Jump to content

Tapatalk στο myphone.gr: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν διαγράψεις το φόρουμ και το ξαναβάλεις,διορθώνεται

Όχι το έχω κάνει και αυτό! :(

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν διαγράψεις το φόρουμ και το ξαναβάλεις,διορθώνεται

Έτσι ακριβώς λύθηκαν και σε εμενα τα προβλήματα που μου παρουσίαζε αυτές τις μέρες.

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Για να δούμε. . . Μόλις το ξαναέκανα! . . . :o

Edit. Μπαααα τίποτα!! Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου!! :(

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

όλα καλά κι όλα ωραία...

υπογραφή γιατί δεν εμφανίζει;;;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Να σας ρωτήσω αν σας έρχεται ειδοποίηση για τα θέματα που έχετε "τσεκαρει" ;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σε μενα οχι..

Γιατί; τι γίνεται; είναι θέμα ΤΕΛΙΚΆ του myphone;

Μια απάντηση για να μη μπερδευόμαστε;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σε αλλα site εμφανιζεται κανονικα η υπογραφη μου παντως...

Androidoθαυμάστρια.

Η υπογραφή είναι ίσως το λιγότερο, (τουλάχιστον εξ ημών) η ειδοποίηση όμως για ένα θέμα που παρακολουθείς ίσως είναι πιο σημαντικό (τουλάχιστον για τους ανυπόμονους :D )

Πάντως παράξενο μου φαίνεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται τόσο πολύ με το myphone να μην έχουν "ασχοληθεί" κανείς με αυτό. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ουτε για θεματα ουτε για πμ ειδοποιηση... Ας ασχοληθει καποιοςςς.... :confused:

Androidoθαυμάστρια.

Η υπογραφή είναι ίσως το λιγότερο, (τουλάχιστον εξ ημών) η ειδοποίηση όμως για ένα θέμα που παρακολουθείς ίσως είναι πιο σημαντικό (τουλάχιστον για τους ανυπόμονους :D )

Πάντως παράξενο μου φαίνεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται τόσο πολύ με το myphone να μην έχουν "ασχοληθεί" κανείς με αυτό. . .

Ουτε για θεματα ουτε για πμ ειδοποιηση... Ας ασχοληθει καποιοςςς.... :confused:

Έχουμε γράψει 1000 φορές. Δεν συμπαθούμε το tapatalk, δεν το υποστηρίζουμε. :) Δεν είναι στις προτεραιότητές μας το support του, αλλά το mobile site μας. Όταν είναι διαθέσιμο.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Έχουμε γράψει 1000 φορές. Δεν συμπαθούμε το tapatalk, δεν το υποστηρίζουμε. :) Δεν είναι στις προτεραιότητές μας το support του, αλλά το mobile site μας. Όταν είναι διαθέσιμο.

Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος άνετης πρόσβασης από φορητές συσκευές. Ευτυχώς που δεν έχουν όλοι στην ανθρωπότητα την ίδια λογική με εσάς...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παίδες πάρτε το απόφαση.

Μάλλον δεν ακούγονται αρκετά οι γνώμες μας για τις ειδοποιήσεις και αφού δεν θέλουν τα αφεντικά να μπούνε, δεν πρόκειται να αλλάξουν μυαλό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ενταξει βρε παιδια μην το υποστηριζετε. Εμενα με βολευει γτ δεν χρειαζεται να κανω κλικ σε 10υποενοτητες για να διαβασω την απαντηση του μυθοςςςς ας πουμε.... Τι να πω..

Androidoθαυμάστρια.

Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος άνετης πρόσβασης από φορητές συσκευές. Ευτυχώς που δεν έχουν όλοι στην ανθρωπότητα την ίδια λογική με εσάς...

Υπάρχει και το forum runner στο οποίο δυστυχώς δεν έχει μπει το myphone.

Κρίμα.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Κρίμα. . .

Άρα να το εμπεδώσουμε ότι δε πρόκειται να το "κοιτάξετε" όσο κι αν εξυπηρετεί κάποιους "φαν" του myphone;

Ακόμα κι αν ζητηθεί από ένα σεβαστό αριθμό "μελών";

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πριν λιγο απο το τουιτερ

@tapatalk: One more step closer to finish Push Notification.

Αυτό σε απλά Ελληνικά τί σημαίνει;

Θα κάνουν ενημερωση-αναβάθμιση;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Δεν καταλαβαίνω αυτή την φάση με το tapatak πως το λένε. Εγώ τόσο από Android όσο και από iPhone 3GS παλιότερα μπαίνω μια χαρά στο φορουμ. Δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν έχω και όλη την ώρα για σερφάρισμα απο το κινητό. Όταν πάω σπίτι μποαίνω απο το πισί.

Δεν καταλαβαίνω αυτή την φάση με το tapatak πως το λένε. Εγώ τόσο από Android όσο και από iPhone 3GS παλιότερα μπαίνω μια χαρά στο φορουμ. Δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεν έχω και όλη την ώρα για σερφάρισμα απο το κινητό. Όταν πάω σπίτι μποαίνω απο το πισί.

Προφανώς δε τσεκαρεις θέματα υπό παρακολουθησει να σε ειδοποιεί ηχητικά στο tapatalk για αυτό και δε σου "κακοφαινεται" :(

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Φίλε, αν δεν το χρησιμοποιήσεις μια φορά να δεις πώς είναι και τι ευκολία σου παρέχει σε όσα φόρουμ το υποστηρίζει, δεν θα θες να ξαναδείς μετά το κλασικό φόρουμ :p .

Μάλλον και αυτός είναι ο λόγος που οι υπεύθυνοι του Myphone δεν το υποστηρίζουν ολοκληρωτικά, καθώς έτσι χάνεις την απόλαυση των παρουσιάσεων με πολλές φωτό, flash περιεχόμενο, διαφημίσεις κλπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Περιμένουμε εδώ και καιρό το mobile site και εύχομαι να είναι εύχριστο και βολικό.

Εμένα η λειτουργία που με κάνει να χρησιμοποιώ το tapatalk και θα ήθελα σαν παράκληση να την συμπεριλάβετε στο mobile site και στο κανονικό site ακόμη καλύτερα είναι η λειτουργία που όταν ανοίγεις ένα νήμα σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Υπάρχουν φορές που και μπροστά στο pc να είμαι, θα μπω από το κινητό (tapatalk) γιαυτό το λόγο.

Ελπίζω να ακουστεί τουλάχιστον αυτή η μικρή παράκληση.

Edited by Boss82
Λεωνίδας

Φίλε, αν δεν το χρησιμοποιήσεις μια φορά να δεις πώς είναι και τι ευκολία σου παρέχει σε όσα φόρουμ το υποστηρίζει, δεν θα θες να ξαναδείς μετά το κλασικό φόρουμ :p .

Μάλλον και αυτός είναι ο λόγος που οι υπεύθυνοι του Myphone δεν το υποστηρίζουν ολοκληρωτικά, καθώς έτσι χάνεις την απόλαυση των παρουσιάσεων με πολλές φωτό, flash περιεχόμενο, διαφημίσεις κλπ.

Δε το είχα σκεφτεί ΚΑΘΌΛΟΥ αυτό και πράγματι πόσο δίκιο έχεις!!!

Όσο για τη "μορφή" mobile που αναφέρεστε δε νομίζω να σε ενημερώνει όμως όπως στο tapatalk με ειδοποίηση. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50