ovelix5 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Αν διαγράψεις το φόρουμ και το ξαναβάλεις,διορθώνεται Όχι το έχω κάνει και αυτό! :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Αν διαγράψεις το φόρουμ και το ξαναβάλεις,διορθώνεται Έτσι ακριβώς λύθηκαν και σε εμενα τα προβλήματα που μου παρουσίαζε αυτές τις μέρες. Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Για να δούμε. . . Μόλις το ξαναέκανα! . . . :o Edit. Μπαααα τίποτα!! Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου!! :( Edited April 17, 2012 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 όλα καλά κι όλα ωραία... υπογραφή γιατί δεν εμφανίζει;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 μολις περασα την 2 και δεν εμφανιζει την υπογραφη. με την beta 6 ηταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Να σας ρωτήσω αν σας έρχεται ειδοποίηση για τα θέματα που έχετε "τσεκαρει" ;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Σε μενα οχι.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Σε μενα οχι.. Γιατί; τι γίνεται; είναι θέμα ΤΕΛΙΚΆ του myphone; Μια απάντηση για να μη μπερδευόμαστε; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Σε αλλα site εμφανιζεται κανονικα η υπογραφη μου παντως... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Η υπογραφή είναι ίσως το λιγότερο, (τουλάχιστον εξ ημών) η ειδοποίηση όμως για ένα θέμα που παρακολουθείς ίσως είναι πιο σημαντικό (τουλάχιστον για τους ανυπόμονους :D ) Πάντως παράξενο μου φαίνεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται τόσο πολύ με το myphone να μην έχουν "ασχοληθεί" κανείς με αυτό. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ουτε για θεματα ουτε για πμ ειδοποιηση... Ας ασχοληθει καποιοςςς.... :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Η υπογραφή είναι ίσως το λιγότερο, (τουλάχιστον εξ ημών) η ειδοποίηση όμως για ένα θέμα που παρακολουθείς ίσως είναι πιο σημαντικό (τουλάχιστον για τους ανυπόμονους :D ) Πάντως παράξενο μου φαίνεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται τόσο πολύ με το myphone να μην έχουν "ασχοληθεί" κανείς με αυτό. . . Ουτε για θεματα ουτε για πμ ειδοποιηση... Ας ασχοληθει καποιοςςς.... :confused: Έχουμε γράψει 1000 φορές. Δεν συμπαθούμε το tapatalk, δεν το υποστηρίζουμε. :) Δεν είναι στις προτεραιότητές μας το support του, αλλά το mobile site μας. Όταν είναι διαθέσιμο. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Έχουμε γράψει 1000 φορές. Δεν συμπαθούμε το tapatalk, δεν το υποστηρίζουμε. :) Δεν είναι στις προτεραιότητές μας το support του, αλλά το mobile site μας. Όταν είναι διαθέσιμο. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος άνετης πρόσβασης από φορητές συσκευές. Ευτυχώς που δεν έχουν όλοι στην ανθρωπότητα την ίδια λογική με εσάς... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Παίδες πάρτε το απόφαση. Μάλλον δεν ακούγονται αρκετά οι γνώμες μας για τις ειδοποιήσεις και αφού δεν θέλουν τα αφεντικά να μπούνε, δεν πρόκειται να αλλάξουν μυαλό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ενταξει βρε παιδια μην το υποστηριζετε. Εμενα με βολευει γτ δεν χρειαζεται να κανω κλικ σε 10υποενοτητες για να διαβασω την απαντηση του μυθοςςςς ας πουμε.... Τι να πω.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος άνετης πρόσβασης από φορητές συσκευές. Ευτυχώς που δεν έχουν όλοι στην ανθρωπότητα την ίδια λογική με εσάς... Υπάρχει και το forum runner στο οποίο δυστυχώς δεν έχει μπει το myphone. Κρίμα. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Κρίμα. . . Άρα να το εμπεδώσουμε ότι δε πρόκειται να το "κοιτάξετε" όσο κι αν εξυπηρετεί κάποιους "φαν" του myphone; Ακόμα κι αν ζητηθεί από ένα σεβαστό αριθμό "μελών"; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Πριν λιγο απο το τουιτερ @tapatalk: One more step closer to finish Push Notification. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Πριν λιγο απο το τουιτερ @tapatalk: One more step closer to finish Push Notification. Αυτό σε απλά Ελληνικά τί σημαίνει; Θα κάνουν ενημερωση-αναβάθμιση; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Προφανώς θα βγάλουν ένα μικρό update για να λειτουργούν και οι ειδοποιήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenmus Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν καταλαβαίνω αυτή την φάση με το tapatak πως το λένε. Εγώ τόσο από Android όσο και από iPhone 3GS παλιότερα μπαίνω μια χαρά στο φορουμ. Δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν έχω και όλη την ώρα για σερφάρισμα απο το κινητό. Όταν πάω σπίτι μποαίνω απο το πισί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν καταλαβαίνω αυτή την φάση με το tapatak πως το λένε. Εγώ τόσο από Android όσο και από iPhone 3GS παλιότερα μπαίνω μια χαρά στο φορουμ. Δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν έχω και όλη την ώρα για σερφάρισμα απο το κινητό. Όταν πάω σπίτι μποαίνω απο το πισί. Προφανώς δε τσεκαρεις θέματα υπό παρακολουθησει να σε ειδοποιεί ηχητικά στο tapatalk για αυτό και δε σου "κακοφαινεται" :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δεν καταλαβαίνω αυτή την φάση με το tapatak πως το λένε. Εγώ τόσο από Android όσο και από iPhone 3GS παλιότερα μπαίνω μια χαρά στο φορουμ. Δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν έχω και όλη την ώρα για σερφάρισμα απο το κινητό. Όταν πάω σπίτι μποαίνω απο το πισί. Φίλε, αν δεν το χρησιμοποιήσεις μια φορά να δεις πώς είναι και τι ευκολία σου παρέχει σε όσα φόρουμ το υποστηρίζει, δεν θα θες να ξαναδείς μετά το κλασικό φόρουμ :p . Μάλλον και αυτός είναι ο λόγος που οι υπεύθυνοι του Myphone δεν το υποστηρίζουν ολοκληρωτικά, καθώς έτσι χάνεις την απόλαυση των παρουσιάσεων με πολλές φωτό, flash περιεχόμενο, διαφημίσεις κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Έχουμε γράψει 1000 φορές. Δεν συμπαθούμε το tapatalk, δεν το υποστηρίζουμε. :) Δεν είναι στις προτεραιότητές μας το support του, αλλά το mobile site μας. Όταν είναι διαθέσιμο. Περιμένουμε εδώ και καιρό το mobile site και εύχομαι να είναι εύχριστο και βολικό. Εμένα η λειτουργία που με κάνει να χρησιμοποιώ το tapatalk και θα ήθελα σαν παράκληση να την συμπεριλάβετε στο mobile site και στο κανονικό site ακόμη καλύτερα είναι η λειτουργία που όταν ανοίγεις ένα νήμα σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Υπάρχουν φορές που και μπροστά στο pc να είμαι, θα μπω από το κινητό (tapatalk) γιαυτό το λόγο. Ελπίζω να ακουστεί τουλάχιστον αυτή η μικρή παράκληση. Edited April 24, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Φίλε, αν δεν το χρησιμοποιήσεις μια φορά να δεις πώς είναι και τι ευκολία σου παρέχει σε όσα φόρουμ το υποστηρίζει, δεν θα θες να ξαναδείς μετά το κλασικό φόρουμ :p . Μάλλον και αυτός είναι ο λόγος που οι υπεύθυνοι του Myphone δεν το υποστηρίζουν ολοκληρωτικά, καθώς έτσι χάνεις την απόλαυση των παρουσιάσεων με πολλές φωτό, flash περιεχόμενο, διαφημίσεις κλπ. Δε το είχα σκεφτεί ΚΑΘΌΛΟΥ αυτό και πράγματι πόσο δίκιο έχεις!!! Όσο για τη "μορφή" mobile που αναφέρεστε δε νομίζω να σε ενημερώνει όμως όπως στο tapatalk με ειδοποίηση. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts