nikosnt74 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 σιγουρα το radio δεν κανει. θες ενα 2.χχ.50.χχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 χμ... ωραια και πως αλλαζω ραδιακι??????? αχ το φαντατικα οτι δεν θα ηταν τοσο απλο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 χμ... ωραια και πως αλλαζω ραδιακι??????? αχ το φαντατικα οτι δεν θα ηταν τοσο απλο.. :) Αν διαβάσεις στο πρώτο post του HD2 θα βρεις πληροφορίες για τα πάντα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ποια rom έχεις?Λογικά δεν έχεις cooked rom.Αν κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία official rom 3.14.482.2 θα αλλάξει και αυτόματα το radio σου (αν είναι Ελληνική η συσκευή σου).Εγώ αυτή έχω και δουλεύει μια χαρά!Διορθώστε με αν κάνω λάθος.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Συμφωνώ σε αυτό. Η τελευταία επίσημη έχει "κατάλληλο" radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ειναι εισαγωγης.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ειναι εισαγωγης.... :( Σου προτείνω να βάλεις την Omega η οποία ειναι και στα Ελληνικα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 οδηγίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166695#post3166695 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 μπορω να αλλαξω μονο το ραδιο χωρις να αλλαξω την ρομ για να βαλω τα android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 μπορω να αλλαξω μονο το ραδιο χωρις να αλλαξω την ρομ για να βαλω τα android? Αν η συσκευή σου εχει HSLP μπορείς, αν δεν εχει πρέπει να βάλεις. Παρε ενα backup πρωτα ομως να υπάρχει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 μπορω να αλλαξω μονο το ραδιο χωρις να αλλαξω την ρομ για να βαλω τα android? Μπορείς. Αλλά αν μπεις στη διαδικασία να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου... καλύτερα να βάλεις και μια πιο "δυνατή" rom. ειναι εισαγωγης.... Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις την τελευταία επίσημη (της χώρας προέλευσης της συσκευής). Βάζοντας το serial number της συσκευής σου στο htc.com μπορείς να την κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 θα δοκιμασω με hardspl για αρχη .... απο που το κατεβαζω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 θα δοκιμασω με hardspl για αρχη .... απο που το κατεβαζω αυτο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6891358#post6891358 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 θα δοκιμασω με hardspl για αρχη .... απο που το κατεβαζω αυτο? Ρίξε και μια ματιά στο πρώτο post του HD2, θα λύσεις πολλές απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Σμερα ξαναπηρα hd2 με διπλο λειτουργικο.Για να σεταρω το android οτι εχω στην καρτα μνημης απο το desire σε ποιο φακελο στο hd2 να τα βαλω για να τα εγκαταστησω ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Τι ακριβώς θέλεις να εγκαταστήσεις; εφαρμογές ή επαφές-μηνύματα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ευχαριστω πολυ παιδια τα εβαλα!!!!!!!!!! μια χαρα.... 2ερωτησεις μονο ακομα.... οταν τραβαω βιντεο μου εχει και επιιλογη για 720p να δοκιμασω να τραβηξω σε τετοια αναληση η οχι? και δευτερον οταν κατεβαζει καποια εφαρμογη απο το μαρκετ αργει λιγο σε σχεση με κανονικα android η μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Τι ακριβώς θέλεις να εγκαταστήσεις; εφαρμογές ή επαφές-μηνύματα; Κυριως εφαρμογες . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Γιάννη μπες στο market από το Android και κατέβασε ότι εφαρμογές θέλεις. Αν θέλεις να εγκαταστήσεις δικά σου .apk αρχεία κατέβασε από το market τουλάχιστον το Astro File Manager για να μπορείς να ψάχνεις τα αρχεία που θέλεις. Μετά ρίξε τα αρχεία σου από τον υπολογιστή κάπου στην κάρτα μνήμης σε έναν δικό σου φάκελο και θα τα τρέχεις βρίσκοντας τα με τον Astro File Manager. (Είναι όπως και στο Desire που έχεις, δεν αλλάζει κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 λοιπόν επειδή έλιωσα την καρτούλα μου στο βάλε-βγάλε προσπαθώντας ν' φορτώσω κάτι καινούργια build του mdj (και κάποιες άλλες evo κλπ), και έχω δει πολλές δεκάδες φορές αυτό το μαύρο screen with green HTC logo πάρα πολλές ώρες χωρίς να φορτώνει τίποτα , και έκανα ότι ήξερα και δεν ήξερα θα γράψω παρακάτω τον τρόπο που δούλεψε τελικά το τελευταίο 1.6 του mdj : το startup το διαμόρφωνα πάντα κάπως έτσι : set mtype 2524 set ramaddr 0x11800000 set ramsize 0x1e400000 set KERNEL zImage set initrd initrd.gz set initrd_offset 0x00a00000 set cmdline "rel_path=AndrMdjEvOv._2.3Rev nand_boot=0" set cmdline "wifi.mac_address=00:11:22:33:44:55" boot εάν μεταφέρετε την σειρά :set cmdline "rel_path..... ακριβώς πάνω από το : boot (δεν πρέπει να παρεμβάλλεται η set cmdline "wifi.mac_ad....) voila εμένα τουλάχιστον έτσι μου δούλεψε ..... καληνύχτα ..... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) για τη wifi mac address δε χρειάζεται δεύτερη ξεχωριστή σειρά.μπορείς να το βάλεις στην ίδια σειρά με ένα κενό μετά το rel_path και επίσης στους τελευταίους kernels s3,s4,s5 και s6 που έβγαλε σήμερα η σωστή εντολή για να αλλάξεις τη wifi mac address είναι wifi.mac=.... Edited November 17, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ναι αλλά μόλις το ξεζιπάρεις έχει αυτή την εικόνα (set cmdline "wifi.m............:33:44:55") , εγώ πείραζα μόνο το rel_path... και αυτή η γραμμή μπήκε τώρα τελευταία , από τώτε είχα το πρόβλημα και έσπαγα το κεφάλι μου και μου λέγανε τι ράδιο έχω και κάνε φορματ την φορμαρισμένη μου καρτα και άλλα τινα ... edit: το κατάλαβα με τον σκληρό τρόπο , είπα δεν ξανατρέχω android , αν θέλω να πάρω desire hd Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Γίνεται κάτι με τις φωτό στις επαφές?Μου τις δείχνει πολύ χάλια.Γίνεται και σε εσάς αυτό?Τράβηξα και απο android φωτό και την όρισα σε επαφή αλλά πάλι χάλια τη δείχνει.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Πως μπορω να αλλαξω την πολη μου στο ρολοι της αρχικης οθονης? Εχει επιλεγμενο το Ελσινκι, και δεν μπορω να επιλεξω την Αθηνα...:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Γίνεται κάτι με τις φωτό στις επαφές?Μου τις δείχνει πολύ χάλια.Γίνεται και σε εσάς αυτό?Τράβηξα και απο android φωτό και την όρισα σε επαφή αλλά πάλι χάλια τη δείχνει.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288261 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288261 Οκ θα το κοιτάξω γιατί δείχνουνε πολύ θολές και χάλια.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts