Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ψαχνεις sense 3 ρομ που να τρεχει άψογα,απλα δεν υπάρχει

και ομως υπαρχει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1062881 την εχω απο την μερα που την ανεβασε χωρις προβλημα.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο οτι βλεπω ομως οχι για sd rom...
βαλε nand rom μην ασχολεισε με sd rom,τα wm πεθαναν.βαλε την ρομ που λεω και τα λεμε μετα.

Μακάρι να είναι έτσι.θα τη δοκιμάσω απο περιέργεια να δω πως πάει.εχω διαβάσει πολλές φορές για την τέλεια sense rom αλλά μετά την εγκατάσταση των 100 εφαρμογών μου και ενα υποτυπώδες multitasking το σύστημα γονατιζε και το lag ηταν απίστευτο...

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Δηλαδή αυτή την στιγμή ποιά είναι η ρομ εκείνη που

α) υποστηρίζει ελληνικά

β)έχει Sense

γ)λειτουργεί η κάμερα και το video

δ)λειτουργεί το GPS

ε) έχει καλή απόδοση στην μπαταρία της

αν υπάρχει δε και τρόπος να έχω τον τηλεφωνικό κατάλογο με επίθετο πρώτα και με μπάρα στα δεξιά του με αβγδε κτλ για να σκρολάρω και να τις βρίσκω αμέσως

νομίζω ότι δεν έχει νόημα να μενω στα wm 6.5 . Άλλωστε ή μη ύπαρξη flash στο browsing είναι πλέον εκνευριστική....

ξερει κανεις ενω το εχω να χτυπαει κανονικα το κντ πολλες φορες ακουγεται μονο η δονηση και δεν ξερω τι φταει εχω την TyphooN CyanogenMod:)

Παιδιά άν βρεθή λύση στο flash player και στο streaming video ενημερώστε για να την βάλω και γώ.

Ευχαριστώ.

Υπάρχει fix αλλά έχει κάποιες παρενέργειες.αντιγράφω από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703

- Fix weather app, weather wallpeper correct, videoplayer correct but web flash with streaming video will crash: http://www.multiupload.com/MFSKI6PN7O

- Fix web flash with streaming video but weather app, weather wallpeper, videos will bugs: http://www.multiupload.com/MUEEFWE5FX

δηλαδή είτε σωστά γραφικά καιρού και καλύτερη αναπαραγωγή video,είτε χάλια γραφικά καιρού και μερικά video θα κολλάνε

τώρα που την δοκιμάζω την ρομ,μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή για καθημερινή χρήση,χωρίς να σπάει ιδιαίτερα τα νεύρα σου.Κάποιες καθυστερήσεις υπάρχουν αλλά σε υποφερτό σημείο.Και η εγγραφή video έχει καθυστερήσεις.

Δηλαδή αυτή την στιγμή ποιά είναι η ρομ εκείνη που

α) υποστηρίζει ελληνικά

β)έχει Sense

γ)λειτουργεί η κάμερα και το video

δ)λειτουργεί το GPS

ε) έχει καλή απόδοση στην μπαταρία της

αν υπάρχει δε και τρόπος να έχω τον τηλεφωνικό κατάλογο με επίθετο πρώτα και με μπάρα στα δεξιά του με αβγδε κτλ για να σκρολάρω και να τις βρίσκω αμέσως

νομίζω ότι δεν έχει νόημα να μενω στα wm 6.5 . Άλλωστε ή μη ύπαρξη flash στο browsing είναι πλέον εκνευριστική....

Αυτά που αναφέρεις αλλά χωρίς την μπάρα των επαφών,τα έχει η sense rom για την οποία συζητάμε.Για το flash στο browsing θα πρέπει να κάνεις την παραχώρηση που έγραψα πριν.

Edited by bbbb

Οπότε παιδιά κάτστε με την Nightly TyphooN rom. εως ότου υπάρχει διωρθοθούν τα bugs.

Και μιά ερώτηση. Mήπως κανένας σας έχει να προτείνη πρόγραμα GPS Ελληνικό ή τουλάχιστον με Ελληνικό χάρτη;

Ευχαριστώ.

Edited by hnioxoc
πρόσθεση ερώτησης

• Administrators
Mήπως κανένας σας έχει να προτείνη πρόγραμα GPS Ελληνικό ή τουλάχιστον με Ελληνικό χάρτη;

Για αυτά τα θέματα συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

ΥΓ. Και αποκλειστικά και μόνο για επίσημα αγορασμένες εφαρμογές.

Modpic.gif

Μακάρι να είναι έτσι.θα τη δοκιμάσω απο περιέργεια να δω πως πάει.εχω διαβάσει πολλές φορές για την τέλεια sense rom αλλά μετά την εγκατάσταση των 100 εφαρμογών μου και ενα υποτυπώδες multitasking το σύστημα γονατιζε και το lag ηταν απίστευτο...

Ε που να μην γονατίσει εσύ χρειάζεσαι την TyphooN, 2πυρινο επεξεργαστή και 2Gigabyte ram.:lol:

:lol: υπάρχει τέτοιο κινητο;όπως έγραψα και πιο πάνω αυτή η sense rom είναι ικανοποιητική για καθημερινή χρήση και μάλιστα για κάποιο λογο εχει το δυνατότερο σήμα WiFi που εχω δει στο hd2.παρόλα αυτα προσωπικα ξαναγυρισα στην typhoon.βλέπεις η super ram μας καλοεμαθε... :lol:

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Λοιπόν τα ΦΩΤΑ ΣΑΣ γιατι εχω χαθεί... αυτή την στιγμή έχω σε SD την MDJ Froyo HD 4.6 και λέει έκδοση android 2.2.1 .Παίζει άψογα . Έχω 1.66 ρομ και 2.15.50.14 ραδιο με 2.08HSPL. Και ρωτάω υπάρχει κάτι πιο καλό από αυτό για NAND εγκατάσταση πάντα ? είδα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1062881 με SENSE ΠΑΝΤΑ αλλά λέει graphics bug... δηλαδή ?? τι θέλει να πεί ο ποιητής??? και η απο κάτω της BOYPPC-SHIFTPDA_Desire HD A2SD V19 είναι καλύτερη ? τι κάνουμε ? χαχαχαχαχ αντε με ξύνεται να πετάξω τα wm !!! :P

Η desire hd v19 είναι με android 2.2.1.ειναι δηλαδή σαν αυτη που εχεις απο εμφάνιση.αυτή με τα graphic bug εμφανίζει πανω στα εικονίδια κάπου-κάπου κατι οριζόντιες γραμμές-σπασίματα και είναι με πιο καινούριο sense και android 2.3.3

:lol: υπάρχει τέτοιο κινητο;όπως έγραψα και πιο πάνω αυτή η sense rom είναι ικανοποιητική για καθημερινή χρήση και μάλιστα για κάποιο λογο εχει το δυνατότερο σήμα WiFi που εχω δει στο hd2.παρόλα αυτα προσωπικα ξαναγυρισα στην typhoon.βλέπεις η super ram μας καλοεμαθε... :lol:

Αυτη η typhoon που αναφέρεις βγαινει και σε sd η ειναι μονο για nand;

Αυτη η typhoon που αναφέρεις βγαινει και σε sd η ειναι μονο για nand;
μονο nand.Είναι από τις καλύτερες αυτήν την στιγμή ,αλλά τώρα τελευταία έχει ένα θεματακι με την κατανάλωση τις μπαταριάς.

Οι τελευταίες εκδόσεις δεν έχουν πρόβλημα με την μπαταρία.Με το νέο market υπήρξαν κάποια θεματάκια αλλά προσωπικά είχα βάλει το παλιό και ήμουν οκ.Επίσης σήμερα "ανεπίσημα" ανέβηκε και η 3.4.4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15823591&postcount=14093 στην οποία,δουλεύει σωστά το νέο market.

Στο τέλος όλη εκεί γυρνάμε, αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένος από την BOYPPC-SHIFTPDA GINGER 2.3.3 HTC SENSE 3.0 V4 (16.July) εχω να φλασαρω 3μερες ,ξέρεις έχω το μικρόβιο.

To θέμα με τις sense roms είναι λίγο περίπλοκο.Με την έννοια ότι μια sense rom δεν είναι μόνο ο launcher,το ρολόι που κινείται και μερικά ακόμη όμορφα widgets.Είναι ολόκληρο το πακέτο των εφαρμογών.Για κάποιον λοιπόν που θέλει να έχει τις εφαρμογές του sense αλλά δεν τον ενδιαφέρει ο launcher και τα widgets του,μια καλή λύση είναι να "παγώσει" με κάποια εφαρμογή σαν το titanium τον sense launcher και τα widgets του και να βάλει π.χ. launcher pro.Με αυτή την "μέση" λύση η ρομ πραγματικά απογειώνεται.

Στο τέλος όλη εκεί γυρνάμε, αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένος από την BOYPPC-SHIFTPDA GINGER 2.3.3 HTC SENSE 3.0 V4 (16.July) εχω να φλασαρω 3μερες ,ξέρεις έχω το μικρόβιο.

Ήθελα να την δοκιμάσω και γώ αυτη την Ρόμ, εντυπώσεις;;;;

Εγώ πιστεύω ότι αυτή η ρομ έχει όλο το πακέτο .

Είναι ταχυτάτη και αυτό οφείλεται σε ένα fix που έχει για την μνήμη που σε έμενα δεν έπεσε με τίποτα κάτω από τα 74mb και σε συνδυασμό με το memory booster ανεβαίνει στα 140m.

Τη να πω για την μπαταρία 3μερες τώρα το φόρτισα μια φορά με πρίζα και κάνα μισάωρο με usb.

Το wifi απιστευτο τετοιο σημα πρωτη φορα και κληδωνει στη στιγμη.

Επισης και ο καιρος δουλευει τελεια και το ιντερνετ γιατι καπου ειδα ότι ελεγες η θα εχεις η το ένα η το άλλο.

η οριζοντιες γραμμες είναι ελαχιστες και εμφανιζονται σπανια.

και τελος εχει μεσα τα απολύτως απαραίτητα προγράμματα που θα χρειαστεί ένας μέσος χρηστης και όχι ένα καρο εφαρμογες που βαζουν η αλλοι.

Επισης και ο καιρος δουλευει τελεια και το ιντερνετ γιατι καπου ειδα ότι ελεγες η θα εχεις η το ένα η το άλλο.

.

Eχεις δοκιμάσει να παίξεις flash video στον browser σε desktop mode; Οσο είχα τη ρομ και το δοκίμασα,μόλις πήγαινε να ξεκινήσει το video έκλεινε ο browser.

π.χ. να δεις ένα video στο youtube αλλά πρώτα στον default browser να έχεις απενεργοποιήσει την ρύθμιση "προβολή κινητού" ή π.χ. στον dolphin να έχεις επιλέξει user agent desktop.

στο λέω αυτό γιατί πολλά video δεν είναι διαθέσιμα κανονικά για κινητές συσκευές αλλά αν κάνεις την ρύθμιση που λέω και η συσκευή υποστηρίζει flash player θα τα παίξει κανονικά.H δοκίμασε να δεις live κάποιο κανάλι π.χ. το kontrachannel.gr

Edited by bbbb