h8breed Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Για τα sms μπορουμε να κανουμε τπτ??? Τα δειχνει ολα μαζι.Δεν εχει εισερχομενα εξερχομενα κτλ. Ειναι ετσι το android η το εχει η lg??Αν κ σε παλιωτερο LG τα ειχε κανονικα. Ναι, η μανισια εφαρμογη ειναι πολυ σπαστικη. Βλεεπω ασχετα μηνυματα που ειχα λαβει η στειλει πριν μηνες. Το handcent sms εχει μια επιλογη για διαχωρισμο, για δοκιμασε το http://www.androlib.com/android.application.com-handcent-nextsms-jCzz.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Με πήρε η LG για το πρόβλημα με τις κλήσεις σε 2G και μου είπε ότι μέχρι 15 Σεπτέμβρη θα υπάρξει αναβάθμιση σε 2.1, που θα λύσει το πρόβλημα αυτό. Μίλησε λέει ο τύπος με τη google... Προσωπικά δεν τους πιστεύω πάντως... Άσχετο, στο handcent, που είναι η επιλογή να διαχωρίζει τα μηνύματα; Επίσης, όταν μου έρχεται sms, έρχεται και στο default μήνυμα και στο handcent... Πώς μπορώ να βλέπω, μόνο στο handcent? Edited September 2, 2010 by crewskas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Παίδες, υπάρχει ένα θεματάκι που με ανησυχεί λίγο. Το SAR του κινητού είναι 1.23/1.39. Αν και είναι εντός προδιαγραφών (στην ευρώπη είναι max 2, σωστά; ), εντούτοις είναι από τα υψηλότερα νούμερα στα κινητά που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτά τα επίπεδα αν πρέπει να ανησυχούμε ή όχι; Γνωρίζω ότι αυτά τα νούμερα τα πιάνει το κινητό κατά τη διάρκεια συνομιλίας και όχι αναμονής, αλλά ....; Και κάτι ακόμα. Έχει πάρει κανείς θήκη λαστιχένια ή gel διάφανη; Ποια; Πώς εφαρμόζει στο κινητό; Το κινητό εξακολουθεί να είναι λειτουργικό ή αυξάνει πολύ σε όγκο και γίνεται δύσχρηστο; Edited September 2, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Ριξτε μια ματια εδω: Εχει το lg gt540 με android και εφαρμογες απο λειτουργικο symbian (οπως εχει το lg arena).....Πηρα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν οτι δεν ξερουν γιατι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ελληνικο lg gt540 .... Nα ρωτησω κατι...στο screensaver μου εχει το λογοτυπο της wind gr δυο φορες, το ενα κατω απο το αλλο...συμβαινει και σε αλλους? Edited September 2, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ριξτε μια ματια εδω: Εχει το lg gt540 με android και εφαρμογες απο λειτουργικο symbian (οπως εχει το lg arena).....Πηρα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν οτι δεν ξερουν γιατι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ελληνικο lg gt540 .... Nα ρωτησω κατι...στο screensaver μου εχει το λογοτυπο της wind gr δυο φορες, το ενα κατω απο το αλλο...συμβαινει και σε αλλους? xaxa εμενα λεει cosmote και απο κατω cosmot :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Με πήρε η LG για το πρόβλημα με τις κλήσεις σε 2G και μου είπε ότι μέχρι 15 Σεπτέμβρη θα υπάρξει αναβάθμιση σε 2.1, που θα λύσει το πρόβλημα αυτό. Μίλησε λέει ο τύπος με τη google... Προσωπικά δεν τους πιστεύω πάντως... Άσχετο, στο handcent, που είναι η επιλογή να διαχωρίζει τα μηνύματα; Επίσης, όταν μου έρχεται sms, έρχεται και στο default μήνυμα και στο handcent... Πώς μπορώ να βλέπω, μόνο στο handcent? Αν στο ειπε θα γινει επιση,ς αλλου ειδα για αναβαθμιση στις 14 αρα ισχυει**** τα μαθηματικα μου:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Τι εννοειτε screen saver?εμενα δεν εχει τιποτα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Τι εννοειτε screen saver?εμενα δεν εχει τιποτα... οταν τραβας το συρταρι η αλλιως Νotifications bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ριξτε μια ματια εδω: Εχει το lg gt540 με android και εφαρμογες απο λειτουργικο symbian (οπως εχει το lg arena).....Πηρα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν οτι δεν ξερουν γιατι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ελληνικο lg gt540 .... Nα ρωτησω κατι...στο screensaver μου εχει το λογοτυπο της wind gr δυο φορες, το ενα κατω απο το αλλο...συμβαινει και σε αλλους? Αν δείτε το βίντεο, τα κουμπιά ΜΕΝΟΥ και ΣΠΙΤΑΚΙ (home) έχουν αλλάξει θέση μεταξύ τους. Επίσης τα μενού και τα εικονίδια είναι από τα αλλα LG κινητά. Περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doros_antoniadis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλημέρα σε όλους παιδιά και καλώς σας βρήκα, 1) Προσπαθώ να στήσω VPN, αλλά δεν τα καταφέρνω. Στην αρχή δεν έβρισκα το μενού. Το βρήκα "πλαγίως" μέσω του "5 VPN" το οποίο σου κάνει copy το password για να μην το γράφεις. Αλλά δεν μπαίνω με τίποτα. Μένει στο "σύνδεση..." Έχει καταφέρει κανείς σύνδεση; 2) Πως κάνετε import τα bokkmarks σας, είτε στον default browser, είτε στον Opera; 3) Μετά τον πλήρη συγχρονισμό με το Outlook, στις επαφές ήρθαν τα γενέθλια, μπήκαν και στο ημερολόγιο σαν ολοήμερο event, αλλά δεν ακούγεται το κουδουνάκι της υπενθύμισης... Παράθεση Δώρος Αντωνιάδης www.tradeordonate.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 xaxa εμενα λεει cosmote και απο κατω cosmot :lol: Πηρα τηλεφωνο την lg και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της εταιριας κινητης τηλεφωνιας αλλα μαλλον κατι φταει στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 καλησπέρα σημερα εμαθα οτι βγήκε η επιδότηση μου,πηγα ειδα το κινητακι σε ασπρο (μαμαει).απλα μια κύρια ερωτηση κανενα ολοκληρωμενο και σωστο GPS εχει βαλει κανεισ? τωρα εχω ενα Ν85 με garmin.οποτε θελω κάτι αναλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 καλησπέρα σημερα εμαθα οτι βγήκε η επιδότηση μου,πηγα ειδα το κινητακι σε ασπρο (μαμαει).απλα μια κύρια ερωτηση κανενα ολοκληρωμενο και σωστο GPS εχει βαλει κανεισ? τωρα εχω ενα Ν85 με garmin.οποτε θελω κάτι αναλογο ναι υπαρχει θα σου στειλω πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodinos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος του Optimus, μονο που το κρατησα στα χερια μου λιγοτερο απο 1 ωρα και μετα το επεστρεψα στο e-shop απο οπου και το αγορασα. Το προβλημα που αντιμετωπισα παιδια ειναι στη διαφανη μεμβρανη που καλυπτει το εξωτερικο της οθονης και τα 2 touch sensitive πληκτρα απο κατω. Συγκεκριμενα οταν παταγα τα πληκτρα (κυριως το δεξι της επιστροφης) ακουγοταν ενας παραξενος ηχος, σαν να πιεζεις σακουλα φανταστειτε, με αποτελεσμα να μου δινει την αισθηση οτι δεν ειναι κολλημενη καλα η μεμβρανη στο κατω μερος της οθονης και επαιζε οταν περνουσε το δαχτυλο απο πανω. Μετα απο λιγη ωρα γινεται αφορητα εκκνευριστικο πιστεψτε με! Σαν να μην εφτανε αυτο, στην κατω δεξια γωνια της οθονης παρατηρησα ελαφρυ αποχρωματισμο στο μαυρο (φαινεται καθαρα οταν bootαρει το κινητο και ειναι ολη η οθονη μαυρη).Χανει αρκετα στο σημειο με αποτελεσμα να ειναι αντιαισθητικο. Το κινητο το επεστρεψα αμεσως στο μαγαζι, και μου ειπαν οτι θα το κοιταξει ο τεχνικος τη Δευτερα (γιατι παρεμβαλλεται Σ/Κ) και θα με ενημερωσουν για το τι θα γινει. Εγω δεν δεχομαι τιποτα λιγοτερο απο αντικατασταση και ελπιζω να μου τη κανουν, εφοσον το λενε και στο site οτι αντικαθιστουνε τις ελλατωματικες συσκευες τις πρωτες 7 μερες. Εχει παρατηρησει κανεις απο εσας αντιστοιχα προβληματα στη συσκευη του; Ελπιζω να εκανα καλα που το πηγα τωρα που ειναι φρεσκο,για να μην εχω χειροτερα παρατραγουδα στο μελλον. Πραγματικα το κινητο ειναι απιστευτο και δεν ηθελα να ειναι ελλατωματικο απο την αρχη. Ευχαριστω εκ τον προτερων για οποια γνωμη επι του θεματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος του Optimus, μονο που το κρατησα στα χερια μου λιγοτερο απο 1 ωρα και μετα το επεστρεψα στο e-shop απο οπου και το αγορασα. Το προβλημα που αντιμετωπισα παιδια ειναι στη διαφανη μεμβρανη που καλυπτει το εξωτερικο της οθονης και τα 2 touch sensitive πληκτρα απο κατω. Συγκεκριμενα οταν παταγα τα πληκτρα (κυριως το δεξι της επιστροφης) ακουγοταν ενας παραξενος ηχος, σαν να πιεζεις σακουλα φανταστειτε, με αποτελεσμα να μου δινει την αισθηση οτι δεν ειναι κολλημενη καλα η μεμβρανη στο κατω μερος της οθονης και επαιζε οταν περνουσε το δαχτυλο απο πανω. Μετα απο λιγη ωρα γινεται αφορητα εκκνευριστικο πιστεψτε με! Σαν να μην εφτανε αυτο, στην κατω δεξια γωνια της οθονης παρατηρησα ελαφρυ αποχρωματισμο στο μαυρο (φαινεται καθαρα οταν bootαρει το κινητο και ειναι ολη η οθονη μαυρη).Χανει αρκετα στο σημειο με αποτελεσμα να ειναι αντιαισθητικο. Το κινητο το επεστρεψα αμεσως στο μαγαζι, και μου ειπαν οτι θα το κοιταξει ο τεχνικος τη Δευτερα (γιατι παρεμβαλλεται Σ/Κ) και θα με ενημερωσουν για το τι θα γινει. Εγω δεν δεχομαι τιποτα λιγοτερο απο αντικατασταση και ελπιζω να μου τη κανουν, εφοσον το λενε και στο site οτι αντικαθιστουνε τις ελλατωματικες συσκευες τις πρωτες 7 μερες. Εχει παρατηρησει κανεις απο εσας αντιστοιχα προβληματα στη συσκευη του; Ελπιζω να εκανα καλα που το πηγα τωρα που ειναι φρεσκο,για να μην εχω χειροτερα παρατραγουδα στο μελλον. Πραγματικα το κινητο ειναι απιστευτο και δεν ηθελα να ειναι ελλατωματικο απο την αρχη. Ευχαριστω εκ τον προτερων για οποια γνωμη επι του θεματος! Φίλε, μάλλον είσαι μυγιάγγιχτος. Χαχα. Όντως κάνει αυτόν τον ηχο γιατί είναι ζελατίνα της συσκευασιας. Δεν πιστευω ότι είναι καμιά σωστή ζελατινα προστασίας. Θα βάλεις μια καλή ή καθόλου. Κι εμένα το κάνει. Όσο για το άλλο θέμα, είναι ο φωτισμός της οθόνης. Δεν έχεις δει στις τηλεοράσεις που έχει πιο φωτεινές περιοχές; Εκεί ειναι τα λαμπάκια. Είσαι το λιγότερο υπερβολικος. Το κινητό δεν έχει τίποτα και κακώς το γυρισες! Ήμαρτοοοον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodinos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 koolxs2973 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, αλλα να διευκρινισω κατι: Οταν λεω διαφανη μεμβρανη, δεν εννοω κανενα προστατευτικο η τη δικη του μεμβρανη που την εβγαλα αμεσως. Εννοω το εξωτερικο film που καλυπτει ολες της resistive τεχνολογιας οθονες. Η ιδια η οθονη κανει ετσι δηλαδη, απο τη τη μεση και κατω, μεχρι και τα touch πληκτρα! Το κινητο που ειχα και εχω μεχρι τωρα, ειναι το Sony Ericsson W960 που εχει touch οθονη ιδιας τεχνολογιας. Πραγματικα δεν κανει κανενα κριτς-κρατς οταν την πιεζεις, και ας το χρησιμοποιω 3,5 ολοκληρα χρονια τωρα. Οσο για το θεμα του φωτισμου, οντως μπορει να μην εχει προβλημα και να ξεφευγει περισσοτερο φως απο εκει. Απλα αν ειναι ετσι ολα τα μοντελα, μαλλον ειναι καπως sloppy η διαδικασια κατασκευης τους. Παντως δεν ειναι αυτο το προβλημα που με εκανε να το γυρισω αλλα κυριως το 1ο..Δεν μου φαινεται νορμαλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Το κινητο για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.Το εχω 2 εβδομαδες σχεδον κ δε παρουσιασε κανενα προβλημα.Η μπαταρια του με νορμαλ χρηση (τηλεφωνα sms) κραταει 3 μερες.Το gps δουλευει αψογα.Γενικα σε ολα ειναι καλο.Βεβαια δε το εχω πειραξη καθολου.Μονο 5 προγραματα του εχω βαλει 3 για gps.Υστερη σε καμερα αλλα μη τα θελουμε κ ολα. Σε μενα δε κανει κανενα τριξιμο πουθενα κ μπορω να πω οτι ειναι κ ανθεκτικο στις βουτιες.Μου επεσε 2-3 φορες κατω τη μια απο το αμαξι κ δεν επαθε τπτ(τυχερος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 koolxs2973 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, αλλα να διευκρινισω κατι: Οταν λεω διαφανη μεμβρανη, δεν εννοω κανενα προστατευτικο η τη δικη του μεμβρανη που την εβγαλα αμεσως. Εννοω το εξωτερικο film που καλυπτει ολες της resistive τεχνολογιας οθονες. Η ιδια η οθονη κανει ετσι δηλαδη, απο τη τη μεση και κατω, μεχρι και τα touch πληκτρα! Το κινητο που ειχα και εχω μεχρι τωρα, ειναι το Sony Ericsson W960 που εχει touch οθονη ιδιας τεχνολογιας. Πραγματικα δεν κανει κανενα κριτς-κρατς οταν την πιεζεις, και ας το χρησιμοποιω 3,5 ολοκληρα χρονια τωρα. Οσο για το θεμα του φωτισμου, οντως μπορει να μην εχει προβλημα και να ξεφευγει περισσοτερο φως απο εκει. Απλα αν ειναι ετσι ολα τα μοντελα, μαλλον ειναι καπως sloppy η διαδικασια κατασκευης τους. Παντως δεν ειναι αυτο το προβλημα που με εκανε να το γυρισω αλλα κυριως το 1ο..Δεν μου φαινεται νορμαλ.. και εμενα ετσι ειναι no problem Eκαναν την αφη τοσο μαλακη για να ειναι responsive γι αυτο κανει χριτσ χρατσ. Και εγω τωρα που το εχω περισσοτερες μερες κανει πιο λιγο απο οτι πριν Και η οθονη εκανε ενα θορυβο τωρα εχει στρωσει ;) κακως το γυρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εχουμε κανα νεο για το 2.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Παιδιά είμαι πολύ συγκινημένος. Μόλις εγκατέστησα το σύστημα scummVM για android στο κινητό έτρεξα το MONKEY ISLAND!!!!!! Απλά απίθανο για όσους ξέρουν περί τίνος πρόκειται! Θα βάλω και άλλα adventure, όπως Day of the tentacle, Monkey island 2, Full Throttle, Flight of the amazon queen, Sam n max... και ό,τι βρεθεί μπροστά μου!!!! Επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα την εφαρμογή yxplayer που παίζει wmv!!! To flasflight κάνει το κινητό κάτι σαν φακό ανάγκης, κάτι που κάνει και το Quick Settings. Πάει καιρός που αποφάσισα ότι δεν αξίζει να πάρει κανείς ακριβό κινητό και πραγματικά το χαίρομαι που αυτό το κινητάκι σε αυτή την τιμή κάνει τόοοσα πολλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του. ΥΓ: Μόλις πήρα την καινούρια μου sim από τη μεταφορά μου στην Cosmote (από Vodafone). To πρόβλημα με τις 2G κλείσεις συνεχίζεται. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί πραγματικά με την 2.1 αναβάθμιση του λειτουργικού. Edited September 4, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Εμένα πάντως με το what's up που έβαλα δεν έχει κανένα πρόβλημα μόνιμα στο 2G Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 δεν μπορεις :lol: σπαζεσαι ? :p χαχα... για το UI παιδια κατεβαστε το ADW... κανει απιστευτα πραγματα και εχει και πολυ καλα θεματα!! να πω κι εγω με τη σειρα μου οτι το μοναδικο πραγμα που με χαλαει στο κινητο ειναι τα 100mb για εφαρμογες...(οχι οτι τα εχω φαει,αλλα εινα ενας χαζος περιορισμος)... και οσο εψαξα στο internet για κατι app2sd κτλ καταλαβα οτι ,προς το παρον τουλαχιστον,δεν δουλευουν σ αυτο το κινητο(οτι το δοκιμασαν απλα brickαραν το κινητο τους)...ευχομαι με τη 2.1 να δουλεψει... για την 2.2 καπου πηρε το ματι μου οτι ο λογος που δε θα μπει στο κινητο ειναι οτι ο επεξεργαστης του παρολο που ειναι στα 600mhz δεν υποστηριζει καποιες εντολες που ειναι απαραιτητες για το flash...τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Προσπαθω να εγκαταστησω το pc suite αλλα ματαια...κατεβασα απο ενα λινκ που ειχα βρει πιο πριν στο θεμα,το κατεβασα και εγκαταστηθηκε το lg support mobile tool,το τηλεφωνο δεν το βρισκει,παταω install usb drive κατεβαζει-εγκαταστα διαφορα αλλα και παλι τιποτα...... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepl Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλημέρα και από μένα. Έγινα και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του κινητού. Το πήρα από το Mediamarkt που το είχε σε προσφορά στο ονλάιν φυλλάδιο 199€. Το κινητό είναι φοβερό όσον αφορά χρήματα/απόδοση. Stathakis21 κατέβασα το ADW και είναι άψογο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 κανενα νεο για 2.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts