SagoniasSlutRose Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Σ ευχαριστω πολυ!!! θα την δοκιμασω αυριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Πρέπει να κάνεις αυτό: ΦΛΑΣΣΑΡΙΣΜΑ μέσω microSD Card Υπάρχει ο σχετικός οδηγός στο πρώτο post του thread του HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Επειδή δεν θυμάμαι, πώς γίνεται συγχρονισμός μεσω pc με τις επαφές του outlook; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Επειδή δεν θυμάμαι, πώς γίνεται συγχρονισμός μεσω pc με τις επαφές του outlook; Για το android μιλάς να υποθέσω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις τις επαφές σου από το outlook στο gmail account σου με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και μετά με έναν συγχρονισμό στο android λειτουργικό σου θα περαστούν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παλαιότερα είχα εγκαταστήσει στο pc το ΗTC syngronization. Τώρα που ξαναπέρασα Android, δεν βλέπει τη συσκευή. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Το htc sync ειναι μονο για ρομ με sense.αν εβαλες π.χ. typhoon δε πρόκειται να το δει.εναλλακτικά ψαξε για το myphone explorer Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Το htc sync ειναι μονο για ρομ με sense.αν εβαλες π.χ. typhoon δε πρόκειται να το δει.εναλλακτικά ψαξε για το myphone explorer Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Επειδή δεν ξέρω και πολλά από Android, πια rom με sence προτείνεις; Επίσης έκανα εξαγωγή των outlook επαφών μου στο gmail και ότι είχα στα Ελληνικά εμφανίζεται εκεί με Κυριλικούς χαρακτήρες. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Προσωπικά δεν είμαι λάτρης των sense roms.Στα προηγούμενα ποστ του παρόντος θέματος προτείνεται αυτή η sense ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1062881 BOYPPC-SHIFTPDA Ginger 2.3.3 HTC Sense 3.0_V4 (16.July) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Έχω εγκαταστήσει την τυελευταία έκδοση Typhoon. Με πιο τρόπο μπορώ να κάνω αναζήτηση επαφών μέσα από το dialer πληκτρολόγιο του τηλεφώνου; Πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Έχω εγκαταστήσει την τυελευταία έκδοση Typhoon. Με πιο τρόπο μπορώ να κάνω αναζήτηση επαφών μέσα από το dialer πληκτρολόγιο του τηλεφώνου; Πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω. Μπορείς να δοκιμάσεις το dialer one από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 Ταχύτατη, υπέροχη αίσθηση στη οθόνη , αγγίζει τη τέλεια ρομ, την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 (edited) Έχω εγκαταστήσει την τυελευταία έκδοση Typhoon. Με πιο τρόπο μπορώ να κάνω αναζήτηση επαφών μέσα από το dialer πληκτρολόγιο του τηλεφώνου; Πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω. . Αν πατήσεις το μεσαίο κουμπάκι ενώ έχεις μπει στις επαφές βγαίνει μενού επιλογών που έχει και την αναζήτηση. Καλό το πρόγραμμα που προτείνει ο athanaso77 αλλά προσωπικά βολεύτηκα με το go contacts-dialer (δύο σε ένα είναι) και το go sms με προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας και κάποιες μικρορυθμισούλες για τα μηνύματα. Δοκιμάζεις κ βλέπεις :). Edited July 25, 2011 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 . Αν πατήσεις το μεσαίο κουμπάκι ενώ έχεις μπει στις επαφές βγαίνει μενού επιλογών που έχει και την αναζήτηση. Καλό το πρόγραμμα που προτείνει ο athanaso77 αλλά προσωπικά βολεύτηκα με το go contacts-dialer (δύο σε ένα είναι) και το go sms με προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας και κάποιες μικρορυθμισούλες για τα μηνύματα. Δοκιμάζεις κ βλέπεις :). Βρήκα και εγώ το go dialer & go contact και φαίνεται να δουλεύει καλύτερα από dialer one. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια των γκουρού του είδους. Έχω τρέξει στο HD2 μου ένα σωρό roms. Πήγα χθές να εγκαταστήσω την Pyramid_HTC_WWE_1.35.401.1_v1.7_EU. Έβαλα το recovery που συνιστούσε ο chef αλλά όταν άνοιγα το CWM κολλούσε πότε όταν έκανα mount usb storage, πότε στο partition. Έκανα task29, πέρασα την radio, πέρασα magldr, CWM, και πάλι όμως όταν κάνω Mount ή partition κολλάει και θέλει πάλι unplug την μπαταρία. Πάει κάπου το μυαλό σας; Λέτε να τα φτυσε η MicroSD ή έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hnioxoc Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Kριμα το sence 3 Να μην έχει panoramic wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Υπάρχει και η έκδοση για τον magldr.http://uploaded.to/folder/i46m9c η magldr είναι η δεύτερη.Το καλό με αυτή την ρομ είναι ότι χωράει στο clockwork partition της typhoon και έτσι όποιος έχει την typhoon ή όποια άλλη παρόμοια,δε χρειάζεται να ξαναφλασάρει από την αρχή το clockwork για να την περάσει.Την κατεβάζεις,την βάζεις στην sd,μπαίνεις στο clockwork,κάνεις αν θες ένα backup της typhoon,μετά wipe all userdata και φλασάρεις την sense.Και όποτε θες κάνεις restore από το clockwork και σε 10 λεπτάκια γυρνάς πίσω στην typhoon και αντίστροφα,εύκολα και γρήγορα :cool: Eκανα τη διαδικασια που μου ειπες, αλλα οταν ξεκινησε η νεα ρομ τοτε κατεβασε και εγκατεστησε οσες εφαρμογες ειχα και στην προηγουμενη ρομ. Μηπως δεν εκανα κατι καλα και δεν εχει κατσει καλα η νεα ρομ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Ειχες κρατήσει backup στο gmail σου με τις εφαρμογές σου και στο έκανε αυτόματα restore.είναι μια δυνατότητα του android αυτό. Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Μαλιστα.... τωρα ειδα ομως οτι λειπουν και αρκετες εφαρμογες απο αυτες που λεει οτι εχει μεσα η ρομ. Μηπως να κανω ενα φορματ στην καρτα, να περασω το recovery που εχει μαζι με τη ρομ και μετα να περασω τη ρομ παλι απο την αρχη; δλδ: 2.Flash Recovery - Goto MAGLDR113 menu - Connect your phone to PC - Choose USB Flasher (use Volume down/Volume up button, then press Call button) - Run DAF.exe(on PC - run as administrator) and follow guide step by step - Phone auto reboot and go to MAGLDR113 menu 3.Flash rom by recovery. - copy rom boyppc-shiftpdaxxx.zip to sd card - goto magdl menu - ad recovery - wipe data/factory reset - wipe cache patiton - wipe dalvik cache - install zip from sdcard - choose zip from sdcard - boyppc-shiftpda xxx.zip - yes.....waiting android boot..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703 Ταχύτατη, υπέροχη αίσθηση στη οθόνη , αγγίζει τη τέλεια ρομ, την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μολις τη δοκιμασα κι αυτη και διαφωνω. Ωραιο το Sense 3.0 αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει ποτε να δουλεψει σωστα στο HD2. Η συγκεκριμενη ROM εχει πολλα graphic glitches και γενικα τη βρηκα αργη ακομα και χωρις καμια εφαρμογη δικη μου εγκατεστημενη. Δεν τολμω να σκεφτω τι θα γινοταν αν αρχιζα να τη φορτωνω κιολας... :X Εγω μετα απο πολυ καιρο με την CoreDroid 1.6 μεταπηδησα στην BOYPPC-SHIFTPDA GINGER 2.3.4 CM7 Sense.s και ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον... Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Μαλιστα.... τωρα ειδα ομως οτι λειπουν και αρκετες εφαρμογες απο αυτες που λεει οτι εχει μεσα η ρομ. Μηπως να κανω ενα φορματ στην καρτα, να περασω το recovery που εχει μαζι με τη ρομ και μετα να περασω τη ρομ παλι απο την αρχη; δλδ: Ναι φυσικά δοκίμασέ το μπας και αλλάξει κάτι.Εγώ επειδή αλλάζω σχεδόν καθημερινά ρομ και βάζω-βγάζω εφαρμογές έχω απενεργοποιήσει την δυνατότητα επαναφοράς από το gmail,γιατί φοβάμαι ότι θα μου το κάνει μπάχαλο.Το titanium backup λειτουργεί τέλεια. Edited July 26, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Και ξαφνικα δεν εχω ηχο κλησεων οπως και ηχο για sms ( σε sd rom Nexus). Το τηλεφωνο δινει κανονικά ηχο σε radio και mp3 αλλα οταν με καλούν δεν ακούγετε τιποτα. Προσπάθησα να δω τις ρυθμίσεις στον Ηχο Κλήσης Τηλεφώνου αλλα η μονη επιλογή που μου βγαζει ειναι η σιγαση .Το ιδο συμβαίνει και στον Ηχο Κλησης Ειδοποίησης οπου επίσης η μονες επιλογές που εμφανίζονται ειναι η Σιγαση και Facebook pop. Δεν μπορω να καταλαβω τι συνέβη στα καλα καθουμενα. Καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαίνει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 reboot έκανες; επίσης δοκίμασε να πας ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχείριση εφαρμογών--->όλα--->χώρος αποθήκευσης μέσων και πάτα εκκάθαριση δεδομένων.Κάνε reboot και δες αν επανήλθαν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hnioxoc Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Συμφονώ με όλα τα λεγόμενά σου σχετικά με το Sense 3. Αλλα ακούστηκε οτι τα Bugs στα γραφικά θα τα φτιάξουνε... Προς το παρών η sence.s ειναι η γρηγορότερη και είναι και σταθερότατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 reboot έκανες; επίσης δοκίμασε να πας ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχείριση εφαρμογών--->όλα--->χώρος αποθήκευσης μέσων και πάτα εκκάθαριση δεδομένων.Κάνε reboot και δες αν επανήλθαν Το εχω τρελάνει στα reboot αλλα τιποτα. Εκανα και την εκκαθάριση αλλα και αυτο δεν εφερε αποτελεσμα. Λες να μην το γλιτωσω το φορμαρισμα; Οχι τιποτα αλλα αλλα μολις ειχα καταλήξει στο setup και δεν μου παει η καρδια. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Κάνε boot με windows και βάλτo στο αθόρυβο πριν μπουτάρεις με android. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts