bbbb Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Σωστά.Κανένα επώνυμο σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν έχει android 4.2.Aμα θέλει κάποιος snapdragon για να έχει τις επιδόσεις του mtk6589 πρέπει να πάει από s4 krait dual core και πάνω.Δηλαδή xperia t, ktl Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Οπότε καλύτερα ο high end Mediatek από τον entry level Snapdragon. Ουσιαστικά για κάποιον που δεν ασχολείται με παιχνίδια αλλά είναι χρήσιμο το multitasking δεν ξέρω αν έχει νόημα o 6589T καθώς είναι και πιο ενεργοβόρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Οπότε καλύτερα ο high end Mediatek από τον entry level Snapdragon. Ουσιαστικά για κάποιον που δεν ασχολείται με παιχνίδια αλλά είναι χρήσιμο το multitasking δεν ξέρω αν έχει νόημα o 6589T καθώς είναι και πιο ενεργοβόρος. Τον περιμενουμε κυριως για τα 2GB ραμ, καθως το 1 ηδη εχει αρχισει και "στουμπωνει" σιγα σιγα. Οχι οτι δε φτανει, προς θεου, αλλα το κινητο εγω προσωπικα δε το κραταω 6 μηνες... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Τον περιμενουμε κυριως για τα 2GB ραμ, καθως το 1 ηδη εχει αρχισει και "στουμπωνει" σιγα σιγα. Οχι οτι δε φτανει, προς θεου, αλλα το κινητο εγω προσωπικα δε το κραταω 6 μηνες... :) Σίγουρα τα 2GB είναι ένα καλός λόγος και γι αυτό τον σκέφτομαι τον "Turbo" αλλά από την άλλη δεν θέλω να χάσω αυτονομία, εκτός αν η διαφορά στην κατανάλωση είναι ασήμαντη. Ήδη είμαι ανάμεσα σε 10 σχεδόν μοντέλα άλλα σε κυκλοφορία άλλα σε αναμονή λόγω T. Αντίθετα εγώ κρατάω τα κινητά με μέσο όρο κάπου στα 2 χρόνια οπότε είναι αγορά που θέλω να μου βγάλει όσο το δυνατόν πιο σταθερά για καιρό μιας και μετά τους 6 μήνες θα έχει και πολύ χαμηλή αξία μεταπώλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Σίγουρα τα 2GB είναι ένα καλός λόγος και γι αυτό τον σκέφτομαι τον "Turbo" αλλά από την άλλη δεν θέλω να χάσω αυτονομία, εκτός αν η διαφορά στην κατανάλωση είναι ασήμαντη. Ήδη είμαι ανάμεσα σε 10 σχεδόν μοντέλα άλλα σε κυκλοφορία άλλα σε αναμονή λόγω T. Αντίθετα εγώ κρατάω τα κινητά με μέσο όρο κάπου στα 2 χρόνια οπότε είναι αγορά που θέλω να μου βγάλει όσο το δυνατόν πιο σταθερά για καιρό μιας και μετά τους 6 μήνες θα έχει και πολύ χαμηλή αξία μεταπώλησης. Μην σε απασχολεί η αυτονομία με το Turbo. Με τον απλό είναι κορυφαία, με τον turbo απλά θα ναι λίγο μικρότερη, το κακό το κάνουν οι FHD οθόνες, όχι ο επεξεργαστής Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Είμαι καινούργιος χρήστης, και η αλήθεια είναι ότι δεν πολυασχολούμαι με κινητά. Επειδή όμως πρόσφατα απέκτησα και δεύτερο κινητό, ήθελα μια dual-sim συσκευή, και θα ήθελα τη συμβουλή σας για το τι να αγοράσω. Σε άλλο φόρουμ έτυχε να βρω το Lenovo LePhone A660, αλλά έχω 2 ερωτήσεις: 1) Βλέπω ότι έχει πολύ χαμηλό SAR (0.446W/kg), αλλά...δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό το νούμερο. Ειδικά για ένα κινητό που θα λειτουργεί με δύο κάρτες sim θεωρώ ότι η πραγματική τιμή του SAR θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που διαφημίζει η εταιρία. Θα ήθελα λοιπόν, αν υπάρχει, να έβλεπα κάποια review που να δίνουν πραγματικές μετρήσεις του SAR (έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα πουθενά, κάτι που με έκανε ακόμα πιο σκεπτικό) 2) Η χρήση που θα του κάνω αν τελικά το αγοράσω είναι περίπου 30-45 λεπτά ομιλίας/ημέρα, και περίπου 15-20 λεπτά ίντερνετ/μέρα. Με βάση αυτή τη χρήση, πόσο πιστεύετε ότι θα αντέχει η μπαταρία του; Επίσης, βρήκα και αυτό το κινητό από τη lenovo, με παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή: Α800. Δεν έχει βέβαια την ίδια κατασκευή "αντοχής", αλλά έχει μεγαλύτερη μπαταρία (τουλάχιστον στη θεωρία). Για κάποιον που κάνει τη χρήση που κάνω εγώ, μήπως αξίζει περισσότερο αυτό το μοντέλο; ΥΓ: Αν τελικά δε βρω άκρη με το SAR, σκέφτομαι να πάρω ένα "απλό" dual SIM κινητό (όχι smartphone). Εξάλλου, κυρίως με ενδιαφέρει για ομιλία και μηνύματα, και θέλω να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό SAR. Άρα, αν δε μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτά τα πράγματα (ειδικά για το sar), τότε θα καταλήξω σε ένα απλό κινητό. Θα ήθελα λοιπόν, αν και ξέρω ότι είμαι off-topic, να μου προτείνετε αν ξέρετε και κάποιο dual sim κινητό που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου (πχ είδα το Samsung E1182 που είναι εντελώς απλή συσκευή αλλά τουλάχιστον είναι πάμφτηνο, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και σχετικά ικανοποιητικό SAR για dual-SIM συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Τα σμαρτφον εχουν το πλεονεκτημα του πληκτρολογιου και της οθονης, αλλα η αυτονομια τους εχει σοβαρο προβλημα. Αν δεν νοιαζεσαι γι αυτα που δινουν, τοτε παρε ενα απλο, γιατι το wifi οταν λειτουργει δινε ακτινοβολια το δε κινητο ιντερνετ ακομα περισσοτερη. Προστασια μονο τα ακουστικα, η μη καλυψη της κεραιας με τη χουφτα και στροφη της κεραιας του κινητου στην κυψελη. Και βεβαια η απολυτη λυση να μην εχεις κινητο:D:( Το σαρ ειναι αστοχο πλεον. Στο gsmarena εχουν στοιχεια, αλλα μην ασχολεισαι. Αν παρουσιασθουν κρουσματα καρκινου θα δουμε τι θα γινει. Μεχρι τοτε ας μη το σκεφτομαστε. ΥΓ Κανενα διπλο δεν υποστηριζει ταυτοχρονη χρηση των δυο γραμμων. Θα κλεινεις τη μια για να μιλας στην αλλη. Αν μιλας πολυ θελεις 2 τηλεφωνα. Edited June 26, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Είμαι καινούργιος χρήστης, και η αλήθεια είναι ότι δεν πολυασχολούμαι με κινητά. Επειδή όμως πρόσφατα απέκτησα και δεύτερο κινητό, ήθελα μια dual-sim συσκευή, και θα ήθελα τη συμβουλή σας για το τι να αγοράσω.[...]Καταρχάς Το ότι είναι μια συσκευή dual sim δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση μεγαλύτερο SAR. έχει έναν πομποδέκτη, μία κεραία. Επομένως λάθος η προσέγγιση του SAR, και μην σε απασχολεί αυτό στα lenovo. Όσο για αυτονομία, δες το φθηνό Lenovo A789, ή κάποιο σύγχρονο mtk6589 όπως το amoi n828 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Καταρχάς Το ότι είναι μια συσκευή dual sim δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση μεγαλύτερο SAR. έχει έναν πομποδέκτη, μία κεραία. Επομένως λάθος η προσέγγιση του SAR, και μην σε απασχολεί αυτό στα lenovo. Όσο για αυτονομία, δες το φθηνό Lenovo A789, ή κάποιο σύγχρονο mtk6589 όπως το amoi n828 OK για το SAR, δεν το ήξερα. Αν λοιπόν θεωρείς ότι η ακτινοβολία των Lenovo είναι (?) σε καλά επίπεδα, τότε απλά μένει να επιλέξω ποιο μοντέλο να πάρω: Το Lenovo LePhone A660 είναι βλέπω πιο ανθεκτικό, αλλά έχει σχετικά μικρή μπαταρία, ενώ τα Α800 και A789 έχουν μεγαλύτερη μπαταρία. Για κάποιον σαν εμένα, η μπαταρία είναι πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Επίσης, βλέπω ότι δίνεται σε όλα τα μοντέλα δώρο μια προστατευτική θήκη, οπότε ελπίζω ότι θα είμαι σχετικά ΟΚ και από άποψη προστασίας από χτυπήματα, πεσίματα, κτλ. Άρα, μάλλον θα πάρω κάποιο εκ των Α800 και A789, που, αν κατάλαβα καλά, δεν έχουν και μεγάλη διαφορά μεταξύ τους (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 OK για το SAR, δεν το ήξερα. Αν λοιπόν θεωρείς ότι η ακτινοβολία των Lenovo είναι (?) σε καλά επίπεδα, τότε απλά μένει να επιλέξω ποιο μοντέλο να πάρω: Το Lenovo LePhone A660 είναι βλέπω πιο ανθεκτικό, αλλά έχει σχετικά μικρή μπαταρία, ενώ τα Α800 και A789 έχουν μεγαλύτερη μπαταρία. Για κάποιον σαν εμένα, η μπαταρία είναι πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Επίσης, βλέπω ότι δίνεται σε όλα τα μοντέλα δώρο μια προστατευτική θήκη, οπότε ελπίζω ότι θα είμαι σχετικά ΟΚ και από άποψη προστασίας από χτυπήματα, πεσίματα, κτλ. Άρα, μάλλον θα πάρω κάποιο εκ των Α800 και A789, που, αν κατάλαβα καλά, δεν έχουν και μεγάλη διαφορά μεταξύ τους (?) Για αυτονομία, πήγαινε στο A789. Αλλά αν μπορείς παραπάνω ευρω πήγαινε σε κάποιο με MTK6589, όπως το Amoi N828 ή το Lenovo A820 που έχουν πολύ καλύτερη αυτονομία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ. Δε θέλω να δώσω και πολλά λεφτά, διότι δεν πολυχρειάζομαι το ίντερνετ (το μοναδικό πλεονέκτημα των smartphones που όντως με ενδιαφέρει), οπότε αν πάρω smartphone, θα πάρω κάτι σχετικά φτηνό. Για αυτό το Amoi N828 που ανέφερες, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια εταιρεία (δεν είμαι βέβαια και γνώστης του θέματος). Πόσο αξιόπιστο είναι; Τα lenovo τα κοίταξα επειδή γνωρίζω την εταιρεία από τα laptops, όπου έχω και καλή άποψη, και γι' αυτό και τους δείχνω μια σχετική εμπιστοσύνη (ελπίζω να είναι όντως αξιόπιστα (?)). Τα Amoi πρώτη φορά τα ακούω, και επειδή θέλω το κινητό που θα πάρω να το κρατήσω για αρκετά χρόνια χωρίς να μου βγάλει προβλήματα, θέλω ένα κινητό που να το εμπιστεύομαι. ΥΓ: Μόλις σκέφτηκα και μία ακόμα απορία - αν τα dual sim κινητά έχουν μόνο μία κεραία, τότε πώς γίνεται πχ εγώ να έχω ενεργοποιημένη τη μία κάρτα sim και να με πάρεις εσύ στη δεύτερη; (ίσως οι απορίες μου να είναι χαζές και κουραστικές, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω και πολλά οπότε έχω λίγο χαθεί) Edited June 26, 2013 by enteacher04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μην σε απασχολεί η αυτονομία με το Turbo. Με τον απλό είναι κορυφαία, με τον turbo απλά θα ναι λίγο μικρότερη, το κακό το κάνουν οι FHD οθόνες, όχι ο επεξεργαστής Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς σχεδόν όλα τα 5άρια είναι FHD και δεν με βολεύουν ούτε σε αυτονομία ούτε στα lags της οθόνης. Εκτός από Jiayu και Green Orange δεν έχω βρει κανένα άλλο στα 720p που να με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς σχεδόν όλα τα 5άρια είναι FHD και δεν με βολεύουν ούτε σε αυτονομία ούτε στα lags της οθόνης. Εκτός από Jiayu και Green Orange δεν έχω βρει κανένα άλλο στα 720p που να με καλύπτει. κάτι έχεις μπερδέψει. Σχεδόν όλα τα 5άρια με mtk6589 είναι 720p, που ναι και το ιδανικό πιστεύω. Σε ευχαριστώ. Δε θέλω να δώσω και πολλά λεφτά, διότι δεν πολυχρειάζομαι το ίντερνετ (το μοναδικό πλεονέκτημα των smartphones που όντως με ενδιαφέρει), οπότε αν πάρω smartphone, θα πάρω κάτι σχετικά φτηνό. Για αυτό το Amoi N828 που ανέφερες, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια εταιρεία (δεν είμαι βέβαια και γνώστης του θέματος). Πόσο αξιόπιστο είναι; Τα lenovo τα κοίταξα επειδή γνωρίζω την εταιρεία από τα laptops, όπου έχω και καλή άποψη, και γι' αυτό και τους δείχνω μια σχετική εμπιστοσύνη (ελπίζω να είναι όντως αξιόπιστα (?)). Τα Amoi πρώτη φορά τα ακούω, και επειδή θέλω το κινητό που θα πάρω να το κρατήσω για αρκετά χρόνια χωρίς να μου βγάλει προβλήματα, θέλω ένα κινητό που να το εμπιστεύομαι. ΥΓ: Μόλις σκέφτηκα και μία ακόμα απορία - αν τα dual sim κινητά έχουν μόνο μία κεραία, τότε πώς γίνεται πχ εγώ να έχω ενεργοποιημένη τη μία κάρτα sim και να με πάρεις εσύ στη δεύτερη; (ίσως οι απορίες μου να είναι χαζές και κουραστικές, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω και πολλά οπότε έχω λίγο χαθεί) Ta Amoi είναι πολύ αξιόπιστα και ποιοτικά. Είναι γύρω στα 135€ το N828, κι έχει τέλεια αυτονομία, και mtk6589 που ναι οικονομικός σε κατανάλωση απ τον παλιο διπύρηνο mtk6577. Υπάρχει και το Lenovo A820 που υστερεί όμως σε υποστήριξη τόσο απ την εταιρία όσο κι απ τη κοινότητα(έχει μείνει σε android 4.1 όταν τ άλλο έχει 4.2) και δεν έχει εμπρός κάμερα, και φλας πίσω, αλλά ειναι πιο φθηνό. Τώρα αν δε σ απασχολούν οι επιδόσεις και το θες για απλή χρήση, πάρε το A789 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 κάτι έχεις μπερδέψει. Σχεδόν όλα τα 5άρια με mtk6589 είναι 720p, που ναι και το ιδανικό πιστεύω. Ta Amoi είναι πολύ αξιόπιστα και ποιοτικά. Είναι γύρω στα 135€ το N828, κι έχει τέλεια αυτονομία, και mtk6589 που ναι οικονομικός σε κατανάλωση απ τον παλιο διπύρηνο mtk6577. Υπάρχει και το Lenovo A820 που υστερεί όμως σε υποστήριξη τόσο απ την εταιρία όσο κι απ τη κοινότητα(έχει μείνει σε android 4.1 όταν τ άλλο έχει 4.2) και δεν έχει εμπρός κάμερα, και φλας πίσω, αλλά ειναι πιο φθηνό. Τώρα αν δε σ απασχολούν οι επιδόσεις και το θες για απλή χρήση, πάρε το A789 ΟΚ, σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις απαντήσεις. Έχω μία τελευταία απορία και μετά θα σταματήσω (ελπίζω): Παρατηρώ ότι αναφέρεις το Α789, αλλά όχι το Α800. Υπάρχει κάποιος λόγος που το Α800 το έχεις "παρατήσει", ή απλά έτυχε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά -στο minideals τουλάχιστον- το Α800 έχει υποστήριξη ελληνικών, ενώ το Α789 όχι (δε ξέρω το γιατί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 κάτι έχεις μπερδέψει. Σχεδόν όλα τα 5άρια με mtk6589 είναι 720p, που ναι και το ιδανικό πιστεύω. Αναφέρομαι σε όσα έχουν ΜΤΚ6589Τ και είτε έχουν βγει ήδη είτε πρόκειται να βγουν. Δεν θα με ενοχλούσαν τα 2GB RAM αλλά δεν χρειάζομαι την FHD και έτσι βλέπω περιορισμένες επιλογές σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς σχεδόν όλα τα 5άρια είναι FHD και δεν με βολεύουν ούτε σε αυτονομία ούτε στα lags της οθόνης. Εκτός από Jiayu και Green Orange δεν έχω βρει κανένα άλλο στα 720p που να με καλύπτει. φιλε μου εγω για ανεση στην cpu κατεφυγα σε qhd,που βοηθα ετσι κ την μπαταρια,zopo 910,zte v967s,φτηνα κιολας :) αν θες ριξε μια ματια.. ναι 720p ειναι το ιδανικο,αλλα πτο να παω σε fhd,με qhd ειμαι οκ,δεδομενων των πλεονεκτηματων που προανεφερα!:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αναφέρομαι σε όσα έχουν ΜΤΚ6589Τ και είτε έχουν βγει ήδη είτε πρόκειται να βγουν. Δεν θα με ενοχλούσαν τα 2GB RAM αλλά δεν χρειάζομαι την FHD και έτσι βλέπω περιορισμένες επιλογές σε αυτό. Ναι, σ αυτό έχεις δίκιο. Αλλά, με HD ανάλυση τι να τον κάνεις τον mtk6589T ; Για τις FHD οθόνες βγήκε, για να πηγαίνει πιο άνετα. 2GB βλέπουμε σιγά σιγά και στα mtk6589, μετά από διόρθωση των firmware προβλημάτων φιλε μου εγω για ανεση στην cpu κατεφυγα σε qhd,που βοηθα ετσι κ την μπαταρια,zopo 910,zte v967s,φτηνα κιολας :) αν θες ριξε μια ματια.. ναι 720p ειναι το ιδανικο,αλλα πτο να παω σε fhd,με qhd ειμαι οκ,δεδομενων των πλεονεκτηματων που προανεφερα!:)ε το παράκανες :p μια χαρά πάει και με HD ανάλυση και σε παιχνίδια και σε μπαταρία, και qHD σε 5.3" (zp910) δεν είναι κι όμορφη ΟΚ, σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις απαντήσεις. Έχω μία τελευταία απορία και μετά θα σταματήσω (ελπίζω): Παρατηρώ ότι αναφέρεις το Α789, αλλά όχι το Α800. Υπάρχει κάποιος λόγος που το Α800 το έχεις "παρατήσει", ή απλά έτυχε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά -στο minideals τουλάχιστον- το Α800 έχει υποστήριξη ελληνικών, ενώ το Α789 όχι (δε ξέρω το γιατί). Το Α800 έχει μεγαλύτερη οθόνη και χρονισμό επεξεργαστή (MTK6577T 1.2GHz). Αφού σε νοιάζει η αυτονομία, το A789 έχει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 φιλε μου εγω για ανεση στην cpu κατεφυγα σε qhd,που βοηθα ετσι κ την μπαταρια,zopo 910,zte v967s,φτηνα κιολας :) αν θες ριξε μια ματια.. ναι 720p ειναι το ιδανικο,αλλα πτο να παω σε fhd,με qhd ειμαι οκ,δεδομενων των πλεονεκτηματων που προανεφερα!:) Σίγουρα δεν θέλω να κατέβω τόσο στην ανάλυση μιας και λόγω δουλειάς πρέπει να χρησιμοποιώ το κινητό και για αρκετή χρήση multimedia ειδικά για άνεση σε παρακολούθηση video οπότε θέλω να έχω την μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση που να έχει νόημα βέβαβα σε μία 5" οθόνη. Thx για τις προτάσεις αλλά τις είχα ήδη απορρίψει όταν είδα τα 720άρια! :) Ναι, σ αυτό έχεις δίκιο. Αλλά, με HD ανάλυση τι να τον κάνεις τον mtk6589T ; Για τις FHD οθόνες βγήκε, για να πηγαίνει πιο άνετα. 2GB βλέπουμε σιγά σιγά και στα mtk6589, μετά από διόρθωση των firmware προβλημάτων Τον 6589Τ δεν τον θέλω, απλά θα προτιμούσα τα 2GB RAM και επειδή δεν τα έχω δει ακόμα στον 6589 ρίχνω μια ματιά και εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Να κάνω μια γενική ερώτηση παρακαλώ? Αν θυμάμαι καλά, για να περάσουμε custom roms, η διαδικασία ήταν πρώτα ρουτάρισμα, μετά αλλαγή recovery και τελευταία τη rom, η οποία συνήθως θα είχε και δικαιώματα super user. Αν ισχύει αυτό, ισχύει ότι τώρα τελευταία παίζουν roms οι οποίες φλασάρονται με flash tool και δε χρειάζεται ούτε να ρουτάρουμε, ούτε να αλλάξουμε recovery? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 κανένα κουπόνι μια minideal παιδιά ξερετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Και εγώ το ίδιο θέλω, κουπονάκι Minideal. Κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Edit: λαθος thread! Edited June 27, 2013 by GeorgeManim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Τον 6589Τ δεν τον θέλω, απλά θα προτιμούσα τα 2GB RAM και επειδή δεν τα έχω δει ακόμα στον 6589 ρίχνω μια ματιά και εκείDakele big cola 2 Να κάνω μια γενική ερώτηση παρακαλώ? Αν θυμάμαι καλά, για να περάσουμε custom roms, η διαδικασία ήταν πρώτα ρουτάρισμα, μετά αλλαγή recovery και τελευταία τη rom, η οποία συνήθως θα είχε και δικαιώματα super user. Αν ισχύει αυτό, ισχύει ότι τώρα τελευταία παίζουν roms οι οποίες φλασάρονται με flash tool και δε χρειάζεται ούτε να ρουτάρουμε, ούτε να αλλάξουμε recovery? Ευχαριστώ.για να περάσεις μια ρομ, δε χρειάζεσαι να σαι root. είτε τη φλασάρεις απ τον υπολογιστή, είτε φλασάρεις το recovery απ τον υπολογιστη και τη ρομ απ το recovery, κανένα κουπόνι μια minideal παιδιά ξερετε; http://www.benchmarkemail.com/c/v?e=2FE5C8&c=32ADD http://www.benchmarkemail.com/c/v?e=2FB1C8&c=32ADD http://www.benchmarkemail.com/c/v?e=2F3AE4&c=32ADD http://www.benchmarkemail.com/c/v?e=2EA5CE&c=32ADD Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkrizio Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Κουπoνι ειναι η ιδια η τιμη...102$ λευκο Α800:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_834 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 παιδια καλησπερα, εχω καταληξη στο συγκεκριμενο κινητο.Γνωριζει κανεις τι λεει περι αξιοπιστιας? δεν θελω extreme πραγματα βασικα internet (απο wifi δεν εχω συνδεσει) και να μην ειναι για πεταμα μετα απο λιγο καιρο Αν υπαρχει κανεις που να ξερει κατι παραπανω η αν εχει να προτεινει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα?? http://www.geekbuying.com/item/Cubot-C9-4-0-inch-WVGA-Capacitive-Screen-Smartphone-MTK6515-1GHz-CPU-Dual-SIM-Android-2-3-OS-White-314416.html Eυχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts