Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους παιδιά...

Πολύ καλό το κινητό, ακόμα περισσότερο όταν αναλογίζεσαι και την τιμή του.

Προσωπικά, το πήρα για δεύτερο αλλά ανταποκρίνεται μια χαρά στις ανάγκες μου.

Διάβασα ότι αναμένεται αναβάθμιση σε 2.1 μέχρι τις 15 του μήνα, για να δούμε...

Εχω ένα μικρό θεματάκι με τις αναφορές των sms: Δεν βρίσκω κάποια επιλογή έτσι ώστε να υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για την αναφορά, παρά μόνο την ένδειξη στο ίδιο το sms.

Κάνω κάτι λάθος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μια βοηθεια, προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη (Igo) και μου βγαζει ενα μην. "Μνημη πληρης-απελευθερωστε καποια αρχεια απο την μνημη του τηλεφωνου". Με το advanced task killer βλεπω οτι μενουν ελευθερα 55ΜΒ περιπου. Γιατι δεν μπορει να γινει η εγκατασταση?

παιδια μια βοηθεια, προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη (Igo) και μου βγαζει ενα μην. "Μνημη πληρης-απελευθερωστε καποια αρχεια απο την μνημη του τηλεφωνου". Με το advanced task killer βλεπω οτι μενουν ελευθερα 55ΜΒ περιπου. Γιατι δεν μπορει να γινει η εγκατασταση?

αυτη η μνημη ειναι η ram

αυτο που σε απασχολει ειναι η rom

πας ρυθμισεις>καρτα μνημης... και βλεπεις ποση μνημη εχει το τηλεφωνο(rom)

το igo ειναι μεγαλη εφαρμογη και θελεις περιπου 20 ελευθερο χωρο

για να απελευθερωσεις πας ρυθμισεις>εφαρμογες>διαχειριση των αιτησεων>και πατας το πληκτρο menu ή αλλιως το αριστερο πληκτρο αφης>τριτο μερος.

Βλεπεις ολες τις εφαρμογες και σβινεις αυτες που δεν χρειαζεσαι.

thanks φιλε!

Υπαρχει κανενα προγραμμα ωστε να εγκαθιστανται οι εφαρμογες στην καρτα?

Δυστυχώς όχι, από το android 2.2 και πάνω επιτρέπεται η εγκατάσταση προγραμμάτων στην κάρτα.

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

υποτιθεται οτι καποια στιγμη αυριο θα ερθει η αναβαθμιση σε 2.1....

για να δουμε...

αυριο ???????????????????????????????:eek:

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ACISWP/V11b_00/V11B_00.kdz

καποιο λενε ειναι εδω ...

ξερετε κανα επισημο blog της lg

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ACISWP/V11b_00/V11B_00.kdz

καποιο λενε ειναι εδω ...

ξερετε κανα επισημο blog της lg

(δεν ανοιγει το λινκ)

Εχω και εγω το κινητακι δευτερη βδομαδα τωρα....κανενα παραπονο ΕΙΔΙΚΑ για τα €209 που εκανε (παραλιγο για 2 μερες δεν το πηρα €198 οταν το εβαλε το πλαισιο :p )

To μονο *θεμα* (για μενα) ειναι η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα και οχι στην συσκευη....ειδωμεν την επικειμενη αναβαθμηση λοιπον....:)

Όσοι δεν μπορείτε να δεχτείτε τηλεφωνήματα σήμερα από σταθερά, να ξέρετε ότι ΔΕΝ φταίει το κινητό αλλά η COSMOTE.

Όσοι δεν μπορείτε να δεχτείτε τηλεφωνήματα σήμερα από σταθερά, να ξέρετε ότι ΔΕΝ φταίει το κινητό αλλά η COSMOTE.

To παρατηρησα το πρωι με 2 τηλεφωνηματα μονο........υπεθεσα οτι φταιει το οτι δεν εχω καλο σημα στο μαγαζι μου...

Αν και διαβασα ολο το τοπικ πριν μερικες μερες δεν θυμαμαι αν εχει πεσει στην αντιληψη καποιου αυτος ο (ευκολος) τροπος να κανει κανεις root την συσκευη...οποτε δινω το λινκ για να μη κατσω να το ξαναδιαβασω ολοκληρο :p

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/310737/how-to-root-your-lg-gt540/

Top 10 Reasons To Root Your Android Phone

http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/

Το αντιστοιχο jailbreak για το iphone εν ολιγοις.

Στην ουσια, ξεκλειδωνεις τη συσκευση σου με αοτελεσμα να μπορεις να σβηνεις μανισιες εφαρμογες αλλα και να βαζεις λογισμικο customαρισμενο.

Κολκοσκυλο: Κολκας;

Edited by h8breed

http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/

Στην ουσια, ξεκλειδωνεις τη συσκευση σου με αοτελεσμα να μπορεις να σβηνεις μανισιες εφαρμογες αλλα και να βαζεις λογισμικο customαρισμενο.

Εχω ακουσει οτι αμα κανεις root χανεις την εγγυηση του κινιτου.Ισχυει;

Εχω ακουσει οτι αμα κανεις root χανεις την εγγυηση του κινιτου.Ισχυει;

Με ενα *πισογυρισμα* :p στις εργοστασιακες ρυθμισεις ααααν χρειαστει (ου μη γεννητο) να παει για σερβις δε νομιζω να υπαρχει θεμα ;)

Μην προσπαθείτε δεν δουλεύει ο τρόπος αυτός για root, τουλάχιστον δεν δούλεψε στο δικό μου κινητό. Σχετικά με την αναβάθμιση σε 2.1 πότε αναμένεται να βγει ??? Edited by dagas
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Θελω να ρωτησω εαν συμβαινει και σε αλλους... Το κινητο μερικες φορες κολαει λιγο οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη και οταν κλεινω το τηλεφωνο μετα απο κλησεις...δεν το κανει συνεχεια αλλα εχει κατι κολληματα

Θελω να ρωτησω εαν συμβαινει και σε αλλους... Το κινητο μερικες φορες κολαει λιγο οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη και οταν κλεινω το τηλεφωνο μετα απο κλησεις...δεν το κανει συνεχεια αλλα εχει κατι κολληματα

Ναι, όντως το κάνει και σε μένα.

Εχει τυχει και σε μενα 1-2 φορες αλλα το εχει παρατηρησει και φλος στο wildfire του.λογω λειτουργικου ειναι οποτε δεν το θεωρω κατι τραγικο....

Τωρα μαλιστα. Απλα και κατανοητα!

Κολκοσκυλο: Κολκας.

• The title was changed to LG Optimus (GT540)