geil Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μπορείς να χρησιμοποίησης το link2sd , μεχρι να βρεθει κάποιος να σου βάλει custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Mε το unexpected card removal βρήκε κανείς λύση? Πάλι κανά μήνα χωρίς κινητό θα είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Mε το unexpected card removal βρήκε κανείς λύση? Πάλι κανά μήνα χωρίς κινητό θα είμαι.. Ναι με την final rom 2.2.2 του mike gapinski απο xda Sent from my LG GT540 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Δώσε οδηγίες πλίζ:D Πως τα κατάφερες?δεν χρειάζεται να βάλεις ενα zip μέσα στην κάρτα? (Υπενθυμίζω ειμαι 2.1 μαμά χωρίς fastboot) Aυτή εδώ εννοείς? http://forum.android.com.pl/f200/mikes-froyo-v2-cm6-6-1-1-a-73833/ Πως έβγαλες άκρη?:p:lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 4, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Aν φλασάρω μέσω kdz updater την ίδια έκδοση με αυτή που έχω τώρα θα το μπρικάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δώσε οδηγίες πλίζ:D Πως τα κατάφερες?δεν χρειάζεται να βάλεις ενα zip μέσα στην κάρτα? (Υπενθυμίζω ειμαι 2.1 μαμά χωρίς fastboot) Aυτή εδώ εννοείς? http://forum.android.com.pl/f200/mikes-froyo-v2-cm6-6-1-1-a-73833/ Πως έβγαλες άκρη?:p:lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Συγγνώμη, έκανα ένα λάθος. Έχω την 2.2.2 του PCFIGHTER. όσο για το πού θα βρεις τα βήματα για νακάνεις την αλλαγή στις ΡΟΜ, πρέπει να σου πω ότι είναι μια σειρά από συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να τα κάνεις προσεκτικά. Ο οδηγός για να περάσεις μια ΡΟΜ που θα έχει fastboot και recovery είναι και εδώ στο φόρουμ (ψάξε σελίδες 13, 14 κλπ κάπου εκεί) και στο xda. Δεν το'χω πρόχειρο να σου πω, συγγνώμη. Χτύπα αναζήτηση στα φόρουμ gt540 kdz rom with fastboot. Α ψάξε και στο φόρουμ MoDaCo. Ελπίζω να βοήθησα. Απλά να ξέρεις ότι για να περάσεις σε μια custom rom (δλδ φτιαγμένη από χομπίστες) θα πρέπει πρώτα να περάσεις μια συγκεκριμένη 2.1 με root και fastboot. Sent from my LG GT540 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ξερει κανεις γιατι αποθηκευωνται μονα τους διαφορες φωτο απο τα σαιτ που μπαινω??? το κανει και σε εσας?? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Συγγνώμη, έκανα ένα λάθος. Έχω την 2.2.2 του PCFIGHTER. όσο για το πού θα βρεις τα βήματα για νακάνεις την αλλαγή στις ΡΟΜ, πρέπει να σου πω ότι είναι μια σειρά από συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να τα κάνεις προσεκτικά. Ο οδηγός για να περάσεις μια ΡΟΜ που θα έχει fastboot και recovery είναι και εδώ στο φόρουμ (ψάξε σελίδες 13, 14 κλπ κάπου εκεί) και στο xda. Δεν το'χω πρόχειρο να σου πω, συγγνώμη. Χτύπα αναζήτηση στα φόρουμ gt540 kdz rom with fastboot. Α ψάξε και στο φόρουμ MoDaCo. Ελπίζω να βοήθησα. Απλά να ξέρεις ότι για να περάσεις σε μια custom rom (δλδ φτιαγμένη από χομπίστες) θα πρέπει πρώτα να περάσεις μια συγκεκριμένη 2.1 με root και fastboot. Sent from my LG GT540 using Tapatalk Ναι ξερω περιπου τι θελει. Ηλπιζα για συγκεκριμενες οδηγιες. Βρηκα και έναν οδηγο στο androidpolice.com ή καπως ετσι. Θα δω. Ισως το στειλω πρώτα στην LG μήπως εχει γίνει χαζομαρα απο αυτους μετα την αλλαγη οθονης. Θα δειξει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ξερει κανεις γιατι αποθηκευωνται μονα τους διαφορες φωτο απο τα σαιτ που μπαινω??? το κανει και σε εσας?? είναι thumbnails, γίνεται και σε pcs, δεν είναι κάτι για να ανησυχείς. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 40euro για την φτηνότερη επισκευή(θυμίζω έχω πρόβλημα με την κάρτα μνήμης) ζητάει η LG. :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Εχω την 2.1. δεν μου παιζει πολλα βιντεο και μου ζηταει το adobe player. tο οποιο δεν κατεβαινει σε 2.1 αλλα απο την 2.2 μονο.. μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που θα μπορει να παιζει τα βιντεο αυτα?? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gepapadopoulos Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλησπέρα παιδιά, όλα κομπλέ, όλες οι αναβαθμίσεις γίνανε, (Cyanogen - 7.1.0 RC0) το update της το έκανα, το προβλημα της SD card παραμάνει όπως από τότε που το είχα αγοράσει και είχε ακόμα την 1.6.... :blink: ... Ξαφνικά την χάνει... Κάνει πάλι επανεκκίνηση , προετοιμασία κάρτας SD και αυτό σχεδόν 1 φορά την ημέρα.....Και δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν έχανε τις εφαρμογές όποτε συνέβαινε αυτο.... Μήπως τελικά φταίει η κάρτα μνήμης? Είναι μια Kingston 2Gb....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Εχω την 2.1. δεν μου παιζει πολλα βιντεο και μου ζηταει το adobe player. tο οποιο δεν κατεβαινει σε 2.1 αλλα απο την 2.2 μονο.. μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που θα μπορει να παιζει τα βιντεο αυτα?? Σε site στο κάνει? δυνατότητα για flash δεν υπάρχει με την 2.1. Μόνο αν όπου βρίσκεις το vid υπάρχει youtube link να το ανοίγεις με την εφαρμογή. :) Καλησπέρα παιδιά, όλα κομπλέ, όλες οι αναβαθμίσεις γίνανε, (Cyanogen - 7.1.0 RC0) το update της το έκανα, το προβλημα της SD card παραμάνει όπως από τότε που το είχα αγοράσει και είχε ακόμα την 1.6.... :blink: ... Ξαφνικά την χάνει... Κάνει πάλι επανεκκίνηση , προετοιμασία κάρτας SD και αυτό σχεδόν 1 φορά την ημέρα.....Και δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν έχανε τις εφαρμογές όποτε συνέβαινε αυτο.... Μήπως τελικά φταίει η κάρτα μνήμης? Είναι μια Kingston 2Gb....... πως έκανες update χωρίς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα sd? και μένα έτσι ξεκίνησε και τωρα τίποτα. Προσωπικά δοκίμασα και με άλλη κάρτα, η ίδια νέκρα. Αν βρεις λύση πες μου! :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 7, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. μετα απο 6 μήνες που αλλαζα συχνά λογισμικό η οθόνη αρχισε να μου παρουσιαζει καποια προβληματα. αγγιζα σε διαφορα σημεια αλλα δν αναγνωριζε το αγγιγμα. εκανα 2-3 βαθμονομησεις εφτιαχνε για λιγες μερες και μετα χαλαγε παλι μεχρι σε σημειο που εχει φτασει τωρα να αγγιζω το πανω μερος της οθονης και να επιλεγεται κατι που βρισκεται στο κατω μερος της :blink: ξαναβαλα την official rom αλλα τιποτα. το πηγα πριν καμποσες μερες σε ενα μαγαζι π φτιαχνει κινητα και μ ειπαν οτι θελει αλλαγη η οθονη και θελουν γυρω στα 55 euro. ειναι σιγουρα χαλασμενη η οθονη? εχετε καμια γνωμη ? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. μετα απο 6 μήνες που αλλαζα συχνά λογισμικό η οθόνη αρχισε να μου παρουσιαζει καποια προβληματα. αγγιζα σε διαφορα σημεια αλλα δν αναγνωριζε το αγγιγμα. εκανα 2-3 βαθμονομησεις εφτιαχνε για λιγες μερες και μετα χαλαγε παλι μεχρι σε σημειο που εχει φτασει τωρα να αγγιζω το πανω μερος της οθονης και να επιλεγεται κατι που βρισκεται στο κατω μερος της :blink: ξαναβαλα την official rom αλλα τιποτα. το πηγα πριν καμποσες μερες σε ενα μαγαζι π φτιαχνει κινητα και μ ειπαν οτι θελει αλλαγη η οθονη και θελουν γυρω στα 55 euro. ειναι σιγουρα χαλασμενη η οθονη? εχετε καμια γνωμη ? ευχαριστω :) Δεν αξίζει να πας να δώσεις 55 ευρώ για την οθόνη. Καταρχήν, αμφιβάλω να την χαλάσαν οι αναβαθμίσεις. Για αρχή, αν πιάνουν τα χέρια σου, δες ένα βιντεακι στο youtube για το πως αλλάζεις την οθόνη. Ξεκίνα πολύ απλά με το να την καθαρίσεις και αν δεις ότι το πρόβλημα συνεχίζεται μπορείς να παραγγείλεις μια οθόνη μέσω ιντερνέτ γύρω στα 25 ευρώ. Γλιτώνεις πολύ απλά και γρηγορα ένα 30αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εχει κανεις κανενα βιντεακι που να δεςιχνει πως καθαριζεις την οθονη εσωτερικα??? βασικα μου εχει βγαλει εσωτερικα της οθονης δυο πρασινα σιμαδακια και ελεγα για αρχη να της εκανα ενα καθαρισμα.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Aκολούθησε την διαδικασία μέχρι να έχεις πρόσβαση στην οθόνη. Δοκίμασε με ένα πολύ απαλό πανάκι να απομακρύνεις οποιαδήποτε βρωμιά. Ίσως δουλέψει. Πάντως μην δώσεις τα 55 ευρώ για αντικατάσταση(been there,done that). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Aκολούθησε την διαδικασία μέχρι να έχεις πρόσβαση στην οθόνη. Δοκίμασε με ένα πολύ απαλό πανάκι να απομακρύνεις οποιαδήποτε βρωμιά. Ίσως δουλέψει. Πάντως μην δώσεις τα 55 ευρώ για αντικατάσταση(been there,done that). Σε ευχαριστουμε φιλε για το βιντεακι.. πολυ κατατοπιστικο και εγινε μια χαρα :)) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Εχω την 2.1. δεν μου παιζει πολλα βιντεο και μου ζηταει το adobe player. tο οποιο δεν κατεβαινει σε 2.1 αλλα απο την 2.2 μονο.. μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που θα μπορει να παιζει τα βιντεο αυτα?? Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1224747 για πλήρη αναλυτικό οδηγό για να περάσεις "φτιαγμένο" λειτουργικό. Εγώ έχω την 2.2.2 του PC Fighter η οποία πλέον ΔΕΝ διατίθεται από το xda-developers διότι έφαγε "ξου" ο PCF. Αν ψάξεις μπορεί να την βρεις σε άλλο site. Πολύ πολύ γρήγορη είναι η Utopia του miroslav αλλά εμένα μου δημιουργεί το πρόβλημα με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης. Και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό (αρκετά τακτικά) πρέπει να κάνω οπωσδήποτε reboot, διότι μου βγάζει άκυρες όλες τις εφαρμογές που τρέχουν από την SD. Για να παίζεις βιντεάκια youtube και you-whatever κλπ θα εγκαταστήσεις τρέχοντας με κάποιον file browser τον flash player που θα βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346717&highlight=flash+11 Αυτές τις δύο διευθύνσεις βάλ'τες bookmark διότι θα τα χρειαστείς. Καλησπέρα παιδιά, όλα κομπλέ, όλες οι αναβαθμίσεις γίνανε, (Cyanogen - 7.1.0 RC0) το update της το έκανα, το προβλημα της SD card παραμάνει όπως από τότε που το είχα αγοράσει και είχε ακόμα την 1.6.... :blink: ... Ξαφνικά την χάνει... Κάνει πάλι επανεκκίνηση , προετοιμασία κάρτας SD και αυτό σχεδόν 1 φορά την ημέρα.....Και δεν θα είχα πρόβλημα αν δεν έχανε τις εφαρμογές όποτε συνέβαινε αυτο.... Μήπως τελικά φταίει η κάρτα μνήμης? Είναι μια Kingston 2Gb....... Επανέρχόμαστε στο πρόβλημα της SD. Εγώ γιατρειά δεν έβρισκα με καμία ROM. Πίστευα (και πιστεύω) ότι είναι συνδυασμός των ROM και των διαφόρων SD. Εϊχα βάλει κάποιες ΡΟΜ που το έκανε σε μικρότερη συχνότητα (αλλά δεν τις κράτησα για άλλους λόγους φυσικά). Η μόνη ΡΟΜ που δεν το κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ είναι αυτή tou PC FIGHTER. Αν βρείτε κάποια ΡΟΜ στο Xda που βασίζεται στην PCF, ίσως να μην παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα. Το πιο σπαστικό από όλα είναι που μετά δεν λειτουργούν οι εφαρμογές που είναι στην SD. Θέλει οπωσδήποτε reboot: αρκετά σπαστικό αυτό βέβαια. ΟΜΩΣ η ΡΟΜ που ανέφερα (Utopia) είναι πολύ γρήγορη στο Boot-άρισμα αλλά και γενικά το κινητό "πετάει", ειδικά αν του βάλεις overclock στα +800ΜΗz. Επίσης είναι και κάποια προγράμματα που κάνουν quick boot, δηλαδή κάνουν μια σύντομη επανεκκίνηση του λειτουργικού χωρίς να σβήσει το κινητό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημα με το πάτημα ενός κουμπιού, κάθε φορά που έχει πρόβλημα η SD. Ειδικά με την Utopia θα είναι μια πολύ γρήγορη διαδικασία. Αλλά όπως και να έχει, αν θέλετε να έχετε κάποιες εφαρμογές που τρέχουν στο φόντο ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝΙΣΕΙ, αυτές θα πρέπει να είναι εγκατεστημένες στο κινητό. Από όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι το κινητό έχει πολύ σοβαρά προβλήματα "εκ γενετής", από την φτιαξιά του δηλαδή. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε χώρο διαθέσιμο πχ 500ΜΒ για εφαρμογές. Δεν θα χρειαζόταν να έχω άλλη ΡΟΜ πλην της Utopia. Αυτά. Ελπίζω να κάλυψα απορίες. ================================================ Παίδες έχω νέα πολύ καλά. Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται App2ROM. Αυτή μετακινεί κάποιες εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου που είναι για τον χρήστη στη μνήμη του συστήματος, και απελευθερώνει χώρο. Αν είναι έτσι, πρόκειται να εγκαταστήσω την Utopia, να βγάλω με το SystemApp Remover όλα τα περιττά, και στη συνέχεια να βάλω τις εφαρμογές που θέλω στην μνήμη της ROM (δηλ του συστήματος). Ίσως έτσι να μην χρειάζεται να έχω εφαρμογές στην SD, οπότε να μην με ενδιαφέρει και πολύ όταν θα κάνει SD failure. Νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσουμε γιατί αυτή η ΡΟΜ είναι ό,τι πιο γρήγορο έχω δει να τρέχει στο κινητάκι μας! Edited April 4, 2012 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ναι όντως το κινητό πλέον δε λέει και πολλά μιας και έχουν βγει μεγαθήρια...Απο την άλλη όμως εγώ τις εφαρμογές τις εγκατέστησα στην μνήμη τηλεφώνου και έτρεχε καλά. όταν τις έβαζα στην sd αργούσε κάπως το κινητό. Έτσι απλά έβαλα 2-3 εφαρμογές που τις χρειαζόμουν και όχι υπερβολικά πράματα όπως καμια 10αριά παιχνίδια και τέτοια. Είπαμε το συγκεκριμένο κινητό είναι για συγκεκριμένα πράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Μια ακόμη συμβουλή για όσους θα χρησιμοποιήσουν το Apps2ROM. Μην ενθουσιαστείτε αμέσως και αρχίσετε να στέλνετε εφαρμογές αβλεπί. Όλα αυτά έχουν όριο. Διαβάστε τι γράφει στο google play ο προγραμματιστής ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Μετά γράψτε σε χαρτάκι τι έχετε εγκατεστημένο και σημειώστε αυτές που χρησιμοποιούνται συνεχώς από το κινητό. Τέτοιες είναι κάποιος launcher ενδεχομένως , κάποιο πρόγραμμα sms (πχ GO sms pro), κάποιος dialer (εγώ χρησιμοποιώ της Cootek), κάποιος music player. Επίσης σημειώστε στα σημαντικά να συμπεριλάβετε drivers όπως ο flash player και κάποιοι άλλοι (πχ ΜΧ ή Vitamio). Καλό είναι να βρίσκονται αυτά στην μνήμη του συστήματος και όχι σε κάποια SD (ειδικά ο flash player που λόγω μεγέθους εγώ τον είχα στην SD). Τελευταίες έρχονται οι εφαρμογές που γενικά είναι απαιτητικές και πιάνουν αρκετό χώρο, αλλά που χρησιμοποιούνται αρκετά από εσάς και δεν είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί στιγμιαία. Πχ gps navigator, teamviewer, skype, κάποιο προγραμματάκι chat IM (πχ ebuddy) και κάποιος internet browser σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε τον μανίσιο (εγώ έχω πετάξει τον κανονικό και χρησιμοποιώ dolphin και όπερα mini τους οποίους τους έχω στείλει στο σύστημα και τους δύο). Όλα τα παραπάνω δεν θα τα στείλετε όλα μαζί στο σύστημα. Λίγα λίγα. Πρώτα όλα τα σημαντικά (που δεν θα καταναλώσουν και τόοοοσο πολύ χώρο). Άλλωστε το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα να δείτε τι αντίκρυσμα θα έχει στην εσωτερική μνήμη αν επιλεγεί κάποιο από τα προγράμματα στο check list που έχει. Πριν κάνετε οτιδήποτε, κάντε ένα back-up το σύστημα με το Recovery (Clockwork). Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να γίνουν διότι υπάρχει όριο. Καλό είναι να αφήσετε 10-15ΜΒ ελεύθερα. Επίσης, εφαρμογές που έχουν μεταφερθεί στην SD, το πρόγραμμα σας ενημερώνει με μήνυμα ότι δεν τις μεταφέρει. Άρα πρέπει να έρθουν πρώτα στην user μνήμη (του τηλεφώνου δηλαδή) για να μεταφερθούν στη συνέχεια στο σύστημα. Πρέπει λοιπόν να γίνει προσεκτική επιλογή. Αφού τελειώσετε με όλα αυτά που οπωσδήποτε θέλετε να μεταφέρετε και υπάρχει λίγος χώρος στην μνήμη του συστήματος (πάντα πάνω από τα 10ΜΒ) ε τότε μπορείτε να μεταφέρετε και κάποιες μικροεφαρμογούλες των 50-250ΚΒ. Πχ setcpu και τέτοιες. Τελευταία-τελευταία αφήστε τα παιχνίδια, εκτός αν είναι τα μόνα που σας ενδιαφέρουν και δεν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές android. Προσωπικά ήθελα να βάλω τα angry birds space στο σύστημα, έτσι για να δω πόσο γρήγορα φορτώνει και πόσο καλά θα τρέχει,αλλά όταν το αποφάσισα, είχα ήδη "φάει" ένα μέρος του συστήματος και δεν μου επέτρεπε άλλη μεταφορά. Οι εφαρμογές που μπαίνουν με τέτοιο τρόπο στο σύστημα, απεγκαθίστανται με το SystemApp Remover (επί πληρωμή) ή άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν και σχεδιασμός. Πριν κάνετε οτιδήποτε, κάντε ένα back-up το σύστημα με το Recovery (Clockwork). Δείτε οπωσδήποτε και εδώ http://forum.samdroid.net/f10/apps2rom-root-move-your-updated-applications-system-rom-5690/ Edited April 6, 2012 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα LG Optimus GT 540. Το κινητό δεν έχει συνδεθεί ποτέ με υπολογιστή. Λογικά χρειάζεται αναβάθμιση/ενημέρωση λογισμικού. Αν γίνει αυτή η διαδικασία θα χαθούν τα δεδομένα που υπάρχουν μέσα ; (εφαρμογές,μηνύματα,τηλέφωνα κλπ) Πώς μπορεί να γίνει backup ; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τα LG όπως το Itunes για τα Iphone ; Ναι φίλε μου θα χαθούν όλα.Αν δε τα έχεις αποθηκευμένα στην κάρτα sim τότε ή τα αντιγράφεις στην sim ή κάνε ένα λογαριασμό στην Google και κάνε συγχρονισμό τα τηλεφωνά σου. Μετά κάνε την αναβάθμιση που θες και όταν τελειώσεις απλά πάνε και κάνε πάλι συγχρονισμό και τα τηλεφωνά σου θα υπάρχουν πάλι εκεί. Όταν κάνεις αναβάθμιση καλό είναι να βγάλεις την κάρτα sim και την μνήμης. Οπότε ότι φωτό και mp3 ή ταινίες έχεις στην κάρτα μνήμης δε θα χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Αλάνια κυκλοφόρησε η νέα ROM Utopia του Miroslav. Την έβαλα και....απλά μ@μ@ει το κινητό!!!!Ορίστε το Link -> http://depositfiles.com/files/8cru8uv98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknamegt540 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά , έβαλα την έκδοση που πόσταρε ο φίλος απο πάνω Όλα είναι κομπλέ αλλέ δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω του δικτύου. Με wifi όλα καλά. Ξέρει κανείς τι παίζει? έχω cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά , έβαλα την έκδοση που πόσταρε ο φίλος απο πάνω Όλα είναι κομπλέ αλλέ δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω του δικτύου. Με wifi όλα καλά. Ξέρει κανείς τι παίζει? έχω cosmote Βάλε ξανά ένα καινούριο APN βάζοντας για όνομα Cosmote και για τύπο βάλε internet και στη συνέχεια κάνε αποθήκευση και επέλεξέ το. Πότε κυκλοφόρησε η καινούρια ROM; Στο xda-developers γράφει ότι είναι εκεί από 23/3. Έχει και πιο καινούρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts