Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το compile δεν είναι εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο.Πρέπει να έχεις pc με linux και να ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες

http://www.htc-linux.org/wiki/index.php?title=QuickDeveloperStartGuide

edit2

Συμφωνώ.

edit3

Δε χαλάει το wifi απλά για κάθε kernel πρέπει να ξανακάνεις compile το module του wifi

To μέλος που βρήκε το fix,ανέβασε δοκιμαστικά το zimage αλλά χωρίς τα module του wifi και προκλήθηκε πανικός :lol:

Σχετικά με το wifi υπάρχει ακόμη το θέμα με την κοινή wifi mac address σε όλα τα hd2.Αυτό προς το παρόν λύνεται μόνο αν πειράξεις το αρχείο

board-htcleo-wifi-nvs.c και μετά κάνεις compile τον kernel

Πρακτικά η ίδια σε όλους wifi mac address δεν είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα,παρά μόνο στην περίπτωση που 2 hd2 τρέχουν android και θέλουν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο ίδιο wifi network

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω ρε παιδια κατεβασα ενα build και μου ειχε ξεχωριστα να διαλεξω για 1gb h 512mb κατεβασα το αρχειο για 1gb με την μορφη data.zip.

αφου εκανα unzip θελω να ρωτησω το αρχειο data που το βαζω?

στον φακελο android?

• Administrators
να ρωτησω ρε παιδια κατεβασα ενα build και μου ειχε ξεχωριστα να διαλεξω για 1gb h 512mb κατεβασα το αρχειο για 1gb με την μορφη data.zip.

Μήπως το ένα είναι για τις αμερικάνικες συσκευές με 1GB ROM και το άλλο για τις ευρωπαϊκές που έχουν 512ΜΒ ROM;

Modpic.gif

Μήπως το ένα είναι για τις αμερικάνικες συσκευές με 1GB ROM και το άλλο για τις ευρωπαϊκές που έχουν 512ΜΒ ROM;

δεν γνωριζω... γιατι απο αγγλικα δεν παμε καλα ,αυτο ειναι το build >>>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=797357

Είναι ο χώρος που έχεις για την αποθήκευση εφαρμογών στο android.

ναι το ξερω αυτο.

το αρχειο data που προεκυψε μετα την αποσυμπιεση το βαζω πουθενα? η δεν το χρειαζομαι καθολου και περναω μονο την rom που κατεβασα(δηλαδη τον φακελο android μεσα στην sc)?

Τελικά flash 10.1 παιζει κανονικα μέσω Android;Τηλεόραση και ραδιόφωνο π.χ. skai δουλεύουν σωστά;

Ευχαριστώ.

εχω ενα htc2 hd και εκανα εγκατασταση και android thn ekdosh froyo stone sense 3.1.Εβαλα διαφορες εφαρμογες εχω μια sd 4gb.Oμως τωρα αν και καρτα μνημης εχει ελευθερο 2,7gb μου λεει πως δεν εχω χωρο να εγκαταστησω αλλη εφαρμογη .Σας παρακαλω μπορει να βοηθησει κανεις γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα ενω εχω τοσο χωρο ελευθερο? Ευχαριστω πολυ

Αυτό γίνεται γιατί οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του android.Πήγαινε στις ρυθμίσεις--->κάρτα sd και αποθηκευτικός χώρος και δες πόσο χώρο έχεις εκεί που γράφει εσωτερική μνήμη συσκευής.

Ο darkstone για να γίνεται πιο γρήγορα η πρώτη εγκατάσταση έβαλε στο build που αναφέρεις 256mb μνήμη για τις εφαρμογές,για όποιον δε χρειάζεται παραπάνω.

Θα πρέπει λοιπόν να μπεις από τα windows στο φάκελο android και να σβήσεις το αρχείο data.img.Μετά ξεκινάς πάλι και περιμένεις λίγη ώρα.Τώρα πλέον θα έχεις 1gb εσωτερική μνήμη.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να ξανακάνεις τις ρυθμίσεις σου και να εγκαταστήσεις πάλι τις εφαρμογές.

Για να μη ξανακατεβάζεις πάλι από το market τις εφαρμογές,απεγκατέστησε κάποιες για να κάνεις χώρο και εγκατέστησε από το market το onthe fly backup.Με αυτό το πρόγραμμα θα κάνεις extract στην κάρτα τα apk αρχεία των εφαρμογών σου και όταν γίνει το 1gb μνήμη,θα τις ξαναπεράσεις.

Edited by bbbb

Μόλις έβαλα το Froyo Stone Sense 3.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ερωτήσεις:

1. Οπως υπάρχουν bootloaders, cabs για μετάβαση ή boot από WM σε Adroid, πως γίνεται η αντίστροφη μετάβαση δηλ. από Adroid σε WM?

2. Πως μπορώ να βλέπω και τις paid εφαρμογές στο Market?

Ευχαριστώ!!

1.κατέβασε από το market την εφαρμογή quickboot για να κάνεις soft reset και να γυρνά στα wm

2.Χρειάζεσαι το market enabler http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282244&highlight=market+enable

Έχω ένα θέμα με λειτουργια bluetooth headset.

Έχω δοκιμάσει καμια δεκαρια builds αλλα τα απέριψα τελικα σχεδόν όλα, γιατι το bluetooth ακουστικό μου (Plantronics discovery 925) ενω συνδέεται κανονικά, σε κλήσεις με ακουνε εντελως χάλια (διακοπτόμενη η φωνή μου) ενω εγω όμως ακούω μια χαρά. Σημειώνω ότι με οταν μιλαω με τη συσκευή (χωρις bluetooth ακουστικά) η συνομιλία είναι τελεια.

Έχω μείνει με το Mdeejay FroYo HD v3.6 που μου δουλεύει πολυ καλα και με bluetooth headset (αν εξαιρέσω τη μη λειτουργία cameras που όμως δε με πολυαπασχολει... αν και καλο θα ηταν να δούλευε και αυτη). Να σημειώσω επίσης ότι και σε Wm μιλάω μια χαρά με τα ακουστικα χωρίς πρόβλημα...

Τα τελευταία που έβαλα ήταν τα "Mdeejay eVo Sense v1.0 Warm" & "Mdeejay eVo Sense v1.6 REVOlution Final" τα οποία ενώ μου άρεσαν πολυ και δουλευανε καλα για λιγο που τα είδα, τελικα φαγανε πόρτα γιατί είχα το παραπάνω πρόβλημα με bluetooth headset μου... Υπάρχει κανένας τροπος να βρω λύση να μιλαω και με τα bluetooth ακουστικά, για να βαλω και τα τελευταία του Mdeejay τα evo sense που έγραψα παραπάνω ή άλλα builds??? ή ειναι θέμα ασυμβατότητας και να μην το ψαχνω αλλο?

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Θέμα ασυμβατότητας είναι.Εγώ έχω ένα bt ακουστικό motorola h300 το οποίο δε λειτουργεί σωστά στα windows.Συνδέεται αλλά δεν έχει ήχο.Αλλά λειτουργεί σωστά στα build του android που δε λειτουργεί το δικό σου :lol:

Θέμα ασυμβατότητας είναι.Εγώ έχω ένα bt ακουστικό motorola h300 το οποίο δε λειτουργεί σωστά στα windows.Συνδέεται αλλά δεν έχει ήχο.Αλλά λειτουργεί σωστά στα build του android που δε λειτουργεί το δικό σου :lol:

Τρελό λιγακι, αλλα τι να κανουμε, μην τα θελουμε και ολα δικα μας... :rolleyes:

Τελικα μου φαινεται σε καθένα μπορει να κατσει καλα και να δουλευει μια χαρα διαφορετικο build, που σε αλλο ομως πιθανον να μη δουλευει καθόλου καλα... Γι' αυτο δοκιμαζουμε και καταληγουμε στο τι ταιριαζει καλυτερα στη δικη μας περιπτωση... Ελπιζω να βελτιωθεί κι αλλο και να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα...

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Σε εμένα έχει κάτσει πάρα πολύ καλά η 1.7 Revolution. Βέβαια στα μείον ήταν ότι δεν είχε quick office στο built, αλλά μικρό το κακό το βρήκα. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο Setcpu και με ένα task killer σε 36 ώρες έχω κατανάλωση μπαταρίας 21%. Φυσικά έχω την extended battery.

ποιον task killer χρησιμοποιεις και τι ρυθμισεις εχεις κανει;;

Κύριοι πως λύσαμε το πρόβλημα στις επαφές που δεν έχει την αλφαβητική μπαρίτσα στα δεξια στις επαφές ??? υπάρχει τίποτα στο μαρκετ????

Από τη στιγμή που τρέχει άψογα το σύστημα,δεν ασχολούμαι μαζί τους

Πλέον τρέχω 24ωρο android και είμαι ευχαριστημένος.Στη χειρότερη απλά θα χαλάσει η sd.Παίρνω μια καινούρια και συνεχίζω με android.

έσβησα τις επαφες-google για να τις ξαναπερασω με google-συγχρονισμο και αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν τις επαναφέρει .Υπάρχει άλλη λύση ,reboot μήπως ; ή επαναφορά του build . Αν κάνω επαναφορά δεν πιστευω να κανει καμια ζημιά στην sd συνολικά ;; και τραβάμε τα μαλιά μας ;;;;

πρόκειται για την mdj froyoHD3.2

επί τη ευκαιρία η [bUILD][17.10.2010][FroyoStone Sense - V3.2][Kernel: linux_on_wince_htc 2.6.32.15] είναι καλύτερη ; απο την παραπάνω του mdeejay?????

edit δεν τους προλαβαίνεις προλιγου :[uPD][bUILD]19.10.10|Mdeejay eVo Sense v. 1.8 Revolution [kernel:hastarin R7.6]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374

χθες εστησα την 1.7 σημερα εβγαλε την 1.8 @!#!@$$@#$#

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

H επαναφορά των επαφών δε μπορεί να κάνει ζημιά στην κάρτα.Η όποια ζημιά αν συμβεί στην sd θα είναι σύνολο διάφορων παραγόντων ή απλώς τυχαίο γεγονός.

Από εκεί και πέρα και καλά κάνουν και βγάζουν συνεχώς νέα builds αλλά στην ουσία αλλάζουν τα χρώματα,τα σχέδια αλλά τα προβλήματα παραμένουν ίδια.H μεγαλύτερη δουλειά γίνεται στον kernel.π.χ. το flash της κάμερας δε μπορούσε να δουλέψει σε κανένα evo build μέχρι τη στιγμή που βγήκε fix στον kernel.

H επαναφορά των επαφών δε μπορεί να κάνει ζημιά στην κάρτα.Η όποια ζημιά αν συμβεί στην sd θα είναι σύνολο διάφορων παραγόντων ή απλώς τυχαίο γεγονός.

Από εκεί και πέρα και καλά κάνουν και βγάζουν συνεχώς νέα builds αλλά στην ουσία αλλάζουν τα χρώματα,τα σχέδια αλλά τα προβλήματα παραμένουν ίδια.H μεγαλύτερη δουλειά γίνεται στον kernel.π.χ. το flash της κάμερας δε μπορούσε να δουλέψει σε κανένα evo build μέχρι τη στιγμή που βγήκε fix στον kernel.

εννοω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις του build :"επαναφορα τηλεφωνου" και στησιμο απο την αρχη το συγκεκριμενο build .Αυτο φοβαμαι μην διαγραψει τιποτα ή ολα στην καρτα ....

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

H επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού του android,δε λειτουργεί σε εμάς.Ηard reset αν μπορούμε να το πούμε έτσι,γίνεται με σβήσιμο του αρχείου data.img από το φάκελο του android.Στην επόμενη εκκίνηση θα το δημιουργήσει πάλι από την αρχή και φυσικά θα χρειαστεί να περιμένεις πάλι κανένα 10λεπτο μέχρι να μπουτάρει και να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές σου.