεις.Ακόμη το πόσες εφαρμογές θα βάλεις,εξαρτάται από την ποσότητα των δεδομένων που έχουν αυτές.Αυτά μένουν στην εσωτερική μνήμη.π.χ.το igo τρώει γύρω στα 10mb από την εσωτερική μνήμη.

Ισως φταίει κάποια εφαρμογή που επαναφέρεις.Τώρα ειμαι στο 50% της επαναφοράς και όλα πάνε καλά.To 4ext recovery πολυ καλό.Εκανα και convert του ext3 σε ext4.Κάνει και το αντίστροφο σε περίπτωση που κάποια άλλη ρομ που θες να βάλεις,δεν υποστηρίζει το ext4

Δεν ξέρω αν δημιουργεί πρόβλημα κάποια εφαρμογή. Αυτό που ξέρω είναι ότι τις ίδιες εφαρμογές πέρασα και στην typhoon χθες και λειτούργησε απροβλημάτιστα.

Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι τελικά δεν μου ταιριάζουν οι sense roms. Έχω συνηθίσει τις cm και δύσκολα θα συμβιβαστώ με κάτι άλλο. Ίσως με ics όταν αυτές θα είναι έτοιμες για καθημερινή χρήση.

Μου φαίνεται όμως πολύ παράξενο πως μπορεί μια sense rom να παίζει άνετα το wind up knight σε σχέση με την nightly, ενώ δεν μπορείς να κάνεις μια χειρονομία με το zmooth.Ας πούμε προς τα δεξιά, και να εμφανίζεται στο κάτω πλαίσιο η χειρονομία κλειδώματος της οθόνης.

Μου φαίνεται όμως πολύ παράξενο πως μπορεί μια sense rom να παίζει άνετα το wind up knight σε σχέση με την nightly, ενώ δεν μπορείς να κάνεις μια χειρονομία με το zmooth.Ας πούμε προς τα δεξιά, και να εμφανίζεται στο κάτω πλαίσιο η χειρονομία κλειδώματος της οθόνης.

καλύτερη αξιοποίηση του hw acceleration.Και ο flash player παίζει πολύ καλύτερα σε αυτές τις νέες sense roms παρά στις cm7.Για κάποιο λόγο το hw του hd2 αξιοποιείται καλύτερα στις sense roms.Αυτό δε φαινόταν πιο πριν τόσο έντονα με τις προηγούμενες εκδόσεις kernel αλλά πλέον με την έκδοση 2.6.35 είναι γεγονός ότι το hw αξιοποιείται καλύτερα.Για μένα γιαυτό το λόγο,αξίζει να έχει κάποιος sense rom και αν θέλει λίγη παραπάνω άνεση στην καθημερινή χρήση,"παγώνει" αρκετό υλικό από το htc sense και το δουλεύει non sense με άλλο launcher και εφαρμογές. Πάντως το hd2 μου δίνει την εντύπωση ότι ειναι φτιαγμένο για τα wp7.Τοσο καλά που τα τρέχει, δεν τρέχει ούτε τα wm αλλά ούτε και το android.Ναι μεν υπάρχουν και εκεί bugs (π.χ. στο multitouch) αλλά η άνεση που σου δίνει στην καθημερινή χρήση,δεν την βρίσκεις σε κανένα άλλο os από όσα τρέχει το hd2 μας.

Edited by bbbb

• Administrators
Πάντως το hd2 μου δίνει την εντύπωση ότι ειναι φτιαγμένο για τα wp7.Τοσο καλά που τα τρέχει, δεν τρέχει ούτε τα wm αλλά ούτε και το android.Ναι μεν υπάρχουν και εκεί bugs (π.χ. στο multitouch) αλλά η άνεση που σου δίνει στην καθημερινή χρήση,δεν την βρίσκεις σε κανένα άλλο os από όσα τρέχει το hd2 μας.

Ισχύει αυτό αλλά ο λόγος είναι ότι το λειτουργικό (WP7) έχει στηθεί πάνω σε συσκευές με ακριβώς τα ίδια hardwarικά χαρακτηριστικά με αυτά του HD2.

Modpic.gif

Σωστά.Το θετικό αυτής της συσκευής είναι ότι οι αμέσως επόμενες συσκευές που βγήκαν για wp7 και android είχαν αρκετά παρόμοιο hardware με του hd2 και αξιόλογους developers που ασχολήθηκαν και συνεχίζουν να ασχολούνται

edit

Για όσους ασχολείστε με τις ics roms,κυκλοφορούν πλέον διάφορες παραλλαγές των soft keys http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1407003 αυτά που ειναι για την tytung rom,δουλεύουν και στην sd rom του ankuch

Edited by bbbb
ics soft keys