Bictor Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) τα windows αν δε κανω λαθος,δε μπορούν να δουν πανω απο ενα partition στην ιδια καρτα. Παρολα αυτα μπορείς να δοκιμασεις με το mini partition tool wizard να φτιάξεις 2 fat32 partition και να δεις το αποτέλεσμα Sent from my HD2 Εχεις δικιο τελικα..τα windows στο pc δεν βλεπουν το 2ο παρτισιον τα win 6.5 ομως τα βλεπουν ολα μια χαρα.. Εαν μπορουσα να περασω καπως τα αρχεια του android στο 2ο partition θα δουλευε μια χαρα..:wacko: Μηπως απο το DOS υπάρχει καποιος τροπος? EDIT: Τελικα δεν μπορεσα να βρω καμια λυση με τα 2 παρτισιον και ετσι τα εσβησα και εφτιαξα παλι ενα κανονικο μονο που τωρα δεν τρεχει το android...περναω την παλια ρομ american android και κολαει στην οθονη που λεει "powerd by american android" Τι μπορει να συμβαινει? Edited August 24, 2011 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καλησπέρα, εχω κατεβασει απο το μαρκετ διαφορα ελευθερες εφαρμογες πχ jorte και αλλα, πως μπορω να αφαιρεσω το υπαρχον ημερολογιο της ρομ? και γενικα διαφορες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Καλησπέρα. Στην Αμερικαν ρομ που χρησιμοποιώ έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα η μπάρα με τις ασύρματες συνδέσεις που υπήρχε στην κουρτίνα που κατεβαίνει στην επιφάνεια εργασίας και πλρηφορούσε για τις ενεργές συνδέσεις και όπου μπορούσα να ενεργοποιήσω ή να επενεργοποιήσω εύκολα το WiFi και το BT. Μπορεί να έχω κάνει κάποια ρύθμιση και για αυτό να χάθηκε; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Καλησπέρα. Στην Αμερικαν ρομ που χρησιμοποιώ έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα η μπάρα με τις ασύρματες συνδέσεις που υπήρχε στην κουρτίνα που κατεβαίνει στην επιφάνεια εργασίας και πλρηφορούσε για τις ενεργές συνδέσεις και όπου μπορούσα να ενεργοποιήσω ή να επενεργοποιήσω εύκολα το WiFi και το BT. Μπορεί να έχω κάνει κάποια ρύθμιση και για αυτό να χάθηκε; Νομίζω έχει να κάνει με τον launcher.Μήπως άλλαξες launcher ή πείραξες τις ρυθμίσεις του. Στον launcher pro αν θυμάμαι καλά είναι στις ρυθμίσεις UI sent from my HTC HD2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Αυτά που θα δείχνει η μπάρα ρυθμίζονται από ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings--->interface--->notification power widget και για να φαίνονται οι διακόπτες,τικάρεις το notification power widget Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 χαιρεται παιδια.μολις αγορασα ενα hd2.το τηλεφωνο εχει μεσα μια nand rom sense 2.2.πως μπορω να εγκαταστησω ευκολα μια καινουργια η να κανω ενα wipe all user data στην ηδη υπαρχουσα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 καλησπέρα, εχω κατεβασει απο το μαρκετ διαφορα ελευθερες εφαρμογες πχ jorte και αλλα, πως μπορω να αφαιρεσω το υπαρχον ημερολογιο της ρομ? και γενικα διαφορες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω? https://market.android.com/details?id=com.anttek.am&feature=search_result χαιρεται παιδια.μολις αγορασα ενα hd2.το τηλεφωνο εχει μεσα μια nand rom sense 2.2.πως μπορω να εγκαταστησω ευκολα μια καινουργια η να κανω ενα wipe all user data στην ηδη υπαρχουσα ρομ? Για νέα rom θα βρεις οδηγίες στο σχετικό θέμα της. Για wipe all, μπορείς και μέσα από το μενού Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 https://market.android.com/details?id=com.anttek.am&feature=search_result Για νέα rom θα βρεις οδηγίες στο σχετικό θέμα της. Για wipe all, μπορείς και μέσα από το μενού Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. το εκανα.σκοπος μου ειναι να διαγραφει το gmail του προηγουμενου ιδιοκτητη για να βαλω το δικο μου.ομως δεν το κανει και διατηρει το παλιο.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κρατάει το gmail προηγούμενου χρήστη; Είσαι σίγουρος; :confused: Εναλλακτικά μπορείς να μπεις στο clockworkmod και να κάνεις από εκεί wipe all / factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ρε συ θα τρελαθω,δεν μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων διοτι ειναι σαν να μου κανει απλο restart.ακομη το τηλεφωνο δεν εχει εγκατεστημενο καποιο recovery.πως το εγκαθιστω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ρε συ θα τρελαθω,δεν μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων διοτι ειναι σαν να μου κανει απλο restart.ακομη το τηλεφωνο δεν εχει εγκατεστημενο καποιο recovery.πως το εγκαθιστω ? Δες εδώ πως να εγκαταστήσεις το recovery, ανάλογα με ποιόν bootloader έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ρε συ θα τρελαθω,δεν μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων διοτι ειναι σαν να μου κανει απλο restart.ακομη το τηλεφωνο δεν εχει εγκατεστημενο καποιο recovery.πως το εγκαθιστω ? H επαναφορά ρυθμισεων απο το μενού,δε λειτουργεί σωστά. Ενδέχεται να μην εχει recovery το κινητο σου αν εχεις καποια ρομ απο τις πρώτες που δούλευαν με τον daf installer.οταν ξεκινα το κινητό βλέπεις να γραφει καποια γράμματα και μετα gogogo πριν φορτώσει την ρομ; αν ναι τοτε δες τι γράφει στην επικεφαλίδα.αν λεει magldr 1.13 μπορείς να βάλεις και recovery. Αν οχι πρέπει πρωτα να,βαλεις την έκδοση magldr 1.13για οδηγίες στα ελληνικα δες http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 πως θα εγκαταστησεις νεοτερη ρομ και recovery Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 H επαναφορά ρυθμισεων απο το μενού,δε λειτουργεί σωστά. Ενδέχεται να μην εχει recovery το κινητο σου αν εχεις καποια ρομ απο τις πρώτες που δούλευαν με τον daf installer.οταν ξεκινα το κινητό βλέπεις να γραφει καποια γράμματα και μετα gogogo πριν φορτώσει την ρομ; αν ναι τοτε δες τι γράφει στην επικεφαλίδα.αν λεει magldr 1.13 μπορείς να βάλεις και recovery. Αν οχι πρέπει πρωτα να,βαλεις την έκδοση magldr 1.13για οδηγίες στα ελληνικα δες http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 πως θα εγκαταστησεις νεοτερη ρομ και recovery Sent from my HD2 εχεις απολυτο δικαιο αυτο συμβαινει με τη συσκευη μου.να στε καλα και σας ευχαριστω για τις αμεσες και κατατοπιστικοτατες απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Θελωντας να δοκιμασω αλλη Nand rom και σκέφτομαι να κανω το back up της υπάρχουσας με το CLOCKWORK RECOVERY. Εχω ομως τον εξής ενδοιασμό... Πολλα απο τα εγκατεστημένα προγράμματα αλλα ακομη και η Nand rom εχει δημιουργήσει φακελους στην sd Μνημη. Αν καταλαβαίνω σωστα το CLOCKWORK κανει σωσιμο μονο στα αρχεια που βρίσκονται στην εσωτερικη μνημη του κινητου και τα μεταφέρει σε καποιο σημειο στην sd. Τα αρχεια και φακελοι που εχουν δημιουργηθεί τι γινονται; Πρεπει να τα σωσω και αυτα ξεχωριστα και μετα να τα περασω χειροκίνητα; Υποθετω πως αν δεν το κανω αυτο μετα στην επαναφορα της ρομ ( restore ) πολλα δεν θα λειτουργουν. Το titanium backup ( που αναθεμα αν καταλάβω ποτε πως λειτουργει με τοσες επιλογες που εχει) οταν κανει backup σωζει και τους φακελους του συστήματος που εχουν δημιουργηθεί στην sd μνημη; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Θέλω να κάνω μία ερώτηση.. Έχω android ram στο κινητό. Έμενα στην Ελλάδα, αλλά πριν κάποιες μέρες μετακόμισα στην Σουηδία.. Έβαλα σουηδικό νούμερο και όταν ανοίγω το wi-fi ενώ βρίσκω δίκτυα και συνδέομαι, δεν μπορεί να κάνω τπτ.. Τα σήματα του δικτύου είναι γκρί, δεν πρασινίζουν!! Ξέρει κάποιος τι μπορέι να φταίει και πως το κάνω αυτό? Το κινητό το είχα αγοράσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα απο κατάστημα vodafone. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Για να περάσω αυτήν την ρομ ,πρέπει να κάνω partition την κάρτα και αν ναι πως ; Φαντάζομαι πως είναι καλή και γρήγορη σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 δεν είναι αναγκαίο να κάνεις partition για αυτή τη ρομ.μόνο αν έχεις πολλές εφαρμογές και δε σου φτάνει ο χώρος της εσωτερικής μνήμης.Partition μπορείς να κάνεις με διάφορους τρόπους.Είτε απευθείας στη συσκευή μέσω του clockwork partition,είτε με κάποιο software στο pc όπως το mini tool partition wizard,είτε με κάποια διανομή linux live cd όπως το gparted που είναι καθαρά για αυτή την δουλειά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 δεν είναι αναγκαίο να κάνεις partition για αυτή τη ρομ.μόνο αν έχεις πολλές εφαρμογές και δε σου φτάνει ο χώρος της εσωτερικής μνήμης.Partition μπορείς να κάνεις με διάφορους τρόπους.Είτε απευθείας στη συσκευή μέσω του clockwork partition,είτε με κάποιο software στο pc όπως το mini tool partition wizard,είτε με κάποια διανομή linux live cd όπως το gparted που είναι καθαρά για αυτή την δουλειά. Μπορεί να γίνει μετά την εγκατάσταση της ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Nαι μπορεί να γίνει αλλά καλό είναι να γίνει,πριν το πρώτο boot της ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πολυ battery draining ρε παιδια. Με το ζορι μια μερα. γιατι ? Η ραδιο 215 φταιει ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πολυ battery draining ρε παιδια. Με το ζορι μια μερα. γιατι ? Η ραδιο 215 φταιει ? με ποιά rom ; χρησιμοποιείς το setcpu ή κάτι αντίστοιχο ; αν εννοείς 24h , μια χαρούλα είσαι , αν εννοείς 12h έτσι κι έτσι , εξαρτάται τι γαργάλημα κάνεις Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Εδώ στην Pyramid v 2.2 γράφει - Tmous: (CWR: 5/240/5). Πως γίνεται αυτό;:O Μπορεί να γίνει με το HD2 Toolkit ; Κατέβασα αυτό:'' Recovery 3.0.2.4_120M.rar'' και έκανα ότι αναφέρει στο post 6. Edited August 25, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ναι σωστά είναι.πειράζεις το flash.cfg σύμφωνα με το ποστ 6 και στη συνέχεια βάζεις το κινητό στον magldr στην επιλογή usb flasher,συνδέεις το καλώδιο και εγκαθιστάς το νέο recovery.και μετά φλασάρεις τη ρομ και είσαι έτοιμος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Πάντως μετά από δοκιμή δύο τριών sense rom και άλλων τόσων χωρίς κατέληξα ότι η RCMixHD v 1.6 μπορεί να μην είναι η τελευταία που κυκλοφορεί ανάμεσα αε αυτές με μερικά στοιχεία από sense 3.0 , αλλά είναι σίγουρα η ταχύτερη. Σκέφτομαι σοβαρά να την περάσω ξανα. Επίσης, προσωπικά πάντα, το sense είναι καλύτερο από οποιοδήποτε launcher, είτε τον pro ή ADW ή τον GO launcher. @bbbb Την pyramid την πέρασα μετά από task 29 και format την κάρτα μς το SD formater αλλά όταν άνοιξε το τηλέφωνο είχε το wallpaper της προηγούμενης που δοκίμασα ,πως το κατάφερα αυτό; Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Συγνώμη για το συνεχόμενο post αλλά θέλω αυτό να μείνει ως έχει. Πέρασα την Pyramid HTC WWE 1.35.401.1 - Real 3D σε T-Mobile HD2 .Όλα καλά και ωραία, απλά θέλω να βεβαιωθώ οτι έχω κάνει τα βήματα σωστά. 1.Ανοίγοντας το τηλέφωνο με το end key πατημένο - Wipe data/Factory reset - wipe cache partition - advanced -> Wipe Dalvik Cache 2.Έτρεξα το Recovery 3.0.2.4_120M αφ΄'οσον άλλαξα το flash.cfg στις προτεινόμενες τιμές (CWR: 5/240/5) και στην συνέχεια απο την επιλογή 5. usb flash ,έτρεξα το daft.exe 3.Partition την sd α':ext size (1024) β΄:size of swap (0) 4.Ξανά Wipe data/Factory reset και Wipe Dalvik Cache. 5.Επιλογή mount usb και αντιγραφή του zip 6.Πέρασα και το Script to Fix APP2SD+ issue on V1.5 TMOUS (it works on v2.2) 7.Install from sd card τα zip που πέρασα 8.reboot Έχω κάνει κάτι λάθος;Η ρομ δουλεύει αλλά έχουν γίνει όλα σωστά; Edited August 26, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts