Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως φταίει που είναι κλειδωμένο στην Ο2 γιατί κάπου διάβασα πως με την 2.2 ξεκλειδώνει το τηλέφωνο (δεν ξέρω αν ισχύει). Μήπως πρέπει να την περαστή με διαφορετικό τρόπο.

εχουμε πει πιο πριν ποια κινητα θα παρουνε το update και αυτα της Ο2 δεν ειναι στο προγραμμα ακομα(τέλη Δεκέμβρη μου φαινεται ψαξε στα παλια post) ...εκτος αν πας και αλλαξεις baseband και το κανεις ευρωπαικο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως αλλαζεις baseband?

εχω baseband GAUSB1A120621-EU πως μπορω να κανω update στην 2.2?

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Παιδια υπαρχει καπου στη συσκευη η διαρκεια κλησεων οπως π.χ. το μητρωο στα nokia για να βλεπω την διαρκεια ολων των εξερχομενων κλησεων; και αν ναι που;

Ευχαριστω.

και πως να ανοιξω την εμπροσθια καμερα!!! Δεν κανει βιντεοκληση? τοτε γιατι την εχει?

Ξερει κανεις;

Edited by aris206xs
iPhone 11

πως αλλαζεις baseband?

κατσε και διαβασε τα ειπαμε πιο πισω

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Μήπως ασχολήθηκε κανείς με το Fm Radio και κατάφερε να το κάνει να παίξει, γιατί ενδιαφέρομαι πολύ ;;;

Επίσης μήπως έχει δει κανείς καμιά ωραία θηκούλα για το κινητό στην Ελλάδα ;;

Η Dell έβγαλε απόψε καινούργια αναβάθμιση. http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A121100 και το αρχείο απευθείας, http://mobileupdate.dell.com/PackageProductionLocations/Streak_318_12821_00.pkg

Από 315 έγινε 318. Το έβαλα και δεν έχασα τίποτα εκτός από το swype που μου ξανά έβαλε το μαμίσιο.

Η πρώτη διαφορά που είδα είναι ότι ανοίγουν όλες οι σελίδες χωρίς να βγάζει το μήνυμα too many server redirects. Επίσης μου φαίνεται κάπως πιο γρήγορο αλλά δεν έχω προλάβει να το πολύ δουλέψω. Είναι αργά οπότε δεν αντέχω να κάτσω να το σκαλίσω να βρω άλλες διορθώσεις.

Έκανα πάντως την αρχή. Ότι διαφορές βρήκε πείτε τες και στους υπόλοιπους.

Η Dell έβγαλε απόψε καινούργια αναβάθμιση. http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A121100 και το αρχείο απευθείας, http://mobileupdate.dell.com/PackageProductionLocations/Streak_318_12821_00.pkg

Από 315 έγινε 318. Το έβαλα και δεν έχασα τίποτα εκτός από το swype που μου ξανά έβαλε το μαμίσιο.

Έκανα πάντως την αρχή. Ότι διαφορές βρήκε πείτε τες και στους υπόλοιπους.

- ... Καλη μερα και η σημερινη ... :rolleyes: :shifty: ... τυχαιο; ... απο αυριο θα καιμε καναπεδες :lol:

- Κι εγω εκανα update με την κλασσικη μεθοδο (επιλογη του παραπανω λινκ απο τον browser της συσκευης ... μολις τελειωσει το κατεβασμα του αρχειου, εμφανιζεται ποπ-απ με update ... κλικ update και ειμαστε ΟΚ) πανω απο το υπαρχων 12332 build και δεν εχασα τιποτα ... ομως ειμαι της αποψης της καθαρης εγκαταστασης.

- Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, ισως να προβω σε factory data reset απο recovery καποια στιγμη.

- Πλεον το redirect ,ειναι παρελθον ... τουλαχιστον με μια γρηγορη δοκιμη του modaco ...

- Η ταχυτητα επισης, αλλα και η ομαλοτητα που εμφανιζεται το μενου των widgets ,οταν παταμε παρατεταμενα το χερι μας στην επιφανεια εργασιας αλλαξε ... τωρα το μενου εμφανιζεται ακαριαια :) .... πρωτα οταν πατουσα στην επ. εργασιας για να επιλεξω widget ή wallpaper, ή οτι αλλο, το ποπ-απ μενου εμφανιζοταν με κομπιασματα ,επισης και η επιλογες που εκανα απο εκει π.χ. wallpaper ,το μενου τους κι αυτο εμφανιζοταν αργα με frames ,ενδεχομενως να το ειχατε παρατηρησει ,... πλεον ειναι '"αερας" ...

- Επισης και το σκρολαρισμα στα μενου ,σε εφαρμογες τριτων, εχει βελτιωθει .. :)

- ... αυτο με υποψιαζει οτι εχει γινει δυνατη "ανακαινιση" του firmware ... για να δουμε ,θα ειναι το τελικο; :shifty:

Edited by hitech
- Stathis -

Αυτά όλα που περιγράφεις φίλε Hitech εμένα μου δουλεύουν άψογα , τα πάντα πετάνε, πάνε σφαίρα οπότε σκέπτομαι να μην το πειράξω ακόμα, περιμένω την επομένη αναβάθμιση.

Εγώ στο Ράδιο έχω κολλήσει αλλά δεν το βλέπω πουθενά.

παιδια με rebelsim 1.2 παιζει?

μηλησα με dell αγγλιας η επισημη αναβαθμηση θα ειναι διαθεσιμη την πρωτη εβδομαδα του γεναρη ,μιλαω για χρηστες με κλειδωμενο streak στο δικτυο ο2

[

Edited by ace1979gr

Αυτά όλα που περιγράφεις φίλε Hitech εμένα μου δουλεύουν άψογα , τα πάντα πετάνε, πάνε σφαίρα οπότε σκέπτομαι να μην το πειράξω ακόμα, περιμένω την επομένη αναβάθμιση.

Εγώ στο Ράδιο έχω κολλήσει αλλά δεν το βλέπω πουθενά.

- Περιεργο .... απογευματινο θεμα στους XDA's ,λεει ακριβως το ιδιο που περιεγραψα κι εγω το πρωι. Το οποιο διορθωνεται με τα tweaks "2.2 performance fix" ,οπως αναφερει καποιος ..

- Εσυ εχεις περασει τα tweaks και δεν εχεις προβλημα; ... δηλαδη εσενα το μενου στην επιφανεια εργασιας ,οταν πατας παρατεταμενα το χερι σου στην οθονη , εμφανιζεται σε χρονο μηδεν ,στακατο ,χωρις ψιλοκομπιασμα; .... δεν λεω οτι ειχα προβλημα ,απλα οτι ηταν παρατηρησιμο αυτο ,καθοτι ειμαι ψειρας ... και μου ενοχλουσε την οραση :X

Edited by hitech
- Stathis -

Ναι όταν πατώ παρατεταμένα στην οθόνη πετάγετε κατευθείαν, υπερβολικά γρήγορα το pop up menu. Με το που το πήρα του έκανα update σε 2.2 χωρίς να του περάσω τίποτα άλλο, δεν ξέρω μήπως είναι αυτό, γιατί από ότι διάβασα πιο πάνω εσύ του έχεις κάνεις διάφορα. Το κακό είναι πως δεν ασχολήθηκα πολύ με τηλέφωνα και έτσι δεν ξέρω και πολλά, προτιμώ τα computer και τα δορυφορικά, δεν είναι δυνατόν να είσαι σπεσιαλίστα σε όλα. Έχεις καταφέρει να δουλέψει το FM Radio ;;;;

-

- Η ταχυτητα επισης, αλλα και η ομαλοτητα που εμφανιζεται το μενου των widgets ,οταν παταμε παρατεταμενα το χερι μας στην επιφανεια εργασιας αλλαξε ... τωρα το μενου εμφανιζεται ακαριαια :) .... πρωτα οταν πατουσα στην επ. εργασιας για να επιλεξω widget ή wallpaper, ή οτι αλλο, το ποπ-απ μενου εμφανιζοταν με κομπιασματα ,επισης και η επιλογες που εκανα απο εκει π.χ. wallpaper ,το μενου τους κι αυτο εμφανιζοταν αργα με frames ,ενδεχομενως να το ειχατε παρατηρησει ,... πλεον ειναι '"αερας" ...

- Επισης και το σκρολαρισμα στα μενου ,σε εφαρμογες τριτων, εχει βελτιωθει .. :)

- ... αυτο με υποψιαζει οτι εχει γινει δυνατη "ανακαινιση" του firmware ... για να δουμε ,θα ειναι το τελικο; :shifty:

Και έμενα πέρα του κλασικού redirect έχει το θέμα με το λαγκάρισμα στο μενού των επιλογών. Την κατεβάζω τώρα και ποστάρω εντυπώσεις. Για καθαρό Install βαριέμαι, την 2.2 λόγων διάφορων μικρό προβλημάτων την έκανα 3 φορές εγκατάσταση...οπότε τώρα όπως είναι και βλέπουμε για reset....

λοιπόν, τρομερή διαφορά στην ταχύτητα στο θέμα με το μενού...εντυπωσιακή θα έλεγα και ευτυχώς το διόρθωσαν γιατί με ενοχλούσε κάθε φορά που το έβλεπα...επίσης γενικά είναι όλα τα pop up μενου πιο γρήγορα...και το σκρολαρισμα...σαν να του έβαλα νίτρο..χαχαχα...πολύ καλή αναβάθμιση, να την βάλετε....

Edited by psail
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Μήπως ασχολήθηκε κανείς με το Fm Radio και κατάφερε να το κάνει να παίξει, γιατί ενδιαφέρομαι πολύ ;;;

Επίσης μήπως έχει δει κανείς καμιά ωραία θηκούλα για το κινητό στην Ελλάδα ;;

και εγω της ιδιες αποριες εχω.Μα καμια θηκουλα στην ελλαδα?? και με το ραδιο???

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

καμια ιδεα δεν μου παιζει τα divix

Πρέπει να εγκαταστήσεις το RockPlayer, παίζει τα πάντα, και ελληνικούς υπότιτλους (αρκεί να τους έχει σώσει πρώτα σε μορφή unicode με το notepad). Try it

Konstantinos Metaxas - 6972727220

το vplayer παιζει υποτιτλους srt αρκει να ειναι στον ιδιο φακελο

το vplayer όποτε έχω προσπαθήσει να το ανοίξω κρασάρει και κλείνει....πάντα μα πάντα...οπότε rockplayer....και για όσους τους ενοχλεί το κόκκινο R πάνω αριστερά ένα κόλπο που έχω βρει:ανοίγετε τα βίντεο σας από το astro manager και στο rockplayer δεν έχει καμία διαφήμιση.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Παιδιά καλημέρα σας. Το αγόρασα και γω χθές και το πρώτο πράγμα που έκανα με το που ήρθα σπίτι ήταν να συνδεθώ στο νετ και να κάνω την αναβάθμιση σε 2.2

Κλημερα και απο εμενα ακομα δεν μπορω να βρω ακρια με το ελληνηκο πληκτρολογιο με τη μαμισια2.2 δεν με αφηνη να κανω ροοτ και ολη τη διαδικασια, που περιγραφετε πιο πισω.Αν μπορη να με βοηθιση καπιος θα ημουν υποχρεως. εφχαριστω.....

Κλημερα και απο εμενα ακομα δεν μπορω να βρω ακρια με το ελληνηκο πληκτρολογιο με τη μαμισια2.2 δεν με αφηνη να κανω ροοτ και ολη τη διαδικασια, που περιγραφετε πιο πισω.Αν μπορη να με βοηθιση καπιος θα ημουν υποχρεως. εφχαριστω.....

Φιλε μου μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν δουλευει το z4root. Το μονο που δουλευει ειναι το superoneclick που θα το βρεις στο xda-developers και κανεις το root μεσα απτο pc σου.

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

παιδια χτες το ειδα και το επεξεργαστηκα για 1η φορα , αν δεν ειχα το iphone 4 τοτε αυτο θα επαιρνα καρφωτα , ελα ομως που με τα mac μου ειμαι ευχαριστημενος , αλλα ειλικρινα ειναι το καλυτερο μετα το iphone ... κατι γαλαξιες μικροι και μεγαλοι ειναι για γελια μπροστά του

σορρυ για το offtopic ....

Οσοι δεν θελετε για καποιο λογο iphone , αυτο ειναι το καλυτερο και μη ψαχνεται αλλου ....

Μπραβο στην dell

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Administrators
Οσοι δεν θελετε για καποιο λογο iphone , αυτο ειναι το καλυτερο και μη ψαχνεται αλλου ....

Πρότεινε τους όμως να το πιάσουν στα χέρια τους πριν το παραγγείλουν γιατί όντως είναι πολύ καλή συσκευή αλλά και τεράστια με ότι συνεπάγεται αυτό στην λειτουργικότητα του σαν βασικό κινητό τηλέφωνο.

Modpic.gif