Jump to content

Tapatalk στο myphone.gr: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε το είχα σκεφτεί ΚΑΘΌΛΟΥ αυτό και πράγματι πόσο δίκιο έχεις!!!

Όσο για τη "μορφή" mobile που αναφέρεστε δε νομίζω να σε ενημερώνει όμως όπως στο tapatalk με ειδοποίηση. . .

Παιδιά για ειδοποιήσεις μπορείτε να ενεργοποιήσετε και μέσα από τις ρυθμήσεις του forum να σας έρχεται mail για κάθε απάντηση για όποιο νήμα επιθυμείτε. Ξέρω πως δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά το αναφέρω για κάποιους που μπορεί να μην το ξέρουν και να τους βολέψει.

Προσωπικά με ενοχλούν οι ειδοποιήσεις, οπότε τις έχω απενεργοποιημένες.

Λεωνίδας

Ναι αυτό είναι γνωστό αλλά δεν είναι το ίδιο!!! :(

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πάντως πλέον για μένα η εφαρμογή αυτή είναι απαραίτητη,δεν νοείται πλέον forum χωρίς tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Περιμένουμε εδώ και καιρό το mobile site και εύχομαι να είναι εύχριστο και βολικό.

Εμένα η λειτουργία που με κάνει να χρησιμοποιώ το tapatalk και θα ήθελα σαν παράκληση να την συμπεριλάβετε στο mobile site και στο κανονικό site ακόμη καλύτερα είναι η λειτουργία που όταν ανοίγεις ένα νήμα σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Υπάρχουν φορές που και μπροστά στο pc να είμαι, θα μπω από το κινητό (tapatalk) γιαυτό το λόγο.

Ελπίζω να ακουστεί τουλάχιστον αυτή η μικρή παράκληση.

Το κανονικό site είναι πάρα πολύ έξυπνο. Απαντάει σε κάθε ανάγκη σας. Για να σκεφτείς, έχει ήδη απαντήσει σε αυτό που ζητάς.

Σε κάθε θέμα, όταν μπαίνεις π.χ. στο forum ΑΠΟΨΕΙΣ, στον ΤΙΤΛΟ του κάθε θέματος... ΑΡΙΣΤΕΡΑ, π.χ. Myphone & Tapatalk: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού, έχει μια μπλε τελεία. Αν την πατήσεις... θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Το έχουμε από την πρώτη μέρα του myPhone αυτό, προφανώς δεν το είχες δει.

Στο mobile site ισχύει το ίδιο, όπως το ζήτησες. :) Το mobile site είναι σχεδιασμένο από εμάς, στο χέρι, δεν θα βρείτε κάτι αντίστοιχο στο net σε παραμετροποίηση και είναι σε θέση να σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες του κανονικού, αλλά με ελάχιστα κλικ ή αγγίγματα και χωρίς καθόλου zoom in out. :)

Όσο για ενημερώσεις, μπορείτε να κάνετε αυτό που σας πρότειναν από πάνω, με τις ειδοποιήσεις στο mail. Θα ενημερωθείτε για το mobile site στην επίσημη ανακοίνωση, παρουσίασή του. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Το κανονικό site είναι πάρα πολύ έξυπνο. Απαντάει σε κάθε ανάγκη σας. Για να σκεφτείς, έχει ήδη απαντήσει σε αυτό που ζητάς.

Σε κάθε θέμα, όταν μπαίνεις π.χ. στο forum ΑΠΟΨΕΙΣ, στον ΤΙΤΛΟ του κάθε θέματος... ΑΡΙΣΤΕΡΑ, π.χ. Myphone & Tapatalk: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού, έχει μια μπλε τελεία. Αν την πατήσεις... θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Το έχουμε από την πρώτη μέρα του myPhone αυτό, προφανώς δεν το είχες δει.

Πωωωωω, δεν είχα ιδέα... :blink::blink::blink:

Με σώζεις από πολύ κόπο. 7 χρόνια αυτή την τελίτσα δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ!!! Ένα νέο myphone ξετυλίγεται μπροστά μου...

Λεωνίδας

Περιμένουμε εδώ και καιρό το mobile site και εύχομαι να είναι εύχριστο και βολικό.

Εμένα η λειτουργία που με κάνει να χρησιμοποιώ το tapatalk και θα ήθελα σαν παράκληση να την συμπεριλάβετε στο mobile site και στο κανονικό site ακόμη καλύτερα είναι η λειτουργία που όταν ανοίγεις ένα νήμα σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Υπάρχουν φορές που και μπροστά στο pc να είμαι, θα μπω από το κινητό (tapatalk) γιαυτό το λόγο.

Ελπίζω να ακουστεί τουλάχιστον αυτή η μικρή παράκληση.

Πατάς την κουκίδα ή το βελακι που είναι μπροστά στο θέμα και σε πάει στο πρώτο αδιαβαστο. (Δεν θυμάμαι τι από τα δύο είναι στο forum μας,γιατί και γω μπαίνω με tapatalk...

Edit: χα χα χα χα άργησα να απαντήσω μόνο 1 μέρα!!!!!!!!! :-)

Edited by AnDas

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αλλά με το Tapatalk 2 δεν εμφανίζεται η υπογραφή του τύπου "Sent from my... with Tapatalk. " Σε ένα άλλο forum που παρακολουθώ επίσης με Tapatalk εμφανίζεται κανονικά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αλλά με το Tapatalk 2 δεν εμφανίζεται η υπογραφή του τύπου "Sent from my... with Tapatalk. " Σε ένα άλλο forum που παρακολουθώ επίσης με Tapatalk εμφανίζεται κανονικά.

Εδω δεν μπορείς να ανεβάζεις φωτο στην υπογραφη κόλλησες?παλι καλα τουλάχιστον που λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα

Notifications για τα Subscribed threads παίρνει κανείς; Γνωρίζετε αν για να γίνει αυτό πρέπει να έχω ενεργοποιημένα τα email notifications του site, ή απλά δεν υποστηρίζεται η λειτουργία από το MyPhone;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Οι devs του tapatalk είχαν πει ότι κοντεύουν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για push notifications. Τώρα αν ευθύνεται το myphone ή το tapatalk δε ξέρω..

Notifications για τα Subscribed threads παίρνει κανείς; Γνωρίζετε αν για να γίνει αυτό πρέπει να έχω ενεργοποιημένα τα email notifications του site, ή απλά δεν υποστηρίζεται η λειτουργία από το MyPhone;

Χωρίς να είμαι ειδικός, στα πιο πάνω-πίσω ποστ είχαν γράψει ότι δε πρόκειται να "υποστηρίξουν" άλλο το tapatalk μιας και το "βάρος" έχει πέσει στη mobile έκδοση. . . :(

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Τι διαφορά έχουν τα ήδη υπάρχοντα notifications που παίρνουμε από άλλα sites σε σχέση με αυτά τα νέα που λέτε?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι διαφορά έχουν τα ήδη υπάρχοντα notifications που παίρνουμε από άλλα sites σε σχέση με αυτά τα νέα που λέτε?

Παίρνεις notifications για το myphone μέσω tapatalk junglist; Και αν ναι ποια έκδοση tapatalk έχεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Παίρνεις notifications για το myphone μέσω tapatalk junglist; Και αν ναι ποια έκδοση tapatalk έχεις.

Αν είχες κάνει έναν κόπο να διαβάσεις προηγούμενα post, θα έβλεπες ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και κανείς άλλος λαμβάνει notifications από το Myphone, γιατί πολύ απλά δεν τα υποστηρίζει το συγκεκριμένο site.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν είχες κάνει έναν κόπο να διαβάσεις προηγούμενα post, θα έβλεπες ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και κανείς άλλος λαμβάνει notifications από το Myphone, γιατί πολύ απλά δεν τα υποστηρίζει το συγκεκριμένο site.

LOL, εσύ ρώτησες για ποια notifications μιλάμε. Το ότι δεν το υποστηρίζει το έχω ρωτήσει νωρίτερα και πήρα απάντηση.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Σήμερα μου ζήτησε ενημέρωση. . . Δε βλέπω να έγινε κάτι το διαφορετικό :mad:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• 2 weeks later...
Εγώ το tapatalk το κατεβασα δωρεάν απο το SamsungApps. Τις τελευταίες 4-5 μέρες μου λέει οτι η εφαρμογή είναι "expired" Είμαι με την εντύπωση οτι ήταν full version στο SamsungApps. Δυστυχώς δεν εχω πλέον SamsungApps, για να το ψάξω, λόγω custom rom. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Εγώ το tapatalk το κατεβασα δωρεάν απο το SamsungApps. Τις τελευταίες 4-5 μέρες μου λέει οτι η εφαρμογή είναι "expired" Είμαι με την εντύπωση οτι ήταν full version στο SamsungApps. Δυστυχώς δεν εχω πλέον SamsungApps, για να το ψάξω, λόγω custom rom. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Tapatalk και free δεν πάνε μαζί

Τόσο καιρό μια χαρά πήγαιναν:). Επίσημα το κατέβασα και δωρεάν! Δωράκι απ την Samsung. Δε ξέρω αν ήταν trial αλλά δούλεψε πολλούς μήνες. Το έβαλα μόλις βγήκε αν θυμάται κανένας την ημερομηνία

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Φυσικά πάνε ;)

Το Samsung apps είχε δωρεάν το πρώτο και όλες οι beta του 2 και πάλι ήταν δωρεάν.

Το ίδιο έγινε σε όλους.

Ψάξε το tapatalk 2 beta 6 που ήταν το τελευταίο δωρεάν beta.

Το ίδιο έγινε σε όλους.

Ψάξε το tapatalk 2 beta 6 που ήταν το τελευταίο δωρεάν beta.

Α, τώρα μάλιστα. Ελεγα μπας και εφταιγε κάτι άλλο:p. Ευχαριστώ δημοσίως τον Gianni_Mathiou για το ΠΜ

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

• 4 months later...

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το log in στο forum του myphone.gr από το tapatalk?

Το τελευταιο καιρο δεν μπορω να μπω

Κι εγώ,μόνο με tapatalk καθώς μόνο αυτό με βολεύει,καλή η mobile edition αλλά για τις αγγελίες πού θέλω:)