manthos1978 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Καλημέρα. Αποφάσισα και εγω να μπω στο τρυπακι των roms και να ξεφύγω απο την απλή rom της LG. Έκανα εγκατάσταση μια ρομ με fastboot, έκανα εγκατασταση το clockwork recovery και είπα να δοκιμάσω την [ROM][Gingerbread] 2.3.5, CyanogenMod 7, SwiftDroid (v2.0 RC4) απο τον Mur4ik. Ενώ έδειξε οτι την έκανε κανονικα εγτατάσταση το clockwork, ανοίγω το κινητό. φορτώνει την πρώτη πράσινη οθόνη, μετά αμέσως φορτώνει την δεύτερη οθόνη με το ρομποτάκι που κάνει σκέιτ και ένα βέλος να τρέχει γύρο του. Κάνει το συγκεκριμένο 3 φορές και το κινητό παγώνει εκεί. Αντιμετώπισε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μήπως κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ξαναπέρασε την ίδια rom με fastboot μήπως δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση. Να ξέρεις ότι αν κάνεις εγκατάσταση με Fastboot θα πρέπει να κατεβάσεις και την ανάλογη έκδοση. δηλαδή αυτήτην rom που έβαλες κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις...για εγκατάσταση μέσω fastboot και για εγκατάσταση μέσω clockwork. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Ο οδηγός μου έλεγε: Now, installing custom ROMs. Pick any ROM you'd like from the ROM Development section, if you can, get the recovery version, κτλ κτλ και εγώ κατέβασα αυτο που λέει για recovery. Όχι το fastboot. Σωστά δεν έκανα :wacko: Ξανακάνω εγκατάσταση και θα ενημερώσω σε λίγο Ξαναπέρασε την ίδια rom με fastboot μήπως δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση. Να ξέρεις ότι αν κάνεις εγκατάσταση με Fastboot θα πρέπει να κατεβάσεις και την ανάλογη έκδοση. δηλαδή αυτήτην rom που έβαλες κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις...για εγκατάσταση μέσω fastboot και για εγκατάσταση μέσω clockwork. Πάλι τα ίδια... τζίφος... καμία άλλη ιδέα; Μήπως έχεις να προτείνεις κάποια άλλη ρομ αλλά να δουλεύουν όλα; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited September 25, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Η ROM που χρησιμοποιείς είναι πολύ καλή.Δε χρειάζεσαι άλλη.Άκου...θα μπεις σε clockwork mode.Κρατάς πατημένο το HOME button με το POWER ON button και τα αφήνεις όταν μπεις στο clockwork mode (ή αλλιώς λέγεται recovery). Απο εκέι θα ψάξεις την επιλογή install zip from sdcard->choose zip from sdcard και θα βρεις την Rom που κατέβασες σε recovery την οποία την έχεις αντιγράψει στην κάρτα μνήμης. Πρόσεξε...όταν κατεβάσεις την ROM ενδέχεται να είναι σε rar αρχείο. Απλά κάνε την extract και φρόντισε να είναι σε zip αρχείο για να μπορέι να την αναγνωρίσει το τηλέφωνο.Με τα πλήκτρα volume up & down μετακινήσε στο μενού του recovery και με το πλήκτρο κλήσης διαλέγεις κάθε επιλογή (σαν enter δηλαδή). Αν δε γίνει πάλι τότε θα πρέπει να σου δώσω ένα προγραμματάκι να στο κάνει στο άψε σβήσε μέσω fastboot. Αλλά επειδή θα λείπω για λίγη ώρα αν θες ψάξτο στο νετ. Λέγεται fastbootflasher v2. Αλλά θα πρέπει να κατεβάσεις σε αυτή την περίπτωση την Rom σε έκδοση για fastboot.Ότι απορία εδώ είμαστε και μην αγχώνεσαι δε χάλασε το τηλέφωνό σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Τα κατάφερα. Τελικά έπρεπε να σβήσω 4 πράγματα. Κάτι mounts, cache, δεν τα θυμάμαι γιατί μου τα έλεγε ενας φίλος μεσω τηλεφώνου. Τέλος καλό, ολα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Δε χρειάζεσαι hardware.. κάντο με αυτό http://www.connectify.me/ Το εχω δοκιμασει, αλλά δεν καταφερα τιποτε. Επιλεγω στο "internet" το "Local Area Connection" (συνδεομαι με LAN καλωδιο απο το modem ενσυρματα), αλλά στο "Advanced"->"Wi-fi" η επιλογη "Wireless Netowork Connection" εχει ενα :!: το οποιο λεει "Νο AP mode supported". Εσυ το εχεις δοκιμασει και δουλεψε? Υποψην υπαρχει προβλημα ad-hoc και android. Εισαι σιγουρος οτι με το connectify το αποφευγουμε αυτο το θεμα? Ευχαριστω για τη βοηθεια. :) Edited September 25, 2011 by ioannisSm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Παίδες δεν ξέρω πόσοι από εσάς το έχετε κάνει, αλλά με τις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει το κινητάκι μας ανοίγει η όρεξη. Τι εννοώ. Μπήκα στη λογική να χρησιμοποιήσω το κινητάκι μας σαν.... tablet pc! Υπάρχουν εφαρμογές word excel powerpoint (όχι με φουλ χαρακτηριστικά αλλά ΟΚ). Το σερφάρισμα είναι ΟΚ. Παιχνίδια παίζει. Αυτό που χρειάζεται για να γίνουν κάπως ικανοποιητικά όλα αυτά είναι 2-3 πραγματάκια. Νο 1 είναι η κατάλληλη ΡΟΜ. Μετά από ψάξιμο και δοκιμές ψηφίζω την 2.2.1 Utopia by Miroslav (βλέπε xda forums). Είχα την 2.3.5 του Mur4ik αλλά η 2.2.1 πιστεύω τελικά ότι είναι πιο κατάλληλη για το κινητάκι μας. - Είναι πιο ελαφριά. Σημαντικό θέμα. Με την 2.3.5 αν άνοιγα 2-3 σελίδες browser και είχα και ανοιχτό ράδιο μετά από λίγο σερφάρισμα έμενε το κινητό από μνήμη και έκανε reboot κολλώντας στην οθόνη του Cyanogen Mod 7! Μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιο θέμα με το 2.2.1. - Κάνει ασύγκρητα πιο γρήγορα boot. - Έχει δυνατότητα να απεγκαταστήσεις εύκολα (με εφαρμογή) κάποιες εφαρμογές συστήματος. Πολύ σημαντικό αν θέλεις να διατηρήσεις το σύστημα ελαφρύ. Πχ θα πετάξω τον default browser και θα κρατήσω μόνο τον dolphin (ίσως και skyfire για τα βιντεάκια). - Το GPS δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Πχ στο Navigon κλείδωσε σε 5 δεύτερα". - ΕΧΕΙ HID υποστήριξη. Τι σημαίνει αυτό; Ούτε εγώ το ήξερα αλλά το κατάλαβα όταν αγόρασα ένα μικρό ΝΟ ΝΑΜΕ ΒlueΤooth πληκτρολόγιο από Κίνα (ή Χονγκ Κονγκ;) μεριά και προσπάθησα να το συνδέσω με το κινητό για να πληκτρολογώ γρήγορα. Ήθελε εξωτερικό πρόγραμμα για να το κάνει η 2.3.5 ΡΟΜ- υπάρχει μόνο ένα το BlueInput της Teksoft για όσους ενδιαφέρονται χωρίς υποστήριξη ελληνικών, αφού πρέπει να γίνει επιλογή μεθόδου εισαγωγής κειμένου από τις ρυθμίσεις και να επιλέξεις BlueInput. Στην 2.2.1 όμως υπαρχει η υποστήριξη HID συσκευών (μάλλον πρόκειται για κάποιο πρωτόκολλο) και η σύζευξη γίνεται απ'ευθείας μέσα από το μενού ρυθμίσεων του Android. Και μόλις συζευκτεί το πληκτρολόγιο μπορείς να γράψεις με οποιοδήποτε από τα virtual πληκτρολόγια που κυκλοφορούν στο ΜΑΡΚΕΤ!! Ελληνικά, αγγλικά ...ταϊλανδέζικα! Ό,Τι θες και με υποστήριξη φυσικά τόνων (σε κάποια από αυτά). ΕΓώ έχω βάλει το Smart Keyboard Pro γιατί έχει την κλασική διάταξη όπως τα παλιά κινητά όταν είναι πορτραίτο και το Greek keyboard για τα ελληνικά όταν γράφω με το φυσικό πληκτρολόγιο. Καταλήγω λοιπόν ότι το βασικότερο πρόβλημα των smartphones όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την.... smart πλευρά τους είναι η πληκτρολόγηση και ο χειρισμός των κειμένων. Από την οθόνη του κινητού ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Σε κάθε γράμμα έχεις και μια λάθος πληκτρολόγηση. με το φυσικό πληκτρολόγιο αυτό δεν υπάρχει. (Υπάρχει κάποιος να μου πει πώς να βάλω το LG IME το ορίτζιναλ; Για πορτραίτο είναι κατ' εμέ το πιο βολικό.) Αυτά για τώρα... Όποιος θέλει ας γράψει τις δικές του εμπειρίες και πειραματισμούς καθώς και την προτίμησή του σε ΡΟΜ. Edited September 29, 2011 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παίδες δεν ξέρω πόσοι από εσάς το έχετε κάνει, αλλά με τις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει το κινητάκι μας ανοίγει η όρεξη. Τι εννοώ. Μπήκα στη λογική να χρησιμοποιήσω το κινητάκι μας σαν.... tablet pc! Υπάρχουν εφαρμογές word excel powerpoint (όχι με φουλ χαρακτηριστικά αλλά ΟΚ). Το σερφάρισμα είναι ΟΚ. Παιχνίδια παίζει. Αυτό που χρειάζεται για να γίνουν κάπως ικανοποιητικά όλα αυτά είναι 2-3 πραγματάκια. Νο 1 είναι η κατάλληλη ΡΟΜ. Μετά από ψάξιμο και δοκιμές ψηφίζω την 2.2.1 Utopia by Miroslav (βλέπε xda forums). Είχα την 2.3.5 του Mur4ik αλλά η 2.2.1 πιστεύω τελικά ότι είναι πιο κατάλληλη για το κινητάκι μας. - Είναι πιο ελαφριά. Σημαντικό θέμα. Με την 2.3.5 αν άνοιγα 2-3 σελίδες browser και είχα και ανοιχτό ράδιο μετά από λίγο σερφάρισμα έμενε το κινητό από μνήμη και έκανε reboot κολλώντας στην οθόνη του Cyanogen Mod 7! Μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιο θέμα με το 2.2.1. - Κάνει ασύγκρητα πιο γρήγορα boot. - Έχει δυνατότητα να απεγκαταστήσεις εύκολα (με εφαρμογή) κάποιες εφαρμογές συστήματος. Πολύ σημαντικό αν θέλεις να διατηρήσεις το σύστημα ελαφρύ. Πχ θα πετάξω τον default browser και θα κρατήσω μόνο τον dolphin (ίσως και skyfire για τα βιντεάκια). - Το GPS δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Πχ στο Navigon κλείδωσε σε 5 δεύτερα". - ΕΧΕΙ HID υποστήριξη. Τι σημαίνει αυτό; Ούτε εγώ το ήξερα αλλά το κατάλαβα όταν αγόρασα ένα μικρό ΝΟ ΝΑΜΕ ΒlueΤooth πληκτρολόγιο από Κίνα (ή Χονγκ Κονγκ;) μεριά και προσπάθησα να το συνδέσω με το κινητό για να πληκτρολογώ γρήγορα. Ήθελε εξωτερικό πρόγραμμα για να το κάνει η 2.3.5 ΡΟΜ- υπάρχει μόνο ένα το BlueInput της Teksoft για όσους ενδιαφέρονται χωρίς υποστήριξη ελληνικών, αφού πρέπει να γίνει επιλογή μεθόδου εισαγωγής κειμένου από τις ρυθμίσεις και να επιλέξεις BlueInput. Στην 2.2.1 όμως υπαρχει η υποστήριξη HID συσκευών (μάλλον πρόκειται για κάποιο πρωτόκολλο) και η σύζευξη γίνεται απ'ευθείας μέσα από το μενού ρυθμίσεων του Android. Και μόλις συζευκτεί το πληκτρολόγιο μπορείς να γράψεις με οποιοδήποτε από τα virtual πληκτρολόγια που κυκλοφορούν στο ΜΑΡΚΕΤ!! Ελληνικά, αγγλικά ...ταϊλανδέζικα! Ό,Τι θες και με υποστήριξη φυσικά τόνων (σε κάποια από αυτά). ΕΓώ έχω βάλει το Smart Keyboard Pro γιατί έχει την κλασική διάταξη όπως τα παλιά κινητά όταν είναι πορτραίτο και το Greek keyboard για τα ελληνικά όταν γράφω με το φυσικό πληκτρολόγιο. Καταλήγω λοιπόν ότι το βασικότερο πρόβλημα των smartphones όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την.... smart πλευρά τους είναι η πληκτρολόγηση και ο χειρισμός των κειμένων. Από την οθόνη του κινητού ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Σε κάθε γράμμα έχεις και μια λάθος πληκτρολόγηση. με το φυσικό πληκτρολόγιο αυτό δεν υπάρχει. (Υπάρχει κάποιος να μου πει πώς να βάλω το LG IME το ορίτζιναλ; Για πορτραίτο είναι κατ' εμέ το πιο βολικό.) Αυτά για τώρα... Όποιος θέλει ας γράψει τις δικές του εμπειρίες και πειραματισμούς καθώς και την προτίμησή του σε ΡΟΜ. Για να βάλεις το LGIME το γνήσιο έχω έναν οδηγό στο PC μου. Θα στο στείλω με λινκ στα προσωπικά σου μηνύματα (ενημερωσέ με μόλις το πάρεις για να το σβήσω απο το νετ).Αν το βάλεις όμως θα έχεις πρόβλημα στα ελληνικά με τόνο.Θα γράφονται κανονικά στο κείμενο αλλα η προσωρινή τους εμφάνιση θα είναι τετράγωνο σχήμα.Στον άλλον όμως που στέλνεις ένα μήνυμα πάει κανονικά με τόνο.Ίσως αν βάλω αυτή την ROM που λες να διορθώνεται το πρόβλημα. Θα την δοκιμάσω και θα σου πω και εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Ok soulfunkdjx. To είδα και σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καλημερα παιδια!!Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους για να κανω root τη συσκευη μου και δεν λειτουργει με κανεναν!!!Εχετε κατι να προτεινετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καλημερα παιδια!!Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους για να κανω root τη συσκευη μου και δεν λειτουργει με κανεναν!!!Εχετε κατι να προτεινετε;; Πώς το ξέρεις ότι δεν είναι root-αρισμένο; Αν δεν είσαι σίγουρος/η βάλε την εφαρμογή root chereck. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1978 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Γειά χαρά ξανά απο εμένα. Μόλις είδα οτι βγήκε η νεα έκδοση του μάρκετ 3.1.5 Την δοκίμασα στο κινητό μου με cyanogeno mod 7 2.3.5 και μου κάνει λίγα "σπασίματα" στο δεξί-αριστερά. Κατα τα άλλα δουλεύει μια χαρά. Θα την βρείτε εδώ Το λινκ είναι απο xda :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδιά έβαλα και εγώ την 2.2.1 Utopia by Miroslav και δε κολλάει καθόλου!!! όλα τρέχουν πολύ πιο ομαλά. Με την 2.3.5 είχα κάποια θέματα κολλήματος ιδιαίτερα όταν μιλούσα στο τηλέφωνο. Την συνιστώ σε όλους.Και φυσικά διορθώνει και ένα θέμα στο LG IME. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Νέα ΡΟΜ από τον συνήθη ύποπτο Mur4ik και την παρέα του. Στο γνωστό σημείο (xda) θα την βρείτε. CM 2.3.7 swift droid V2.0 RC5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven21gr Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Καλιμερίζω το forum και σας συγχαίρω για το τέλειο φόρουμ . Το όνομα μου είναι Γιώργος κια είμαι κάτοχος ενός πολύ καλού lg gt 540 του οποίου δυστυχώς εσπασα την οθόνη :whistle::whistle:. Την οποία οθόνη αντικατέστησα με αυτή και μετά τη τοποθέτηση της στο τηλέφωνο δεν δίνει χρώμα ενώ το κιν ανάβει κανονικά έχει φώς αλλά δεν έχει χρώμα . Ακούω λοιπόν γνώμες τι μπορεί να φταίει ? μήπως ότι η οθόνη δενείναι original part ? ευχαριστώ γιατο χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει οθόνη? Έχω δοκιμάσει με επιτυχία στο KP500 που την έσπασα και είχα το κινητό πάνω από 1,5 χρόνο στο συρτάρι. Κάπως έτσι θα είναι και το 540. αγόρασα από ΕΒΑΥ μια καινούρια (με κάτι εργαλειάκια), είδα και ένα βιντεάκι στο youtube και τα κατάφερα μια χαρά. Ανέστησα το κινητό με 15-20 ευρώ περίπου ενώ η αντιπροσωπεία ήθελε 80 (γι'αυτό και το άφηνα χαλασμένο). Λίγο προσοχή θέλει και να σκεφτείς ότι εγώ δεν είμαι και ό,τι καλύτερο σε λεπτούς χειρισμούς. Τώρα είναι σαν καινούριο. Πρόσεξε όμως: Το μπροστινό μέρος του κινητού λέγεται digitizer (που έχει και τα κουμπιά αφής). Το μέσα μέρος είναι η οθόνη. Πρέπει να δεις τι έχει σπάσει και εκείνο να αντικαταστήσεις, ΟΚ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Nαι ξέρω την διαφορά digitizer και οθόνης lcd :rolleyes: Τελικά πήρα την lg. Θα το παραλάβουν την τρίτη και επικοινωνήσουν μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπέρα, έχω ένα LG GT540, το οποίο προσπάθησα να του φλασάρω την πειρατική 2.3, ματαια ομως... Το κινητό brickαρε, τι μπορώ να κάνω; θα μπορεσω να το επισκευάσω μονος, ή πρεπει να το παω service; και ποσο περιπου θα μου παρουν; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 δεν ανοίγει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 δεν ανοίγει καθόλου; οχι, τελείως νεκρό :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 για ψάξε στους xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 για ψάξε στους xda... δεν γινεται τπτ.. ξερει κανεις ποσο παιρνουν στο service? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλησπέρα, έχω ένα LG GT540, το οποίο προσπάθησα να του φλασάρω την πειρατική 2.3, ματαια ομως... Το κινητό brickαρε, τι μπορώ να κάνω; θα μπορεσω να το επισκευάσω μονος, ή πρεπει να το παω service; και ποσο περιπου θα μου παρουν; Εγώ που είχα την ίδια συσκεύη και της φλάσαρα custom 2.1 (ανεπιτυχώς) και brickare (δεν άνοιγε καθόλου),όταν το πήγα στην lg μου είπαν οτι δεν φτιάχνετε...αν βρείς τρόπο πές μου γιατί το τρώει το ντουλάπι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rlc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Εγώ που είχα την ίδια συσκεύη και της φλάσαρα custom 2.1 (ανεπιτυχώς) και brickare (δεν άνοιγε καθόλου),όταν το πήγα στην lg μου είπαν οτι δεν φτιάχνετε...αν βρείς τρόπο πές μου γιατί το τρώει το ντουλάπι... Δοκιμαστε αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13205397&postcount=26 οποιος δεν ξερει αγγλικα να χρεισημοποιησει την μεταφραση της google στο http://www.google.gr για kdz updater http://androidforums.com/optimus-gt540-all-things-root/276446-cyanogenmod-7-android-2-3-4-avaliable-gt540.html http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1032744 πειτε μου τι εγινε Edited October 11, 2011 by rlc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts