Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Offtopic, αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες. Βεβαια ελαχιστοι καταλαβαινουν το χομπι :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα πάρει froyo 2.2 ?

Υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση?

Θα παρει 100%. Σε μια "μαζωξη" των προγραμματιστων της μαλιστα, ανεφεραν πως εργαζονται πυρετωδως για αυτη...

Aν δεν κανω λαθος φιλε μου καπου πηρε το ματι σε γνωστη σελιδα του χωρου οτι την δευτερα (μαλλον αυριο) θα εχουν chat σε καποια ιστοσελιδα οι κατοχοι του streak με τους αρμοδιους των αναβαθμισεων για το τι αλλαγες θα ηθελαν να εβλεπαν στο streak με την ερχομενη αναβαθμιση,οποτε ειναι σιγουρη η αναβαθμιση σε 2.2 για να μην πω και σε 3.0 οταν βγει μιας και πληρη τα απαραιτητα χαρακτηρηστικα το streak.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Σας ευχαριστώ και τους δύο:)

Πράγματι το κινητό είναι ο ορισμός της πολυτέλειας.Αλλά το τρέχον android 1.6 είναι πίσω.

Αν πάρει το παγωμένο γιαουρτάκι θα είναι αδιαμφισβήτητα ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Αλλά πρέπει να το δούμε και ξεκλείδωτο.

Αυτοί στις εταιρίες δεν σκέφτονται σωστά.Φτιάχνεις τέτοιο κινητό και δεν "αφήνεις" τον κόσμο να το αγοράσει?

Με το τρέχον λειτουργικό είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές στο android market ή έχει κάποιο πρόβλημα?

Βλεπω οτι παρακαλουθειτε τα γεγονοτα απο πολυ κοντα , οπως κι εγω αλλωστε γιατι μας καει !!!

μηπως πρεπει να κανεις αναβαθμιση?? ποια rom εχεις???

Kernel version 2.6.29 perf (αυτο δεν μου ζητησες ?)

Βλεπω οτι παρακαλουθειτε τα γεγονοτα απο πολυ κοντα , οπως κι εγω αλλωστε γιατι μας καει !!!

Kernel version 2.6.29 perf (αυτο δεν μου ζητησες ?)

build number 4399 ειναι το δικο μου το δικο σου τι λεει??

KNIGHT RIDER

Σας ευχαριστώ και τους δύο:)

Πράγματι το κινητό είναι ο ορισμός της πολυτέλειας.Αλλά το τρέχον android 1.6 είναι πίσω.

Αν πάρει το παγωμένο γιαουρτάκι θα είναι αδιαμφισβήτητα ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Αλλά πρέπει να το δούμε και ξεκλείδωτο.

Αυτοί στις εταιρίες δεν σκέφτονται σωστά.Φτιάχνεις τέτοιο κινητό και δεν "αφήνεις" τον κόσμο να το αγοράσει?

Με το τρέχον λειτουργικό είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές στο android market ή έχει κάποιο πρόβλημα?

με καποιες εφαρμογες ειχα προβλημα λογο 1.6 με αλλες οχι.....

KNIGHT RIDER

To δικο μου ειναι build number 3883

αρα πρεπει να κανεις αναβαθμισει γιατι εισαι με την μαμισια rom

KNIGHT RIDER

φιλε βαγγελη γραφουμε μαζι!!:lol:

υπαρχει μεγαλo ενδιαφερoν για τo ξεκλειδωμα κι απo πoλλoυς ξενoυς και θεωρω πως ειναι θεμα χρoνoυ να γινει καπoια κινηση. H μαζωξη εγινε, ηταν την πρoηγoυμενη Δευτερα, μπoρειτε να δειτε ινφo στo mydellmini

Μιλάμε για επίσημο ή ανεπίσημο ξεκλείδωμα;

ανεπισημo. H Ο2 αρνειται πεισματικα, κατα πως φαινεται, να δωσει κωδικoυς πριν την παρoδo ενoς ετoυς - oυτε καν σε oσoυς τo πηραν με συμβoλαιo, παρα την πρoθυμια καπoιων να πληρωσoυν καπoιo πoσo στην εταιρια.

Κακα τα ψεματα, αν δεν κυκλoφoρησει Αμερικη για να αυξηθει κατακoρυφα η εγκατεστημενη βαση χρηστων, η πρooδoς για τo ξεκλειδωμα θα ειναι νωχελικη...

Edited by v@gelis

αρα πρεπει να κανεις αναβαθμισει γιατι εισαι με την μαμισια rom

Καθοτι λιγο ασχετος, πως θα κανω αναβαθμιση στη rom αλλα και γιατι να κανω ?

Ευχαριστω.

Καθοτι λιγο ασχετος, πως θα κανω αναβαθμιση στη rom αλλα και γιατι να κανω ?

Ευχαριστω.

Για την αναβαθμιση κοιτα εδω http://android.modaco.com/content/dell-streak-streak-modaco-com/312386/30-jun-r1-4399-modaco-custom-rom-for-the-dell-streak-with-online-kitchen/

Θα την κανεις για να μην εχεις τα προβληματα που αναφερες στην προηγουμενη σελιδα.

KNIGHT RIDER

για ελληνικο πληκτρολογιο στο streak καταβαστε απο το my market το greek keyboard 0.9.1 και απο της ρυθμισεις επιλεξτε το.Μετα με ενα παρατεταμενο πατημα σε καποια γραμμη πληκρολογησης (google search, explorer) κρατατε παρατεταμενα το δαχτυλο σας στην κενη μπαρα που θα πληκτρολογουσατε και επιλεγετε greek input method και βουαλα εχετε ελληνικο πληκτρολογιο για να γραφετε της επαφες,τα μυνηματα και οτι αλλο θελετε!

KNIGHT RIDER

Ρε παιδια εχω μπερδευτει τελειως ...

Εγω εχω την 3883, στο site MoDaCo λεει πως να κανεις custom την 4399 !

Εγω πως μπορω να βαλω την 4399 ? και ειναι οντως αναβαθμισμενη σχετικα μα αυτη που εχω ?

Εχω διαβασει σχεδον ολα οσα αφορουν το streak και στο Modaco και στο XDAdevelopers. Οσο διαβαζω τοσο πιο πολυ με μπερδευουν !

Ρε παιδια εχω μπερδευτει τελειως ...

Εγω εχω την 3883, στο site MoDaCo λεει πως να κανεις custom την 4399 !

Εγω πως μπορω να βαλω την 4399 ? και ειναι οντως αναβαθμισμενη σχετικα μα αυτη που εχω ?

Εχω διαβασει σχεδον ολα οσα αφορουν το streak και στο Modaco και στο XDAdevelopers. Οσο διαβαζω τοσο πιο πολυ με μπερδευουν !

Μπες και mydellmini να εχεις σφαιρική ενημέρωση :lol:

Δεν αξιζει τον κοπο αν εχεις στησει το μηχανακι να βαλεις τη 4399. Δε θα δεις καποια αξιολογη διαφορα...

Σκαει μυτη και Αμερικη

http://app.dellhome.usa.dell.com/enroll/mobile/signup.cfm?dgc=SM&cid=51885&lid=1470762

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/mobile-streak?c=us&l=en&s=corp

Available for purchase in late July.

Τελικα που να παω..το γνωστο διλημμα

Samsung Galaxy S I9000 ή Dell Streak ?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Και τη υποστηριξη θα εχω εδω (θεσσαλονικη) εγω ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Σκαει μυτη και Αμερικη

http://app.dellhome.usa.dell.com/enroll/mobile/signup.cfm?dgc=SM&cid=51885&lid=1470762

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/mobile-streak?c=us&l=en&s=corp

καλησπερα φιλε μου,και εγω το ιδιο σκεφτομουν,αλλα εχω ηδη το galaxy s.ακουγοντας τα παιδια απο εδω οταν βγει και κυκλοφορησει επισημα και ξεκλειδωτο θα δωσω το galaxy για το dell!

• Administrators

Αν είναι sim unlocked, πάρε το Dell, αλλιώς περίμενε για το Galaxy S2.

Modpic.gif

Σκαει μυτη και Αμερικη

Περίμενε να πάρει την αναβάθμιση 2.2 και να διατίθεται ξεκλείδωτο και μετά το ξανασκέφτεσε.

Για τώρα το galaxy είναι πιο "σίγουρο", αν και πολλοί λένε το αντίθετο (http://www.phonesreview.co.uk/2010/06/29/dell-streak-preferred-to-samsung-galaxy-s-says-poll/)