pelopidasp Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 ολα τελεια αλλα λιγη βοηθεια για το gps βρε παιδια το igo παει περιπατο τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 το igo παει περιπατο τωρα? Το igo για τα windows mobile φυσικά. Χρειάζεσαι άλλες εκδόσεις για το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 κατέβασα αυτό το android http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 της 4 σεπτεμβριου ,μέσα στο φάκελο έχει και το πρόγραμμα leo software update και ένα αρχείο leoimg και το φάκελο android που έχει μέσα το build. πρέπει να κάνω κάτι με τα άλλα δύο αρχεία ή απλά το φάκελο android στη καρτα μνήμης και τα τρέχω? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 καλησπερα κατεβασα το froyo 2,2 απο εδω http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-android-2-2-froyo-on-htc-hd2-easily/ πηγα να το εγκαταστησω στην καρτα μου και μετα απο καποιες ωρες αναμονης χωρις να εχει κολλησει τελειως,το διεκοψα. μπορει να μου πει καποιος απο τα παιδια που το εβαλαν αν χρειαζεται καποιος τροπος για να μην κανει 800 ωρες να εγκατασταθει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Μήπως η rom που φοράς δεν κάνει για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Μήπως η rom που φοράς δεν κάνει για android? Όχι η ROM, το σωστό Radio είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Μήπως η rom που φοράς δεν κάνει για android? η ρομ που εχω κανει για android,εχουν βαλει και αλλοι με energy αλλα το αναφερει και ο chef της Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 καλησπερα κατεβασα το froyo 2,2 απο εδω http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-android-2-2-froyo-on-htc-hd2-easily/ πηγα να το εγκαταστησω στην καρτα μου και μετα απο καποιες ωρες αναμονης χωρις να εχει κολλησει τελειως,το διεκοψα. μπορει να μου πει καποιος απο τα παιδια που το εβαλαν αν χρειαζεται καποιος τροπος για να μην κανει 800 ωρες να εγκατασταθει?Δοκίμασε με άλλη κάρτα μνήμης είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Δοκίμασε με άλλη κάρτα μνήμης είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. σ ευχαριστω!θα το δοκιμασω με αλλη καρτα αν και θα ηθελα να ειναι στην ιδια για ευνοητους λογους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 λοιπον, προς ολα τα παιδια που τους χαλαει λιγο το album του sense με το froyo καθε φορα!! εσβησα τον υποφακελο thumbnails στον φακελο DCIM, και εκτοτε δε μου εχει ανακατεψει το album του sense. καθε φορα που εκκινω τα android το ελεγχω αλλα δε παρουσιασε παλι θεμα. ο φακελος thumbnails υπαρχει παλι εκει αλλα αφου δεν επηρεαζει τιποτα δεν τον σβηνω. :) απορω ομως γιατι αλλα παιδια λενε οτι ανακατευει τις φωτο καθε φορα!!! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 λοιπον, προς ολα τα παιδια που τους χαλαει λιγο το album του sense με το froyo καθε φορα!! εσβησα τον υποφακελο thumbnails στον φακελο DCIM, και εκτοτε δε μου εχει ανακατεψει το album του sense. καθε φορα που εκκινω τα android το ελεγχω αλλα δε παρουσιασε παλι θεμα. ο φακελος thumbnails υπαρχει παλι εκει αλλα αφου δεν επηρεαζει τιποτα δεν τον σβηνω. :) απορω ομως γιατι αλλα παιδια λενε οτι ανακατευει τις φωτο καθε φορα!!! :) ειρηνη σου εβγαλε καποιο μηνυμα οταν τελειωσε η εγκατασταση του froyo?την ωρα της εγκαταστασης οταν εφτανε στο τελειωμα σου εδειξε κατι διαφορετικο απο αυτους τους ατελειωτους καταλογους με μικρα γραμματα και αριθμους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ειρηνη σου εβγαλε καποιο μηνυμα οταν τελειωσε η εγκατασταση του froyo?την ωρα της εγκαταστασης οταν εφτανε στο τελειωμα σου εδειξε κατι διαφορετικο απο αυτους τους ατελειωτους καταλογους με μικρα γραμματα και αριθμους? απλα παρατηρησα αλλαξε η οθονη, εβγαλε λευκη οθονη με το logo της htc και μετα γκρι οθονη που ελεγε με μπλε γραμματα android. επειτα εκκινησε. αλλαξε καρτα μνημης εκ πρωτης και οσο αφορα την κυρια καρτα μνημης που χρησιμοποιεις ελεγξε το class της διοτι εχει μεγαλη σημασια στην ταχυτητα εγκαταστασης. ποσο μαλλον οταν ειναι και φορτωμενη.. ας το επιβεβαιωσουν και τα παιδια που ξερουν πιο καλα... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Η εκκίνηση γίνεται όπως λες.Ο φάκελος thumbnails μένει κενός άμα τον σβήσεις.Αν όμως πας να δεις φωτογραφίες μέσα από το htc album του android τότε ξαναγεμίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Η εκκίνηση γίνεται όπως λες.Ο φάκελος thumbnails μένει κενός άμα τον σβήσεις.Αν όμως πας να δεις φωτογραφίες μέσα από το htc album του android τότε ξαναγεμίζει σοβαρα; δε το ειχα συνδεσει ετσι. καλα που το 'πες! να μην το ανοιξω.. :rolleyes: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Aν χρησιμοποιήσεις την κάμερα πάλι θα γεμίσει τα thumbnails Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Aν χρησιμοποιήσεις την κάμερα πάλι θα γεμίσει τα thumbnails α οχι! αυτο δεν εγινε! την καμερα τη χρησιμοποιησα γιατι μ αρεσουν καλυτερα οι φωτο απ το froyo αλλα το album του sense δε χαλασε! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 α οχι! αυτο δεν εγινε! την καμερα τη χρησιμοποιησα γιατι μ αρεσουν καλυτερα οι φωτο απ το froyo αλλα το album του sense δε χαλασε! :) για ποιο froyo μιλάμε ? δώσε κάποιο λινκ ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Το igo για τα windows mobile φυσικά. Χρειάζεσαι άλλες εκδόσεις για το Android. υπαρχει κανενα λινκ για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 υπαρχει κανενα λινκ για android? Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 για ποιο froyo μιλάμε ? δώσε κάποιο λινκ ? επειδη γραφω απ το τηλεφωνο και δυσκολευομαι, δες μερικα ποστ πριν ενα λινκ που αναφερει το μελος dimikord. απο εκει το κατεβασα κι εγω. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλησπέρα. Έχω την mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6b (με Rom "Omega XT με CHΤ V12 ELL" & Radio: 2.12.50.02_02) αλλά σε εισερχόμενη κλήση την αρχή απλά δε μπορούσα να ακούσω και να με ακούσουν (διακοπτόμενα εως και καθόλου...) και τώρα πια μου κολάει εντελώς μόλις με καλέσουν. Φταίει άραγε η κάρτα μου αν είναι σε FAT32 ή κάτι άλλο??? Πως μπορώ να καταλάβω αν είμαι σε FAT32 για να μην την κάνω άδικα format και στήνω από την αρχή Windows κ.λ.π.??? Θα δοκιμάσω καμιά άλλη έκδοση Android μόλις βρω χρόνο... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 για ποιο froyo μιλάμε ? δώσε κάποιο λινκ ? επειδη γραφω απ το τηλεφωνο και δυσκολευομαι, δες μερικα ποστ πριν ενα λινκ που αναφερει το μελος dimikord. απο εκει το κατεβασα κι εγω. http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-android-2-2-froyo-on-htc-hd2-easily/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) καλημερα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να συνδεθω μεσω 3g στο ιντερνετ τι μπορει εχει πρεπει να φτιαξω κατι στις ρυθμισει ακυρο εβαλα αλλη ρομ και ολα καλα Edited September 16, 2010 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 ποιο build έχεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Πέδες ήχο κλήσης στο android πως βάζω; ενώ παω στης ριθμήσης ήχων κλήσης δεν μου ανοίγει για να επιλέξω ήχο κλήσης, να πω οτι εχω την εκδοση FroYo 2.2. Και κατι άλλο πως συνδεω το κινητο με το pc γιατι οταν το συνδεω με usb μου ζητάει drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts