WitchKing Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τα CUBOT P5 και CUBOT GT90 είναι της προκοπής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Για το gt90 έχουν αναφερθεί θετικά σχόλια. Υπάρχει θέμα στο forum. Το P5 είναι σχετικά πιο καινούργιο δεν πρέπει να έχει γίνει κάποια αναφορά στο myphone. Πάντως το P5 σαν πιο καινούργιο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, καλύτερη ανάλυση οθόνης σε μεγαλύτερη οθόνη φυσικά (αν δεν σε ενοχλεί) και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Με τον επεξεργαστή που έχει θα σου βγάζει χαλαρά τις 4-5 μέρες με αρκετή χρήση! Έχει ο αδερφός μου το c11 το οποίο με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη μπαταρία βγάζει 3-4 μέρες με βαριά χρήση. Ήταν για μια βδομάδα άρρωστος δεν χρησιμοποιούσε το κινητό και βλέπω σήμερα μπαταρία 6 μέρες 12 ώρες.. με αναμμένη οθόνη 3 ώρες. Δεν το κλείνει καθόλου τα βράδια ούτε το βάζει σε airplane mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 OK, ευχαριστώ. Για το Ρ5 έψαξα στο forum, όχι όμως για το άλλο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Με την ευκαιρία του "φοιτητικού" αγόρασα από το γερμανικό Amazon το Wiko Darkmoon, δίκαρτο, με προσφορά στα 169€. Έχει καλά χαρακτηριστικά και έχω ανοίξει θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5187981 Η Wiko κυκλοφορεί αρκετά μοντέλα στην Ευρώπη που φαίνεται να είναι Γαλλικής σχεδίασης και κατασκευασμένα στην Κίνα. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την αγορά, παρά το ότι νιώθω να είμαι ο μοναδικός που έχω αυτό το κινητό στην Ελλάδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Το μόνο που μου φαίνεται μικρό, δεδομένου ότι έχει 4,7" οθόνη είναι η μπαταρία. Το δικό μου με 4.5" και 2000mah μπαταρία δεν την παλεύει και τόσο με σκληρή χρήση, και αναγκάστηκα να πάρω και 2η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Με την εφαρμογή DS Battery Saver έχω βρει τη λύση, αν και δεν το ζορίζω πολύ, ακόμη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Υπάχρει dual sim (dual stand-by) που να μπορεί να παίξει δεδομένα και από τις δύο sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Υπάχρει dual sim (dual stand-by) που να μπορεί να παίξει δεδομένα και από τις δύο sim? τι εννοείς; στο δικό μου thl-w100s έχω και στις δύο κάρτες ίντερνετ (Vodafone + Wind) μπορώ να ανοίξω όμως ή το ένα ή το άλλο, δεν μπορώ να τα έχω ανοιχτά μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Φίλε μου είσαι οκ με το thl-w100s ? έχεις προβλήματα? μπαταρίας? με τις 2 ΣΙΜ πως δουλεύει η φωνή? δέχεται κλήσεις και από τα τις 2 και όταν θέλεις να καλέσεις εσύ...τότε σε ρωτάει? έχει τηλεφωνικό κατάλογο ανα ΣΙΜ? ή ένα κοινό? αν οι ερωτήσεις είναι άσχετες με το θέμα στέιλε μου προσωπικο μήνυμα. Ευχαριστώ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Φίλε μου είσαι οκ με το thl-w100s ? έχεις προβλήματα? μπαταρίας? με τις 2 ΣΙΜ πως δουλεύει η φωνή? δέχεται κλήσεις και από τα τις 2 και όταν θέλεις να καλέσεις εσύ...τότε σε ρωτάει? έχει τηλεφωνικό κατάλογο ανα ΣΙΜ? ή ένα κοινό? αν οι ερωτήσεις είναι άσχετες με το θέμα στέιλε μου προσωπικο μήνυμα. Ευχαριστώ Για το κινητό δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377939. Όλα τα dual sim smartphone έχουν ταυτόχρονα ενεργές σε αναμονή και τις 2 σιμ , οταν καλείς ή στέλνεις μήνυμα σε ρωτάνε ή θέτεις προεπιλογές, κι έχουν κοινό τηλεφωνικό κατάλογο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδια, εδω που "τα λεμε ολα", τι συμβαινει και το Αντροιδακι μου που πηρα προσφατα δεν μου κανει αναγνωριση εισερχομενων κλησεων (ουτε εισερχομενων SMS) παρ ολο που τα ονοματα ειναι στη λιστα? Νομιζω ειναι συνηθισμενο προβλημα αυτο σε διαφορες μαρκες? Παιζει κατι με το +30? Της συζυγου το κινητο που ειναι το ιδιο, γιατι δεν εχει προβλημα? Ριξτε φως.. Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Η σύζυγος έχει αριθμό σε άλλη εταιρεία? Αρχικα δοκίμασε να βάλεις σε κάποια επαφη το +30 μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Οχι, ειμαστε στην ιδια εταιρεια. Με το +30 μπροστα διορθωνεται το προβλημα στο δικο μου. Ομως εκεινης πως κανει αναγνωριση κανονικα, με καταχωρημενα τα ονοματα στον καταλογο χωρις το +30? Μπορει να συμβαινει λογω διαφορετικης εκδοσης ΡΟΜ? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ενδεχομένως να ευθύνεται αυτό που λες.. η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λαμπρα..η τελευταια εχει αυτο το προβλημα, πολυ ωραια.. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Mή πως να δοκιμασες με αλλο dialer ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λαμπρα..η τελευταια εχει αυτο το προβλημα, πολυ ωραια.. Thanks ...δοκίμασες "επιδιόρθωση αναγνώρισης καλούντος για κλήσεις/μηνύματα" από GravityBox; Αλλιώς και με κάποιο πρόγραμμα που προσθέτει αυτόματα τον κωδικό χώρας στις επαφές. Υπάρχουν διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Mή πως να δοκιμασες με αλλο dialer ? Εχει σχεση ο dialer με τις εισερχομενες κλησεις και μυνηματα? Thanks ...δοκίμασες "επιδιόρθωση αναγνώρισης καλούντος για κλήσεις/μηνύματα" από GravityBox; Αλλιώς και με κάποιο πρόγραμμα που προσθέτει αυτόματα τον κωδικό χώρας στις επαφές. Υπάρχουν διάφορα. Το gravity box δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε και δεν το γνωριζω. Απ οτι ξερω ειναι και λιγο μπερδεμα, σωστα? Οσο για τετοια εφαρμογη που προσθετει κωδικο εχεις καμμια υπ οψη σου? Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εχει σχεση ο dialer με τις εισερχομενες κλησεις και μυνηματα? Thanks Το gravity box δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε και δεν το γνωριζω. Απ οτι ξερω ειναι και λιγο μπερδεμα, σωστα? Οσο για τετοια εφαρμογη που προσθετει κωδικο εχεις καμμια υπ οψη σου? Thanks Καθόλου μπέρδεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Nαι εχει σχέση ο dialer αφού εχουν περάσει (στο δικό μου π.χ που ειναι ο εγοστασιακος) και τους κωδικούς των πόλεων. Δηλαδή εμφανίζεται η και η πόλη μαζι με τον αριθμό. Ενώ για τα άγνωστα κινητά εμφανίζει τη χώρα Π.χ Ελλάδα μαζί με τον αριθμό. Δε λέω ότι θα σου λυθει σίγουρα το πρόβλημα αλλά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κάποιον αλλον dialer Edited February 26, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 τι εννοείς; στο δικό μου thl-w100s έχω και στις δύο κάρτες ίντερνετ (Vodafone + Wind) μπορώ να ανοίξω όμως ή το ένα ή το άλλο, δεν μπορώ να τα έχω ανοιχτά μαζί. Α, οκ - άκουγα καποιους που έλεγαν για επώνυμα dual ότι η ιντερνετ μπορεί να παίξει μόνο από την μια κάρτα. -- υγ. http://www.plaisio.gr/Campaign/20140226-late-night-offer.htm αυτό λέει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Θα τα δοκιμασω να δω τι θα καταφερω..;) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Έκανα την ερώτηση στο θέμα του φοιτητικού και την επαναλαμβάνω και εδώ αφού είναι το σωστό θέμα. Σε δίκαρτο που η μία κάρτα είναι το φοιτητικό f2g με 1GB και η άλλη f2g χωρίς ΜΒ, θα τραβήξει από την πρώτη ή θα χρεώσει στο υπόλοιπο της δεύτερης όταν συνδεθεί στο ίντερνετ; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Έκανα την ερώτηση στο θέμα του φοιτητικού και την επαναλαμβάνω και εδώ αφού είναι το σωστό θέμα. Σε δίκαρτο που η μία κάρτα είναι το φοιτητικό f2g με 1GB και η άλλη f2g χωρίς ΜΒ, θα τραβήξει από την πρώτη ή θα χρεώσει στο υπόλοιπο της δεύτερης όταν συνδεθεί στο ίντερνετ; Του ορίζεις εσύ ποια κάρτα sim θα συνδέεται στο ιντερνετ ή θα του ορίσεις να σε ρωτάει πριν συνδεθεί ώστε να επιλέξεις εσύ από ποια θέλεις να μπεί στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά στις επιλογές για τη σύνδεση δεδομένων υπάρχει μόνο είτε στη μια είτε στην άλλη και Απενεργοποίηση και δεν υπάρχει επιλογή για Ερώτηση πάντα, όπως στις κλήσεις και τα μηνύματα. Επομένως, μπορώ να του ορίσω την κάρτα και, φυσικά, αν αυτή δεν έχει πακέτο ΜΒ (δεν έχω αγοράσει αυτό το μήνα), και συνδεθώ, θα πάρει από το υπόλοιπο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts