takisspanos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Δεν έχω περάσει την 1.7 αλλά έχω κάνει τα έξεις root με το Z4root το κατεβάζεις από το Market μετά κατεβάζεις και το Rom Manager κάνεις Flash ClockworkMod Recovery και Install ROM from SD Card μετά ακόλουθης την διαδικασία που βρίσκετε στο xda: 1.Download Update-1.7.0.zip from the links below 2.Place Zip file into Root of SD Card 3.Make a text file and type in the options you would like to chose as shown above. 4.Save file under SDCard>install.txt 5.Boot into StreakMod or Clockwork Recovery 6.Select Update from Zip File > Select Zip File From SD Card > StreakDroid_1-7.Zip 7.Wait for installation. 8.First Boot may take longer than a normal boot. Things are being installed, stuff is being generated. Patience. 9.Enjoy. Δεν το έχω κάνει τα υπολογίζω πως είναι έτσι, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Επίσης μπορείς να κατεβάσεις το Superuser από το Market που έχει μέσα , ROM Manager, Root Explorer, Titanium Backup,z4root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Επίσης μπορείς να κατεβάσεις το Superuser από το Market που έχει μέσα , ROM Manager, Root Explorer, Titanium Backup,z4root. ειχα δοκιμασει το zroot.δεν κανει root σε 2,2 froyo.πρωτα θελει root κ πωσ να το κανω? ειχα δοκιμασει το zroot.δεν κανει root σε 2,2 froyo.πρωτα θελει root κ πωσ να το κανω? που ειναι τα σαινια του forum? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 12, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Κοιτα σε αυτην την σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=849807 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ειχα δοκιμασει το zroot.δεν κανει root σε 2,2 froyo.πρωτα θελει root κ πωσ να το κανω? Μόνο με αυτό γίνεται root η 2.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Εμένα δούλεψε με την 1.5.5 έκδοση. Όχι με την τελευταία. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το πήρα κι εγώ ρε παιδιά. Όπως πάει η δουλειά, στο τέλος θα έχω μια 21άρα οθόνη και θα την κουβαλάω στη βαλίτσα και θα λέω ότι είναι κινητό. Το κακό είναι ότι νόμιζα ότι κάνει 3G βιντεοκλήσεις, αλλά τζίφος. Παίζει καμιά πατέντα με dialer Galaxy TAB ή Gingerbread; Δε μιλώ για IP videocalling αλλά το native, που παίζει με όλα τα 3G τηλέφωνα! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Παιδες εν ταξη...εκανα τελικα root.εχω εγκαταστησει κ το rom manager αλλα πως μπανουμε σε διαδικασια recovery μεσω αυτου για να μου βγαλει επιλογη update zip file?το streakmod ξερει κανεις πως μπορω να το εγκαταστησω και αυτο?την 1.7 του steve θελω να περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Μάλλον πρέπει να κάνεις- Flash ClockworkMod Recovery- και μετά θα σου βγάλει -Install ROM from SD Card-. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το πήρα κι εγώ ρε παιδιά. Όπως πάει η δουλειά, στο τέλος θα έχω μια 21άρα οθόνη και θα την κουβαλάω στη βαλίτσα και θα λέω ότι είναι κινητό. Το κακό είναι ότι νόμιζα ότι κάνει 3G βιντεοκλήσεις, αλλά τζίφος. Παίζει καμιά πατέντα με dialer Galaxy TAB ή Gingerbread; Δε μιλώ για IP videocalling αλλά το native, που παίζει με όλα τα 3G τηλέφωνα! Ευχαριστώ πολύ! καλοριζικο φιλε.η οθονη ειναι χορταστικη!! και εγω απο 5 παω στης 7 ιντζες!!!!!(galaxy tab) και αντε να δουμε που θα παμε!!!! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 To TAB το είχα και το έδωσα σήμερα! Δυστυχώς οι 7 ίντσες είναι υπερβολικές για καθημερινή χρήση ως τηλέφωνο. Πιστεύω πως μέχρι το μέγεθος του Streak ψιλοπαλέυεται το πράγμα, ειδικά αν κάνεις δουλειά γραφείου και δεν τρέχεις πέρα δώθε με τη γκουμούτσα στο χέρι. Τουλάχιστον το ΤΑΒ κάνει βιντεοκλήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Μάλλον πρέπει να κάνεις- Flash ClockworkMod Recovery- και μετά θα σου βγάλει -Install ROM from SD Card-. το εχω κανει και αυτο.δεν αρκει ομως.πρεπει να γινει οπως μου ειπες κ εσυ τις προαλλες αυτο... 5.Boot into StreakMod or Clockwork Recovery 6.Select Update from Zip File > Select Zip File From SD Card > StreakDroid_1-7.Zip πως λοιπον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Βρηκα αυτο μηπως βοηθηση http://www.youtube.com/watch?v=EXeJeOXTkcw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Κύριοι μια βοήθεια ,πέρασα το ROM Manager έχω Current Recovery: ClockworkMod 2.5.0.7 είχα κάνει ροοτ από παλιά με το z4root . Σβήνω το τηλέφωνο , το ανάβω ξανά με πατημένα τα UP and Down Volumes δίνω εντολή Update από SD Card και μετά δεν μου βγάζει την σωστή οθόνη αλλά μια με μπλε γράμματα που στην ουσία μου λέει πως δεν έχω SD Card . Ξέρει κανείς που είναι το λάθος ;;; Έκανα δοκιμή για το root μου και είναι ΟΚ. Πέρασα από το Market μια εφαρμογή που έλεγε πως πρέπει η συσκευή να είναι rooted και την πέρασε , αυτό είναι το τελευταίο check που έκανα. Edited February 15, 2011 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Κύριοι μια βοήθεια ,πέρασα το ROM Manager έχω Current Recovery: ClockworkMod 2.5.0.7 είχα κάνει ροοτ από παλιά με το z4root . Σβήνω το τηλέφωνο , το ανάβω ξανά με πατημένα τα UP and Down Volumes δίνω εντολή Update από SD Card και μετά δεν μου βγάζει την σωστή οθόνη αλλά μια με μπλε γράμματα που στην ουσία μου λέει πως δεν έχω SD Card . Ξέρει κανείς που είναι το λάθος ;;; Έκανα δοκιμή για το root μου και είναι ΟΚ. Πέρασα από το Market μια εφαρμογή που έλεγε πως πρέπει η συσκευή να είναι rooted και την πέρασε , αυτό είναι το τελευταίο check που έκανα. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ.εγινε.ολα οκ αλλα μια μ............ και μιση.σκεψοθ οτι για να τερματησεισ την κληση πρεπει να πατησει το κεντρικο κοθμπι κατω που ειναι τρια κ να πατησεισ μετα end call.παρε και καταλαβε.ενα δραμα.και εχω χασει τον υπνο μου απο το μεσημερι να κανω εγκατασταση ξανα την official 2.2 και ακρη δεν εχω βγαλει.και το ερωτημα εινα το εξης....... Πως μπορω να κανω επαναφορα στην official rom 2.2froyo μετα την εγκατασταση τησ rom του dj Steve 1.7?η υπαρχει καπου σε zip αρχειο μηπως και την φλασαρω μεσω streakmod η clockwork recovery? sos sos sos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A121100 Κατέβασε από εδώ μονό με Internet Explorer και κάνε τα ίδια, είναι η Official 2.2 Froyo. Μάλλον το ROM Manager έχει κάνει Back Up την official. Edited February 15, 2011 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A121100 Κατέβασε από εδώ μονό με Internet Explorer και κάνε τα ίδια, είναι η Official 2.2 Froyo. ειναι σε pkg μορφη αυτο.το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινει επαναφορα στο αρχικο στο εργοστασιακο μενου recovery γιατι ετσι μονο zip αρχεια βλεπει.και ενασ θεος ξερει πως.εχω δοκιμασει τα παντα.εχουν σπασει τα νευρα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ο hiteck είχε κάνει επαναφορά, δεν του στέλνεις ένα PM μήπως και σε βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Από βίντεο τί φορμάτ παίζει το dell? Avi,divx κλπ ή μόνο mp4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Παίζει τα παντα με ανάλογο πρόγραμμα. Έχω τα arcmedia, vitalplayer, mplayer, rockplayer. Μόνο ο rockplayer παίζει με ελληνικούς εξωτερικους υπότιτλους αλλα φαίνονται πολυ μικρά τα γράμματα. Δεν βρισκω ρυθμιση να τα μεγαλωσω. Στους υπόλοιπους players δεν φαίνονται καθολου. Sent from my Dell Streak (the Beast). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Παίζει τα παντα με ανάλογο πρόγραμμα. Έχω τα arcmedia, vitalplayer, mplayer, rockplayer. Μόνο ο rockplayer παίζει με ελληνικούς εξωτερικους υπότιτλους αλλα φαίνονται πολυ μικρά τα γράμματα. Δεν βρισκω ρυθμιση να τα μεγαλωσω. Στους υπόλοιπους players δεν φαίνονται καθολου. Sent from my Dell Streak (the Beast). Μάλιστα.Ήθελα να ξέρω αν παίζει default πολλά format video όπως τα samsung. Κανείς άλλος ξέρει αν υπάρχει κάποιο εφαρμογή που να παίζει ταινίες με υπότιτλους σε .srt ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 OOoo διέρρευσε το χρονοδιαγραμμα της Dell για κινητα και tablets ....δείτε εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Χμ... αργούν πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 @zafos με το rockplayer εγω είμαι καλυμμένος.Σε περίπτωση που δεν παίξει κάτι το κάνω encode σε .avi και καιω τους υπότιτλους μετα επάνω.Πάντως αν πας να παίξεις mkv 720p το αποτέλεσμα δεν θα σου αρέσει.Κάνει σπασίματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Ε... είπαμε. mkv στο κινητό για να δεις τι? Hi Definition στις 5 ίντσες. Λίγο τραβηγμένο. Στα avi η εικόνα είναι τέλεια. Αφού τελευταία αράζω στο κρεβάτι με τα ακουστικά (MW600) και βλέπω Fringe, Grey's, V. Άψογα. Περί ορέξεως βέβαια... ΥΓ. 1. Τελευταία το έχω εκτιμήσει αφάνταστα το "γκουμουτσοτηλέφωνο". Ακόμα δεν μου έχει προκύψει ανάγκη για custom rom. Όλα λειτουργούν όπως τα θέλω. Μόνο η βιντεοκλήση και η αναγνώριση καλούντος στο bluetooth μου λείπουν. 2. Performance Mod έχει βάλει κανείς στην μαμά rom? Να το τολμήσω? Edited February 17, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 νομιζω οτι επιτελους βρεθηκε ενας αξιος αντικαταστατης του θηριου που λεγετε dell streak με τιμη περιπου στα 500Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts