Spyros86 Δημοσιεύτηκε August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2003 Είχα την 2.79 version και ήταν όλα καλά. Κατέβασα μια μέρα την 3 version. Και τα τραγούδια με ελληνικές πληροφορίες(τραγουδηστής, album, τραγούδι...) δεν τα διαβάζει. Μου βγάζει κάτι βλακίες. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Επίσης πρόσεξα ότι δεν έχει και την δυνατότητα να παίζει περισότερο κάποιο ηχείο από κάποιο άλο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Μακρια απο τη 3.... Ειναι πολυ βαρια και με ενα σωρο προβληματα... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86 Είχα την 2.79 version και ήταν όλα καλά. Κατέβασα μια μέρα την 3 version. Και τα τραγούδια με ελληνικές πληροφορίες(τραγουδηστής, album, τραγούδι...) δεν τα διαβάζει. Μου βγάζει κάτι βλακίες. Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Επίσης πρόσεξα ότι δεν έχει και την δυνατότητα να παίζει περισότερο κάποιο ηχείο από κάποιο άλο. Έχω την 2.80 εδώ και καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Κατέβασέ την από το παρακάτω link: http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp280_full.exe Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Έχει βγει και 2.9! Ελάχιστα πιο βαριά από την 2.8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Δείτε εδώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 2.95 και τα μυαλά στα κάγκελα! :D Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Kανε ένα downgrade σε 2.ΧΧ και θα είσαι ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Έχει βγει 2.95; Γιατί δεν την βλέπω στο classic.winamp.com ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Βγήκε αλλά μετά το απέσυραν. Μάλλον πρέπει να είμαι από αυτούς που πρόλαβαν να το βουτήξουν. Πάντως μέχρι στιγμ΄'ης, μια χαρά πάει, δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Βασικά η 2.95 δεν έχει κανένα φοβερό νέο χαρακτηριστικό... Σαν την 2.92 είναι, που η μόνη της διαφορά με την 2.90 είναι νομίζω το cd ripping (αρκετά καλό, αλλά καλύπτομαι ήδη από άλλα προγράμματα). Πάντως η 2.95 κάνει ακόμα βόλτες στο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mikem4600 Βασικά η 2.95 δεν έχει κανένα φοβερό νέο χαρακτηριστικό... Σαν την 2.92 είναι, που η μόνη της διαφορά με την 2.90 είναι νομίζω το cd ripping (αρκετά καλό, αλλά καλύπτομαι ήδη από άλλα προγράμματα). Πάντως η 2.95 κάνει ακόμα βόλτες στο δίκτυο. Και 2.92 έχει βγει;; :blink: Εγώ γιατί έχω μείνει στη 2.91 που έχουνε στο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 εμ, πήγαινε καμμία βόλτα απο τον θείο mocosoft, να σου λύσει όλες τις απορίες:p Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Δείτε εδώ !!! Την κατεβασα από εκεί. 2.91 Τα skins αυτής που είχα θα είναι συμβατά? Θα δίχνει τα ελληνικά. Τι παραπάνω έχει από αυτήν που είχα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Winamp 3 sucks .. αυτό τα λέει όλα.. τρώει πολύ μνήμη και μαζί με ΧP χάθηκες :p άσε που άμα κατεβάσεις 2 & 3 μένουν και τα 2 στο σύστημα.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 προσωπικά έχω 2.80 κ δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγος να την αλλάξω... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx προσωπικά έχω 2.80 κ δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγος να την αλλάξω... Sorry re Αντωνη, δε θα σχολιαζα την υπογραφη σου, αλαλ μια και καθως φαινεται ασχολεισαι με το Winamp, μου διμιουργηθηκε η απορια: Τι ακριβως ακους στο Winamp? Ektos αν εχεις βαλει την εικονα αυτη για να ειρωνευτεις τους κυριους της ΑΕΠΙ..... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 o media player de sas kanei pou einai kai ensomatomenos sto sistima... kai einai kai poiotika (ixos) poli kaliteros apo to winamp? to winamp prosopika to xrisimopoio gia to shoutcast logo taxititas gramis gia real time listening... kata ta alla o apokodikopoiitis an kai pio "elafris" einai poli xeiroteros... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy o media player de sas kanei pou einai kai ensomatomenos sto sistima... kai einai kai poiotika (ixos) poli kaliteros apo to winamp? to winamp prosopika to xrisimopoio gia to shoutcast logo taxititas gramis gia real time listening... kata ta alla o apokodikopoiitis an kai pio "elafris" einai poli xeiroteros... O Winamp είναι κλάσεις πιο εύχρηστος, πιο ελαφρύς και με χιλιάδες plug-ins που κάνουν ότι φανταστείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy o media player de sas kanei pou einai kai ensomatomenos sto sistima... kai einai kai poiotika (ixos) poli kaliteros apo to winamp? to winamp prosopika to xrisimopoio gia to shoutcast logo taxititas gramis gia real time listening... kata ta alla o apokodikopoiitis an kai pio "elafris" einai poli xeiroteros... Όχι... Υποθέτω είναι μάλλον θέμα συνήθειας (ακούμε mp3 πολύ πριν τα ανακαλύψει η Microsoft και βγάλει τον WMP...) και ο αποκωδικοποιητής του Winamp (όπως και αυτός του WMP, δηλ. των Windows, νομίζω) είναι ο επίσημος των Thomson/Fraunhofer IIS, οπότε δεν θα πρέπει να ακούς διαφορές. Προσωπικά βρίσκω τον WMP πολύ βαρύ για απλό Media Player (είπαμε, το Word και το Visual Studio έστω, αλλά και ο Media Player τώρα;) αν και ο 9 ειναι βελτιωμένος. Περιμένω να δω το Winamp 5 για να βγάλω συμπέρασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts