Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://rapidshare.com/files/426335334/____________________.zip

εδω μερικα απο τα καλιτερα games. ειναι ολοκλιρα στο μαρκετ ειναι demo..;)

θα εχουμε και αλλα στο μελλov.....

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις περάσει την αναβάθμιση στο τηλέφωνο; Στην 1.6 δεν τρέχει σωστά πολλές φορές.

Αν εννοείς την 2.1, όχι, δεν την έχω περάσει.

Αν εννοείς την 2.1, όχι, δεν την έχω περάσει.

Αυτήν εννοώ πράγματι, σε εμένα τρέχει άψογα το παιχνίδι.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Τα παιχνιδια στα κινητα με οθονη αφης ειναι λιγο εκνευριστικα....τα κινητα αυττα δεν ειναι για παιχνιδια..

Παιδια καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα με πηραν τηλ. απο lg και την δευτερα θα ερθει kurier να το παρει και να το κανουν ανααβαθμιση στην lg.παντως το service ειναι καλο.και κατι αλλο εχει ερθει σε κανεναν λογαριασμος απο vodafone εμενα με απενεργοποιημενο 3g με εχουν χρεωσει 35 euro internet τι γινεται ρε?
HONOR 3C H30-T00

Παιδια καλησπερα κι απο εμενα.Σημερα με πηραν τηλ. απο lg και την δευτερα θα ερθει kurier να το παρει και να το κανουν ανααβαθμιση στην lg.παντως το service ειναι καλο.και κατι αλλο εχει ερθει σε κανεναν λογαριασμος απο vodafone εμενα με απενεργοποιημενο 3g με εχουν χρεωσει 35 euro internet τι γινεται ρε?

To 3g το ειχες απενεργοποιησει με το που πηρες το κινητο η επειτα?:p

To 3g το ειχες απενεργοποιησει με το που πηρες το κινητο η επειτα?:p

μετα απο 10 ημερες αλλα για αυτην την περιοδο το πληρωσα γιατι δεν ηξερα οτι πρεπει να απενεργοποιησεις το 3g.τωρα μπαινω inernet μονο με wifi και χρεονομαι η μας χρεωνει καμια εφαρμογη απο το market.

HONOR 3C H30-T00

Εχεις κρυφες χρεωσεις...πηγαινε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ>ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΦΟΝΤΟΥ (για την 2.1) (εαν θυμαμαι καλα στην εκδοση 1.6 γραφει ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (κατι τετοιο) )...αυτο μην το εχεις ενεργοποιημενο...(δηλαδη να μην ειναι πρασινο).....

Εαν χρησιμοποιεις την εφαρμογη με τον καιρο, η ισως να λαμβανεις και e mail στο gmail....

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα ελεγξε το

Τα παιχνιδια στα κινητα με οθονη αφης ειναι λιγο εκνευριστικα....τα κινητα αυττα δεν ειναι για παιχνιδια..

βασικα οπως συνιθησει ο καθενας μας...βασικα τα κινιτα αυτα ειναι σχεδον για τα παντα..βαριεσαι παιζεισ κανα game..θες να ακουσεις μουσικουλα ακους μουσικουλα..θες να σερφαρεις...σερφαρεις...θες να το κανεις gps το κανεις gps... οτι θες κανουν με λιγα λογια..μονο καφε δενν,... φτιαχνουν :(

Εχεις κρυφες χρεωσεις...πηγαινε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ>ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΦΟΝΤΟΥ (για την 2.1) (εαν θυμαμαι καλα στην εκδοση 1.6 γραφει ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (κατι τετοιο) )...αυτο μην το εχεις ενεργοποιημενο...(δηλαδη να μην ειναι πρασινο).....

Εαν χρησιμοποιεις την εφαρμογη με τον καιρο, η ισως να λαμβανεις και e mail στο gmail....

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα ελεγξε το

αν απενεργοποιησεις τα δεδομενα φοντου δεν μπορεις να μπεις στο μαρκετ

με το που θα πας να μπεις θα σε ζητησει ενεργοποιηση

αν πας ρυθμισεις στοιχεια ελεγχου ασυρματης συνδεσης δικτυο κινητης ξετικαρεις το περιαγωγη δεδομενων και εισαι οκ

μιλαμε για την 2.1

Παιδιά έχω και εγώ το LG GT 540 και είναι αρκετά καλο τηλέφωνο ! Αλλα έχω ένα πρόβλημα και οποιος μπορεί ας βοηθήσει ! Κάθε φορα επιλέγω ως γλώσσα τα αγγλικά και πάντα μόλις το ανοίγω μου γυρνάει στα ελληνικά ! Όταν το άνοιξα πρώτη φορα το "σεταρα" καταλάθος σε μια άκυρη γλώσσα ! αλλα και πάλι το άλλαξα στα αγγλικά ! έχει κανεις καμια ιδέα γιατί γυρνάει ξανά και ξανά στα ελληνικά ?

Καλημέρα σε όλους. Χθες βράδυ τόλμησα να κάνω αναβάθμιση με τον τρόπο του mixlis, ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ!

Πραγματικά πιστεύω ότι αν γίνουν ΟΛΑ σωστά (όπως περιγράφονται), τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλό είναι όσοι το έχουμε κάνει να γράφουμε τις συνθήκες εγχειρήματος, ώστε να γνωρίζουν οι επόμενοι τι γίνεται.

Ξεκινώ:

1) Είχα την έκδοση V10d και το κινητό αγορασμένο από ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ.

2) Έκανα εγκατάσταση σε ΝΕΤΜΠΟΥΚ (!) κανονικά, αλλά προληπτικά είχα απενεργοποιήσει το τείχος προστασίας των Windows. Το ΝΕΤΜΠΟΥΚ είναι ένα ACER D250 που φοράει Windows 7.

3) Θέλει προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες. Πχ, εγώ δεν είχα επιλέξει το option Emergency modeδιότι δεν είχα κάνει ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ το παράθυρο της εφαρμογής, ή αρχικά δεν είχα κάνει το windows enabler να είναι σε κατάσταση ΟΝ. Αυτά προσέξτε τα.

4) Το κινητό όταν τέλειωσε η εγκατάσταση ήταν πλήρως ενημερωμένο με τις προηγούμενες επαφές και φωτογραφίες στην Συλλογή! (Εντάξει, δεν τις έλεγξα όλες, αλλά θα βάλω και το Lookout να κάνει restore).

Η εγκατάσταση αν γίνουν όλα σωστά, κανονικά δεν πρέπει να περάσει τα 15 λεπτά 9αυτή καθεαυτή η εγκατάσταση-εμένα μου πήρε παραπάνω διότι διάβασα καμιά 20αριά σελίδες του φόρουμ).

Εντυπώσεις:

1) Η εκκίνηση είναι ελαφρώς πιο γρήγορη.

2) Οι επαφές διαβάζονται άμεσα με την εκκίνηση της συσκευής. Δεν χρειάζεται να περιμένεις 10 λεπτά (ή περισσότερο) όπως περίμενες στην πρηγούμενη έκδοση.

3) Ταχύτητα των μενού ίδια.

4) ΔΕΝ μου άρεσε το Βιβλίο Επαφών. Απαίσιο εμφανισιακά. Καμία σχέση με το ωραίο και φωτεινό της προηγούμενης έκδοση. Η ταχεία κύλιση στο πλάι δεξιά (με το μεγάλο κουμπί) βγάζει τώρα και το γράμμα στο οποίο είσαι, αλλά ΔΕΝ περιλαμβάνει την ελληνική αλφάβητο, οπότε γίνεται άχρηστο.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ που δεν έχει ΓΚΡΟΥΠ (ομάδες) επαφών. Όταν έχεις καμιά 300+ επαφές και θες να καλέσεις κάποιον, είναι πολύ ευκολότερο αν τους έχεις ομαδοποιήσει ανάλογα με το τι είναι οι επαφές (πχ εγώ είχα "συγγενείς", "φίλοι", "δουλειά", "συνεργάτες"). Το κακό της προηγούμενης έκδοσης ήταν ότι ψαχτήρι ονόματος με αρχικά γράμματα δεν έκανε ΜΟΝΟ εσωτερικά στο Γκρουπ που κοιτούσες αλλά πήγαινε και έψαχνε σε όλο το Βιβλίο Επαφών. Όμως ΟΚ το δεχόσουν έτσι. Τώρα βεέβαια μένει μόνο η καρτέλα "αγαπημένα". Για εμένα ιδανικό θα ήταν το προηγούμενο Βιβλίο Επαφών+ψαχτήρι εντός κάθε ομάδας χωριστά.

5) Τα εικονίδια και κάποιο τίτλοι σε όμοιες Εφαρμογές, που ξανα-εγκατέστησα σαν από backup από την κάρτα (όχι ξανακατεβασμένες) ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ μεγαλύτερα. Σαν να έπεσε η ανάλυση του κινητού. Φυσικά αυτό δεν είναι δυνατόν, αλλά τώρα τα μενού (του τηλεφώνου και κάποιων εφαρμογών) φαίνονται σαν πιο χοντροκομμένα. Ίσως για να διαβάζονται καλύτερα έναντι της προηγούμενης έκδοσης που ήταν λίγο πιο "ΦΑΝΤΕΖΙ".

6) Ο Browser του τηλεφώνου ΔΕΝ έχει κουμπί ΕΧΙΤ και δεν έχει και εκείνο το εύχρηστο μενού δεξιά. Ίσως το βγάλανε διότι έτρωγε χώρο στην οθόνη και μπερδεύονταν με την κύρια οθόνη όταν ήθελες ν α πατήσεις μια επιλογή στο σάιτ που έβλεπες και ήταν εκεί κοντά.

7) Παίζει η πλήρης έκδοση του ANGRY BIRDS! (XAXA!) (Δεν έπαιζε στην 1.6).

8) Δεν παίζει το The Sims 3, το παιχνίδι που περιλαμβάνεται στην καινούργια ROM, αλλά WHO CARES?

Επόμενα βήματα:

1) Αγορά κάρτας 8 ή 16 ΓΙΓΑ (χρειάζεται; έχω 4 ΓΙΓΑ) ,

2) ROOT-οποίηση του κινητού,

3) εγκατάσταση app2sd και καθαρίσαμε.

@mixlis: Οι οδηγίες που έδωσες είναι φανταστικές. Θέλουν μόνο λίγο εμπλουτισμό, δηλαδή επεξήγηση σε ορισμένα σημεία για τους τελείως ανίδεους. Πχ εκεί που λες ανοίξτε το flasher γράψε και KDZ_UPD_.....κλπ κλπ διότι εγώ να σου πω την αλήθεια το έψαχνα αρκετή ώρα να βρω ποιος είναι ο flasher. Να' σαι καλά πάντως!

Edited by koolxs2973

Παιδιά έχω και εγώ το LG GT 540 και είναι αρκετά καλο τηλέφωνο ! Αλλα έχω ένα πρόβλημα και οποιος μπορεί ας βοηθήσει ! Κάθε φορα επιλέγω ως γλώσσα τα αγγλικά και πάντα μόλις το ανοίγω μου γυρνάει στα ελληνικά ! Όταν το άνοιξα πρώτη φορα το "σεταρα" καταλάθος σε μια άκυρη γλώσσα ! αλλα και πάλι το άλλαξα στα αγγλικά ! έχει κανεις καμια ιδέα γιατί γυρνάει ξανά και ξανά στα ελληνικά ?

Μήπως είναι vodafone? Ίσως έχει μια λογική αν είναι έτσι...

Μήπως είναι vodafone? Ίσως έχει μια λογική αν είναι έτσι...

Βασικά από την wind το πήρα και έχω cosmote μέσα αλλα το πρόβλημα είναι πως το έκανε και όταν είχα την συσκευή χωρίς κάρτα :S δεν ξέρω μου έχει σπάσει τα νεύρα όλη μέρα από χτες προσπαθώ

Βασικά από την wind το πήρα και έχω cosmote μέσα αλλα το πρόβλημα είναι πως το έκανε και όταν είχα την συσκευή χωρίς κάρτα :S δεν ξέρω μου έχει σπάσει τα νεύρα όλη μέρα από χτες προσπαθώ

Eχω την εντυπωση οτι αν εβαλες ελληνικα οταν πρωτοανοιξες το κινητο γιαυτο γινεται...γυριζει στη γλωσσα εγκαταστασης!

αν απενεργοποιησεις τα δεδομενα φοντου δεν μπορεις να μπεις στο μαρκετ

με το που θα πας να μπεις θα σε ζητησει ενεργοποιηση

αν πας ρυθμισεις στοιχεια ελεγχου ασυρματης συνδεσης δικτυο κινητης ξετικαρεις το περιαγωγη δεδομενων και εισαι οκ

μιλαμε για την 2.1

Ισως να εχεις δικιο...δεν θυμαμαι...αλλα και μενα μου ερχοτανε e mail χωρις να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ (τουλαχιστον ετσι νομιζα)..μπηκα αρχικα στο ιντερνετ απο wifi...το εκλεισα και μετα με περιεργο τροπο ερχοταν e mails και απενεργοποιησα και τα δεδομενα φοντου και το περιαγωγη δεδομενων

πέρασα χθες και εγώ τη 2.1 μεσω του προγράμματος αναβαθμισης της λγ. Η διαδικασία πηρε 18 λεπτα χωρις να κλεισω τειχος προστασιας και αντιικο σε windows 7 64. Ωστόσο χαθηκαν οι επαφες και τα μηνυματα αλλά μικρό το κακό. Η καρτα μνημης έμεινε απείραχτη. Αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καταλογος εγινε πιο γρηγορος με ωραιο σκρολαρισμα και η γκαλερι πηρε σε ταχύτητα επισης.....για περισσοτερα επιφυλάσσομαι

πέρασα χθες και εγώ τη 2.1 μεσω του προγράμματος αναβαθμισης της λγ. Η διαδικασία πηρε 18 λεπτα χωρις να κλεισω τειχος προστασιας και αντιικο σε windows 7 64. Ωστόσο χαθηκαν οι επαφες και τα μηνυματα αλλά μικρό το κακό. Η καρτα μνημης έμεινε απείραχτη. Αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καταλογος εγινε πιο γρηγορος με ωραιο σκρολαρισμα και η γκαλερι πηρε σε ταχύτητα επισης.....για περισσοτερα επιφυλάσσομαι

φιλε μου μπορεις αν ειναι ευκολο να μας πεις πια εκδοση ειχες και απο που ειχες αγορασμενο το κινητο?

Λοιπόν, για το πρόβλημα με τις 2G κλήσεις που παραμένει και με την 2.1, μου προτάθηκε από Vodafone σαν τελευταία λύση η αλλαγή SIM. Το ανέφερα στην LG η οποία περιμένει feedback αν όντως γίνει κάτι, γιατί και αυτοί έχουν ψιλο-σηκώσει τα χέρια ψηλά. Σίγουρα πάντως με δικά τους έξοδα παίρνουν το κινητό στο service και αν χρειαστεί φέρνουν νέο κινητό. Αλλά όταν τους ρώτησα και τι θα αλλάξει δεν πήρα απάντηση. Εκτός αν τα αντικαθιστούν με κάποια άλλη παρτίδα κινητών. Δυστυχώς όμως δεν άλλαξε κάτι. Θα ενημερώσω λοιπόν την LG πως δεν άλλαξε κάτι και λογικά κάποια στιγμή θα δρομολογήσω την αποστολή στο service τους. Με την Vodafone δεν έχει κλείσει το θέμα, γιατί ως εταιρικός πελάτης έχω μια ευκολία να πιέζω λίγο περισσότερο. Ξέρουν πως δεν έγινε τίποτα με τη νέα version και με τη νέα SIM και περιμένω επίσημη απάντηση.

Δώρος Αντωνιάδης

www.tradeordonate.com

@mixlis: Οι οδηγίες που έδωσες είναι φανταστικές. Θέλουν μόνο λίγο εμπλουτισμό, δηλαδή επεξήγηση σε ορισμένα σημεία για τους τελείως ανίδεους. Πχ εκεί που λες ανοίξτε το flasher γράψε και KDZ_UPD_.....κλπ κλπ διότι εγώ να σου πω την αλήθεια το έψαχνα αρκετή ώρα να βρω ποιος είναι ο flasher. Να' σαι καλά πάντως!

γιατι επελεξες emergency mode σου ειχε γινει τουβλο ?

Καλησπέρα σε όλους....διαβάζω εδώ και λίγες μέρες στο φόρουμ γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για το GT540...γιατί τόσα προβλήματα βρε παιδιά...να κοιτάξω κάτι άλλο?Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Χ8 της Sony απλά θεωρώ ότι το LG υπερέχει κατά πολύ σε κάμερα!!!!Καμιά άποψη...δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ασχολήθεί ιδιάιτερα με αναβαθμίσεις κτλ....Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!

Καλησπέρα σε όλους....διαβάζω εδώ και λίγες μέρες στο φόρουμ γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για το GT540...γιατί τόσα προβλήματα βρε παιδιά...να κοιτάξω κάτι άλλο?Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Χ8 της Sony απλά θεωρώ ότι το LG υπερέχει κατά πολύ σε κάμερα!!!!Καμιά άποψη...δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ασχολήθεί ιδιάιτερα με αναβαθμίσεις κτλ....Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!

To x8 εχει 3.2 χωρις autofocus ?

Προβληματα δεν εχει το κινητο .εαν δεν το παρεισ απο την vodafone :)

To x8 εχει 3.2 χωρις autofocus ?

Προβληματα δεν εχει το κινητο .εαν δεν το παρεισ απο την vodafone :)

Ναί το Χ8 είναι χωρίς φλάς και autofocus...και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ VODAFONE!!!!Δηλαδή τα κολλήματα και όλα τα κουλά που διάβασα είναι σε κινητά της VF?

Λοιπόν, για το πρόβλημα με τις 2G κλήσεις που παραμένει και με την 2.1, μου προτάθηκε από Vodafone σαν τελευταία λύση η αλλαγή SIM. Το ανέφερα στην LG η οποία περιμένει feedback αν όντως γίνει κάτι, γιατί και αυτοί έχουν ψιλο-σηκώσει τα χέρια ψηλά. Σίγουρα πάντως με δικά τους έξοδα παίρνουν το κινητό στο service και αν χρειαστεί φέρνουν νέο κινητό. Αλλά όταν τους ρώτησα και τι θα αλλάξει δεν πήρα απάντηση. Εκτός αν τα αντικαθιστούν με κάποια άλλη παρτίδα κινητών. Δυστυχώς όμως δεν άλλαξε κάτι. Θα ενημερώσω λοιπόν την LG πως δεν άλλαξε κάτι και λογικά κάποια στιγμή θα δρομολογήσω την αποστολή στο service τους. Με την Vodafone δεν έχει κλείσει το θέμα, γιατί ως εταιρικός πελάτης έχω μια ευκολία να πιέζω λίγο περισσότερο. Ξέρουν πως δεν έγινε τίποτα με τη νέα version και με τη νέα SIM και περιμένω επίσημη απάντηση.

εχω ακουσει οτι φταει η πλακετα του κινητου για τα προβληματα στις κλησεις... ενας φιλος ειχε προβληματα στις κλησεις και το πηγε στα public και του ειπαν οτι φταει η πλακετα..

• The title was changed to LG Optimus (GT540)