Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα από έναν καινούριο.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για dual sim android κινητό αλλά όχι τεράστιο σε μέγεθος και να έχει offline gps.

Από Ελλάδα έχω καταλήξει στο mls iqtalk king που έχει αυτά που ζητάω και ας μην έχει και τις καλύτερες κριτικές.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα από έναν καινούριο.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για dual sim android κινητό αλλά όχι τεράστιο σε μέγεθος και να έχει offline gps.

Από Ελλάδα έχω καταλήξει στο mls iqtalk king που έχει αυτά που ζητάω και ας μην έχει και τις καλύτερες κριτικές.

Δώσε λιγα στοιχεία ακόμα για να σε κατατοπίσουν, πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις, πόσες ίντσες, αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, για τι χρήση το προορίζεις δηλ. παιχνίδια, internet κτλ.

Σχεδόν όλα έχουν offline gps.

Καλημέρα σας,

βασικά το κινητό το χρειάζομαι για δουλειά γραφείου. η κάμερα από 5mp και πάνω θα ήθελα να είναι και η οθόνη 4+ inch.

με ενδιαφέρει να μην είναι μεγάλο το μέγεθος (να μπαίνει στην τσέπη) και το μπατζετ μέχρι 150€ ή 200$

Σας ευχαριστώ πολύ

Δώσε λιγα στοιχεία ακόμα για να σε κατατοπίσουν, πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις, πόσες ίντσες, αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, για τι χρήση το προορίζεις δηλ. παιχνίδια, internet κτλ.

Σχεδόν όλα έχουν offline gps.

το κινητό το χρειάζομαι για δουλειά γραφείου. προδιαγραφές:

dual sim, gps offline, οθόνη 4+ inch, όχι πολύ μεγάλο, να χωράει στην τσέπη, από παιχνίδια τα βασικά έως καθόλου, κάμερα από 5mpx + , καλή πλοήγηση στο internet και από χρήματα 150€ ή 200$.

Ευχαριστώ εκ τοων προτέρων

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Καλησπερα, εχω ενα faea f1 και εχω προβλημα οτι μπορω να στειλω μυνηματα μονο μεχρι 70 χαρακτηρες. Πως μπορω να το αλλαξω , να στελνει κανονικα μνμ 160 χαρακτηρων ? Ευχαριστω

Καλημέρα,

αν και κανείς δε μου απάντησε στο ερώτημά μου, ψάχνοντας λίγο μόνος κατέληξα στο DOOGEE DG 100 από geekbuing.

Έχει κάποιος άποψη για το κινητό αυτό?

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

αν και κανείς δε μου απάντησε στο ερώτημά μου, ψάχνοντας λίγο μόνος κατέληξα στο DOOGEE DG 100 από geekbuing.

Ευχαριστώ

το εχω παρει για δωρο,ειναι γρηγορο,καλη οθονη,καθυστερει να επανελθει μετα απο καθε κληση,το πηρα απο το focalprice αν γραφτεις σου δινει 8 δολλαρια κουπονι οποτε ερχεται πολυ φθηνοτερο

το εχω παρει για δωρο,ειναι γρηγορο,καλη οθονη,καθυστερει να επανελθει μετα απο καθε κληση,το πηρα απο το focalprice αν γραφτεις σου δινει 8 δολλαρια κουπονι οποτε ερχεται πολυ φθηνοτερο

τι εννοείς καθυστερεί να επανέλθει μετά από κάθε κλήση?

επίσης με ενδιαφέρει να έχει offline gps και φυσικά το μέγεθος να μην είναι "κτήνος"

έχεις να προτείνεις κάτι άλλο, στα ίδια λεφτά και διαστάσεις?

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ

Edited by jimmy7hoffa

τι εννοείς καθυστερεί να επανέλθει μετά από κάθε κλήση?

επίσης με ενδιαφέρει να έχει offline gps και φυσικά το μέγεθος να μην είναι "κτήνος"

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ

4 ιντσων ειναι,καλο μεγεθος,διαβασε το νημα να δεις τι θεματακια εχει,το gps δεν το εχω τεσταρει

4 ιντσων ειναι,καλο μεγεθος,διαβασε το νημα να δεις τι θεματακια εχει,το gps δεν το εχω τεσταρει

νήμα πού θα βρώ? είμαι λιγάκι άσχετος με τις ορολογίες. κάποια άλλη πρόταση?

Ξανά ευχαριστώ

νήμα πού θα βρώ? είμαι λιγάκι άσχετος με τις ορολογίες. κάποια άλλη πρόταση?

Ξανά ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374175 εδω

Αν ήθελα το απόλυτο κινέζικο κινητό με τιμή γύρω στα 200€ (έστω και λίγο πάνω δεν πειράζει), αλλά βασικά ήθελα το πιο αξιόπιστο, το πιο γρήγορο, με την καλύτερη οθόνη και με την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, τι θα προτείνατε?

Τροποποίηση : δεν θέλω οθόνη πάνω από 4,5", θέλω να είναι τέτοιο το μέγεθος ώστε να το βάζω άνετα στις τσέπες... οπότε τα θηρία αποκλείονται.

Παναγιώτης

Edited by aboulafia
Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Αν ήθελα το απόλυτο κινέζικο κινητό με τιμή γύρω στα 200€ (έστω και λίγο πάνω δεν πειράζει), αλλά βασικά ήθελα το πιο αξιόπιστο, το πιο γρήγορο, με την καλύτερη οθόνη και με την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, τι θα προτείνατε?

Τροποποίηση : δεν θέλω οθόνη πάνω από 4,5", θέλω να είναι τέτοιο το μέγεθος ώστε να το βάζω άνετα στις τσέπες... οπότε τα θηρία αποκλείονται.

Παναγιώτης

Φίλε Παναγιώτη

Εγώ λέω Xiaomi Hongmi, ολοφρεσκο (η έκδοση "Ευρώπης"), από το ibuygou.com / minideal.net / merimobiles.com

Θα σου μείνουν και ρέστα ή παρε 2η μπαταρια + accessories!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλημέρα,

Ευχαριστώ

Το καλύτερο στην κατηγορία του

Παναγιώτης

Kαλο το Xiaomi Hongmi (απο τις κορυφαιες "κινεζικες" εταιρειες) αλλα επειδη ο ιδιος λες πως δεν θελεις "παντοφλα" εχε υπ'οψην σου πως το κινητο ειναι μεγαλυτερο σε διαστασεις απο το S4. Περιπου ιδιο σε επιφανεια με το S4 με μικροτερη ομως οθονη ( 4,7 εναντι 5) και 2 χιλιοστα παχυτερο. Και λογικα και βαρυτερο. Απλα για να γνωριζεις

Παναγιώτης

Cubot gt99 με κλειστα ματια

Φίλε Παναγιώτη

Εγώ λέω Xiaomi Hongmi, ολοφρεσκο (η έκδοση "Ευρώπης"), από το ibuygou.com / minideal.net / merimobiles.com

Θα σου μείνουν και ρέστα ή παρε 2η μπαταρια + accessories!

Λοιπόν το είδα σε βιντεάκια και σε χαρακτηριστικά, όντως θα με κάλυπτε απόλυτα. Από την άλλη ναι το 4,7" με φοβίζει σαν μέγεθος (το S4 δεν το έχω δει από κοντά για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης), αλλά στα βιντεάκια έδειχνε αρκετά μεγάλο στο χέρι. Μάλλον θα μου φανεί η διαφορά της μιας ίντσας μεγέθους σε σχέση με το Desire. Επίσης μου φαίνεται λίγο "λιτό" το περιβάλλον χρήστη σε σχέση με το sense του Desire.

Kαλο το Xiaomi Hongmi (απο τις κορυφαιες "κινεζικες" εταιρειες) αλλα επειδη ο ιδιος λες πως δεν θελεις "παντοφλα" εχε υπ'οψην σου πως το κινητο ειναι μεγαλυτερο σε διαστασεις απο το S4. Περιπου ιδιο σε επιφανεια με το S4 με μικροτερη ομως οθονη ( 4,7 εναντι 5) και 2 χιλιοστα παχυτερο. Και λογικα και βαρυτερο. Απλα για να γνωριζεις

Ναι και αυτό είναι που με έχει κάνει αρκετά σκεφτικό, αν όμως όλα αυτά μεταφράζονταν σε μια μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (να ήταν π.χ. πάνω από δύο μέρες) θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Έχω βαρεθεί να φορτίζω κάθε μέρα.

Cubot gt99 με κλειστα ματια

Αυτό θα το δώ τώρα.

Τα Lenovo τι λένε? Κάποιο αξιόλογο μέχρι αυτή την τιμή ?

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Λοιπόν το είδα σε βιντεάκια και σε χαρακτηριστικά, όντως θα με κάλυπτε απόλυτα. Από την άλλη ναι το 4,7" με φοβίζει σαν μέγεθος (το S4 δεν το έχω δει από κοντά για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης), αλλά στα βιντεάκια έδειχνε αρκετά μεγάλο στο χέρι. Μάλλον θα μου φανεί η διαφορά της μιας ίντσας μεγέθους σε σχέση με το Desire. Επίσης μου φαίνεται λίγο "λιτό" το περιβάλλον χρήστη σε σχέση με το sense του Desire.

να προσπαθήσεις να "πιάσεις" ένα 4.5-4.7 (πχ S4 mini)

Νομίζω οτι συνηθίζεται ευκολα (εγώ πάντως από Xperia Neo V - 3.7" - σε Jiayu G4 - 4.7", δεν είχα κανένα θέμα).

Τα Lenovo τι λένε? Κάποιο αξιόλογο μέχρι αυτή την τιμή ?

Πολλα αξιόλογα - πρόταση μου, το νέο S650

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Τι ειναι τουτο http://www.minideal.net/zte-geek-v975-smartphone-item-atomz2580-cpu-2gb-ram-8mp-camera-with-5-0inch-ogs-screen.html βρε παιδια? Μπηκε και η Atom στο παιχνιδι? Μονοπυρηνο στα 2Ghz?

ΩΩΩ....

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Καλημέρα σας,

βασικά το κινητό το χρειάζομαι για δουλειά γραφείου. η κάμερα από 5mp και πάνω θα ήθελα να είναι και η οθόνη 4+ inch.

με ενδιαφέρει να μην είναι μεγάλο το μέγεθος (να μπαίνει στην τσέπη) και το μπατζετ μέχρι 150€ ή 200$

Σας ευχαριστώ πολυ

Προτείνω το ΑΜΟΙ Ν828 στις 4,5 ίντσες και το ΖΤΕ 967S στις 5. Πολύ καλη ποιότητα και τίμια κινητά για 110 έως 125€

• Administrators
Τι ειναι τουτο http://www.minideal.net/zte-geek-v975-smartphone-item-atomz2580-cpu-2gb-ram-8mp-camera-with-5-0inch-ogs-screen.html βρε παιδια? Μπηκε και η Atom στο παιχνιδι? Μονοπυρηνο στα 2Ghz?

ΩΩΩ....

Αυτό ειναι one sim κινητό, σε αντίθεση με τον τίτλο του θέματος.

Modpic.gif

Ναι και αυτό είναι που με έχει κάνει αρκετά σκεφτικό, αν όμως όλα αυτά μεταφράζονταν σε μια μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (να ήταν π.χ. πάνω από δύο μέρες) θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Έχω βαρεθεί να φορτίζω κάθε μέρα.

Αυτό θα το δώ τώρα.

Παναγιώτης

Δες και το νημα του forum για το cubot gt99

έχω φάει το μπέρδεμα της ζωής μου.

κατέληξα στο DOOGEE DG 100 μια χαρά στα χρήματα και τις απαιτήσεις μου.

μπαίνω να το παραγγείλω... out of stock

Μετά σκέφτομαι οτι θα πρέπει να περιμένω ποιός ξέρει ποσο... ψάχνω για άλλο, ό,τι μου άρεσε out of stock.

Καταλήγω στο MLS IQ TALK KING με 199€, περισσότερα χρήματα αλλά το παίρνω άμεσα και για ό,τι και αν τύχει πάω και τους βρίζω ενώ τον κινέζο θα τον ψάχνω θα θα θα ..

Καμιά συμβουλή ρε παιδιααααααααααααα

Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί και μου δώσει απάντηση ή λύση

Παρήγγειλα Cubot GT90 από Focalprice (αντίστοιχο με το DG100) και το στείλαν την επόμενη ημέρα...

σε σένα πότε ήταν από την ημέρα παραγγελίας?

μικρή κάμερα δεν έχει?

Edited by jimmy7hoffa

• The title was changed to Dual SIM + Android