Prattein_Aloga Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Offtopic, αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες. Βεβαια ελαχιστοι καταλαβαινουν το χομπι :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Θα πάρει froyo 2.2 ? Υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Θα πάρει froyo 2.2 ? Υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση? Θα παρει 100%. Σε μια "μαζωξη" των προγραμματιστων της μαλιστα, ανεφεραν πως εργαζονται πυρετωδως για αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Aν δεν κανω λαθος φιλε μου καπου πηρε το ματι σε γνωστη σελιδα του χωρου οτι την δευτερα (μαλλον αυριο) θα εχουν chat σε καποια ιστοσελιδα οι κατοχοι του streak με τους αρμοδιους των αναβαθμισεων για το τι αλλαγες θα ηθελαν να εβλεπαν στο streak με την ερχομενη αναβαθμιση,οποτε ειναι σιγουρη η αναβαθμιση σε 2.2 για να μην πω και σε 3.0 οταν βγει μιας και πληρη τα απαραιτητα χαρακτηρηστικα το streak. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 φιλε βαγγελη γραφουμε μαζι!!:lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Σας ευχαριστώ και τους δύο:) Πράγματι το κινητό είναι ο ορισμός της πολυτέλειας.Αλλά το τρέχον android 1.6 είναι πίσω. Αν πάρει το παγωμένο γιαουρτάκι θα είναι αδιαμφισβήτητα ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αλλά πρέπει να το δούμε και ξεκλείδωτο. Αυτοί στις εταιρίες δεν σκέφτονται σωστά.Φτιάχνεις τέτοιο κινητό και δεν "αφήνεις" τον κόσμο να το αγοράσει? Με το τρέχον λειτουργικό είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές στο android market ή έχει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Βλεπω οτι παρακαλουθειτε τα γεγονοτα απο πολυ κοντα , οπως κι εγω αλλωστε γιατι μας καει !!! μηπως πρεπει να κανεις αναβαθμιση?? ποια rom εχεις??? Kernel version 2.6.29 perf (αυτο δεν μου ζητησες ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Βλεπω οτι παρακαλουθειτε τα γεγονοτα απο πολυ κοντα , οπως κι εγω αλλωστε γιατι μας καει !!! Kernel version 2.6.29 perf (αυτο δεν μου ζητησες ?) build number 4399 ειναι το δικο μου το δικο σου τι λεει?? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Σας ευχαριστώ και τους δύο:) Πράγματι το κινητό είναι ο ορισμός της πολυτέλειας.Αλλά το τρέχον android 1.6 είναι πίσω. Αν πάρει το παγωμένο γιαουρτάκι θα είναι αδιαμφισβήτητα ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αλλά πρέπει να το δούμε και ξεκλείδωτο. Αυτοί στις εταιρίες δεν σκέφτονται σωστά.Φτιάχνεις τέτοιο κινητό και δεν "αφήνεις" τον κόσμο να το αγοράσει? Με το τρέχον λειτουργικό είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές στο android market ή έχει κάποιο πρόβλημα? με καποιες εφαρμογες ειχα προβλημα λογο 1.6 με αλλες οχι..... Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 build number 4399 ειναι το δικο μου το δικο σου τι λεει?? To δικο μου ειναι build number 3883 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 To δικο μου ειναι build number 3883 αρα πρεπει να κανεις αναβαθμισει γιατι εισαι με την μαμισια rom Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 φιλε βαγγελη γραφουμε μαζι!!:lol: υπαρχει μεγαλo ενδιαφερoν για τo ξεκλειδωμα κι απo πoλλoυς ξενoυς και θεωρω πως ειναι θεμα χρoνoυ να γινει καπoια κινηση. H μαζωξη εγινε, ηταν την πρoηγoυμενη Δευτερα, μπoρειτε να δειτε ινφo στo mydellmini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μιλάμε για επίσημο ή ανεπίσημο ξεκλείδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Μιλάμε για επίσημο ή ανεπίσημο ξεκλείδωμα; ανεπισημo. H Ο2 αρνειται πεισματικα, κατα πως φαινεται, να δωσει κωδικoυς πριν την παρoδo ενoς ετoυς - oυτε καν σε oσoυς τo πηραν με συμβoλαιo, παρα την πρoθυμια καπoιων να πληρωσoυν καπoιo πoσo στην εταιρια. Κακα τα ψεματα, αν δεν κυκλoφoρησει Αμερικη για να αυξηθει κατακoρυφα η εγκατεστημενη βαση χρηστων, η πρooδoς για τo ξεκλειδωμα θα ειναι νωχελικη... Edited July 19, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 αρα πρεπει να κανεις αναβαθμισει γιατι εισαι με την μαμισια rom Καθοτι λιγο ασχετος, πως θα κανω αναβαθμιση στη rom αλλα και γιατι να κανω ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καθοτι λιγο ασχετος, πως θα κανω αναβαθμιση στη rom αλλα και γιατι να κανω ? Ευχαριστω. Για την αναβαθμιση κοιτα εδω http://android.modaco.com/content/dell-streak-streak-modaco-com/312386/30-jun-r1-4399-modaco-custom-rom-for-the-dell-streak-with-online-kitchen/ Θα την κανεις για να μην εχεις τα προβληματα που αναφερες στην προηγουμενη σελιδα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 για ελληνικο πληκτρολογιο στο streak καταβαστε απο το my market το greek keyboard 0.9.1 και απο της ρυθμισεις επιλεξτε το.Μετα με ενα παρατεταμενο πατημα σε καποια γραμμη πληκρολογησης (google search, explorer) κρατατε παρατεταμενα το δαχτυλο σας στην κενη μπαρα που θα πληκτρολογουσατε και επιλεγετε greek input method και βουαλα εχετε ελληνικο πληκτρολογιο για να γραφετε της επαφες,τα μυνηματα και οτι αλλο θελετε! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Ρε παιδια εχω μπερδευτει τελειως ... Εγω εχω την 3883, στο site MoDaCo λεει πως να κανεις custom την 4399 ! Εγω πως μπορω να βαλω την 4399 ? και ειναι οντως αναβαθμισμενη σχετικα μα αυτη που εχω ? Εχω διαβασει σχεδον ολα οσα αφορουν το streak και στο Modaco και στο XDAdevelopers. Οσο διαβαζω τοσο πιο πολυ με μπερδευουν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Αυτό πόνεσε:X Dell Streak's Gorilla Glass tested Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Ρε παιδια εχω μπερδευτει τελειως ... Εγω εχω την 3883, στο site MoDaCo λεει πως να κανεις custom την 4399 ! Εγω πως μπορω να βαλω την 4399 ? και ειναι οντως αναβαθμισμενη σχετικα μα αυτη που εχω ? Εχω διαβασει σχεδον ολα οσα αφορουν το streak και στο Modaco και στο XDAdevelopers. Οσο διαβαζω τοσο πιο πολυ με μπερδευουν ! Μπες και mydellmini να εχεις σφαιρική ενημέρωση :lol: Δεν αξιζει τον κοπο αν εχεις στησει το μηχανακι να βαλεις τη 4399. Δε θα δεις καποια αξιολογη διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Σκαει μυτη και Αμερικη http://app.dellhome.usa.dell.com/enroll/mobile/signup.cfm?dgc=SM&cid=51885&lid=1470762 http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/mobile-streak?c=us&l=en&s=corp Available for purchase in late July. Τελικα που να παω..το γνωστο διλημμα Samsung Galaxy S I9000 ή Dell Streak ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Και τη υποστηριξη θα εχω εδω (θεσσαλονικη) εγω ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Σκαει μυτη και Αμερικη http://app.dellhome.usa.dell.com/enroll/mobile/signup.cfm?dgc=SM&cid=51885&lid=1470762 http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/mobile-streak?c=us&l=en&s=corp Available for purchase in late July. Τελικα που να παω..το γνωστο διλημμα Samsung Galaxy S I9000 ή Dell Streak ? καλησπερα φιλε μου,και εγω το ιδιο σκεφτομουν,αλλα εχω ηδη το galaxy s.ακουγοντας τα παιδια απο εδω οταν βγει και κυκλοφορησει επισημα και ξεκλειδωτο θα δωσω το galaxy για το dell! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Τελικα που να παω..το γνωστο διλημμα Samsung Galaxy S I9000 ή Dell Streak ? Αν είναι sim unlocked, πάρε το Dell, αλλιώς περίμενε για το Galaxy S2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Σκαει μυτη και Αμερικη http://app.dellhome.usa.dell.com/enroll/mobile/signup.cfm?dgc=SM&cid=51885&lid=1470762 http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/mobile-streak?c=us&l=en&s=corp Available for purchase in late July. Τελικα που να παω..το γνωστο διλημμα Samsung Galaxy S I9000 ή Dell Streak ? Περίμενε να πάρει την αναβάθμιση 2.2 και να διατίθεται ξεκλείδωτο και μετά το ξανασκέφτεσε. Για τώρα το galaxy είναι πιο "σίγουρο", αν και πολλοί λένε το αντίθετο (http://www.phonesreview.co.uk/2010/06/29/dell-streak-preferred-to-samsung-galaxy-s-says-poll/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts