Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και κανα καλό Screen protector απο ebay παίζει;; Βρήκα και στο πλαίσιο ένα. Έχει αγοράσει κανείς;

αγόρασα αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180551923823

Sony Ericsson P800 - Sony Ericsson P990 - HTC P3300 - HTC KAISER - LG GT540 - LG Optimus 2X - Lenovo S939 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και κανα καλό Screen protector απο ebay παίζει;; Βρήκα και στο πλαίσιο ένα. Έχει αγοράσει κανείς;

To εχω αγορασει εγω.

Δεν ειναι ασχημο, προσωπικα το θεωρω απαραιτητο.

Aπο τον σεπτεμβριο το εχω πανω στο κινητο αυτο απο το πλαισιο και ειναι μια χαρα.ουτε μια φυσαλιδα/γρατζουνια μεχρι τωρα και εχει και πανακι καθαρισμου...;)

Και εγω την εχω παραγγειλει αυτη..

Σε ποσες μερες σου ηρθε?:O

Παιδιά έχει περίπου 10 μέρες που αγόρασα και εγώ αυτό το τηλέφωνο...Το δίκο έχει το λογισμικό 1.6...Μπήκα στη σελίδα της εταιρίας να κατεβασω την αναβάθμιση 2.1 καθώς το είδα στο κινητό μιας φίλης και είναι αρκετά καλύτερο και πιο λειτουργικό από την 1.6 αλλά όταν κατεβαίνει το αρχείο για την αναβάθμιση δεν έχει στη λίστα το gt540..Δεν ξέρω μήπως κάνω κάποιο λάθος..όποιος μπορεί ας βοηθήσει..

επίσης είχα και τα εξής προβλήματα..πρώτον η μπαταρία ακόμα και με τη νορμαλ χρήση που κάνει καποιος στο κινητο του δεν κραταει με τιποτα πανω απο 2 μερες..και το πιο τραγικο από όλα είναι ότι η εταιρία στην οποία έχω την σύνδεση του τηλεφώνου με χρέωσε για χρήση ιντερνετ με 450ευρώ..έπεσα απ τα σύννεφα καθώς το είχα πολύ λίγες μέρες κ το μονο που εκανα ειναι να κατεβάσω καποιες εφαρμογες απο το android market και τίποτα άλλο..αφηστε που το ειχα και συνδεμένο με το wi-fi στο σπίτι μου..έχει πάθει κανείς κάτι αναλογο..????? ένας φίλος εχασε 50ευρω υπόλοιπο κάρτας χωρίς να κάνει τιποτα...

Για το update δες εδω http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/

Αυριο ή μεθαυριο θα το κανω και εγω..

Με την μπαταρια δεν εχω προβλημα.. Και η δικια μου κραταει κοντα στις 2 μερες με φουλ φωτεινοτητα,λιγο wi-fi και πολλα μηνυματα...

Για το ιντερνετ αμα διαβασεις πολυ την "πατησαν"...

Πανε ρυθμισεις --> Στοιχεια Ελεγχου ασυρματης συνδεσης ---> και ξετικαρε το δικτυο κινητης τηλεφωνιας...

Ετσι ναι μεν θα χασεις τα mms αλλα δεν θα μπαινει μεσο του συμβολαιου σου στο ιντερνετ... :)

Πανε ρυθμισεις --> Στοιχεια Ελεγχου ασυρματης συνδεσης ---> και ξετικαρε το δικτυο κινητης τηλεφωνιας...

Ετσι ναι μεν θα χασεις τα mms αλλα δεν θα μπαινει μεσο του συμβολαιου σου στο ιντερνετ... :)

Στην cosmote τουλαχιστον δε χανεις τα mms γιατι παιρνεις μεσω gprs ;)

Κι εγω την πατησα με το περιβοητο... δικτυο κιν. τηλ. αλλα ευτυχως, μεσα στην πρωτη ωρα, ειδα τα βελακια και μπηκα σε υποψιες. Δεν μπορει να εχω ιντερνετ, χωρις το wifi ενεργο! Αρα πληρωνω!!! Αρχισα να ψαχνω πως θα το απενεργοποιησω. Το βρηκα, αλλα την εξτρα χρεωση δεν την γλιτωσα. 12 ευρω παραπανω. Νομιζω οτι μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν και οι πωλητες. Θα επρεπε να ξερουν και να ενημερωνουν τους αγοραστες. Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος θα πρεπει να πληρωνει κερατιατικα. Δεν ειναι ολοι ειδημονες, αν δεν το εχουν καταλαβει, αλλα εκει πατανε και μας πατανε!!!

Και εγω την εχω παραγγειλει αυτη..

Σε ποσες μερες σου ηρθε?:O

σχεδόν 2 βδομάδες. φθηνή θήκη και καλή ποιότητα

Sony Ericsson P800 - Sony Ericsson P990 - HTC P3300 - HTC KAISER - LG GT540 - LG Optimus 2X - Lenovo S939 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE

Καλημέρα,

Το απέκτησε η σύζηγος, και προσπαθώ να της ρυθμίσω κάποια πράγματα (ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα οδηγίες για να απενεργοποιήσουμε το gprs internet).

Έχουμε χάσει το adaptor της κάρτας μνήμης, και ψάχνω να δω αν είναι δυνατόν να περάσω αρχεία στο τηλέφωνο (θέλω να κάνω μία εγκατάσταση κατευθείαν με το αρχείο) χρησιμοποιόντας το usb αλλά δεν βρίσκω πως να το κάνω. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό και πως?

Στην cosmote τουλαχιστον δε χανεις τα mms γιατι παιρνεις μεσω gprs ;)

Και εγω cosmote ειμαι και μου εβγαλε αυτο μηνυμα και ειπα να το γραψω.. :O

Αλλα δεν χρησιμοποιω και mms βεβαια... :O

σχεδόν 2 βδομάδες. φθηνή θήκη και καλή ποιότητα

Δηλαδη και η δικια μου θα ερθει απο μερα σε μερα..

Ευχαριστω :)

Καλημέρα,

Το απέκτησε η σύζηγος, και προσπαθώ να της ρυθμίσω κάποια πράγματα (ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα οδηγίες για να απενεργοποιήσουμε το gprs internet).

Έχουμε χάσει το adaptor της κάρτας μνήμης, και ψάχνω να δω αν είναι δυνατόν να περάσω αρχεία στο τηλέφωνο (θέλω να κάνω μία εγκατάσταση κατευθείαν με το αρχείο) χρησιμοποιόντας το usb αλλά δεν βρίσκω πως να το κάνω. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό και πως?

Lg pc suite?

Καλο ειναι να κατεβασεις απο το market το ASTRO file manager ή καποιο αλλο για να μπορεις να βλεπεις τα αρχεια που εβαλες στην καρτα μνημης κατευθειαν.. :)

Lg pc suite?

Το κατέβασα και το δοκίμασα πριν ρωτήσω. Δεν βρήκα πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία εκτός από εικόνες, βίντεο και ήχο.

Υπάρχει κάτι στο pc suite για απλή μεταφορά αρχείων?

Καλο ειναι να κατεβασεις απο το market το ASTRO file manager ή καποιο αλλο για να μπορεις να βλεπεις τα αρχεια που εβαλες στην καρτα μνημης κατευθειαν.. :)

αυτό προυποθέτει ότι έχω μεταφέρει πρώτα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα είναι το πως τα μεταφέρω εκεί.

Το κατέβασα και το δοκίμασα πριν ρωτήσω. Δεν βρήκα πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία εκτός από εικόνες, βίντεο και ήχο.

Υπάρχει κάτι στο pc suite για απλή μεταφορά αρχείων?

αυτό προυποθέτει ότι έχω μεταφέρει πρώτα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα είναι το πως τα μεταφέρω εκεί.

Μετά που έχεις συνδέσει το κινητό και έχεις ανοίξει και το pcsuite πήγαινε στο "υπολογιστής μου" και βρες το κινητό και κάνε εξερεύνηση

@koyan

Συνδεσε το κινητο και πανε υπολογιστης μου.. Λογικα θα σου το βγαλει σαν αφαιρουμενος δισκος..

Το mass storage το εχεις ενεργοποιημενο?

ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SKYPE ΣΤΗ 2,1 Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ WINDOWS MOBILE ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ SKYPE!!!!!

Οπως εισαι μεσα και εχει συνδεθει κανονικα το τηλεφωνο πατα στο εικονακι του suite που δειχνει φωτο/βιντεο και αμεσως θα πεταχτει το παραθυρο εξερευνησης των windows και μπορεις να το δεις σαν εξωτερικο σκληρο ;)

Με την 2.1 υπαρχει περιπτωση το τηλ. να μην εχει Ελληνικα;

Αν βαλεις την ελληνικη ROM και οχι την βαλτικη ΟΧΙ!

Προχτες ρωτησα την εδω LG, εαν θα υπαρξει αναβαθμηση σε 2.1 και μου απαντησε, οχι για την ωρα. Θα περιμενα αλλη απαντηση! Θα μπορουσε καποις να γραψει σε Ελληνικα τις κινησεις, γιατι θα προτιμουσα να ξερω οτι δεν κανω καποια κινηση λαθος και δεν θα χρειαστει να το τρεχω Θεσ/νικη!!! Θα ηταν χρησιμο για πολλους, νομιζω...

Προχτες ρωτησα την εδω LG, εαν θα υπαρξει αναβαθμηση σε 2.1 και μου απαντησε, οχι για την ωρα. Θα περιμενα αλλη απαντηση! Θα μπορουσε καποις να γραψει σε Ελληνικα τις κινησεις, γιατι θα προτιμουσα να ξερω οτι δεν κανω καποια κινηση λαθος και δεν θα χρειαστει να το τρεχω Θεσ/νικη!!! Θα ηταν χρησιμο για πολλους, νομιζω...

Ειναι γραμμενες οι οδηγιες αρκετες φορες...πανε καποιες σελιδες πιο πισω και θα τις βρεις...;)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το app2sd και αν είναι δυνατόν να απαντήσουν μόνο όσοι το έχουν εγκαταστήσει ήδη.

Για παράδειγμα, κάνω εγκατάσταση μία εφαρμογή, 15mb. Η εγκατάσταση γίνεται όλη στην εξωτερική μνήμη? Ή μοιράζεται? Να κάνει κάποια δηλαδή κάποια σημαντικά αρχεία στην εσωτερική μνήμη και οτι νομίζει οτι πρέπει στην εξωτερική. πχ. 3mb στην εσωτερική και 12mb στην εξωτερική. Όσοι το έκαναν εγκατάσταση το app2sd αντιμετώπησε κανένα πρόβλημα? Και αν ναι, τι έκανε?

Ευχαριστώ

• The title was changed to LG Optimus (GT540)