Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Ήθελα να ρωτήσω για το αν λειτουργεί η πλοήγηση μέσω δορυφόρου στο εν λόγω κινητό.

Όταν επιλέγω πλοήγηση μέσω δορυφόρου αργεί πολύ και κολλάει στο μήνυμα:

έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης.

κάνω κάτι λάθος;μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο gps application?Νόμιζα ότι έχει εγκατεστημένο σύστημα πλοήγησης.

Edited by sakiss

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η 2.3 είναι αρκετά πιο όμορφη, και έχει ραδιόφωνο, αλλα δεν έβγαζα ολόκληρη μέρα χωρίς φόρτιση.. Η 2.2 Superfast απο την άλλη, δεν έχει ράδιο, κρατάει 2-3 μέρες με κανονική χρήση η μπαταρία, είναι πράγματι πολύ γρήγορη, αλλα είναι odexed(δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει, πάντως σαν αποτέλεσμα έχει να μην μπορείς να του βάλεις themes).

Το fastboot image το χρειάζεσαι οπωσδήποτε και στις 2 περιπτώσεις

2.3 θα βάλω.. Το θέμα είναι να βρω χρόνο και υπομονή.. Και φυσικά να μην το τουβλίσω

2.3 θα βάλω.. Το θέμα είναι να βρω χρόνο και υπομονή.. Και φυσικά να μην το τουβλίσω

Πλεον δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο οποτε μην σε ανησυχει

Νομίζω ότι πάντα υπάρχει κίνδυνος(στο xda το έχω διαβάσει) Βέβαια σχέδον πάντα άμα γίνει κάτι τέτοιο φταίει ο χρήστης που δεν ακολούθησε τις οδηγίες..

Έχετε βρει καμιά εφαρμογή από market που να ενεργοποιεί-απενεργοποιεί το "Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας", αντί να πρέπει να πας Ρυθμίσεις - Στοιχεία Ελέγχου Ασύρματης Σύνδεσης - Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας;;;

Όποια εφαρμογή έχω δοκιμάσει (2G-3G On-Off, Quick Settings κτλ) δεν λειτουργεί.

Δώρος Αντωνιάδης

www.tradeordonate.com

Νομίζω ότι πάντα υπάρχει κίνδυνος(στο xda το έχω διαβάσει) Βέβαια σχέδον πάντα άμα γίνει κάτι τέτοιο φταίει ο χρήστης που δεν ακολούθησε τις οδηγίες..

Σαφως υπαρχει παντα ο κινδυνος αλλα πλεον οι οδηγιες ειναι ξεκαθαρες οποτε μειωνονται οι πιθανοτητες μπρικαρισματος της συσκευης

Kαλημερα παιδια!!!

πριν λιγο παρελεβα ενα πολυ ομορφο gt540 optimus,αλλα εχω εχω μερικες αποριες(γελοιες θα ειναι αλλα δεν ξερω τιποτα απο android κινητα)!

λοιπον :

1)εβαλα στην καρτα μνημης μερικες εφαρμογες και παιχνιδια,αλλα δεν μου τα εμφανιζει και μου γραφει-this folder empty!

2)τι ειναι ακριβως το wifi εδω στην Κερκυρα θα εχουμε?και αν ναι ειναι τελειος τσαμπα?

3)με το μαρκετ που εχει μεσα αν μπω χρεωνομαι?

προς στιγμην αυτα αν και ειμαι σιγουρος οτι θα εχω ακομα πολλες αποριες!

σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!

*εκει που γραφη εκδοσηυλικολογισμικου γραφει:2,1-update 1

δηλαδη ειναι και αναβαθμισμενο?

• Administrators
1)εβαλα στην καρτα μνημης μερικες εφαρμογες και παιχνιδια,αλλα δεν μου τα εμφανιζει και μου γραφει-this folder empty!

2)τι ειναι ακριβως το wifi εδω στην Κερκυρα θα εχουμε?και αν ναι ειναι τελειος τσαμπα?

3)με το μαρκετ που εχει μεσα αν μπω χρεωνομαι?

1) Που στο γράφει το this folder empty; Χρειάζεσαι έναν file manager στη συσκευή σου. Έχεις βάλει;

2) Ασύρματο δίκτυο. Ενεργοποιείς το wifi στη συσκευή σου και αν υπάρχει κάτι εκεί που είσαι θα το βρει. Αν το βρει συνδέσου δεν έχει χρέωση.

3) Αν μπεις με wifi δεν χρεώνεσαι. Αν μπεις μέσω του παρόχου σου θα έχεις τις ανάλογες χρεώσεις.

Modpic.gif

1) Που στο γράφει το this folder empty; Χρειάζεσαι έναν file manager στη συσκευή σου. Έχεις βάλει;
παω εκει που λεει quick office και μετα μπαινω εκει που λεει memory card παω στο φακελο που εχω τα αρχεια και γραφει ετσι!file manager απο που κατεβαζω?

σε ευχαριστω πολυ!

ρε παιδια πως εγκαταστω το file manager??pleaseee

Το κατεβαζεις απο το market και το κανει αυτοματα εγκατασταση...

α οκ ευχαριστω!!

αλλα διαβασα στης οδηγιες χρησεις οτι στην καρτα μνημης δεν παιρνει εφαρμογες και παιχνιδια,αληθευει??

Δυστυχως δε δουλεύουν οι drivers. Εχω vista, και παρ΄ότι κατέβασα ότι βρήκα απο το επίσημο site, όταν συνδέω τη συσκευή πάλι ψάχνει εκ νέου... και δε βρίσκει τίποτα.... καμμιά βοήθεια;

παιδια για να απενεργοποιησω το internet παω εκει που λεει δικτυα κινητης τηλεφωνιας και παταω απενεργοποιηση?

Δεν ξέρω άν έλυσες το πρόβλημά σου, εγώ το έλυσα με άλλους drivers...

όχι με αυτούς που δίνει η lg με το συγκεκτριμένο εργαλείο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=277810&page=114

και συγκεκριμένα το αρχείο είναι εδώ http://www.mediafire.com/?imautlh0m29cl2t

"οι χρηστες των windows 7 kai windows vista θα πρεπει να κανουν εγκατασταση το LGAndroidDriver_WHQL_ML_Ver1.0_All_Win7.exe που βρησκεται μεσα στον φακελο."

Αυτό έκανα... και δούλεψε.

Δυστυχως δε δουλεύουν οι drivers. Εχω vista, και παρ΄ότι κατέβασα ότι βρήκα απο το επίσημο site, όταν συνδέω τη συσκευή πάλι ψάχνει εκ νέου... και δε βρίσκει τίποτα.... καμμιά βοήθεια;

ΕΔΩ θα λύσεις το πρόβλημά σου.... όπως το έλυσα εγώ!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3601779#post3601779

α οκ ευχαριστω!!

αλλα διαβασα στης οδηγιες χρησεις οτι στην καρτα μνημης δεν παιρνει εφαρμογες και παιχνιδια,αληθευει??

το android 2.1 δεν βαζει μονο του εφαρμογες στην sd μονο με σκριπτ ψαξε στο blade

για λεπτομεριες

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Eχει καταφερει καποιος να χρησιμοποιήσει το myphoneExplorer στο GT540? Aν ναι

1. Πώς σας φάνηκε; Στέλνει Ελληνικά sms μέσω pc?

2. Ποιούς drivers εγκαταστήσατε;

(ενώ μπορώ να δουλεύω με το pc Suite το myphoneExplorer δε βρίσκει το κινητό... ούτε με σφαίρες!)

Βασικά είναι απαράδεκτο να μη δουλεύουν οι επισημοι drivers... εξοργίζομαι ....

i miss windows... bill come back (αλλά με τέτοιες τιμές ποιος παιρνει παλι wm κινητο)

Eχει καταφερει καποιος να χρησιμοποιήσει το myphoneExplorer στο GT540? Aν ναι

1. Πώς σας φάνηκε; Στέλνει Ελληνικά sms μέσω pc?

2. Ποιούς drivers εγκαταστήσατε;

(ενώ μπορώ να δουλεύω με το pc Suite το myphoneExplorer δε βρίσκει το κινητό... ούτε με σφαίρες!)

Ποια εκδοση εχεις? Οι νεες εχουν καποιο προβλημα στην συνδεση με αυτα τα προγραμματα

Παιδια τα φωτα σας, ενας φιλος εχει το 540 και το κινητακι εχει κολλησει και δεν γινεται τιποτα ουτε με hard reset ουτε βγαζοντας την μπαταρια ουτε τιποτα , καμια ιδεα?? Εχει μεινει με το λογκο του αντροικαι τιποτα αλλο δεν γινεται
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Παιδια τα φωτα σας, ενας φιλος εχει το 540 και το κινητακι εχει κολλησει και δεν γινεται τιποτα ουτε με hard reset ουτε βγαζοντας την μπαταρια ουτε τιποτα , καμια ιδεα?? Εχει μεινει με το λογκο του αντροικαι τιποτα αλλο δεν γινεται

Εαν πατησεις vol down και Power τοτε τι γινεται ?

παντως εχω να πω πως με την 2.3 το κινητο ειναι πολλες φορες καλυτερο...

Edited by mixlis

• The title was changed to LG Optimus (GT540)