Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
στο hd2 μπορούμε να βάλουμε μέχρι 16γίγα κάρτα ή κάνω λάθος? 16άρα και ότι να ναί ή συγκεκριμένα μοντέλα? ρωτάω γιατί ζαχαρώνω μια από το ebay.

Και 32άρα παίρνει. Όπως και να έχει προτίμησε κάποια επώνυμη. Προσοχή όμως με το ebay γιατί κυκλοφορούν "δήθεν" επώνυμες αμφιβόλου ποιότητας.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα,κατεβασα αυτη τη version:

7.Revolution HD v2.6 NAND DFT (flashable via MAGLDR) MAGLDR 1.13 required

την κανω εγκατασταση και στην αρχη που ανοιγει το κινητο μου λεει:

NAND kernel open failed.

Τη κανω λαθος?????????????

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915343

μια βοηθεια και σε μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλε Haritos14 την rom την εκανες εγκατασταση απο το MAGLDR 1.13; Αν ναι τοτε κατεβασε την rom που λεει cwm και επεισης κατεβασε και το recovery 300 απο το link της rom σου και καντω εγκατασταση και φλασαρε μεσω clockworkmod μακραν καλυτερο! για το πως θα την κανεις εγκαταστη την rom σου σε clockworkmod δες της οδηγιες που γραφει για το πως να φλασαρης cwm rom

Φιλε aviador για να ξαναπας σε windows ειτε απο boot loader συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη με usb και τρεχεις την επισημη rom και σου την κανει εγκατασταση ειτε κατεβαζει την επισημη rom την κανεις απο τον υπολογιστη extract file σε καποιο φακελο με καποιο προγραμμα zip και κρατας μονο το αρχειο RUU_Signed.nbh και το μετονομαζεις σε LEOIMG.nbh και το περνας στην καρτα του κινητου χιμα και μπενεις σε boot loader και στην κανει εγκαταστη αλλα το hspl χανετε!

Edited by enick

Φιλε Haritos14 την rom την εκανες εγκατασταση απο το MAGLDR 1.13; Αν ναι τοτε κατεβασε την rom που λεει cwm και επεισης κατεβασε και το recovery 300 απο το link της rom σου και καντω εγκατασταση και φλασαρε μεσω clockworkmod μακραν καλυτερο! για το πως θα την κανεις εγκαταστη την rom σου σε clockworkmod δες της οδηγιες που γραφει για το πως να φλασαρης cwm rom

Φιλε aviador για να ξαναπας σε windows ειτε απο boot loader συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη με usb και τρεχεις την επισημη rom και σου την κανει εγκατασταση ειτε κατεβαζει την επισημη rom την κανεις απο τον υπολογιστη extract file σε καποιο φακελο με καποιο προγραμμα zip και κρατας μονο το αρχειο RUU_Signed.nbh και το μετονομαζεις σε LEOIMG.nbh και το περνας στην καρτα του κινητου χιμα και μπενεις σε boot loader και στην κανει εγκαταστη αλλα το hspl χανετε!

ευχαριστω παντως,το θεμα μου ηταν να μην κατεβασω την αλλη γιατι ειμαι εκτος αττικης και ιντερνετ εχω τις cosmote.

παιδες μια ερωτηση. εχω βαλει απο τους xda ενα bootscreen σε boot μορφη και θελω να το αλλαξω παλι στο εργοστασιακο αλλα ουτε με task 29 φευγει. ξερει κανεις με ποιο τροπο θα το κανω οπως ητανε;

Συνονοματε καλημερα. Μηπως μπορεις να ενημερωσεις αν στη συγκεκριμενη ROM περιλαμβανεται το SIM Toolkit?

δεν την εχω τωρα πανω κ απο τοτε αλλαξα κανα 2 και δεν θυμαμαι για 100% σιγουρα.αλλα 2 αλλες που εβαλα με sense(μια dhd και μια desire z) τωρα προσφατα(βασικα τωρα :p ) το ειχαν.Οποτε πιστευω θα το εχει και αυτη εφοσον αναφερει οτι ειναι "Stock Desire HD".

Εχει βαλει κανεις σας το miui?τυχαια μπηκα να δω τι ειναι και με εψησε να το δοκιμασω, αλλα απο αυριο τωρα μολις bootare με Motoman234 Black & Blue Remix V1.0 .:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή :happy:

Έβαλα το setcpu (την 2.11a-donate) στο hd2 μου με SuperRAM_FroYo_V1.5 (όχι nand δλδ). Και ενώ κάνω κανονικά install και βρίσκει την cpu μου, αγνοεί τα όρια που του θέτω για το maximum και το minimum που θέλω να τρέχει ο επεξεργαστής. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως ο kernel; ή καμία σχέση; :O

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Υποστηρίζεται το overclocking από τον kernel που έχει η rom;

Δεν γνωρίζω :O Μπορώ να το τσεκάρω από κάπου αν υποστηρίζεται;

Υ.Γ.: Εγώ θέλω να πετύχω underclocking κυρίως :happy:

Αντώνης.

• Administrators
Υ.Γ.: Εγώ θέλω να πετύχω underclocking κυρίως :happy:

Για την κατανάλωση της μπαταρίας αυτό; Μην μπεις στον κόπο, δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Modpic.gif

Για την κατανάλωση της μπαταρίας αυτό; Μην μπεις στον κόπο, δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Ακριβώς για αυτό... Ευχαριστώ :cry:

Αντώνης.

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή :happy:

Έβαλα το setcpu (την 2.11a-donate) στο hd2 μου με SuperRAM_FroYo_V1.5 (όχι nand δλδ). Και ενώ κάνω κανονικά install και βρίσκει την cpu μου, αγνοεί τα όρια που του θέτω για το maximum και το minimum που θέλω να τρέχει ο επεξεργαστής. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως ο kernel; ή καμία σχέση; :O

Add profile/ screen off / max: 245mhz /priority 100

Αυτό θα σε βοηθήσει να ρίξεις την κατανάλωση και όχι να φιμώσεις τον επεξεργαστή εν λειτουργία

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Add profile/ screen off / max: 245mhz /priority 100

Αυτό θα σε βοηθήσει να ρίξεις την κατανάλωση και όχι να φιμώσεις τον επεξεργαστή εν λειτουργία

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ευχαριστώ :happy:

Το έκανα, αν δω θετικά αποτελέσματα θα δώσω feedback.

Αντώνης.

δεν την εχω τωρα πανω κ απο τοτε αλλαξα κανα 2 και δεν θυμαμαι για 100% σιγουρα.αλλα 2 αλλες που εβαλα με sense(μια dhd και μια desire z) τωρα προσφατα(βασικα τωρα :p ) το ειχαν.Οποτε πιστευω θα το εχει και αυτη εφοσον αναφερει οτι ειναι "Stock Desire HD".

Εχει βαλει κανεις σας το miui?τυχαια μπηκα να δω τι ειναι και με εψησε να το δοκιμασω, αλλα απο αυριο τωρα μολις bootare με Motoman234 Black & Blue Remix V1.0 .:lol:

Ωραία! Ψήνομαι να τη δοκιμάσω κι εγώ αλλά το σκέφτομαι γιατί θα πρέπει να χαλάσω την Omega που έχω φέρει ακριβώς στα μέτρα μου. Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!

@LAN εννοείται πως εάν έχεις ενεργό το Bluetooth θα έχεις μονίμως 60 mah ++

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Καλησπερα,

προσπαθω να περασω την CoreDroid DHD V1.5 και ενω ολα δειχνουν οτι ειναι οκ και οτι περαστηκε κανονικα οταν bootαρει μενει κολλημενη η οθονη στο boot logo.

Το αφησα μεχρι και 20 λεπτα αλλα τιποτα.

Ξερει κανεις μηπως η συγκεκριμενη ΡΟΜ εχει καποια ιδιαιτεροτητα και θελει αλλο τροπο?

Καλησπερα,

προσπαθω να περασω την CoreDroid DHD V1.5 και ενω ολα δειχνουν οτι ειναι οκ και οτι περαστηκε κανονικα οταν bootαρει μενει κολλημενη η οθονη στο boot logo.

Το αφησα μεχρι και 20 λεπτα αλλα τιποτα.

Ξερει κανεις μηπως η συγκεκριμενη ΡΟΜ εχει καποια ιδιαιτεροτητα και θελει αλλο τροπο?

partition στην sd εκανες?

Στην 1.5 αν θυμαμαι καλα δεν εχει μεσα το Installation του clockwork οποτε πρεπει να το παρεις απο την 1.3-1.4.

Η 1.5 ειναι κατι σαν Update

Για δες το..

Mobile Phone Technician & android development

@LAN εννοείται πως εάν έχεις ενεργό το Bluetooth θα έχεις μονίμως 60 mah ++

ακριβώς.Το μοναδικό άκρως εκνευριστικό bug των non sense roms

παιδες μια ερωτηση. εχω βαλει απο τους xda ενα bootscreen σε boot μορφη και θελω να το αλλαξω παλι στο εργοστασιακο αλλα ουτε με task 29 φευγει. ξερει κανεις με ποιο τροπο θα το κανω οπως ητανε;

splash screen εννοεις?

εαν ναι θες μια custom ruu και μια nbh εικονα και εισαι οκ..

• Administrators
splash screen εννοεις?

εαν ναι θες μια custom ruu και μια nbh εικονα και εισαι οκ..

Μιλάμε τώρα για Android ή για Windows Mobile;

Modpic.gif

Μιλάμε τώρα για Android ή για Windows Mobile;

δεν εχει καμια σημασια.

Το splash ειναι πριν ακομα και απο το magldr.

να ξαναρωτήσω.. την κάρτα μετά από το 1 γίγα που μου κράτησε για το format της nand μπορώ να την ξαναφορμάρω για να την βλέπει ολόκληρη ή μέσα στη κάρτα έχει αποθηκεύσει δεδομένα?

πολλά παιχνίδια δε μου παίζουν... γιατι? ένα από αυτά είναι και το "angry birds".. :/ επίσης για το "Can knockdown" μου λέει ότι το hardware μου δεν υποστηρίζει αυτό το παιχνίδι.. δλδ?

υπάρχει τρόπος να παίξουν ή η rom είναι "ελαττωματική"?

να ξαναρωτήσω.. την κάρτα μετά από το 1 γίγα που μου κράτησε για το format της nand μπορώ να την ξαναφορμάρω για να την βλέπει ολόκληρη ή μέσα στη κάρτα έχει αποθηκεύσει δεδομένα?

πολλά παιχνίδια δε μου παίζουν... γιατι? ένα από αυτά είναι και το "angry birds".. :/ επίσης για το "Can knockdown" μου λέει ότι το hardware μου δεν υποστηρίζει αυτό το παιχνίδι.. δλδ?

υπάρχει τρόπος να παίξουν ή η rom είναι "ελαττωματική"?

ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-βρισκεις αυτη που δεν παιζει και κανεις μεταφορα στο τηλεφωνο.

Μετα το Partition εχει γινει file system για να το βλεπει σαν μνημη οποτε το ξεχνας ;)

ωχ... και αν θέλω να βάλω άλλη κάρτα τι κάνουμε?

υγ) σε ευχαριστώ πολύ! πραγματικά με την μεταφορά στο τηλέφωνο λειτούργησαν όλα! είσαι πρώτος!

Edited by karhariasgr