Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και η ΛΕΝΟΒΟ άγνωστη κινεζιά ήταν αλλά αγόρασε τμήμα της ΙΒΜ και όχι το αντίθετο.

Φίλε με τα άγνωστα κινέζικα έχει μείνει πολύς κόσμος κατευχαριστημένος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα κερατιάτικα για το μάρκετινγκ και το πρεστίζ της κάθε εταιρείας.

Αλλά μάλλον εδώ έτσι είμαστε, η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εσυ που το ειδες και κρεμασαν τα σαγωνια σου???? Σε φωτογραφια??? :!::!:

Το έχω και το χαίρομαι εδώ και 2 μήνες...

οπότε...έχουμε THL W200 - Lenovo P780 άλλο? Και μή αγχώνεστε η αγορά είναι ελεύθερη και η βούληση επίσης.....όποιος θέλει ότι θέλει..κτλπ....! Για εμένα ΧΡΥΣΟΣ κανόνας κινητό και ταμπλετα=400€ ούτε λεπτό παραπάνω!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Βασικά βλέπω και ζαχαρώνω αυτό http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html

Τι λετε?

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

=Ntinos_tech;5186355]Βασικά βλέπω και ζαχαρώνω αυτό http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html

Τι λετε?

Όρεξη να έχεις να διαβάσεις :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354248

Και η ΛΕΝΟΒΟ άγνωστη κινεζιά ήταν αλλά αγόρασε τμήμα της ΙΒΜ και όχι το αντίθετο.

Φίλε με τα άγνωστα κινέζικα έχει μείνει πολύς κόσμος κατευχαριστημένος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα κερατιάτικα για το μάρκετινγκ και το πρεστίζ της κάθε εταιρείας.

Αλλά μάλλον εδώ έτσι είμαστε, η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα.

Παναγιώτης

Δεν αντιλεγω για τα επισημα κινεζικα , οπως λες για λενοβο. Αυτα που δινουν τα πολυαριθμα eshops εχουν εγγυηση ? Μπορεις να το φτιαξεις στην εδω αντιπροσωπεια? Αν ναι πες μου που? Γιατι δεν πουλανε και εδω ολα οσα εχουν τα κινεζικα eshops?????:(

Αγοραζεις ετσι χωρις να ξερεις τι ακριβως ... και στην πορεια ψαχνεσε......

Οσο για αυτο "η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα" δεν συμφωνω.

Απο προσωπικη εμπειρια και το ρουτερ που δινει ο οτε ΖΤΕ ειναι , αλλα πολυ μεγαλη πατατα...............

Αυτα φιλε Παναγιωτη

παντα με φιλικη διαθεση.

'

Δεν αντιλεγω για τα επισημα κινεζικα , οπως λες για λενοβο. Αυτα που δινουν τα πολυαριθμα eshops εχουν εγγυηση ? Μπορεις να το φτιαξεις στην εδω αντιπροσωπεια? Αν ναι πες μου που? Γιατι δεν πουλανε και εδω ολα οσα εχουν τα κινεζικα eshops?????:(

Αγοραζεις ετσι χωρις να ξερεις τι ακριβως ... και στην πορεια ψαχνεσε......

Οσο για αυτο "η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα" δεν συμφωνω.

Απο προσωπικη εμπειρια και το ρουτερ που δινει ο οτε ΖΤΕ ειναι , αλλα πολυ μεγαλη πατατα...............

Αυτα φιλε Παναγιωτη

παντα με φιλικη διαθεση.

'

Την ίδια φιλική διάθεση είχε και το δικό μου ποστ, ελπίζω να μην εκλήφθη αλλιώς... άλλωστε δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε.

Και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες, και εγώ όταν λέω κινέζικο, κατά βάση εννοώ τις "μάρκες" που παίζουν λίγο πολύ στο φόρουμ (Lenovo, ZTE, Huawei, Oppo, Zoppo, THL, Xiaomi, Jiayu) τέλος πάντων για να μην τα αναφέρω όλα ένα ένα.

Και εγώ δεν θα έπαιρνα και δεν θα πρότεινα ένα κινέζικο σε κάποιον από μάρκα για την οποία δεν έχω μια πληροφορία (εκτός αν υπήρχε η απόλυτη έλλειψη χρημάτων και αυτό ήταν το μεγάλο ζήτημα).

Από την άλλη θα μου πεις και αυτές οι μάρκες που είναι τώρα γνωστές, μέχρι κάποιος να ψωνίσει, ήταν άγνωστες.

Πάντως κάτι για το οποίο έχω διαβάσει καλά λόγια και σχόλια εδώ μέσα, σίγουρα θα το προτείνω.

Πάντως το κόλλημα λίγο πολύ με το ότι κατέχουμε να το θεωρούμε και το καλύτερο, μάλλον το έχουμε, σίγουρα όχι όλοι, άλλα είναι κάτι σαν κανόνας θα έλεγα. Μια "δημοσκόπηση" ανάμεσα σε φίλους, μάλλον θα σε έπειθε.

Λίγοι είναι αυτοί που βλέπουν αντικειμενικά.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Παιδιά ευχαριστώ έχετε δικιο ειναι γενική η ερώτηση....αλλά..με ενδιαφέρουν :

1.Να έχει GPS και να δουλεύει...όχι απλα να έχει

2.Καλή οθόνη -καλη αίσθηση και καλή ποιότητα

3.Μπαταρία να μή φορτίζω κάθε μερα χωρίς να το αγγίζω...θα παίρνω 5 τηλέφωνα την ημέρα και άντε να παίζω και κανένα χαζοπαίχιδο.....οχι σοβαρα-βαρια παιχνίδια

4.μεγαλύτερη οθόνη απο το SII που έχω τώρα

5.Να μήν κολλάει και να μη χρειάζεται να κάνω μαγικά για να δουλεύει.....

6.Δικαρτο... κανονικές ΣΙΜ

δε μπορώ να σκεφτω κάτι άλλο....αν έχετε να προτείνετε κάτι πείτε μου, εμένα του αδαή!..αχχααχχαχαχαχαχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τελειως "αντικειμενικα":p XIAOMI RED RICE!!!!*

ριξε μια ματια εδω και εδω

* Τυχαια επιλογη το eshop!

Παιδιά καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινέζικο κινητό, dual sim, 2πυρηνο κατα προτίμηση,με android 4 και πάνω, να έχει καλή ανάλυση για φωτογραφίες καθώς και μπροστινή για βιντεοκλήσεις, και αξιοπρεπή αποθηκευτικό χώρο για μουσική,φωτογραφίες και εφαρμογές..όχι κάτι τρελό!Και φθηνό... ξέρω ζητάω πολλά!! έχω δει ένα κινητο στο ebay που με ενδιαφέρει και θα ήθελα την γνώμη σας και ως προς το κινητό και τα χαρακτηριστικά του αλλά και ως προς την αξιοπιστία του να παραγγείλω κινητο απο ebay!! http://www.ebay.com/itm/ZTE-V965-4-5-Inch-1-2GHz-Quad-Core-Android-4-1-4GB-GPS-WIFI-3G-Smartphone-White-/141103451107?pt=Cell_Phones&hash=item20da6bcbe3 Ευχαριστωωωωωωωώ...
Κυνήγα το "λευκό" της ζωής σου!!!!:happy:

Παιδιά καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινέζικο κινητό, dual sim, 2πυρηνο κατα προτίμηση,με android 4 και πάνω, να έχει καλή ανάλυση για φωτογραφίες καθώς και μπροστινή για βιντεοκλήσεις, και αξιοπρεπή αποθηκευτικό χώρο για μουσική,φωτογραφίες και εφαρμογές..όχι κάτι τρελό!Και φθηνό... ξέρω ζητάω πολλά!! έχω δει ένα κινητο στο ebay που με ενδιαφέρει και θα ήθελα την γνώμη σας και ως προς το κινητό και τα χαρακτηριστικά του αλλά και ως προς την αξιοπιστία του να παραγγείλω κινητο απο ebay!! http://www.ebay.com/itm/ZTE-V965-4-5-Inch-1-2GHz-Quad-Core-Android-4-1-4GB-GPS-WIFI-3G-Smartphone-White-/141103451107?pt=Cell_Phones&hash=item20da6bcbe3 Ευχαριστωωωωωωωώ...

Καλυτερα να το παρεις απο εδω,και ποιο αξιοπιστο απο τον καθε πωλητη συσκευων στο ebay,και αρκετα πιο φθηνο... http://www.to2c.com/zte-v965-quad-core-1-2ghz-dual-sim-android-4-1-with-4-5inch-ips-screen-smartphone-2553.html

Για την συσκευη υπαρχει νημα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377491

Για το gt90 έχουν αναφερθεί θετικά σχόλια. Υπάρχει θέμα στο forum. Το P5 είναι σχετικά πιο καινούργιο δεν πρέπει να έχει γίνει κάποια αναφορά στο myphone.

Πάντως το P5 σαν πιο καινούργιο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, καλύτερη ανάλυση οθόνης σε μεγαλύτερη οθόνη φυσικά (αν δεν σε ενοχλεί) και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Με τον επεξεργαστή που έχει θα σου βγάζει χαλαρά τις 4-5 μέρες με αρκετή χρήση!

Έχει ο αδερφός μου το c11 το οποίο με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη μπαταρία βγάζει 3-4 μέρες με βαριά χρήση. Ήταν για μια βδομάδα άρρωστος δεν χρησιμοποιούσε το κινητό και βλέπω σήμερα μπαταρία 6 μέρες 12 ώρες.. με αναμμένη οθόνη 3 ώρες. Δεν το κλείνει καθόλου τα βράδια ούτε το βάζει σε airplane mode.

• 2 weeks later...

Με την ευκαιρία του "φοιτητικού" αγόρασα από το γερμανικό Amazon το Wiko Darkmoon, δίκαρτο, με προσφορά στα 169€.

Έχει καλά χαρακτηριστικά και έχω ανοίξει θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5187981

Η Wiko κυκλοφορεί αρκετά μοντέλα στην Ευρώπη που φαίνεται να είναι Γαλλικής σχεδίασης και κατασκευασμένα στην Κίνα.

Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την αγορά, παρά το ότι νιώθω να είμαι ο μοναδικός που έχω αυτό το κινητό στην Ελλάδα.

Το μόνο που μου φαίνεται μικρό, δεδομένου ότι έχει 4,7" οθόνη είναι η μπαταρία. Το δικό μου με 4.5" και 2000mah μπαταρία δεν την παλεύει και τόσο με σκληρή χρήση, και αναγκάστηκα να πάρω και 2η.

Με την εφαρμογή DS Battery Saver έχω βρει τη λύση, αν και δεν το ζορίζω πολύ, ακόμη.

Υπάχρει dual sim (dual stand-by) που να μπορεί να παίξει δεδομένα και από τις δύο sim?

τι εννοείς; στο δικό μου thl-w100s έχω και στις δύο κάρτες ίντερνετ (Vodafone + Wind) μπορώ να ανοίξω όμως ή το ένα ή το άλλο, δεν μπορώ να τα έχω ανοιχτά μαζί.

Φίλε μου είσαι οκ με το thl-w100s ? έχεις προβλήματα? μπαταρίας? με τις 2 ΣΙΜ πως δουλεύει η φωνή? δέχεται κλήσεις και από τα τις 2 και όταν θέλεις να καλέσεις εσύ...τότε σε ρωτάει? έχει τηλεφωνικό κατάλογο ανα ΣΙΜ? ή ένα κοινό? αν οι ερωτήσεις είναι άσχετες με το θέμα στέιλε μου προσωπικο μήνυμα. Ευχαριστώ

Ipad 3,Ipad 5

Φίλε μου είσαι οκ με το thl-w100s ? έχεις προβλήματα? μπαταρίας? με τις 2 ΣΙΜ πως δουλεύει η φωνή? δέχεται κλήσεις και από τα τις 2 και όταν θέλεις να καλέσεις εσύ...τότε σε ρωτάει? έχει τηλεφωνικό κατάλογο ανα ΣΙΜ? ή ένα κοινό? αν οι ερωτήσεις είναι άσχετες με το θέμα στέιλε μου προσωπικο μήνυμα. Ευχαριστώ

Για το κινητό δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377939. Όλα τα dual sim smartphone έχουν ταυτόχρονα ενεργές σε αναμονή και τις 2 σιμ , οταν καλείς ή στέλνεις μήνυμα σε ρωτάνε ή θέτεις προεπιλογές, κι έχουν κοινό τηλεφωνικό κατάλογο

Παιδια, εδω που "τα λεμε ολα", τι συμβαινει και το Αντροιδακι μου που πηρα προσφατα δεν μου κανει αναγνωριση εισερχομενων κλησεων (ουτε εισερχομενων SMS) παρ ολο που τα ονοματα ειναι στη λιστα? Νομιζω ειναι συνηθισμενο προβλημα αυτο σε διαφορες μαρκες?

Παιζει κατι με το +30? Της συζυγου το κινητο που ειναι το ιδιο, γιατι δεν εχει προβλημα? Ριξτε φως..

Ευχαριστω

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Η σύζυγος έχει αριθμό σε άλλη εταιρεία? Αρχικα δοκίμασε να βάλεις σε κάποια επαφη το +30 μπροστά.

Οχι, ειμαστε στην ιδια εταιρεια. Με το +30 μπροστα διορθωνεται το προβλημα στο δικο μου. Ομως εκεινης πως κανει αναγνωριση κανονικα, με καταχωρημενα τα ονοματα στον καταλογο χωρις το +30? Μπορει να συμβαινει λογω διαφορετικης εκδοσης ΡΟΜ?

Ευχαριστω

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• The title was changed to Dual SIM + Android