BMW_E36 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Μακαρι να παρει την 2.3.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 παιδια μια ερωτηση παρακαλω. με ενδιαφερει η συσκευη και σε αναζητηση στο ιντερνετ βρεθηκα μπροστα σε αυτο Dell Streak - Tablet PC - Android 2.2 - 7" TFT Τιμή λιανικής: 399 € Dell Streak - Tablet PC - Android 1.6 - 5" TFT Τιμή λιανικής: 649 € προκειται για τυπογραφικο λαθος; ποιες οι διαφορες των συσκευων εκτος του μεγεθους; http://www.multirama.gr/products/compare?catid=010900&pid=0609232&pid=0536623 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δεν ειναι λαθος αδερφε.. το 7ιντσο ειναι μονο ταμπλετ, οχι και κινητο.. To multirama εχει καποια προιοντα που δεν εκαναν τρελες πωλησεις λιγο ξεχασμενα στην τιμη.. αν δεις electro world και Κωτσοβολο το εχουν στα 390 το 5ιντσο που ειναι και κινητο... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10097025 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10096962 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 ρε παιδιά έχω ένα θέμα και θέλω να ρωτήσω μήπως το έχετε και εσείς. κάποιες φορές η διεργασία android system πιάνει 95% use στο cpu και όπως είναι λογικό υπάρχουν κολλήματα, όπως στην εναλλαγή των πάνελ ή στο σκρολινγ στο drawer ή κολλάει η οθόνη σε όποια θέση είναι και δεν αλλάζει θέση όταν περιστρέφεις το κινητό(πχ κάθετα ή οριζόντια). Φυσικά δεν μπορείς να την σβήσεις αυτήν την διεργασία οπότε περιμένω λίγο και μετά επανέρχεται... τι να φταίει; κάποια εφαρμογή δεν πιστεύω γιατί προέρχομαι από φορμάτ και δεν έχω βάλει πολλές εφαρμογές ή άγνωστες... έχω την 2,2 official rom. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδια εχω ενα steak Ελληνικο αλλα δεν έχει Ελληνικό πληκρολόγιο, κατεβασα 1-2 αλλά δεν μου τα εμφανιζει ...τι μπορω να κανω ? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κατεβασε το multiling Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 οκ, το βρηκα :) ... τωρα κατι άλλο, οταν παω να βαλω ηχο κλησης παταω για να το ακουσω και δεν ακουγεται... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Δοκιμασες να πατησεις το πληκτρο εντασης ηχου; Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 φυσικά, είναι στο τέρμα Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 παιδια θελω βοηθεια για το fastboot ,εψαξα στο ιντερντ αλλά δεν με βοήθησε πολύ και δεν μπορω να το εγκαταστησω... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Κύριοι επειδή ζαχαρώνω το συγκεκριμένο λόγω 5ιντσης οθόνης και όχι μόνο θα σας παρακαλούσα να κάνουμε μια ανακεφαλέωση βοηθώντας με σε 1-2 ερωτησούλες που έχω. συγκεκριμένα θα ήθελα να ξέρω αν αυτή η έκδοση Android που έχει πάνω (Android 1.6) αναβαθμίζεται (να δουλεύει αξιόπιστα) σε κάποια πρόσφατη π.χ. στην Android 2.3 Gingerbread ή στην Android v2.2 Froyo ή είναι αρκούντως καλή κ δεν χρειάζεται upgrade ? επίσης παίζει όλα τα format των video (avi, wmv, mp4) χωρίς να χρειάζεται μετατροπή? στην αναπαραγωγή των video τα καταφέρνει καλά ο επεξεργαστής του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Αδερφε οι περισσοτεροι πλεον το εχουν αναβαθμησει στην 2.2.. Δυστυχως, επισημα δεν θα παρει την 2.3.. τωρα αμα εχεις χρονο για να ασχολιθεις, ολο και κατι θα υπαρχει απο τους xda.. Ο μανισιος player παιζει mp4 μεχρι 1280x720 τα avi και τα λοιπα, εγω τα παιζω με τον RockPlayer.. Υποστηριζει και εξωτερικους υποτιτλους.. :) Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Αδερφε οι περισσοτεροι πλεον το εχουν αναβαθμησει στην 2.2.. Δυστυχως, επισημα δεν θα παρει την 2.3.. τωρα αμα εχεις χρονο για να ασχολιθεις, ολο και κατι θα υπαρχει απο τους xda.. Ο μανισιος player παιζει mp4 μεχρι 1280x720 τα avi και τα λοιπα, εγω τα παιζω με τον RockPlayer.. Υποστηριζει και εξωτερικους υποτιτλους.. :) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!:) πήγα σήμερα και το είδα από κοντά είναι εντυπωσιακό, βέβαια η οθόνη του (σαν ποιότητα εικόνας εννοώ) δεν μπορεί να συναγωνιστεί αυτήν των νέων π.χ. Samsung Galaxy, LG 3D * κ.λ.π. το σκέφτομαι τι να κάνω το έχω βρεί με 320euro από Αγγλία μαζί με τα μεταφορικά... *αν και off topic αυτό με το 3D είναι πολύ εντυπωσιακό αν και φαίνεται ότι στην πράξη κουράζει τα μάτια οπότε μπορεί να είναι και δώρον-άδωρον στην ουσία... Edited August 30, 2011 by Flashman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Εγω προσωπικα δεν το αλλαζω με κανενα... μπορει η ποιοτητα της οθονης να ειναι απλη tft, αλλα το μεγεθος της ειναι μοναδικο.. απο την απλη συνθεση κειμενου, μεχρι και την αναπαραγωγη ταινιας, ειναι μοναδικο για μενα.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εγω προσωπικα δεν το αλλαζω με κανενα... μπορει η ποιοτητα της οθονης να ειναι απλη tft, αλλα το μεγεθος της ειναι μοναδικο.. απο την απλη συνθεση κειμενου, μεχρι και την αναπαραγωγη ταινιας, ειναι μοναδικο για μενα.. Επίσης το ίδιο λέω και εγώ. Είναι φοβερή η αίσθηση της μεγάλης οθόνης. Τώρα δες αν αξίζει να δώσεις ένα τσουβάλι λεφτά που κάνει το LG 3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) ναι βέβαια σαν 5ιντσες δεν παίζεται! βάση με βεντούζα για το αμάξι από που έχετε αγοράσει κανα λινκ παίζει ή να ψαξω κλασικά στο internet & στο ebay που μάλλον θα έχει σίγουρα ? Edited August 31, 2011 by Flashman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Εγω εχω αυτο.. http://www.ebay.com/itm/WINDSHIELD-CAR-MOUNT-VENT-PHONE-HOLDER-AT-T-Dell-Streak-/190482313896?pt=PDA_Accessories&hash=item2c59a172a8 Για τα λεφτα του καλο ειναι.. τα αλλα ξεφευγουν... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 ebay... τι άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Κατεβασε το multiling Παιδια σας γραφω για λογ.μο ενος φιλου μου που το πηρε χτες οπως εγω ετσι κ αυτος ασχετος με το android κ δεν βρισκει να γραψει με ελληνικο πληκτρολογιο το multing πως το κατεβαζεις :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Κανεις λογαριασμο στο market, (αν εχεις ηδη gmail, μπορεις να χρησημοποιησεις το ιδιο) και απο εκει κανεις αναζητηση και βρισκεις τα παντα.. εχει πολλες χιλιαδες εφαρμογες και παιχνιδια δωρεαν... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Επίσης το ίδιο λέω και εγώ. Είναι φοβερή η αίσθηση της μεγάλης οθόνης. Τώρα δες αν αξίζει να δώσεις ένα τσουβάλι λεφτά που κάνει το LG 3D E οχι και ενα τσουβαλι λεφτα τα 120 ευρω που εχει παραπανω το lg 3d. 450 ευρω το βρισκεις στο σκρουτζ. Στο ebay μπορει και φτηνοτερα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Ευχαριστω καναμε λογ.μο κ επιλεξαμε την εφαρμογη κ ολα οκ. Μια αλλη ερωτηση απο τι καταλαβα κ λογικο για να κατεβαζεις εφαρμογες κ παιχνιδια πρεπει να εχεις ιντερνετ ,οκ μεχρι εδω το θεμα ειναι οτι τα 60 mb που δινει το whats up me 3ε δεν επαρκουν διοτι τρωγεται γρηγορα η καρτα κ οχι μονο τα 3ε αλλα κ αραπανω τρωγεται,οποτε τι κανουμε ? Επισης ο φιλος μου εχει ενα 3g stickaki apo Cosmote που το χρησιμοποιει στο mini laptop του ,μπορουμε να κανουμε κατι με κανα ανταπτορακι να συνδεσουμε το στικακι στο κινητο ? Υπαρχει καποια αλλη λυση διοτι τρωγοντε πολες μοναδες. Edited September 8, 2011 by akishellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 αδερφε το 3g στικακι ειναι στην ουσια η τεχνολογια 3g που εχουν ολα τα κινητα... οποτε μπορεις να βγαλεις την σιμ απο το στικακι και να την βαλεις στο κινητο και να μπαινεις κανονικα στο ιντερνετ οπως απ το μινι λαπτοπ... Αλλη λυση ειναι να εχετε adsl internet σε καποιο σπιτι με wifi ρουτερ και απλα συνδεεσαι.. (ακομα κ αν δεν εχετε ιντερνετ γενικα, ολο και καποιος γειτονας θα εχει) Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ευχαριστουμε πολυ για την απαντηση εχεις δικιο. Δηλαδη η ιντερνετ η τηλεφωνο ? Επειδη αν βαλουμε την καρτα 3g δεν θα εχουμε τηλεφωνο ετσι δεν ειναι? Οσο για το wifi τωρα kατεβαζω εφαρμογες κ παιχνιδια απο το pc ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Αδερφε τα χεις μπερδεψει λιγο.. Και τα δυο ταυτοχρονα μπορεις να τα εχεις... εδω μπορεις να δεις τι ειναι ακριβως το 3G http://www.myphone.gr/library/article-37.html Απλα εφοσον μου ειπες οτι εχει ηδη στικακι ο φιλος σου, υπεθεσα οτι εχει και καμποσα δωρεαν GB αναλογα σε ποιο πραγραμμα ειναι... Τωρα αν βαλεις την σιμ στο κινητο και παρεις τηλεφωνο καπου, θα χρεωθεις και θα ερθουν στο παγιο που λογικα πληρωνει ο φιλος σου.. εφοσον ομως εχεις wifi, γιατι δεν συνδεεις κατευθειαν το κινητο στο wifi και τα κατεβαζεις στο pc? Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θες να κανεις και που μπερδευεσαι... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts