HarrisTsioumos Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΑ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes33 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 ακολουθεις τις οδηγιες που ανεφερα πιο πανω και στο KDZ UPDATER πατας full screen θα δεις ενα παραθυρο που λεει Mode βαλε εσυ Cs -emergency Μιχαλη, ανοιγοντας το KDZ UPDATER, το παραθυρο MODE ειναι ανενεργο! Επειδη το τηλεφωνο δεν το βλεπει συνδεδεμενο γινεται αυτο? Καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarrisTsioumos Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 ρε παιδια αμα παρουμε την εκδοση απο ενα αλλο κινιτο την 2.2 ...δεν μπορουμε να την βαλουμε....την εχω χ***νη την εγγηυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes33 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μιχαλη στο KDZ ειναι ανενεργα ολα τα παραθυρα. αυτο γινεται επειδη δεν βλεπει το τηλεφωνο? το Phone mode πως θα το βαλω εκει που λες? ειναι κι αυτο ανενεργο! Τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 ρε παιδια αμα παρουμε την εκδοση απο ενα αλλο κινιτο την 2.2 ...δεν μπορουμε να την βαλουμε....την εχω χ***νη την εγγηυση Οχι εχεις χαμενο το τηλεφωνο!:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μιχαλη στο KDZ ειναι ανενεργα ολα τα παραθυρα. αυτο γινεται επειδη δεν βλεπει το τηλεφωνο? το Phone mode πως θα το βαλω εκει που λες? ειναι κι αυτο ανενεργο! Τι να κανω?? εχεις τρεξει το windows enabler απο τον φακελο με τον updater και στην γραμμη εργασιων, πατησες επανω του για να λεει On ? στα win 7 τρεχεις και τα δυο προγραμματα δεξι κλικ ανοιγμα ως διαχειριστης ? μετα για να τα ενεργοποιησεις πατας πανω στα παραθυρα και οχι στο βελακι για να κατεβει . Οπα. type 3GQCT και μετα πατας το κουμπι για fullscreen θα εμφανιστει mode και θα βαλεις cs emergency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μιχαλη στο KDZ ειναι ανενεργα ολα τα παραθυρα. αυτο γινεται επειδη δεν βλεπει το τηλεφωνο? το Phone mode πως θα το βαλω εκει που λες? ειναι κι αυτο ανενεργο! Τι να κανω?? Ειναι ανενεργες ολες οι επιλογες γιατι ΔΕΝ εχεις ενεργπποιησει πρωτα ΑΥΤΟ. 6. On from the archive with flasher run Windows Enabler, it should appear in the tray and click at him, appears on και τον enabler αλλα και το KDZ τα ανοιγουμε με δεξι κλικ και ως διαχειριστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) δειτε και αυτην την εκδοση στα AGGLIKA KDZ_FW_UPD Edited October 17, 2010 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 δειτε και αυτην την εκδοση στα AGGLIKA KDZ_FW_UPD ωραιος! :D:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Γεια σας παιδια...Θα μου λυσει κανενας το προβλημα μου???παω να κατευασω προγραμματα απο μαρκετ και μου λεει "η ληψη δεν ηταν επιτυχης, προσπαθηστε ξανα"...(εχω την 1.6) και δεν μπορω να κατευασω τιποτα απο πουθενα... Edited October 17, 2010 by pouf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VickNick Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Γεια σας παιδια...Θα μου λυσει κανενας το προβλημα μου???παω να κατευασω προγραμματα απο μαρκετ και μου λεει "η ληψη δεν ηταν επιτυχης, προσπαθηστε ξανα"...(εχω την 1.6) και δεν μπορω να κατευασω τιποτα απο πουθενα... αν διαβασεις τις 5 τελευταιες σελιδες, θα δεις και εσυ την λυση Παράθεση «Και όταν θα ‘ρθουνε οι καιροί, που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) αν διαβασεις τις 5 τελευταιες σελιδες, θα δεις και εσυ την λυση Σε παρακαλω μπορεις να το κανεις "copy-paste" γιατι δεν το βρικα??ευχαριστω.... Edited October 17, 2010 by pouf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω root στο τηλ και τι σημαινει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 και κατι αλλο οπου και να παω συνδεομαι με wifi στο σπιτι μου ενω βαζω τον κωδικο που λεει απο κατω το ρουτερ κανει προσπαθεια αλλα μετα γραφει οτι "διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa2" ξερετε να μου πειτε γιατι γινετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) και κατι αλλο οπου και να παω συνδεομαι με wifi στο σπιτι μου ενω βαζω τον κωδικο που λεει απο κατω το ρουτερ κανει προσπαθεια αλλα μετα γραφει οτι "διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa2" ξερετε να μου πειτε γιατι γινετε αυτο? αυτο σημαινει οτι δουλευει οπως πρεπει μην ανησυχεις καθολου :) Αλλα για να μην σου μεινει η απορια θα σου πω. Για να μην εχει προσβαση ο οποιοσδηποτε στο ασυρματο ρουτερ σου, οι κατασκευαστες δημιουργησαν αυτους τους κωδικους.To διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa 2 σημαινει πως το κινητο εχει αποθηκευσει τον κωδικο για να μην τον βαζεις συνεχεια Με εχεις μπερδεψει. Αν δεν συνδεεται και λεει διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa 2 - Αν κανει προσπαθεια να συνδεθει και δεν συνδεεται σημαινει πως εχει βαλει λαθος τον κωδικο Edited October 17, 2010 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes33 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μιχαλη, ετοιμαζω ολα οσα ειπες. το παρακατω πως θα το κανω? 4. Important * On the phone: Settings => Applications =>Development(its the last option)=>USB debugging(the first option).A pop up will appear saying this option is for developers and blabla.... press ok this setting will allow content to be copied in ROM, meaning that you can install android 2.1 to phone * Uncheck mass storage on the phone's sd card settings ή θα το παραβλεψω αυτο το βημα, καθως το τηλεφωνο δεν παιζει? αν εχεις ΜΣΝ, κανε μου μια προσκληση για να μιλησουμε, αν σου ειναι ευκολο.. snakeyes33@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μιχαλη, ετοιμαζω ολα οσα ειπες. το παρακατω πως θα το κανω? 4. Important * On the phone: Settings => Applications =>Development(its the last option)=>USB debugging(the first option).A pop up will appear saying this option is for developers and blabla.... press ok this setting will allow content to be copied in ROM, meaning that you can install android 2.1 to phone * Uncheck mass storage on the phone's sd card settings ή θα το παραβλεψω αυτο το βημα, καθως το τηλεφωνο δεν παιζει? αν εχεις ΜΣΝ, κανε μου μια προσκληση για να μιλησουμε, αν σου ειναι ευκολο.. snakeyes33@hotmail.com περασε αυτο το βημα το κινητο ανοιγει καθολου(και μπαινει σε download mdoe η ειναι τελειως brick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes33 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τουβλο σκετο ειναι. τωρα σε λιγο που κατεβαινει η valtic θα δοκιμασω αυτο που λες.... μακαρι να ανοιξει και να ξεκινησει. Παντως οταν το συνδεω στο pc, δεν κανει καμια αποκριση, οτι κατι συνδεθηκε..... σαν να συνδεεις απλα το καλωδιο το usb, χωρις κινητο στην αλλη ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τουβλο σκετο ειναι. τωρα σε λιγο που κατεβαινει η valtic θα δοκιμασω αυτο που λες.... μακαρι να ανοιξει και να ξεκινησει. Παντως οταν το συνδεω στο pc, δεν κανει καμια αποκριση, οτι κατι συνδεθηκε..... σαν να συνδεεις απλα το καλωδιο το usb, χωρις κινητο στην αλλη ακρη! Βρε φιλος επειδη με εχεις βαλει σε σκεψεις......το pc σου ειναι παλιο/νεο?Ειχες ποτε τιποτα προβληματα με τροφοδοτικα και τετοια?Μπας και οντος εγινε κατι με τα ρευματα απο τη usb θυρα και σου εκανε ζημια το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τουβλο σκετο ειναι. τωρα σε λιγο που κατεβαινει η valtic θα δοκιμασω αυτο που λες.... μακαρι να ανοιξει και να ξεκινησει. Παντως οταν το συνδεω στο pc, δεν κανει καμια αποκριση, οτι κατι συνδεθηκε..... σαν να συνδεεις απλα το καλωδιο το usb, χωρις κινητο στην αλλη ακρη! κανε απενεργποιηση το lg modem απο τα windows ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes33 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 λοιπον καμια αποκριση και με το KDZ.... 0% και γραφει κατι ιερογλυφικα στο παραθυρο κατω απο το κουμπι με τα ?????????????. την αναβαθμιση χθες την εκανα σε λαπτοπ 6 μηνων, με vista 64 bit, κλειστα ολα τα προγραμματα, και εκει εχω αναβαθμισει 3-4 φορες τα παλια μου κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 αυτο σημαινει οτι δουλευει οπως πρεπει μην ανησυχεις καθολου :) Αλλα για να μην σου μεινει η απορια θα σου πω. Για να μην εχει προσβαση ο οποιοσδηποτε στο ασυρματο ρουτερ σου, οι κατασκευαστες δημιουργησαν αυτους τους κωδικους.To διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa 2 σημαινει πως το κινητο εχει αποθηκευσει τον κωδικο για να μην τον βαζεις συνεχεια Με εχεις μπερδεψει. Αν δεν συνδεεται και λεει διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa 2 - Αν κανει προσπαθεια να συνδεθει και δεν συνδεεται σημαινει πως εχει βαλει λαθο το δοκιμασα και αυτο ξεσυνδεσα το λαπτοπ και το ξανα συνδεσα με τον κωδικο που βαζω και στο τηλ. αλλα τιποτα αν βαλω λαθος κωδικο δεν κανει καθολου προσπαθεια για συνδεση μου λεει αμεσως οτι εβαλα λαθος κωδικο ενω ετσι μετα απο λιγο μου λεει χωρις επιτιχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes33 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 το lg modem δεν υπαρχει στη διαχειρηση συσκευων (μαλλον επειδη δεν βλεπει τη συσκευη οταν τη συνδεω). οταν το συνδεω στο pc, δεν κανει ο υπολογιστης καμια αποκριση, οτι κατι συνδεθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) λοιπον καμια αποκριση και με το KDZ.... 0% και γραφει κατι ιερογλυφικα στο παραθυρο κατω απο το κουμπι με τα ?????????????. την αναβαθμιση χθες την εκανα σε λαπτοπ 6 μηνων, με vista 64 bit, κλειστα ολα τα προγραμματα, και εκει εχω αναβαθμισει 3-4 φορες τα παλια μου κινητα. (με vista και 6 μηνων σιγουρα??απο πριν το καλοκαιρι ολα βγαινουν με 7αρια....καποια στιγμη να τα βαλεις και θα δεις ΔΙΑΦΟΡΑ,τα vista ειναι σχετικα *ιδιοτροπα*) Mε το ρωσικο KDZ δοκιμασες και σου εβγαλε τα κινεζικα? Πιο πανω εχει δωσει ενα αλλο παιδι αγγλικο kdz δεν δοκιμαζεις και με αυτο μπας και δουμε τι *θεμα* βρισκει στο κινητο σου? Edited October 17, 2010 by georgis_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Γεια σας παιδια...Θα μου λυσει κανενας το προβλημα μου???παω να κατευασω προγραμματα απο μαρκετ και μου λεει "η ληψη δεν ηταν επιτυχης, προσπαθηστε ξανα"...(εχω την 1.6) και δεν μπορω να κατευασω τιποτα απο πουθενα...:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts