Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol: Σωστά.Δεν ειδα το pro.Oσο για το gorilla glass,στο minideal έχει το καινούριο ips otg glass :lol:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρηστο δεν με προσεχεις καθολου..........:lol:

Gorilla glass etc

Δεν ειναι ιδια τα τηλεφωνα!!! ειναι PRO EDITION xaxxaxa

Το θέμα είναι το fastcardtech το εμπιστευεσαι σε αυτά που γράφει;δεν θα είναι μαζί η πρωτη φορά που γράφει μ.....ς:-)

παιδια το zte v967s στα 175 € πως σας φαινεται?η καμερα που ειναι χαμηλη δε με νοιαζει,η αναλυση ειναι βατη δε ζηταω υπερβολες...με προβληματιζει στο οτι δεν ανακοινωνει σαρ ενω στα περισσοτερα η ζτε βγαζει....gerstavro υπαρχει ενδεχομενο να μην πληρει κανονες ασφαλειας και να εχουν χαμηλα την τιμη η απλα οι υπολοιπες διαφορες ριχνουν την τιμη και θελαν ενα ανταγωνιστικο μοντελο...αν μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτο,το λενοβο το α800 που βγαινει 85 περιπου ευρω κ μου δειχνει σκανδαλωδης η τιμη και αν καποιος εχει το πορτοκαλι το α660 να μου πει αν ειναι τοσο ομορφο οσο δειχνει στην φωτογραφια...καλημερα σε ολους

Μια γνωμη/αποψη για το Η9500 http://www.pandawill.com/happy-hour το εχει σε προσφορα ημερας 169,99 δολαρια απο 194,49.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Να ευχαριστησω το forum που μου ανοιξε τα ματια με τα κινεζικα τηλεφωνακια!

Περιμενα λιγο καιρο να δω πως θα τα παει το πανφθηνο Jiayu G2 που πηρα για δικο μου προσωπο. Μεχρι στιγμης δεν εχει απογοητευσει ουτε στιγμη, ειδικα για τα μολις 86€ που κοστιζει σημερα! Ειχε και features που δεν περιμενα μαλιστα, φυσικα εχει και τις αναμενομενες αδυναμιες του. Για τη μπαταρια που ειχα το περισσοτερο αγχος, βγηκε μια χαρα! Βγαζει με μετρια χρηση 2 ημερες.

Μια γνωμη/αποψη για το Η9500 http://www.pandawill.com/happy-hour το εχει σε προσφορα ημερας 169,99 δολαρια απο 194,49.

Θα ήθελα και εγώ μια γνώμη για αυτό. Αλλά κάτι παίζεται. Με το googlάρισμα άλλα λένε 5,3 ίντσες, αυτό είναι 5, άλλα δίνουν κάμερα 8 αυτό παραπάνω, τι στα κομμάτια....

Θα ήθελα και εγώ μια γνώμη για αυτό. Αλλά κάτι παίζεται. Με το googlάρισμα άλλα λένε 5,3 ίντσες, αυτό είναι 5, άλλα δίνουν κάμερα 8 αυτό παραπάνω, τι στα κομμάτια....

Μιας και περασε η προσφορα ημερας(λογο διαφορας ωρας) βαζω το σωστο λινκ http://www.pandawill.com/h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-p74525.html

Ειναι σαν αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363230 (?)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

:lol: Σωστά.Δεν ειδα το pro.Oσο για το gorilla glass,στο minideal έχει το καινούριο ips otg glass :lol:
Μην ασχολείστε με τέτοια φθηνιάρικα που δεν τα ξέρει η μάνα τους. Σιγά μην έχει ogs glass κλπ που λέει ο κατασκευαστής.

παιδια το zte v967s στα 175 € πως σας φαινεται?η καμερα που ειναι χαμηλη δε με νοιαζει,η αναλυση ειναι βατη δε ζηταω υπερβολες...με προβληματιζει στο οτι δεν ανακοινωνει σαρ ενω στα περισσοτερα η ζτε βγαζει....gerstavro υπαρχει ενδεχομενο να μην πληρει κανονες ασφαλειας και να εχουν χαμηλα την τιμη η απλα οι υπολοιπες διαφορες ριχνουν την τιμη και θελαν ενα ανταγωνιστικο μοντελο...αν μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτο,το λενοβο το α800 που βγαινει 85 περιπου ευρω κ μου δειχνει σκανδαλωδης η τιμη και αν καποιος εχει το πορτοκαλι το α660 να μου πει αν ειναι τοσο ομορφο οσο δειχνει στην φωτογραφια...καλημερα σε ολους

Μια χαρά είναι, και κοστίζει 135€, όχι 175. Σαφώς στο βιβλιαράκι θα γράφει το SAR που είναι πάνω κάτω όπως και στα υπόλοιπα MTK6589, λογικά όσο του V987 που αν θυμάμαι καλά έγραφε ~0.83. Καλό και το Α800 αν κι έχει σχετικά μικρή RAM+δεν έχει φλας.

Μιας και περασε η προσφορα ημερας(λογο διαφορας ωρας) βαζω το σωστο λινκ http://www.pandawill.com/h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-p74525.html

Ειναι σαν αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363230 (?)

5.3" είναι, κι είναι το Zopo ZP910

5.3 Inch και διαστάσεις 133 x 65 x 10mm ????

παιδια το zte v967s στα 175 € πως σας φαινεται?η καμερα που ειναι χαμηλη δε με νοιαζει,η αναλυση ειναι βατη δε ζηταω υπερβολες...με προβληματιζει στο οτι δεν ανακοινωνει σαρ ενω στα περισσοτερα η ζτε βγαζει....

Είναι νέα συσκευή και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Σε 5-6 μέρες που θα το έχω λογικά στα χέρια μου, θα σου πω τι γράφει το μανουαλ :)(αν γράφει)

ναι σίγουρα:lol:

Εχω και εγω ενα σιγουρο στις 5,7 142 x 70 x 6.9mm :shock:http://www.minideal.net/gfive-g9-5-7-inch-ips-1280x720-mtk6589-1-2ghz-quad-core-smart-phone-with-8-0mp.html :lol:

Εχω και εγω ενα σιγουρο στις 5,7 142 x 70 x 6.9mm :shock:http://www.minideal.net/gfive-g9-5-7-inch-ips-1280x720-mtk6589-1-2ghz-quad-core-smart-phone-with-8-0mp.html :lol:
τα 110 γραμμάρια που τα πάς; :p

Είναι νέα συσκευή και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Σε 5-6 μέρες που θα το έχω λογικά στα χέρια μου, θα σου πω τι γράφει το μανουαλ :)(αν γράφει)

Το SAR ειναι 0.778 W/Kg οπως λέει το manual που έχω μπροστα μου αυτή τι στιγμή!!

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Καλησπέρα,

Ψάχνω για ένα φίλο ένα τηλέφωνο 4.3 ή το πολύ 4.5 ιντσών τετραπυρηνο με 1gb ram. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

Ψάχνω για ένα φίλο ένα τηλέφωνο 4.3 ή το πολύ 4.5 ιντσών τετραπυρηνο με 1gb ram. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;

Ευχαριστώ

...ΑΜΟΙ Ν828. Δοκιμασμένο.

Το SAR ειναι 0.778 W/Kg οπως λέει το manual που έχω μπροστα μου αυτή τι στιγμή!!

γενικα σαν συσκευη πες μου πως ειναι? η αυτο η θα κανω την κινηση για ζοππο c2

με αυτα και με αυτα,

εμεινα χωρις κινητο (το δεμα ηρθε ειδε και απηλθε) :(:(:(

και ειμαι παλι στο σημειο μηδεν....

Ψαχνω ενα 5" εως και 5" κατι, τετραπυρηνο με καλη αυτονομια στη μπαταρια και σωστη υποστηριξη των βασικων, μαξιμουμ 170 ευρω.

Τι να παρω και απο που? :cry:

Καποιος που να εχει μια τετοια επιτυχημενη αγορα?

με αυτα και με αυτα,

Ψαχνω ενα 5" εως και 5" κατι, τετραπυρηνο με καλη αυτονομια στη μπαταρια και σωστη υποστηριξη των βασικων, μαξιμουμ 170 ευρω.

Τι επαθε το δεμα?

Απο minideal απ οσο διαβαζω ειναι το πιο αξιοπιστο. :)

με αυτα και με αυτα,

Zopo ZP810, Lenovo A830

παιδες κανα εκπτωτικο για minideal ή merimobiles?εχουμε?:)

λεω να παρω zte v967s..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

παιδες κανα εκπτωτικο για minideal ή merimobiles?εχουμε?:)

λεω να παρω zte v967s..

Σκεφτομαι και εγω πολυ ζεστα για το

ZTE V987 εχω ακουσει πολυ καλα λογια τωρα δεν ξερω αν θα μπορεσω να περιμενω αλλο για τους 6589t αλλιως ειμαι αναμεσα σε Iocean X7 Premium που θα βγει βαση αυτου του σιτε στις 10 Ιουνιου η σε UMI X2 Advanced

με τον 1.5 ομως cpu το οποιο εχει ανακοινωθει βαση facebook στις 18 Ιουνιου η στο JIAYU G4 Advanced 15-08.....Ειμαι πολυ μπερδεμενος ακομα δεν ξερω κατα ποσο στις καμερες απεχει το 8mp με το 13mp δεν ξερω κατα ποσο στο ματι εχουν διαφορα τα 720p με τα 1080p....Βεβαια σαν το Zte υπαρχουν κιαλλες εταιριες με αξιοτιμα κινητα οπως Lenovo A830 MTK6589

η το Amoi N828 MTK6589......Ειναι τοσα πολλα που ειλικρινα δεν ξερεις τι να διαλεξεις.....

Οσο για το κουπονι που λες ειπε ενα παιδι στο παραπανω θρεντ:

Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές στο merimobiles.com μέχρι τέλους Ιούνη,

Με τον κωδικό droid......

Οποιος εχει να προτινει καποιο καλο δικαρτο με αξιολογα ολα τα χαρακτηριστικα του ας το κανει......

Edited by stef31nos

• The title was changed to Dual SIM + Android