Aldebaran_ Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλημέρα σε όλους παιδιά... Πολύ καλό το κινητό, ακόμα περισσότερο όταν αναλογίζεσαι και την τιμή του. Προσωπικά, το πήρα για δεύτερο αλλά ανταποκρίνεται μια χαρά στις ανάγκες μου. Διάβασα ότι αναμένεται αναβάθμιση σε 2.1 μέχρι τις 15 του μήνα, για να δούμε... Εχω ένα μικρό θεματάκι με τις αναφορές των sms: Δεν βρίσκω κάποια επιλογή έτσι ώστε να υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για την αναφορά, παρά μόνο την ένδειξη στο ίδιο το sms. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 παιδια μια βοηθεια, προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη (Igo) και μου βγαζει ενα μην. "Μνημη πληρης-απελευθερωστε καποια αρχεια απο την μνημη του τηλεφωνου". Με το advanced task killer βλεπω οτι μενουν ελευθερα 55ΜΒ περιπου. Γιατι δεν μπορει να γινει η εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 παιδια μια βοηθεια, προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη (Igo) και μου βγαζει ενα μην. "Μνημη πληρης-απελευθερωστε καποια αρχεια απο την μνημη του τηλεφωνου". Με το advanced task killer βλεπω οτι μενουν ελευθερα 55ΜΒ περιπου. Γιατι δεν μπορει να γινει η εγκατασταση? αυτη η μνημη ειναι η ram αυτο που σε απασχολει ειναι η rom πας ρυθμισεις>καρτα μνημης... και βλεπεις ποση μνημη εχει το τηλεφωνο(rom) το igo ειναι μεγαλη εφαρμογη και θελεις περιπου 20 ελευθερο χωρο για να απελευθερωσεις πας ρυθμισεις>εφαρμογες>διαχειριση των αιτησεων>και πατας το πληκτρο menu ή αλλιως το αριστερο πληκτρο αφης>τριτο μερος. Βλεπεις ολες τις εφαρμογες και σβινεις αυτες που δεν χρειαζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 thanks φιλε! Υπαρχει κανενα προγραμμα ωστε να εγκαθιστανται οι εφαρμογες στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 thanks φιλε! Υπαρχει κανενα προγραμμα ωστε να εγκαθιστανται οι εφαρμογες στην καρτα? Δυστυχώς όχι, από το android 2.2 και πάνω επιτρέπεται η εγκατάσταση προγραμμάτων στην κάρτα. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 υποτιθεται οτι καποια στιγμη αυριο θα ερθει η αναβαθμιση σε 2.1.... για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 υποτιθεται οτι καποια στιγμη αυριο θα ερθει η αναβαθμιση σε 2.1.... για να δουμε... αυριο ???????????????????????????????:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Το δικομου το έδωσα στο σέρβις, δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ACISWP/V11b_00/V11B_00.kdz καποιο λενε ειναι εδω ... ξερετε κανα επισημο blog της lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ACISWP/V11b_00/V11B_00.kdz καποιο λενε ειναι εδω ... ξερετε κανα επισημο blog της lg (δεν ανοιγει το λινκ) Εχω και εγω το κινητακι δευτερη βδομαδα τωρα....κανενα παραπονο ΕΙΔΙΚΑ για τα €209 που εκανε (παραλιγο για 2 μερες δεν το πηρα €198 οταν το εβαλε το πλαισιο :p ) To μονο *θεμα* (για μενα) ειναι η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα και οχι στην συσκευη....ειδωμεν την επικειμενη αναβαθμηση λοιπον....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Όσοι δεν μπορείτε να δεχτείτε τηλεφωνήματα σήμερα από σταθερά, να ξέρετε ότι ΔΕΝ φταίει το κινητό αλλά η COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Όσοι δεν μπορείτε να δεχτείτε τηλεφωνήματα σήμερα από σταθερά, να ξέρετε ότι ΔΕΝ φταίει το κινητό αλλά η COSMOTE. To παρατηρησα το πρωι με 2 τηλεφωνηματα μονο........υπεθεσα οτι φταιει το οτι δεν εχω καλο σημα στο μαγαζι μου... Αν και διαβασα ολο το τοπικ πριν μερικες μερες δεν θυμαμαι αν εχει πεσει στην αντιληψη καποιου αυτος ο (ευκολος) τροπος να κανει κανεις root την συσκευη...οποτε δινω το λινκ για να μη κατσω να το ξαναδιαβασω ολοκληρο :p http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/310737/how-to-root-your-lg-gt540/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Tι κερδιζουμε αν γινει root η συσκευη μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Tι κερδιζουμε αν γινει root η συσκευη μας? Απαντηστε καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h8breed Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Top 10 Reasons To Root Your Android Phone http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/ Το αντιστοιχο jailbreak για το iphone εν ολιγοις. Στην ουσια, ξεκλειδωνεις τη συσκευση σου με αοτελεσμα να μπορεις να σβηνεις μανισιες εφαρμογες αλλα και να βαζεις λογισμικο customαρισμενο. Κολκοσκυλο: Κολκας; Edited September 14, 2010 by h8breed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Top 10 Reasons To Root Your Android Phone http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/ Το αντιστοιχο jailbreak για το iphone εν ολιγοις. Στην ουσια, ξεκλειδωνεις τη συσκευση σου με αοτελεσμα να μπορεις να σβηνεις μανισιες εφαρμογες αλλα και να βαζεις λογισμικο customαρισμενο. Κολκοσκυλο: Κολκας; Εχω ακουσει οτι αμα κανεις root χανεις την εγγυηση του κινιτου.Ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Εχω ακουσει οτι αμα κανεις root χανεις την εγγυηση του κινιτου.Ισχυει; Με ενα *πισογυρισμα* :p στις εργοστασιακες ρυθμισεις ααααν χρειαστει (ου μη γεννητο) να παει για σερβις δε νομιζω να υπαρχει θεμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Μην προσπαθείτε δεν δουλεύει ο τρόπος αυτός για root, τουλάχιστον δεν δούλεψε στο δικό μου κινητό. Σχετικά με την αναβάθμιση σε 2.1 πότε αναμένεται να βγει ??? Edited September 15, 2010 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 κατεβασε το universal androot απο εδω και εισαι ετοιμος σε 5" http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=438&t=134650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Θελω να ρωτησω εαν συμβαινει και σε αλλους... Το κινητο μερικες φορες κολαει λιγο οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη και οταν κλεινω το τηλεφωνο μετα απο κλησεις...δεν το κανει συνεχεια αλλα εχει κατι κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Θελω να ρωτησω εαν συμβαινει και σε αλλους... Το κινητο μερικες φορες κολαει λιγο οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη και οταν κλεινω το τηλεφωνο μετα απο κλησεις...δεν το κανει συνεχεια αλλα εχει κατι κολληματα Ναι, όντως το κάνει και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ναι, όντως το κάνει και σε μένα. και σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Εχει τυχει και σε μενα 1-2 φορες αλλα το εχει παρατηρησει και φλος στο wildfire του.λογω λειτουργικου ειναι οποτε δεν το θεωρω κατι τραγικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Top 10 Reasons To Root Your Android Phone http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/ Το αντιστοιχο jailbreak για το iphone εν ολιγοις. Κολκοσκυλο: Κολκας; Τωρα μαλιστα. Απλα και κατανοητα! Κολκοσκυλο: Κολκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ποτε αναμενεται η αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts