Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) οχι,προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με voda που ειμαι,εχεις τσεκαρει αν οι ρυθμισεις σου ειναι σωστες;σε τι δικτυο εισαι;δες εδω αν ειναι οκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222251 Edited July 14, 2010 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδιά εγώ το 3G με την 4 μου έρχεται να πάρω το σφυρί και να το κάνω κομματάκια..... :rocket: Πάω να ανοιξω μια εφαρμογή και κλείνει... Μπορεί να γίνει και 10 φορές αυτό, ακόμα και στα μηνύματα... Έκανα και restore και πάλι τα ίδια.. Τα νεύρα μουυυυυυυυυυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 κατι δεν παει καλα στην συσκευη σου,για εφαρμογες μπορει να συμβει αν δεν ειναι συμβατες με το 4,συγκεκριμενα μου το εκανε σε ενα παιχνιδι και στην εφημεριδα βημα αλλα βγαλανε update και ολα καλα τωρα,αλλα στα μηνυματα;:confused:προσωπικα οτι εχω αυτη την στιγμη δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδιά εγώ το 3G με την 4 μου έρχεται να πάρω το σφυρί και να το κάνω κομματάκια..... :rocket: Πάω να ανοιξω μια εφαρμογή και κλείνει... Μπορεί να γίνει και 10 φορές αυτό, ακόμα και στα μηνύματα... Έκανα και restore και πάλι τα ίδια.. Τα νεύρα μουυυυυυυυυυ! Αν θες, στο 3G είναι πανεύκολο να κάνεις downgrade στην 3.1.x, αν θέλεις ψάξε το λίγο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Αν θες, στο 3G είναι πανεύκολο να κάνεις downgrade στην 3.1.x, αν θέλεις ψάξε το λίγο. Το ξέρω, απλά είμαι και περίεργη, θέλω να έχω ότι τελευταίο κυκλοφορεί!!!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Το ξέρω, απλά είμαι και περίεργη, θέλω να έχω ότι τελευταίο κυκλοφορεί!!!! :X Να σταματήσεις να είσαι περίεργη! :p Και να έχεις πάντα αυτό που δουλέυει καλύτερα κι ας είναι και παλιό.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Kαλά καλέ μην με μαλώνεις!!!!!!! Αν δω τα σκούρα, θα βάλω την προηγούμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Kαλά καλέ μην με μαλώνεις!!!!!!! Αν δω τα σκούρα, θα βάλω την προηγούμενη... Πάντως όλα αυτά που αναφέρεις δεν θα έπρεπε να στα κάνει κάτι άλλο συμβαίνει, και δεν είναι λύση να επιστρέφουμε στην προηγούμενη version γιατί κάτι δεν πάει καλά στην καινούργια, και μάλιστα σε περίεργα θέματα που μόνο σε σένα παρουσιάζονται.. Κάνε restore ξανά και μην επαναφέρεις το backup, αν δεν το έχεις κάνει ήδη..:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Πάντως όλα αυτά που αναφέρεις δεν θα έπρεπε να στα κάνει κάτι άλλο συμβαίνει, και δεν είναι λύση να επιστρέφουμε στην προηγούμενη version γιατί κάτι δεν πάει καλά στην καινούργια, και μάλιστα σε περίεργα θέματα που μόνο σε σένα παρουσιάζονται.. Κάνε restore ξανά και μην επαναφέρεις το backup, αν δεν το έχεις κάνει ήδη..:) Ούτως ή άλλως έχει αναφερθεί και σε άλλα θέματα ότι στο 3G δεν λειτουργεί με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όπως στο 3GS κυρίως λόγω του μικρότερου επεξεργαστή.;) @paros99 Σαν έσχατη λύση προτείνω Restore και Set up as new device. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Ούτως ή άλλως έχει αναφερθεί και σε άλλα θέματα ότι στο 3G δεν λειτουργεί με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όπως στο 3GS κυρίως λόγω του μικρότερου επεξεργαστή.;) @paros99 Σαν έσχατη λύση προτείνω Restore και Set up as new device. Άλλο η ταχύτητα, αυτό το ξέρουμε και το έχω δει σε πολλά 3G. Αλλά όχι να κρασάρουν ακόμα και native εφαρμογές...:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 μια ερωτηση,οταν παω στο αλμπουμ φωτος και επιλεγω να στειλω μια φωτο μου εχει επιλογες μονο με email.οχι με mms. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) μια ερωτηση,οταν παω στο αλμπουμ φωτος και επιλεγω να στειλω μια φωτο μου εχει επιλογες μονο με email.οχι με mms. Πως??? Δεν μπορεί... Έχεις κανονικά ενεργοποιημένη υπηρεσία MMS?? Μπορείς να στείλεις?? Και δες αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή από τα settings.. Edited July 14, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Αν έχει WIND, δε το βγάζει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 τελικα νομιζω οτι η voda δουλευει καλυτερα απο τις αλλες 2 σε γενικες γραμμες με το iphone:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Αν έχει WIND, δε το βγάζει. Μολις δοκιμασα με Wind free to go και εστειλα κανονικα:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Τίποτα δεν γίνεται.. και αυτός που μου έστειλε MMS δεν μου ήρθε.. υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή MMS στο iOS 4. Σίγουρα δεν φταίει το κινητό μου Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει .. κοίτα ξανά τις ρυθμίσεις σου .. εγώ και με ελληνικό πάροχο και με αγγλικό μια χαρά παίρνω mms.. :p Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escozul Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Με Wind F2G Δουλεύουν τα πάντα. MMS, Tethering, internet... Ενώ με την Voda δεν δουλεύει το Tethering σίγουρα. Βασικά η Voda είναι η μόνη που έχει λειτουργίες που δεν δουλεύουν στο iphone. Απ'ότι ξέρω και στην cosmote δουλεύουν τα πάντα. Απλά με Wind πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις χειροκίνητα που εγώ το βρίσκω και καλύτερο. Σου δίνει περισσότερο έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 H Apple πριν λίγο κυκλοφόρησε την beta έκδοση του iOS 4.1 http://www.iphonetech.gr/blog/apple-releases-ios-41-beta Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 H Apple πριν λίγο κυκλοφόρησε την beta έκδοση του iOS 4.1 http://www.iphonetech.gr/blog/apple-releases-ios-41-beta καλημερα μηπως εχει βγει και το jailbreak για την 4.1???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 αν δεν βγει η τελικη,δεν θα βγει jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Βρε παιδιά έχω βάλει την 4 έκδοση, έχω κατεβάσει το πρόγραμμα System Manager και στη καρτέλα Process μου βγάζει τις εφαρμογές που τρέχουν. Πώς κλείνουν? Κανονικά με το που πατάς το κάτω-κεντρικό κουμπί δεν κλείνουν όλες οι εφαρμογές? Επίσης όταν κάνω restart στο κινητό με το που πιγαίνω στη καρτέλα Process μου βγάζει ότι τρέχουν οι εξής εφαρμογές: Phone και Μaps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Με Wind F2G Δουλεύουν τα πάντα. MMS, Tethering, internet... Ενώ με την Voda δεν δουλεύει το Tethering σίγουρα. Βασικά η Voda είναι η μόνη που έχει λειτουργίες που δεν δουλεύουν στο iphone. Απ'ότι ξέρω και στην cosmote δουλεύουν τα πάντα. Απλά με Wind πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις χειροκίνητα που εγώ το βρίσκω και καλύτερο. Σου δίνει περισσότερο έλεγχο. Εγώ με Vodafone δεν έχω κανένα πρόβλημα, τα πάντα δουλεύουν άψογα (λογικό αφού όπως και η cosmote το φέρνουν επίσημα στην Ελλάδα). Απλώς αν έχεις καρτοκινητό θέλει διαφορετικές ρυθμίσεις, το iPhone έχει τις ρυθμίσεις συμβολαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Εγώ με Vodafone δεν έχω κανένα πρόβλημα, τα πάντα δουλεύουν άψογα (λογικό αφού όπως και η cosmote το φέρνουν επίσημα στην Ελλάδα). Απλώς αν έχεις καρτοκινητό θέλει διαφορετικές ρυθμίσεις, το iPhone έχει τις ρυθμίσεις συμβολαίου. Για τις ρυθμίσεις του internet, σίγουρα οι ρυθμίσεις καρτοκινητών και συμβολαίων διαφέρουν. Αλλά για τα MMS νομίζω οι ρυθμίσεις είναι ίδιες για όλους, συμβόλαια & καρτοκινητά. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 http://www.tipb.com/2010/07/15/ios-401-coming-today/ ας ριξουμε μια ματια παντως την γνωστη ωρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Παιδια πως κανουμε restore σε προηγουμενη εκδοση? Την εχω κατεβασει αλλα ξεχασα ποιο κουμπι παταμε μαζι με την επιλογη restore...shift ηταν?? Μην κανω καμια μα...ια.. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts