Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Πως μπορούμε να μεταφέρουμε τις επαφές μας, appointments και tasks από Windows rom σε Android?

Google Sync.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκτός από Google sync, δεν υπάρχει κάποιο application?

Μέσω του Outlook με το "MyPhoneExplorer" που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ: http://www.fjsoft.at/en/

Μέσω του Outlook με το "MyPhoneExplorer" που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ: http://www.fjsoft.at/en/

+1 για το My Phone Explorer, θα σε καλύψει στα σίγουρα.

Παιδιά, σήμερα σε κάποια στιγμή, τρέχοντας μια εφαρμογή το τηλέφωνο κράσαρε και αναγκάστηκα να το κάνω reset απο το κουμπάκι στην πίσω όψη.

Όταν μπούταρε πάλι, κάποιες εφαρμογές που είχα στην SD δεν δούλευαν και το εικονίδιό τους είχε αντικατασταθεί από το το Droid. Οκ, μπορώ να τις ξανακατεβάσω απ΄το μάρκετ αλλα μήπως υπάρχει τρόπος να τις κάνω recover;

Πάντως πρώτη φορά μου το κάνει αυτό..

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Tις είχες στην sd στο ext partition ή στο fat32; Αν τις είχες στο fat32 πήγαινε ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχειρίση εφαρμογών--->κάρτα sd και δες αν στις δείχνει με πράσινο εικονίδιο ή με γκρι.Αν είναι με γκρι το σώζεις μόνο με επανεγκατάσταση ή με επαναφορά από backup (π.χ. titanium).Αν είναι με πράσινο κάνε μεταφορά στο τηλέφωνο και πίσω στην sd και ίσως λειτουργήσουν.Η αιτία του προβλήματος είναι ότι κατά το reset που έκανες,έγινε απότομη αποπροσάρτηση της κάρτας από το σύστημα. Edited by bbbb

Χαχαχα ευχαριστω για πολλοστη φορα!!!

EDIT: καλημερα σας! Επανερχομαι για να ρωτησω κατι που παρατηρησα! Περασα την cm7, και το battery drain παει συννεφο που λενε. Το αφησα χτες στη 1 το βραδυ το leo με 75% (αλλα με data ανοιχτα), και σημερα στις 9:30 το βρηκα με 41%. Ειναι φυσιολογικο; Μηπως θελει calibration ή βλακεια ειπα;

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

Αν έχεις ενοποιημένο αυτόματο συγχρονισμό για e mail καταναλώνει αρκετή μπαταρία.

Sent from my HD2 using Tapatalk

Sent from my HD2 using Tapatalk

Ωραία, εγκατέστησα το MyPhoneExplorer αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για τη μεταφορά απ'το Outlook.

Κάπου το χάνω αλλά που?:worry:

Κάτι γίνεται με την 3.6.4 και έχει battery drain.Τον αυτόματο συγχρονισμό τον έχω πάντα ανοιχτό.Με την 3.6.2 που είχα πριν,η κατανάλωση με όλα ανοιχτά ήταν 1% ανά ώρα.Χθες το βράδυ έβαλα την 3.6.4 και στις 02.00 είχα 56% μπαταρία και σήμερα το πρωϊ στις 10.00 15%.Θα το παρακολουθήσω και σήμερα και αν συνεχίσει έτσι,επιστροφή στην 3.6.2.

Κάτι γίνεται με την 3.6.4 και έχει battery drain.Τον αυτόματο συγχρονισμό τον έχω πάντα ανοιχτό.Με την 3.6.2 που είχα πριν,η κατανάλωση με όλα ανοιχτά ήταν 1% ανά ώρα.Χθες το βράδυ έβαλα την 3.6.4 και στις 02.00 είχα 56% μπαταρία και σήμερα το πρωϊ στις 10.00 15%.Θα το παρακολουθήσω και σήμερα και αν συνεχίσει έτσι,επιστροφή στην 3.6.2.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Έχοντας όλους τούς συγχρονισμους κλειστούς, με το wifi μόνο ανοιχτό, σε έναν χώρο χωρίς καθόλου σήμα για τουλάχιστον 9 ώρες, γυρίσω σπίτι και έχω ακόμη το 58% της μπαταριάς τουλάχιστον.Φορτίζω όμως το τηλέφωνο μόνο μέσο PC.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Το θέμα είναι τι γίνεται με ανοιχτούς συγχρονισμούς.Τελικά δε θα έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω και σήμερα μιας και γύρισα στην typhoon 3.0.0 λόγω ενός τεστ που ήθελα να κάνω.Οταν βγει η 3.6.5 θα το δω πάλι το θέμα.

Παίδες καλησπέρα, Προσπαθω εδω και 3 ωρες να περασω μια NAND Rom και δεν μπορω να κάνω ούτε το πρώτο βήμα. To Task29 μου βγαζει error Comunication, αφού πρώτα με έχει αφήσει στο 0% περίπου 5 λεπτά... Με μερικές αναγν'ωσεις γύρω γύρω είδα οτι παίζει πρόβλημα με τα windows 7 64bit.. Έχει κάποιος κάποιο link με κάτι παρόμοιο ή κάποια λύση?

Ευχαριστώ..

Art.

Ωραία, εγκατέστησα το MyPhoneExplorer αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για τη μεταφορά απ'το Outlook.

Κάπου το χάνω αλλά που?:worry:

Σύνδεσε το κινητό σου με το pc, άνοιξε το MyPhoneExplorer και επέλεξε να συγχρονήσουν.

Ψάξε στο μενού του MyPhoneExplorer και βάλε να αντικαταστήσει τα πάντα στη συσκευή.

Ερώτηση: έπειτα από αλλαγή ρομ, πώς μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το μάρκετ;

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Σύνδεσε το κινητό σου με το pc, άνοιξε το MyPhoneExplorer και επέλεξε να συγχρονήσουν.

Ψάξε στο μενού του MyPhoneExplorer και βάλε να αντικαταστήσει τα πάντα στη συσκευή.

Ερώτηση: έπειτα από αλλαγή ρομ, πώς μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το μάρκετ;

Μια χαρά !!! Μπερδεύτηκα λίγο αλλά το βρήκα.

FYI η διαδρομή είναι, MyPhoneExplorer -> File -> Settings -> Sync -> Contacts και από το drop down menu επιλογή Outlook -> OK.

O outlook θα ζητήσει άδεια για να αρχίσει ο συγχρονισμός και μέσα σε 2 λεπτά τελειώνει η ιστορία. Τα appointments δεν πέρασαν αλλά μικρό το κακό.

Η ρομ που έβαλα είναι η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703

Edited by ArxOn
ορθογραφία

καλημερα σε ολους...

παιδια, (και Ειρήνη...) γνωριζετε ,φανταζομαι, οτι το τηλ. κραταει ολα τα διεγραμμενα μηνύματα στα wm 6.5...

αυτα, πως μπορουμε να τα κανουμε backup και να τα μεταφερουμε στα android ???

Το θέμα είναι τι γίνεται με ανοιχτούς συγχρονισμούς.Τελικά δε θα έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω και σήμερα μιας και γύρισα στην typhoon 3.0.0 λόγω ενός τεστ που ήθελα να κάνω.Οταν βγει η 3.6.5 θα το δω πάλι το θέμα.
την ανεβασε,καθε μερα και αλλη ρομ,δεν μας αφήνει ήσυχους:lol:

Την έβαλα πριν λίγο.Αντε να δούμε τι παίζει.Πάντως με την 3.0.0 που είχα μέχρι πριν λίγο,η κατανάλωση με τα ίδια προγράμματα και ρυθμίσεις με την 3.6.4 ήταν φυσιολογική.

titanium backup,mybackup pro κτλ.Προσωπικά χρησιμοποιώ το titanium.

Καλησπέρα. Ποια είαι η καλύτερη Rom παιδιά ? Το κινητό μου ειναι με 2.3.5 και παρόλο που έχει ελληνικό πληκτρολόγιο δεν γίνεται ελληνικό το μενού. Πρέπει να ξαναπεράσω λειτουργικό ? Edited by kosmasgr

Στο boot menu του aMAGLDR, η πρώτη επιλογή είναι η "Boot WPH". Τι είναι αυτή η επιλογή;

Παίδες το κινητό μου το αγόρασα απο άλλον και φοράει πάνω την 2.3.5. Βρήκα ένα οδηγό στο XDA που περιγράφει πως για να περάσεις άλλη NAND ROM δεν χρειάζονται όλα τα βήματα φλασαρίσματος απο την αρχή αλλά τα παρακάτω: Ισχύει ο οδηγός ? Θέλω να περάσω rom που να έχει ελληνικα .

3. FLASHING A NEW NAND ANDROID ROM OVER A PREVIOUS ONE

Once you have flashed Magldr to your device you do not have to go through the whole process again if you want to flash a new NAND Android Rom:

1. Turn your phone off

2. Restart your phone by holding down the 'Power' button and keep holding it down until the Magldr Menu appears

3. Press the 'Volume Down' button to goto Option 5: USB Flasher and press the 'Call' button (far left of the 5 hardware buttons at the bottom)

4. Browse to the folder you extracted your NAND Android Rom files to on your pc, right click on Run DAF.exe (or install.exe if Daf.exe isnt listed) and select Run as Administrator (if using Windows Vista or Windows 7)

5. Read ALL the text and then select 'Next'

6. Read the information and select 'Next'

7. The installer will now detect USB and then flash your Android Rom to NAND

* You can follow this progress on your Phones Screen *

8. When flashing is complete your phone will Reboot and proceed to boot Android from NAND

Ο οδηγός είναι για τις παλιότερες ρομ πριν το clockwork recovery και μάλλον για να μην έχεις ελληνικά,πρέπει να έχεις πολύ παλιά ρομ.Aπό την άλλη όμως με android 2.3.5 θα έπρεπε να έχεις ελληνικό μενού.Εκτός και αν έχει πάνω καμμία miui(μενού σαν του iphone) χωρίς ελληνικά.Τώρα πια φλασάρεις πρώτα το recovery και μετά τη ρομ με zip αρχείο.Δες εδώ

Windows phone 7

Sent from my Liquid MT

Δηλαδή μπορώ να έχω dual boot έχοντας Android στη nand;

Ευχαριστώ φίλος. Στον οδηγό που μου έδωσες μου φαίνονται λίγο περιέργα. Δεν εχω επαφή με android. τουλάχιστον μπορείς να μου πείς απο πιο σημείο θα ξεκινήσω και να προτείνεις μία rom με ελληνικα ? Ευχαριστω. Αν έχω κατλάβει σωστά παραλείπω την διαδικασία ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑGLDR και προχωράω στην Εγκατάσταση ROM απευθείας. Edited by kosmasgr

Δηλαδή μπορώ να έχω dual boot έχοντας Android στη nand;

με τα wp7 στην nand και android στην κάρτα ναι

ή nand android card android

δεν θυμάμαι αν τρέχουν τα wm6.5 Στην κάρτα (φτου :X )

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Την έβαλα πριν λίγο.Αντε να δούμε τι παίζει.Πάντως με την 3.0.0 που είχα μέχρι πριν λίγο,η κατανάλωση με τα ίδια προγράμματα και ρυθμίσεις με την 3.6.4 ήταν φυσιολογική.

titanium backup,mybackup pro κτλ.Προσωπικά χρησιμοποιώ το titanium.

Δεν γίνεται να περάσω απο πάνω το νέο zip;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk