Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως όσες φορές επιχείρησα εγκατάσταση σε κάρτα με αρχεία μέσα, πάντα είχα πρόβλημα.

Μετέφερα όλα τα αρχεία μου στον υπολογιστή, έκανα φορμάτ με το πολύ ωραίο προγραμματάκι που έχει ο ioathe στις Omega και είχα καθαρή και απροβλημάτιστη εγκατάσταση android.

Και τα αρχεία τα άφησες στον υπολογιστή ή τα ξαναέβαλες στη κάρτα μνήμης;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ξαναέβαλα. Το σημαντικότερο απ'ολα και το κλειδί για καθαρή εγκατάσταση είναι άδεια φορμαρισμένη κάρτα.

Εφόσον φορτώσει το android για πρώτη φορά μετά βάζεις ότι θέλεις.

Τα ξαναέβαλα. Το σημαντικότερο απ'ολα και το κλειδί για καθαρή εγκατάσταση είναι άδεια φορμαρισμένη κάρτα.

Εφόσον φορτώσει το android για πρώτη φορά μετά βάζεις ότι θέλεις.

Αφού τώρα έχει φορτώσει ήδη, πρέπει να κάνω μόνο το φορμάτ ή και τίποτε άλλο; Τα αρχεία που έχει φτιάζει το android στη κάρτα θεωρώ ότι πρέπει να τα σβήσω.

Σβήνεις τα πάντα και ξανακάνεις την ίδια διαδικασία απο την αρχή σε άδεια φορμαρισμένη κάρτα.

Θα δουλέψει απροβλημάτιστα και θα ευχαριστηθείς το android στο HD2!

Μετά βάλε ξανά τα αρχεία σου και όλα ΟΚ.

Σβήνεις τα πάντα και ξανακάνεις την ίδια διαδικασία απο την αρχή σε άδεια φορμαρισμένη κάρτα.

Θα δουλέψει απροβλημάτιστα και θα ευχαριστηθείς το android στο HD2!

Μετά βάλε ξανά τα αρχεία σου και όλα ΟΚ.

ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, έχω ήδη εκκινήση τη διαδικασία.

Άντε και καλό ξημέρωμα!! :)

Μισοκοιμάμαι πάνω στο πληκτρολόγιο αλλά εύχομαι να βοήθησα.:p

Προς ενημέρωση, τα έκανα όλα αυτά φίλε μου, αλλά κάνει τα ίδια.

Πάμε τώρα για ύπνο και τα ξαναλέμε αύριο.

Δοκίμασε να τρέξεις τα 2 αρχεία για την εκκίνηση του android,με τέρμα χαμηλωμένο τον ήχο στα wm.Νομίζω πως κάποιος ακόμη είχε παρόμοιο πρόβλημα.Ηχος στο android μόνο αν στα wm είναι τελείως χαμηλωμένος.

ιδού : MDJ FroYo HD v.4.0(kernel:MDJ S7.3HD)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795914

δουλεύει και η φωτογραφική όχι το video

(την μέρα που πήγα να αναβαθμίσω την 3.7 με τον hastarin 8.5.1 αυτός έβγαλε την 4.0, πάντα έτσι γίνεται με τον mdj...)

Το τρέχω εδώ και ένα δίωρο περίπου.Από τα καλύτερα builds που κυκλοφορούν.Στην πρώτη εκκίνηση έχει αρκετά μεγάλο lag αλλά μετά από 1-2 reboot στρώνει και λειτουργεί κανονικά.Η κάμερα λειτουργεί άψογα με ζουμ και χωρίς πράσινο φλας και λειτουργούν επίσης και η εφαρμογή barcode scanner και το camera 360 που βγάζει φώτο με διάφορα εφέ.

Edited by bbbb

Πόση ώρα έμεινε στο πράσινο HTC στο πρώτο bootάρισμα; Έχω φορμάρει την κάρτα (FAT32) και περιμένω πάνω από 10 λεπτά και τίποτα!

Τι προτείνεις φίλε bbb;

Σε μένα ξεκίνησε σε λιγότερο από 10 λεπτά σε μη φορμαρισμένη κάρτα,αλλά έβαλα το έτοιμο data.img 1gb.Το data.img το έβαλες έτοιμο ή άφησες το σύστημα να το δημιουργήσει; Aν δεν έβαλες το data.img άστο λίγο ακόμη

Συμφωνώ με τον Γιάννη όσο αφορά τα android στο HD2. Η εγκατάσταση στην κάρτα κρύβει παγίδες για όσους δεν ξέρουν. Είχα προλάβει να βάλω android στο Leo μου πριν το χαρίσω στην κόρη μου και έτρεχαν καλα μπορω να πω. Αργά αλλα χωρίς προβλήματα.

Απο τότε όμως δεν βλέπω να σημειώθηκε κάποια σημαντική πρόοδος πέρα απο τον τομέα ταχύτητα.

Περίμενα μετα απο τόσο καιρο ότι θα μπορούσε κάποιος να δουλέψει άνετα τα android με τροπο που να πλησιάζει τις συσκευές που προορίζονται γι αυτο.

Πολύ σημαντική πρόοδος.Απροβλημάτιστη και σφαιράτη λειτουργία με τα MDJ builds

Με τα τελευταια build του νοεμβρη εχουν γινει τρομερες αλλαγες προς το καλλιτερο , κυριως με οτι εχει βγαλει ο mdj

Δεν εχει και πολλα να ζηλεψει το hd2 απο μια android native συσκευη , ειδικα αν βαλει κανεις class4-class6 micro SD λειτουργουν ολα αψεγαδιαστα και παρα πολυ γρηγορα

Class-6 16 gb για εμένα , με ακόμα και 3 ημέρες συνεχους κανονικής λειτουργίας κάθε είδους!!Απλά το γύρισα κάποια στιγμή γιατί πεθύμησα την Ωμέγα:D

Έχεις τον καλύτερο συνδιασμό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για τη συσκευή. Προς το παρόν μή το πειράζεις.

Συμφωνώ!!!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Προς ενημέρωση, τα έκανα όλα αυτά φίλε μου, αλλά κάνει τα ίδια.

Πάμε τώρα για ύπνο και τα ξαναλέμε αύριο.

Δηλαδή αν απλά πετάξεις τον φάκελο Android στη συσκευή σου και μετά το τρέξεις με τον Android loader της Omega, έχεις τα προβλήματα που αναφέρεις; Με ποιο Android build είσαι;

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Καλημέρα και καλό μήνα και καλό χειμώνα.

Δοκίμασε να τρέξεις τα 2 αρχεία για την εκκίνηση του android,με τέρμα χαμηλωμένο τον ήχο στα wm.Νομίζω πως κάποιος ακόμη είχε παρόμοιο πρόβλημα.Ηχος στο android μόνο αν στα wm είναι τελείως χαμηλωμένος.

Έτσι δούλεψε.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. :)

Δηλαδή αν απλά πετάξεις τον φάκελο Android στη συσκευή σου και μετά το τρέξεις με τον Android loader της Omega, έχεις τα προβλήματα που αναφέρεις; Με ποιο Android build είσαι;

Έχω την έκδοση που προτείνει ο Γιάννης ioathe. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8907810

Ελληνικό πληκτρολόγιο για το τηλέφωνο που βρίσκουμε;

Καλημερα και καλο μηνα παιδια! Εχει χρησιμοποιησει κανεις το Sprite migrate για να μεταφερει στοιχεια (επαφες, sms κλπ) απο τα wm σε android? Το δοκιμασα αλλα μερικα δευτερολεπτα αφοτου ξεκινησει το backup σταματαει και βγαζει μηνυμα "backup failed". Καμια ιδεα?

Χρήστο , εγώ είχα και έχω αυτό το πρόβλημα από την αρχή που ασχολήθηκα με αndroid (mat1.8) , το είχαμε συζητήσει και αλλού , ότι πρέπει να φύγω "μουγκός" από τα wm για να έχω ήχο στα android .

καμία συμβουλή δεν δούλεψε ήμουν με stock είμαι με cooked ,φορμάρισμα κάρτα ,άδεια κάρτα(άδεια κάρτα πρώτη φορά τ' ακούω) ,γεμάτη κάρτα , έχω δουλέψει πάνω από 20-25 builds το ίδιο τροπάρι .

Νικόλαε μάλλον πρέπει να ζήσουμε με το bugακι αυτό , βέβαια εαν βρεις λύση , σφύρα το και σε μας . Να κάνεις mute λοιπόν και μετά να τρέχεις τα android ....

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Καλημέρα

ερωτηση συμαντική, επειδή από χτες το βράδυ είμαι με MAC πλέον (λειτουργικό Snow Leopard v10.6.5) υπάρχει αντίστοιχο του HTC Sync για MAC?

Επίσης οι επαφές μου γιατί είναι μπάχαλο πάντα? Δε μπορώ να τις ταιριάξω και πολλές φορές χάνω νούμερα.

Δουλευώ την Revolution 1.7 και έχω επιλέξει στις επαφές μου να μου δείχνει "Μόνο επαφές με αριθμό τηλεφώνου" και το "Τηλέφωνο". Παρ όλα αυτά μου βγάζει επαφές του facebook μου χωρίς κινητό μέσα, κάποια επαφή που την είχα κάνει σύνδεση με το profile του στο facebook μου έσβησε το κινητό του και κράτησε μόνο τις πληροφορίες του profile και κάποιες επαφές που ξέρω ότι τις έχω δε μπορώ να τις βρω.. :/

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να αποθηκεύει τις επαφές και να μπορείς να τις επεξεργαστείς, όπως το Outlook? Πολύ βολικό για μένα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό.

• Administrators
Ελληνικό πληκτρολόγιο για το τηλέφωνο που βρίσκουμε;

Εννοείς για τον dialpad συγκεκριμένα; Δύσκολο.

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να αποθηκεύει τις επαφές και να μπορείς να τις επεξεργαστείς, όπως το Outlook? Πολύ βολικό για μένα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό.

Το καλύτερο και απλούστερο κατά τη γνώμη μου είναι συγχρονισμός μέσω gmail. Πανεύκολη διαδικασία για αυτό το λειτουργικό. Και επεξεργάζεσαι κανονικά τις επαφές σου από τον gmail λογαριασμό σου.

Modpic.gif

χμ..

μπορείς να μου ξαναδόσεις το λινκ που είχε τις οδηγίες για το πως γίνεται αυτό?

ευχαριστώ

Εννοείς για τον dialpad συγκεκριμένα; Δύσκολο.

Υπάρχει ο dialer one με ελληνικό πληκτρολόγιο

• Administrators
χμ..

μπορείς να μου ξαναδόσεις το λινκ που είχε τις οδηγίες για το πως γίνεται αυτό?

ευχαριστώ

Μιλάς για τις οδηγίες συγχρονισμού της windows mobile συσκευής σου με το gmail;

Εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035

Όσον αφορά το sync του gmail με το Android λειτουργικό σου, γίνεται πανεύκολα μέσα από τη συσκευή.

Modpic.gif

οχι για Windows mobile δε με ενδιαφέρουν οδηγίες..

όπως είπα και ποιο πάνω χρησιμοποιώ την Revolution 1.7 και στο 3 tab (δλδ στο πρώτο αριστέρα από το HOME tab) έχει να βλέπεις τα email σου. Έχω περάσει το email μου από το Hotmail και το Gmail και τα βλέπει κανονικά. Του λέω να έχει σαν προεπιλεγμένο το Gmail αλλά συνέχεια μου βγάζει σαν default το Hotmail.. το άλλο παράδοξο, δε με αφήνει να περάσω το email μου από το Yahoo, λέει ότι "ο Διακομιστής δεν ανταποκρίνεται" και με πετάει εκτός.. γιατί ρε γμτ... και το Yahoo είναι το ποιο βασικό email που χρησιμοποιώ.

Οπότε ο συγχρονισμός με το Gmail έχει γίνει δλδ σε μένα απλά δεν εχω περασμένες τις επαφές στο Gmail? Μπορώ να το κάνω αυτό κατευθείαν από το Outlook στο Gmail?

• Administrators
Μπορώ να το κάνω αυτό κατευθείαν από το Outlook στο Gmail?

Κάνε μια αναζήτηση στο net, θα βρεις πολλά σχετικά tutorials.

Modpic.gif

οχι για Windows mobile δε με ενδιαφέρουν οδηγίες..

όπως είπα και ποιο πάνω χρησιμοποιώ την Revolution 1.7 και στο 3 tab (δλδ στο πρώτο αριστέρα από το HOME tab) έχει να βλέπεις τα email σου. Έχω περάσει το email μου από το Hotmail και το Gmail και τα βλέπει κανονικά. Του λέω να έχει σαν προεπιλεγμένο το Gmail αλλά συνέχεια μου βγάζει σαν default το Hotmail.. το άλλο παράδοξο, δε με αφήνει να περάσω το email μου από το Yahoo, λέει ότι "ο Διακομιστής δεν ανταποκρίνεται" και με πετάει εκτός.. γιατί ρε γμτ... και το Yahoo είναι το ποιο βασικό email που χρησιμοποιώ.

Οπότε ο συγχρονισμός με το Gmail έχει γίνει δλδ σε μένα απλά δεν εχω περασμένες τις επαφές στο Gmail? Μπορώ να το κάνω αυτό κατευθείαν από το Outlook στο Gmail?

Για το yahoo δοκίμασε να το περάσεις μέσω της εφαρμογής Κ-9 mail ή να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Yahoo! Mail

Edited by bbbb

Λοιπόν πέρασα τις επαφές από το Outlook στο Gmail, βρήκα έναν απλό οδηγό εδώ

http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/transfer-contacts-between-outlook-and-google-gmail-HA010222048.aspx

Όλα οκ μόνο που αν και στο Gmail έχω ελληνικά σαν γλώσσα, τις επαφές με τις ελληνικές ονομασίες μου τις βγάζει με .. βουλγάρικους χαρακτήρες.. :/ είναι δυνατον?!!?!? Είπαμε, μένω Σέρρες, αλλά όχι και έτσι! :D

Επισης έτρεξα το Gmail που έχει σαν εφαρμογή η Revolution 1.7 και έκανα συνχρονισμό το email μου αλλά δε μου έβγαλε τίποτα για επαφές. Μετά έκανα και συνχρονισμό από τα email

(η πρώτη καρτέλα από αριστέρα μετά το HOME tab). Τώρα αν πάω στις επαφές μου μου λέει ότι υπάρχουν 88 επαφές από Gmail και όχι 201 που έστειλα εγώ. ..

bbbb τις εφαρμογές που λες πρέπει να τις κατεβάσω?