manthos1978 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 το έχω χωρίς sim ακόμα, το χρησιμοποιώ πολύ όμως για εφαρμογές και νετ, και μου βγάζει 2,5 μέρες. Την Utopia που την βρήκες????????? στείλε λινκ εάν μπορείς να βρεις μήπως την δοκιμάσουμε και εμείς. Με τη 2.3.7 του Murik η μπαταρία μου κρατούσε με το ζόρι 1 μέρα. Με την Utopia που είναι έκδοση 2.2.1 η μπαταρία επέστρεψε στις 3 με 3.5 μέρες. Το λινκ για την Utopia είναι εδώ Άν έχεις απορίες, εδώ είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ρε παιδες, απευθυνομαι σε αυτους που εχουν βαλει την 2.3.7, εχει κανεις προβλημα με την προσθηκη νεων επαφων? Συνεχεια μου κρασαρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ποια απο όλες τις 2.3.7 έβαλες? Εγω ξέρω τουλάχιστον 4 ρομ 2.3.7 Αν και θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις την ρομ για καλό και για κακό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Παιδιά εβαλα την 2.3.7 απο OXYGEN (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335317&page=13) και είμαι πολύ ευχαριστημένος ως τώρα. Τεραστια διαφορα σε σχέση με Mur4ik RC5 όσον αφορά την χρήση της μνήμης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κινητό να είναι πολύ πιο σταθερό και γρήγορο. Για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα γιατι χθές την εβαλα αλλα δείχνει να παει καλά και σ αυτόν τον τομέα. @stefan0s_7: Δοκίμασε να βαλεις τις επαφές όχι μέσω του google account αλλα "unsynched- phone only" μέσω του myphonexplorer. Edited November 18, 2011 by geopapa123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ρε παιδες, απευθυνομαι σε αυτους που εχουν βαλει την 2.3.7, εχει κανεις προβλημα με την προσθηκη νεων επαφων? Συνεχεια μου κρασαρει.... Στέφανε, έχω την 2,3,7 που έχω πει ότι έχω και προσθέτω καινούριες επαφές με τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς πρόβλημα. Φαντάζομαι έχεις τσεκάρει τις μνήμες και με τα φίλτρα ποιες επαφές προβάλλονται. Παράλληλα, εγώ απότομα, χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση, δεν μπορώ να εγκαταστήσω .apk που υπάρχουν στην SD, γιατί αυτό? καμια λύση? έχω googlάρει και δεν βρήκα απάντηση. Edited November 21, 2011 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Η λύση είναι: Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ το Άγνωστες πηγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Η λύση είναι: Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ το Άγνωστες πηγές. :lol:όχι εντάξει, μπορεί να μην είμαι αλάνθαστος, αλλά όσο για αυτό ξέρω να το κάνω και ήταν έτσι απο την αρχή, δεν ήταν τόσο απλό δυστυχώς !!!! μέχρι πριν λίγες μέρες μπορούσα να εγκαταστήσω apk από την SD Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πολύ παράξενο αυτό. Δοκίμασες να κάνεις μια αναζήτηση στο modaco και στο xda; Μήπως έχεις δώσει τίποτα δικαιώματα στη κάρτα sd σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πολύ παράξενο αυτό. Δοκίμασες να κάνεις μια αναζήτηση στο modaco και στο xda; Μήπως έχεις δώσει τίποτα δικαιώματα στη κάρτα sd σου; ο root explorer είχε αυτό το κόλλημα. δοκίμασα άλλον file explorer και το πρόβλημα λύθηκε. googlαρα αλλά λύση δεν βρήκα. όσο ζεις μαθαίνεις Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Και εγω τον root explorer εχω και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Αν και τώρα έφαγα φλάς. Την πρώτη φορά που τον ανοίγεις σου ζητάει δικαιώματα σαν superuser και πρέπει να πατήσεις allow ή decline. Εσύ τι πάτησες; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Και εγω τον root explorer εχω και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Αν και τώρα έφαγα φλάς. Την πρώτη φορά που τον ανοίγεις σου ζητάει δικαιώματα σαν superuser και πρέπει να πατήσεις allow ή decline. Εσύ τι πάτησες; ;) πάντα "allow" σε κάθε τι παρόμοιο, ΠΑΝΤΑ. guyzzzzzzzz, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στο gt540 ICS??????????? θα χαρώ να μάθω απόψεις !!!! Edited November 29, 2011 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346717 Αυτό είναι το flash player 11.1 προσαρμοσμένο για επεξεργαστές σαν του GT540! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Τελευταια μου "πεταει" εκτος την καρτα μνημης.. δοκιμασα με αλλη παλι τπτ.. Εριξα σπρευ επαφων τπτ^2. Καμμια αλλη ιδεα; Εκτος απο το να το βαψω μπλε και να το ριξω στην θαλασσα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό με win7 pc (ή και vista αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτά) με το usb καλώδιο. Ενεργοποίησε τον αποθηκευτικό χώρο και όταν σου βγάλει στον υπολογιστή ένα παράθυρο διαλόγου αν θέλεις να κάνει σάρωση ή όχι, πάτα ΝΑΙ. Δεν κάνει φορμάτ, απλώς ελέγχει για σφάλματα. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η λειτουργία, αποσύνδεσε, κάνε και ένα reboot το κινητό και παρακολούθα το να δεις πώς συμπεριφέρεται. Λογικά θα έιναι καλύτερα. Sent from my GT540 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 To συνδεω στο pc αλλα δεν κάνει τίποτα. Φωτίζει για να δείξει ότι φορτίζει μονο. ήδη έκανα hard reset μήπως στρώσει. Θα δοκιμάσω και σε linux.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ουτε στο ubuntu κάνει κάτι. .:angry::rocket::dash::kill::shoot::protest::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ουτε στο ubuntu κάνει κάτι. .:angry::rocket::dash::kill::shoot::protest::lol: εάν έχεις αλλάξει ROM τότε δοκίμασε να αλλάξεις ξανά, φαντάζομαι έτσι θα βλέπει ξανά την κάρτα μνήμης. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για την SD Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 όχι δεν άλλαξα ρομ. Την μαμά 2.1 έχω. Προσπάθησα να την ξαναπεράσω μέσω του επίσημου προγραμματος αλλά δεν με άφηνε. Θα ψάξω να βρω το αρχείο να το κάνω χειροκίνητα. Αν πιάσει καλώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Ξέχασα το κινητό κάτω απο το μαξιλάρι μου όταν κοιμήθηκα και τώρα το αριστερό κάτω κουμπί είναι κολλημένο και δεν μπορώ να κάνω πολλά στο κινητό. Αμέσως μου απορρίπτει τις κλήσεις και δεν μπορω πχ να το κλειδώσω η να πάρω τηλ. Το κουμπί οταν το πατάω κάνει "κλικ" αλλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδεα? Edit: Τελικά είχε πρόβλημα η rom :mad: Edited December 4, 2011 by manthos1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδια καλησπερα..Εχω 2 προβληματα με το κινητο.. 1ον) Δεν μπορω με κανεναν τροπο να κανω root το κινητο..Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτε.. 2ον) Δεν διαβαζει καθολου την καρτα μνημης.Εχω βαλει και αλλες για δοκιμη και απολυτως τιποτα.. Βοηθήστε με,please!!! (Εχω την έκδοση 2.1-update 1 με v20c) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 To ίδιο πρόβλημα έχουμε.. Οδηγίες για χειροκίνητο reflash που έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδια καλησπερα..Εχω 2 προβληματα με το κινητο.. 1ον) Δεν μπορω με κανεναν τροπο να κανω root το κινητο..Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτε.. 2ον) Δεν διαβαζει καθολου την καρτα μνημης.Εχω βαλει και αλλες για δοκιμη και απολυτως τιποτα.. Βοηθήστε με,please!!! (Εχω την έκδοση 2.1-update 1 με v20c) Κατέβασε το z4root από εδώ. (Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα) Όσο για την κάρτα μνήμης, δεν κάνει καλή επαφή. Προσπάθησε να την κουνήσεις όσο μπορείς μέχρι να σου βγάλει μήνυμα πως δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Κατέβασε το z4root από εδώ. (Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα) Όσο για την κάρτα μνήμης, δεν κάνει καλή επαφή. Προσπάθησε να την κουνήσεις όσο μπορείς μέχρι να σου βγάλει μήνυμα πως δουλεύει κανονικά. Δυστυχως κανενα αποτελεσμα..Τα εχω δοκιμασει ολα αλλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναπροσπάθησε με το z4root.Αλλιώς κάν'το με το rootgt540.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναπροσπάθησε με το z4root.Αλλιώς κάν'το με το rootgt540.zip Το εχω ηδη προσπαθησει αλλα δεν εγινε!!Εχω προσπαθησει ολους τους τροπους αλλα δεν ειδα φως..Τι να πω..Μηπως παιζει ρολο το οτι το πηρα απο Βουλγαρια; :p Δεν μπορω να καταλαβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts