asot Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 έχω φάει το μπέρδεμα της ζωής μου. κατέληξα στο DOOGEE DG 100 μια χαρά στα χρήματα και τις απαιτήσεις μου. μπαίνω να το παραγγείλω... out of stock Μετά σκέφτομαι οτι θα πρέπει να περιμένω ποιός ξέρει ποσο... ψάχνω για άλλο, ό,τι μου άρεσε out of stock. Καταλήγω στο MLS IQ TALK KING με 199€, περισσότερα χρήματα αλλά το παίρνω άμεσα και για ό,τι και αν τύχει πάω και τους βρίζω ενώ τον κινέζο θα τον ψάχνω θα θα θα .. Καμιά συμβουλή ρε παιδιααααααααααααα Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί και μου δώσει απάντηση ή λύση Ειναι δυνατόν να συγκρίνεις ένα τηλέφωνο των 60 με ένα των 200 - τι περιμένεις να ακούσεις? Δλδ, ΑΝ συμβεί κάτι στο MLS, και τους βρίσεις, ΘΑ διορθωθεί το τηλέφωνο ή θα σου επιστρέψουν χρήματα? Δικά σου χρήματα, εσυ αποφασίζεις... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 έχω φάει το μπέρδεμα της ζωής μου. κατέληξα στο DOOGEE DG 100 μια χαρά στα χρήματα και τις απαιτήσεις μου. μπαίνω να το παραγγείλω... out of stock Μετά σκέφτομαι οτι θα πρέπει να περιμένω ποιός ξέρει ποσο... ψάχνω για άλλο, ό,τι μου άρεσε out of stock. Καταλήγω στο MLS IQ TALK KING με 199€, περισσότερα χρήματα αλλά το παίρνω άμεσα και για ό,τι και αν τύχει πάω και τους βρίζω ενώ τον κινέζο θα τον ψάχνω θα θα θα .. Καμιά συμβουλή ρε παιδιααααααααααααα Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί και μου δώσει απάντηση ή λύση καλά αν βρεις άκρη με το service της mls σφύρα μου.....εγώ ένα του ανηψιού μου το έχω στείλει για σερβις 2 φορές για το ίδιο πρόβλημα και το τηλ συνολικά έκανε 3 μήνες να το πάρω πίσω ( 2 μηνες την 1η φορά και 1 μήνα την 2η ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 σε σένα πότε ήταν από την ημέρα παραγγελίας? μικρή κάμερα δεν έχει? Ξεκίνησε την Τετάρτη και έρχεται. Κάμερες ίδιες με το DG100, 2Mp/5Mp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ξεκίνησε την Τετάρτη και έρχεται. Κάμερες ίδιες με το DG100, 2Mp/5Mp. και η μπροστα καμερα ειναι δυο μπ,απλα με τα κολπα τα γνωστα την κανουν σαν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy7hoffa Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ειναι δυνατόν να συγκρίνεις ένα τηλέφωνο των 60 με ένα των 200 - τι περιμένεις να ακούσεις? Δλδ, ΑΝ συμβεί κάτι στο MLS, και τους βρίσεις, ΘΑ διορθωθεί το τηλέφωνο ή θα σου επιστρέψουν χρήματα? Δικά σου χρήματα, εσυ αποφασίζεις... έτσι μου έρχεται να ζητήσω από κάποιον εδώ μέσα να μου το παραγγείλει (το DOOGEE) και μόλις το παραλάβει να του δώσω τα χρήματα να μην περιμένω ούτε να μπλεχτώ άλλο... όποιος μπορεί να μου κάνει τη χάρη ας μου το πει και συνεννοούμαστε για τις λεπτομέρειες... ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Και πως θα κάνει ο άλλος την παραγγελία? Με τί χρήματα? Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μόνος σου την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Αυτό ειναι one sim κινητό, σε αντίθεση με τον τίτλο του θέματος. Παντως αναφερει οτι ειναι Dual: Special function G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM Τωρα αν στην πραγματικοτητα ειναι single sim και εχει λαθος, μετεφερε το αλλου οπου νομιζεις. Θεωρώντας αξιολογα τα spcs του, νομιζω οτι αξιζει να συζητηθει. Υ.Γ. Τελικα μετα απο ερευνα βλεπω οτι ειναι διπυρηνο Single sim. Το εχει και το pandawill εδω http://www.pandawill.com/zte-geek-v975-smartphone-intel-powered-20ghz-2gm-ram-50-inch-ogs-screen-android-42-p78003.html Edited November 21, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy7hoffa Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Και πως θα κάνει ο άλλος την παραγγελία? Με τί χρήματα? Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μόνος σου την παραγγελία. αν υποθέσουμε πως κάποιος μου κάνει την εξυπηρέτηση και το παραγγείλει για μένα σίγουρα θα χρεωθώ κάτι παραπάνω χωρίς πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παντως αναφερει οτι ειναι Dual: Special function G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM Τωρα αν στην πραγματικοτητα ειναι single sim και εχει λαθος, μετεφερε το αλλου οπου νομιζεις. Θεωρώντας αξιολογα τα spcs του, νομιζω οτι αξιζει να συζητηθει. Υ.Γ. Τελικα μετα απο ερευνα βλεπω οτι ειναι διπυρηνο Single sim. Το εχει και το pandawill εδω http://www.pandawill.com/zte-geek-v975-smartphone-intel-powered-20ghz-2gm-ram-50-inch-ogs-screen-android-42-p78003.html Αναμενόμενο από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος επξεργαστης δεν υποστηρίζει το dual sm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 αν υποθέσουμε πως κάποιος μου κάνει την εξυπηρέτηση και το παραγγείλει για μένα σίγουρα θα χρεωθώ κάτι παραπάνω χωρίς πρόβλημα... Δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις κάτι τέτοιο. Πως να εμπιστευτείς κάποιον άγνωστο και πως να σε εμπιστευτεί κι ο ίδιος! Η διαδικασία της παραγγελίας είναι εύκολη, μπορείς να την κάνεις μόνος σου αν δεν θέλεις να έχεις πιθανά μπλεξίματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παρήγγειλα Cubot GT90 από Focalprice (αντίστοιχο με το DG100) και το στείλαν την επόμενη ημέρα... τι λεει το εν λογω site ? εισαι ευχαριστημενος; για το τηλεφωνο και εγω για εκει με κοβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχω κάνει καμιά 15αριά παραγγελίες. Κανένα πρόβλημα στα λογικά πλαίσια. Καλύτερα να τους ρωτάς στο live chat για 100% διαθεσιμότητα, γιατί τα περισσότερα τα λένε in stock, ενώ στην πραγματικότητα είναι in stock στον προμηθευτή τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουν 3-4 μέρες να τα παραλάβουν και να στα στείλουν. Αλλά χοντρή απατεωνιά δεν κάνουν. Και μόλις ζητήσεις refund, αν κάτι δεν περπατήσει όπως πρέπει, στο δίνουν την άλλη μέρα χωρίς μα και μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό δικαρτο...ανδροιντ? Με ενδιαφερει να έχει καλή μπαταρία και να είναι αξιοπιστο σχετικα δοκιμασμενο..επίσης....μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πως δουλέυει το δίκαρτο? δηλαδή τι συμβαίνει με τις κλήσεις ...όταν μιλάς με τι μια σιμ...τι γίνετε με την άλλη? βγάζει κατειλημμένο? Ευχαριστώ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Ρε παιδιά, υπάρχει κάπου να βλέπουμε τι δείκτη SAR έχουν τα μοντέλα των κινέζικων τηλεφώνων ή δεν παίζει κάτι τέτοιο? Σε ένα unboxing δεν θυμάμαι ποιού τηλεφώνου είδα ή 1,68 ή 1,86 και σε ένα άλλο 0,31 (μπορεί και μικρότερο...). Edit : Το μεγάλο δείκτη τον είδα εδώ σε αυτό το κινητό όπου πάνω στο κουτί του έλεγε SAR passed below 1.6w/kg (χωρίς βέβαια να αναφέρει πόσος είναι ακριβώς ο δείκτης) Παναγιώτης Edited November 25, 2013 by aboulafia Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό δικαρτο...ανδροιντ? Με ενδιαφερει να έχει καλή μπαταρία και να είναι αξιοπιστο σχετικα δοκιμασμενο..επίσης....μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πως δουλέυει το δίκαρτο? δηλαδή τι συμβαίνει με τις κλήσεις ...όταν μιλάς με τι μια σιμ...τι γίνετε με την άλλη? βγάζει κατειλημμένο? Ευχαριστώ Ανάλογα τα χρήματα που δίνεις,τις ιντσες οθόνης κτλ υπάρχουν πολλά μοντέλα.Οι 2 sim ειναι σε αναμονή όταν δεν μιλάς σε καμμία και αν μιλάς σε κάποια,η άλλη βγάζει κατειλημμένο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ανάλογα τα χρήματα που δίνεις,τις ιντσες οθόνης κτλ υπάρχουν πολλά μοντέλα.Οι 2 sim ειναι σε αναμονή όταν δεν μιλάς σε καμμία και αν μιλάς σε κάποια,η άλλη βγάζει κατειλημμένο Ευχαριστώ, μπορεί κάποιος να προτείνει καποιο? εγω βλέπω το Cubot GT99.... άλλα δε ξέρω!Θέλω βοήθεια! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 πες το μου αυτο οτι ισχυει και αντιο στο τζιαγιου μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ρε παιδιά, υπάρχει κάπου να βλέπουμε τι δείκτη SAR έχουν τα μοντέλα των κινέζικων τηλεφώνων ή δεν παίζει κάτι τέτοιο? Σε ένα unboxing δεν θυμάμαι ποιού τηλεφώνου είδα ή 1,68 ή 1,86 και σε ένα άλλο 0,31 (μπορεί και μικρότερο...). Edit : Το μεγάλο δείκτη τον είδα εδώ σε αυτό το κινητό όπου πάνω στο κουτί του έλεγε SAR passed below 1.6w/kg (χωρίς βέβαια να αναφέρει πόσος είναι ακριβώς ο δείκτης) Παναγιώτης 0.3 ειναι σωστό, τα 1+ δεν ισχύουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 0.3 ειναι σωστό, τα 1+ δεν ισχύουν Μακάρι, απλώς στο βίντεο από το unboxing που παρέθεσα παραπάνω, έξω από την συσκευασία αναγραφόταν αυτό που ανέφερα, περίπου εκεί στο 0:11 Για το 0,3 νομίζω ότι το είδα, αν θυμάμαι καλά, μέσα στο φόρουμ εδώ, αλλά δεν θυμάμαι σε πιανού τηλεφώνου τα χαρακτηριστικά... Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπέρα σας, μπορεί τελικά κάποιος να με βοηθήσει...προτάσεις χρειάζομαι.. τι να πάρω μέχρι 200€?θέλω κάτι που να είναι όσο πιο τουμπανο γίνεται και να το έχετε δοκιμάσει....θα είναι Χριστουγεννιάτικο δώρο στον ευατούλη μου...κάντε μια καλη πράξη και βοηθήστε με! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπέρα σας, μπορεί τελικά κάποιος να με βοηθήσει...προτάσεις χρειάζομαι.. τι να πάρω μέχρι 200€?θέλω κάτι που να είναι όσο πιο τουμπανο γίνεται και να το έχετε δοκιμάσει....θα είναι Χριστουγεννιάτικο δώρο στον ευατούλη μου...κάντε μια καλη πράξη και βοηθήστε με! Να κανεις την υπερβαση κατα 30 ευρω να χτυπησεις 8πυρηνο;; http://www.geekbuying.com/item/HTM-H100-MTK6592-Eight-Core-2-0GHz-5-7-Inch-IPS-FHD-Screen-Smart-Phone-2GB-16GB-13-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---White-322134.html ή προτιμας σταθερη αξια;; http://www.geekbuying.com/item/JIAYU-G4-Advanced-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-2G-32G-4-7-Inch-HD-IPS-Retina-Screen-Android-4-1-13-0MP-Camera-Gyroscope-White-314322.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλησπέρα σας, μπορεί τελικά κάποιος να με βοηθήσει...προτάσεις χρειάζομαι.. τι να πάρω μέχρι 200€?θέλω κάτι που να είναι όσο πιο τουμπανο γίνεται και να το έχετε δοκιμάσει....θα είναι Χριστουγεννιάτικο δώρο στον ευατούλη μου...κάντε μια καλη πράξη και βοηθήστε με! Εχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να οριοθετήσεις λίγο το μέγεθος ώστε να μπορούν οι φίλοι να σε βοηθήσουν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ναι αυτα τα 2 είναι....τελεια....αλλα το ΗΤΜ το εχει καποιος το εχει δουλεψει...ειναι πολυ νεο ..και αρκετα μεγάλο....το άλλο είναι πιο βαρυ αλλα μικροτερο μεγεθος...αν κρατησουμε σαν επιλογή G4 τι άλλες επιλογές έχουμε?έχετε προσωπικη εμπειρία? απο που παραγγείλατε?πόσες μέρες?Ευχαριστώ! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ναι αυτα τα 2 είναι....τελεια....αλλα το ΗΤΜ το εχει καποιος το εχει δουλεψει...ειναι πολυ νεο ..και αρκετα μεγάλο....το άλλο είναι πιο βαρυ αλλα μικροτερο μεγεθος...αν κρατησουμε σαν επιλογή G4 τι άλλες επιλογές έχουμε?έχετε προσωπικη εμπειρία? απο που παραγγείλατε?πόσες μέρες?Ευχαριστώ! Ποια η διαφορά μεταξύ JIAYU g4 - g4t? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 το προηγούμενο μοντέλο G3 το έχει φίλος μου και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Παρήγγειλα ταμπλέτα από το παραπάνω κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. H διαφορα είναι στην μνήμη. Nomizo το T έχει περισσότερη αλλα βασικά είναι το ίδιο μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts