Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενταξει το βρηκα . . .εχω μια αλλη απορια . .μπορω να βαλω παιχνιδια απο το pc στο κινητο?γιατι βλεπω σε βιντεακια καποια παιχνιδια που δεν τα εχουν κατευασει απο το market

Ναι περνώντας το στην sd και ανοίγοντας το .apk αρχείο με έναν file manager (πχ Astro).

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια προσπαθω να βαλω παιχνιδια στο κινητο οπως μου ειπε φιλος μου απο πανω και τον ευχαριστω αλλα μου λεει οτι δεν εχει εισελθει καρτα sd ενω στο κινητο λεει οτι υπαρχει καρτα μνημης ποσο αποθηκευτικο χωρο εχει και ποσο ελευθερο...τι πρεπει να κανω?

εχω internet στο κινητο με ογκοχρεωση. Που μπορω να δω ποσο χρεωνομαι στον μηνα ?

ψάχνω , ψαχνω αλλα τζίφος :(

εχω internet στο κινητο με ογκοχρεωση. Που μπορω να δω ποσο χρεωνομαι στον μηνα ?

εξαρτατε απο το τι ετερια εισαι φιλε καθπ το πιες σελιδες επισκεπτεσαι!

Μαλλον θελεις κατι σαν το 3g watchdog που θα βρεις στο market..

Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς την CyanogenMod 2.2.1 ; Απ'όσο διάβασα στο modaco λέγεται ότι έχει ελάχιστα bugs . Συγκεκριμέμα τα εξής:

1. If the flash drive, for whatever reason, does not mount, then through the ADB, give the command: "mount-t vfat-o utf8, umask = 000, rw / dev/block/mmcblk0p1 / sdcard" and then "Settings / Memory / SD-Connect card .

2. Posle use USB-drive, flash drive does not automatically mount: a solution to in paragraph 1, or simply restart the device.

3. Reboot in Recovery menu does not work.

4. Synchronise with PC Suite will not work

5. Adobe Flash Player does not work! only FlashLite works!

μολις την εβαλα στο κινητο και μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλη. την προτιμω απο την κανονικη εκδοση του android. απο το λιγο που την εχω ψαξει ομως δεν εχει ραδιο αλλα μπορεις να ενεργοποιησεις το app2sd με ενα αγγιγμα στην οθονη μεσα απο τις ρυθμισεις

είμαι vodafone ...

αυτο που θελω ειναι να μπορω να βλεπω συνολικα ποσα mb εχω χρησιμοποιησει για να μην χρεωνομαι παραπανω !!!

Αυτο το ειχε η συσκευη lg gt505 που ειχα. Άθροιζε τον ογκο δεδομενων και ανα πάσα στιγμη ηξερα πόσα mb εχω ακομα. Καθε αρχη μηνα εσβηνα και δεν χρειαζονταν να επικοινωνω με την vodafone συνεχως για να μου λενε που ειμαι.

Το 3g watchdog το κανει αυτο ???

Edited by ronnie72

είμαι vodafone ...

αυτο που θελω ειναι να μπορω να βλεπω συνολικα ποσα mb εχω χρησιμοποιησει για να μην χρεωνομαι παραπανω !!!

Αυτο το ειχε η συσκευη lg gt505 που ειχα. Άθροιζε τον ογκο δεδομενων και ανα πάσα στιγμη ηξερα πόσα mb εχω ακομα. Καθε αρχη μηνα εσβηνα και δεν χρειαζονταν να επικοινωνω με την vodafone συνεχως για να μου λενε που ειμαι.

Το 3g watchdog το κανει αυτο ???

http://www.youtube.com/watch?v=2b3KAn5_RSk&feature=player_embedded

μολις την εβαλα στο κινητο και μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλη. την προτιμω απο την κανονικη εκδοση του android. απο το λιγο που την εχω ψαξει ομως δεν εχει ραδιο αλλα μπορεις να ενεργοποιησεις το app2sd με ενα αγγιγμα στην οθονη μεσα απο τις ρυθμισεις

Με το πληκτρολόγιο τι παίζει ; έχει το μαμισιο της lg που έχει η 2.1; ελληνικά έχει;

Με το πληκτρολόγιο τι παίζει ; έχει το μαμισιο της lg που έχει η 2.1; ελληνικά έχει;

το πληκτρολογιο ειναι qwerty αλλα δεν αλλαζει και εχει ελαχιστες διαφορες με αυτο της lg. η αρχικη γλωσσα ειναι τα αγγλικα αλλα μπορεις να βαλεις ελληνικα απο τις ρυθμισεις.

Δουλεύει μια χαρά πάντως η 2.2.1 έκδοση . Έχει κάποια μικρό buggs αλλά η ταχύτητα είναι ασύγκριτη . Όποιος έχει πρόβλημα με πληκτρολόγιο που έχει να απαντήσει για να του πω πως να εγκαταστήσει το πληκτρολόγιο της 2.1 έκδοσης

Παιδιά, χθες είδα διαφήμιση (του Γερμανού;) που δείχνει το 540 με Android 2.2. Είναι αλήθεια ή παραπληροφόρηση;

Αν είναι έτσι, λογικά μπορούμε όλοι να βάλουμε την έκδοση αυτή και επίσημα!

εγω παντως προτινω να βαλετε το cyanogenmod παιδια γιατι ειναι εμφανως πολυ πιο γρηγορο, εχουν διαγραφει ολες οι αχρηστες εφαρμογες που επιαναν χωρο, οι μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο απ οτι πριν και προσωπικα προτιμω τo λειτουργικο της συσκευης μου να εχει καποια bugs και να μου προσφερει ολα τα παραπανω παρα το αντιθετο:up:

Παιδια την εβαλα και εγω την cyanogenmod και παει Σφαίρα!!!!!!!!!!!!!!!!

μπορείτε να κανεται overclock μέχρι και στα 800 mhz!!!!!!!!!!

Edited by geil

Δυστηχώς, οτι bug απέμειναν στην Cyanogen Mod δύσκολα θα διορθωθούν, ο κύριος developer του project τα παράτησε σύμφωνα με posts στο XDA developers. Εγώ παραμένω στην 2.1, η 2.2 Cyanogen δεν είναι αρκετά σταθερή για εμένα.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Δυστηχώς, οτι bug απέμειναν στην Cyanogen Mod δύσκολα θα διορθωθούν, ο κύριος developer του project τα παράτησε σύμφωνα με posts στο XDA developers. Εγώ παραμένω στην 2.1, η 2.2 Cyanogen δεν είναι αρκετά σταθερή για εμένα.

αυτο εγινε επειδη του χαλασε η συσκευη αλλα δεν ξερω αν το προκαλεσε η ρομ η αν απλα του εσπασε

Εγώ παραμένω στην 2.1, η 2.2 Cyanogen δεν είναι αρκετά σταθερή για εμένα.

+1

2.1 ,σκριπτακι για app2sd μολις βρω χρονο και ειμαι υπερκαλυμμενος..

Εγω ειχα βάλει το σκριπτακι , αλλα κολλουσε το κινητο και πεταγε και σφαλα στην αρχη,και ειδα οτι το λενε πολλοι οτι τους κολλαει το κινητο.ενω με την cyanogenmod ειναι σαν την froyo η μεταφορα των προγραμμάτων.Επίσης εχει και ελληνικό/αγγλικό πληκτρολόγιο Edited by geil

εχω βάλει το Igo και το βρισκω πολυ καλο...με μονο μια εξαιρεση

...για καποιο λογο (δεν ξερω τι παιζει) δεν μου παίρνει δεύτερο ψηφίο στην διεύθυνση.

πχ. οδος Παπαδοπουλου 35 θα παρει μονο το 3 .....με το που θα γραψω 3 μετα απενεργοποιούνται τα υπολοιπα νουμερα ....

θελει κατι ? κανω κατι λαθος ? το εχει δει κανεις αυτο ?

Είναι όντως ασύγκριτα πιο γρήγορη η 2.2.1 με πολύ καλύτερο feeling και interface αλλά δυστυχώς έχει ακόμη δουλειά . Εάν εξαιρέσεις τις ελλείψεις που είχε αναφέρει η ομάδα (bluetooth,flash player, lg pc suite κλπ κλπ ) γενικά είναι unstable έκδοση και φαίνεται από τη γενική συμπεριφορά του κινητού σε διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια . Το πληκτρολόγιο για μένα είναι μείον από τη στιγμή που δεν έχει το κλασικό της προηγούμενης έκδοσης .(αν και μπορείς να το βάλεις κολλάει αρκετά συχνά)

Παρ'ολ'αυτά παραμένω στην έκδοση 2.2.1 (ευελπιστώντας να συνεχιστεί το developing) γιατί η ταχύτητα είναι κάτι που με εκνεύριζε στην προηγούμενη έκδοση.

Υ.Γ.: Αν και δεν έχω κάνει καμιά σοβαρή στατιστική πιστεύω πως κατά μέσω όρο πρέπει να έχει αυξηθεί η μπαταρία κατά μισή μέρα .

Γεια σας !!Θα ηθελα μια βοηθεια !!Κατεβασα τον οδηγο για την εγκατασταση ... στον οποιο ολα ηταν μια χαρα ομως για την ελλαδα ειχα προβλημα με το δυκτιο !!Εκανα το λαθος να εγκαταστησω ξανα την 1.6 αφου ημουν στην 2.1 και τοτε το lg gt 540 optimus νεκρωσε !!Το αναβω και σταματαει στο σημα της lg !!

Σας παρακαλω βοηθηστε με ??

Ευχαριστω !!!

• The title was changed to LG Optimus (GT540)