Jump to content

Winamp

Spyros86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα την 2.79 version και ήταν όλα καλά. Κατέβασα μια μέρα την 3 version. Και τα τραγούδια με ελληνικές πληροφορίες(τραγουδηστής, album, τραγούδι...) δεν τα διαβάζει. Μου βγάζει κάτι βλακίες. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Επίσης πρόσεξα ότι δεν έχει και την δυνατότητα να παίζει περισότερο κάποιο ηχείο από κάποιο άλο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Μακρια απο τη 3....

Ειναι πολυ βαρια και με ενα σωρο προβληματα...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86

Είχα την 2.79 version και ήταν όλα καλά. Κατέβασα μια μέρα την 3 version. Και τα τραγούδια με ελληνικές πληροφορίες(τραγουδηστής, album, τραγούδι...) δεν τα διαβάζει. Μου βγάζει κάτι βλακίες. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Επίσης πρόσεξα ότι δεν έχει και την δυνατότητα να παίζει περισότερο κάποιο ηχείο από κάποιο άλο.

Έχω την 2.80 εδώ και καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Κατέβασέ την από το παρακάτω link: http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp280_full.exe

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Βγήκε αλλά μετά το απέσυραν. Μάλλον πρέπει να είμαι από αυτούς που πρόλαβαν να το βουτήξουν. Πάντως μέχρι στιγμ΄'ης, μια χαρά πάει, δεν έχω πρόβλημα.
I Am The One, Orgasmatron...

Βασικά η 2.95 δεν έχει κανένα φοβερό νέο χαρακτηριστικό... Σαν την 2.92 είναι, που η μόνη της διαφορά με την 2.90 είναι νομίζω το cd ripping (αρκετά καλό, αλλά καλύπτομαι ήδη από άλλα προγράμματα). Πάντως η 2.95 κάνει ακόμα βόλτες στο δίκτυο.

Αρχικό Μήνυμα από τον mikem4600

Βασικά η 2.95 δεν έχει κανένα φοβερό νέο χαρακτηριστικό... Σαν την 2.92 είναι, που η μόνη της διαφορά με την 2.90 είναι νομίζω το cd ripping (αρκετά καλό, αλλά καλύπτομαι ήδη από άλλα προγράμματα). Πάντως η 2.95 κάνει ακόμα βόλτες στο δίκτυο.

Και 2.92 έχει βγει;; :blink:

Εγώ γιατί έχω μείνει στη 2.91 που έχουνε στο site;

εμ, πήγαινε καμμία βόλτα απο τον θείο mocosoft, να σου λύσει όλες τις απορίες:p
I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Δείτε εδώ !!!

Την κατεβασα από εκεί. 2.91 Τα skins αυτής που είχα θα είναι συμβατά? Θα δίχνει τα ελληνικά. Τι παραπάνω έχει από αυτήν που είχα?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Winamp 3 sucks .. αυτό τα λέει όλα.. τρώει πολύ μνήμη και μαζί με ΧP χάθηκες :p άσε που άμα κατεβάσεις 2 & 3 μένουν και τα 2 στο σύστημα..
It's what you do to me..

προσωπικά έχω 2.80 κ δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγος να την αλλάξω...

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

προσωπικά έχω 2.80 κ δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγος να την αλλάξω...

Sorry re Αντωνη, δε θα σχολιαζα την υπογραφη σου, αλαλ μια και καθως φαινεται ασχολεισαι με το Winamp, μου διμιουργηθηκε η απορια: Τι ακριβως ακους στο Winamp?

Ektos αν εχεις βαλει την εικονα αυτη για να ειρωνευτεις τους κυριους της ΑΕΠΙ.....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

o media player de sas kanei pou einai kai ensomatomenos sto sistima... kai einai kai poiotika (ixos) poli kaliteros apo to winamp?

to winamp prosopika to xrisimopoio gia to shoutcast logo taxititas gramis gia real time listening... kata ta alla o apokodikopoiitis an kai pio "elafris" einai poli xeiroteros...

Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy

o media player de sas kanei pou einai kai ensomatomenos sto sistima... kai einai kai poiotika (ixos) poli kaliteros apo to winamp?

to winamp prosopika to xrisimopoio gia to shoutcast logo taxititas gramis gia real time listening... kata ta alla o apokodikopoiitis an kai pio "elafris" einai poli xeiroteros...

O Winamp είναι κλάσεις πιο εύχρηστος, πιο ελαφρύς και με χιλιάδες plug-ins που κάνουν ότι φανταστείς.

Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy

Όχι... Υποθέτω είναι μάλλον θέμα συνήθειας (ακούμε mp3 πολύ πριν τα ανακαλύψει η Microsoft και βγάλει τον WMP...) και ο αποκωδικοποιητής του Winamp (όπως και αυτός του WMP, δηλ. των Windows, νομίζω) είναι ο επίσημος των Thomson/Fraunhofer IIS, οπότε δεν θα πρέπει να ακούς διαφορές. Προσωπικά βρίσκω τον WMP πολύ βαρύ για απλό Media Player (είπαμε, το Word και το Visual Studio έστω, αλλά και ο Media Player τώρα;) αν και ο 9 ειναι βελτιωμένος. Περιμένω να δω το Winamp 5 για να βγάλω συμπέρασμα...