Boss82 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δε το είχα σκεφτεί ΚΑΘΌΛΟΥ αυτό και πράγματι πόσο δίκιο έχεις!!! Όσο για τη "μορφή" mobile που αναφέρεστε δε νομίζω να σε ενημερώνει όμως όπως στο tapatalk με ειδοποίηση. . . Παιδιά για ειδοποιήσεις μπορείτε να ενεργοποιήσετε και μέσα από τις ρυθμήσεις του forum να σας έρχεται mail για κάθε απάντηση για όποιο νήμα επιθυμείτε. Ξέρω πως δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά το αναφέρω για κάποιους που μπορεί να μην το ξέρουν και να τους βολέψει. Προσωπικά με ενοχλούν οι ειδοποιήσεις, οπότε τις έχω απενεργοποιημένες. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ναι αυτό είναι γνωστό αλλά δεν είναι το ίδιο!!! :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πάντως πλέον για μένα η εφαρμογή αυτή είναι απαραίτητη,δεν νοείται πλέον forum χωρίς tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Περιμένουμε εδώ και καιρό το mobile site και εύχομαι να είναι εύχριστο και βολικό. Εμένα η λειτουργία που με κάνει να χρησιμοποιώ το tapatalk και θα ήθελα σαν παράκληση να την συμπεριλάβετε στο mobile site και στο κανονικό site ακόμη καλύτερα είναι η λειτουργία που όταν ανοίγεις ένα νήμα σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Υπάρχουν φορές που και μπροστά στο pc να είμαι, θα μπω από το κινητό (tapatalk) γιαυτό το λόγο. Ελπίζω να ακουστεί τουλάχιστον αυτή η μικρή παράκληση. Το κανονικό site είναι πάρα πολύ έξυπνο. Απαντάει σε κάθε ανάγκη σας. Για να σκεφτείς, έχει ήδη απαντήσει σε αυτό που ζητάς. Σε κάθε θέμα, όταν μπαίνεις π.χ. στο forum ΑΠΟΨΕΙΣ, στον ΤΙΤΛΟ του κάθε θέματος... ΑΡΙΣΤΕΡΑ, π.χ. Myphone & Tapatalk: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού, έχει μια μπλε τελεία. Αν την πατήσεις... θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Το έχουμε από την πρώτη μέρα του myPhone αυτό, προφανώς δεν το είχες δει. Στο mobile site ισχύει το ίδιο, όπως το ζήτησες. :) Το mobile site είναι σχεδιασμένο από εμάς, στο χέρι, δεν θα βρείτε κάτι αντίστοιχο στο net σε παραμετροποίηση και είναι σε θέση να σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες του κανονικού, αλλά με ελάχιστα κλικ ή αγγίγματα και χωρίς καθόλου zoom in out. :) Όσο για ενημερώσεις, μπορείτε να κάνετε αυτό που σας πρότειναν από πάνω, με τις ειδοποιήσεις στο mail. Θα ενημερωθείτε για το mobile site στην επίσημη ανακοίνωση, παρουσίασή του. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Το κανονικό site είναι πάρα πολύ έξυπνο. Απαντάει σε κάθε ανάγκη σας. Για να σκεφτείς, έχει ήδη απαντήσει σε αυτό που ζητάς. Σε κάθε θέμα, όταν μπαίνεις π.χ. στο forum ΑΠΟΨΕΙΣ, στον ΤΙΤΛΟ του κάθε θέματος... ΑΡΙΣΤΕΡΑ, π.χ. Myphone & Tapatalk: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού, έχει μια μπλε τελεία. Αν την πατήσεις... θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Το έχουμε από την πρώτη μέρα του myPhone αυτό, προφανώς δεν το είχες δει. Πωωωωω, δεν είχα ιδέα... :blink::blink::blink: Με σώζεις από πολύ κόπο. 7 χρόνια αυτή την τελίτσα δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ!!! Ένα νέο myphone ξετυλίγεται μπροστά μου... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Περιμένουμε εδώ και καιρό το mobile site και εύχομαι να είναι εύχριστο και βολικό. Εμένα η λειτουργία που με κάνει να χρησιμοποιώ το tapatalk και θα ήθελα σαν παράκληση να την συμπεριλάβετε στο mobile site και στο κανονικό site ακόμη καλύτερα είναι η λειτουργία που όταν ανοίγεις ένα νήμα σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Υπάρχουν φορές που και μπροστά στο pc να είμαι, θα μπω από το κινητό (tapatalk) γιαυτό το λόγο. Ελπίζω να ακουστεί τουλάχιστον αυτή η μικρή παράκληση. Πατάς την κουκίδα ή το βελακι που είναι μπροστά στο θέμα και σε πάει στο πρώτο αδιαβαστο. (Δεν θυμάμαι τι από τα δύο είναι στο forum μας,γιατί και γω μπαίνω με tapatalk... Edit: χα χα χα χα άργησα να απαντήσω μόνο 1 μέρα!!!!!!!!! :-) Edited April 25, 2012 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αλλά με το Tapatalk 2 δεν εμφανίζεται η υπογραφή του τύπου "Sent from my... with Tapatalk. " Σε ένα άλλο forum που παρακολουθώ επίσης με Tapatalk εμφανίζεται κανονικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Έχει ξανα-αναφερθεί αρκετές φορές. Στο Myphone, δε την εμφανίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αλλά με το Tapatalk 2 δεν εμφανίζεται η υπογραφή του τύπου "Sent from my... with Tapatalk. " Σε ένα άλλο forum που παρακολουθώ επίσης με Tapatalk εμφανίζεται κανονικά. Εδω δεν μπορείς να ανεβάζεις φωτο στην υπογραφη κόλλησες?παλι καλα τουλάχιστον που λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Notifications για τα Subscribed threads παίρνει κανείς; Γνωρίζετε αν για να γίνει αυτό πρέπει να έχω ενεργοποιημένα τα email notifications του site, ή απλά δεν υποστηρίζεται η λειτουργία από το MyPhone; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Οι devs του tapatalk είχαν πει ότι κοντεύουν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για push notifications. Τώρα αν ευθύνεται το myphone ή το tapatalk δε ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Notifications για τα Subscribed threads παίρνει κανείς; Γνωρίζετε αν για να γίνει αυτό πρέπει να έχω ενεργοποιημένα τα email notifications του site, ή απλά δεν υποστηρίζεται η λειτουργία από το MyPhone; Χωρίς να είμαι ειδικός, στα πιο πάνω-πίσω ποστ είχαν γράψει ότι δε πρόκειται να "υποστηρίξουν" άλλο το tapatalk μιας και το "βάρος" έχει πέσει στη mobile έκδοση. . . :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Τι διαφορά έχουν τα ήδη υπάρχοντα notifications που παίρνουμε από άλλα sites σε σχέση με αυτά τα νέα που λέτε? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Τι διαφορά έχουν τα ήδη υπάρχοντα notifications που παίρνουμε από άλλα sites σε σχέση με αυτά τα νέα που λέτε? Παίρνεις notifications για το myphone μέσω tapatalk junglist; Και αν ναι ποια έκδοση tapatalk έχεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παίρνεις notifications για το myphone μέσω tapatalk junglist; Και αν ναι ποια έκδοση tapatalk έχεις. Αν είχες κάνει έναν κόπο να διαβάσεις προηγούμενα post, θα έβλεπες ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και κανείς άλλος λαμβάνει notifications από το Myphone, γιατί πολύ απλά δεν τα υποστηρίζει το συγκεκριμένο site. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Αν είχες κάνει έναν κόπο να διαβάσεις προηγούμενα post, θα έβλεπες ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και κανείς άλλος λαμβάνει notifications από το Myphone, γιατί πολύ απλά δεν τα υποστηρίζει το συγκεκριμένο site. LOL, εσύ ρώτησες για ποια notifications μιλάμε. Το ότι δεν το υποστηρίζει το έχω ρωτήσει νωρίτερα και πήρα απάντηση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Σήμερα μου ζήτησε ενημέρωση. . . Δε βλέπω να έγινε κάτι το διαφορετικό :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Εγώ το tapatalk το κατεβασα δωρεάν απο το SamsungApps. Τις τελευταίες 4-5 μέρες μου λέει οτι η εφαρμογή είναι "expired" Είμαι με την εντύπωση οτι ήταν full version στο SamsungApps. Δυστυχώς δεν εχω πλέον SamsungApps, για να το ψάξω, λόγω custom rom. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Εγώ το tapatalk το κατεβασα δωρεάν απο το SamsungApps. Τις τελευταίες 4-5 μέρες μου λέει οτι η εφαρμογή είναι "expired" Είμαι με την εντύπωση οτι ήταν full version στο SamsungApps. Δυστυχώς δεν εχω πλέον SamsungApps, για να το ψάξω, λόγω custom rom. Ξέρει κανείς τι παίζει; Tapatalk και free δεν πάνε μαζί Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Tapatalk και free δεν πάνε μαζί Τόσο καιρό μια χαρά πήγαιναν:). Επίσημα το κατέβασα και δωρεάν! Δωράκι απ την Samsung. Δε ξέρω αν ήταν trial αλλά δούλεψε πολλούς μήνες. Το έβαλα μόλις βγήκε αν θυμάται κανένας την ημερομηνία Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Tapatalk και free δεν πάνε μαζί Φυσικά πάνε ;) Το Samsung apps είχε δωρεάν το πρώτο και όλες οι beta του 2 και πάλι ήταν δωρεάν. Εγώ το tapatalk το κατεβασα δωρεάν απο το SamsungApps. Τις τελευταίες 4-5 μέρες μου λέει οτι η εφαρμογή είναι "expired" Είμαι με την εντύπωση οτι ήταν full version στο SamsungApps. Δυστυχώς δεν εχω πλέον SamsungApps, για να το ψάξω, λόγω custom rom. Ξέρει κανείς τι παίζει; Το ίδιο έγινε σε όλους. Ψάξε το tapatalk 2 beta 6 που ήταν το τελευταίο δωρεάν beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Το ίδιο έγινε σε όλους. Ψάξε το tapatalk 2 beta 6 που ήταν το τελευταίο δωρεάν beta. Α, τώρα μάλιστα. Ελεγα μπας και εφταιγε κάτι άλλο:p. Ευχαριστώ δημοσίως τον Gianni_Mathiou για το ΠΜ Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το log in στο forum του myphone.gr από το tapatalk? Το τελευταιο καιρο δεν μπορω να μπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγώ όχι, από Tapatalk διαβάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Κι εγώ,μόνο με tapatalk καθώς μόνο αυτό με βολεύει,καλή η mobile edition αλλά για τις αγγελίες πού θέλω:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts