stendor Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 θα'θελα να ρωτησω κατι σχετικα με το iOS...αν αγορασω απο την γερμανια ipod touch 4G με iOS 4 θα μπορω μετα να του βαλω ελληνικα? Έχει από μόνο του Ελληνικά μέσα, δεν χρειάζεται να τα περάσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Διαβασα καπου στα πεταχτα οτι τον Νοεμβριο θα κυκλοφορησει η εκδοση iOS 4.2 και θα υποστηριζει το HDR και στις 3GS συσκευες.Ισχυει κατι τετοιο?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Θεωρητικά ναι.. http://www.9to5mac.com/28748/is-hdr-photo-capability-waiting-to-bust-out-of-your-iphone-3gs-yes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Παιδιά να ρωτήσω.. Στην 4.0.2 που είμαι στο iphone4 υπάρχουν ελΑτωματα σε software. Επίπεδο? σε 3rd party ακουστικα που έχω όταν τα χρησιμοποιώ σε κλήση ακούγονται παράσιτα κ πεφτη κ επανερχετε η ένταση της φωνής.. Ξέρει κανείς αν υπήρχε τέτοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Παιδιά να ρωτήσω.. Στην 4.0.2 που είμαι στο iphone4 υπάρχουν ελΑτωματα σε software. Επίπεδο? σε 3rd party ακουστικα που έχω όταν τα χρησιμοποιώ σε κλήση ακούγονται παράσιτα κ πεφτη κ επανερχετε η ένταση της φωνής.. Ξέρει κανείς αν υπήρχε τέτοιο θέμα? Αναφέρεσαι σε Bluetooth ακουστικά η σε ενσύρματα; Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Σε ενσυρματα ακουστικά, όταν παίζω μουσική είναι μια Χαρα σε ομιλία κάνει τα παράσιτα συνεχώς κ χαμηλώνη η φωνή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Γνωριζει κανεις πως μπορω να εχω το wifi απενεργοποιημενο οταν κλειδωνει το κινητο οπως με τις παλαιοτερες εκδοσεις; Ισως μεσω cydia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Γνωριζει κανεις πως μπορω να εχω το wifi απενεργοποιημενο οταν κλειδωνει το κινητο οπως με τις παλαιοτερες εκδοσεις; Ισως μεσω cydia? Δεν γίνεται κάτι με αυτό. Από την έκδοση 4 και μετά το wifi παραμένει ανοιχτό ακόμα κι αν κλειδώσεις το iPhone..... Μόνο απενεργοποίηση του wifi και μετά κλείδωμα του τηλεφώνου..... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παιδιά να ρωτήσω.. Στην 4.0.2 που είμαι στο iphone4 υπάρχουν ελΑτωματα σε software. Επίπεδο? σε 3rd party ακουστικα που έχω όταν τα χρησιμοποιώ σε κλήση ακούγονται παράσιτα κ πεφτη κ επανερχετε η ένταση της φωνής.. Ξέρει κανείς αν υπήρχε τέτοιο θέμα? Γιατι δεν βαζεις την 4.1 ? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Απλα το πείρα το Σάββατο κ αν έχει κάποιο πρόβλημα hardware έχω χάσει τις 3 μέρες doa γτ είμαι φαντάρος κ είμαι μακριά κ δν πολαβα στο σαβατοκυριακο να βάλω την 4.1.. Θέλω να μου φύγει το ανχος αν είναι πρόβλημα software η hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Απλα το πείρα το Σάββατο κ αν έχει κάποιο πρόβλημα hardware έχω χάσει τις 3 μέρες doa γτ είμαι φαντάρος κ είμαι μακριά κ δν πολαβα στο σαβατοκυριακο να βάλω την 4.1.. Θέλω να μου φύγει το ανχος αν είναι πρόβλημα software η hardware Επειδή μου είχε τύχει και σε μένα να πάρω iPhone 3G 8 GB και να έχει χαλασμένο-ελαττωματικό μικρόφωνο το πήγα πίσω για άμεση αντικατάσταση...... κανονικά πρέπει να σου είπαν ότι μέσα σε 10 ή 20 μέρες(δε θυμάμαι ακριβώς) οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν σου παρουσιαστεί, το πηγαίνεις πίσω και στο αντικαθιστούν...... αρκεί τπ πρόβλημα να μην είναι από δική σου υπαιτιότητα...... με την πρώτη άδεια κάνε την αναβάθμιση σε 4.1 κι αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, πετάξου στο κατάστημα από όπου το πήρες και ζήτα αντικατάσταση...... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το χαρτί που μου δωσαν λέει 3 μέρες ότι μπορείς να το κανείς. Το θέμα είναι ότι δν έχει πρόβλημα το ακουστικό του iPhone αλλά από τα ακουστικά hands free ενσυρματα ενώ τα τραγουδια και όλα παίζουν καλά όταν κάνω κλήση με αυτά ακούγονται παράσιτα και αυξωμειωνετε η ένταση και αν και έχουν μικρόφωνο δν πολύ ακουγομαι σχεδόν καθολου. Για αυτό δν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αν είναι hardware η software. Εμένα μου φενετε θέμα software γτ αλλιώς θα είχα πρόβλημα και με τα τραγούδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το χαρτί που μου δωσαν λέει 3 μέρες ότι μπορείς να το κανείς. Το θέμα είναι ότι δν έχει πρόβλημα το ακουστικό του iPhone αλλά από τα ακουστικά hands free ενσυρματα ενώ τα τραγουδια και όλα παίζουν καλά όταν κάνω κλήση με αυτά ακούγονται παράσιτα και αυξωμειωνετε η ένταση και αν και έχουν μικρόφωνο δν πολύ ακουγομαι σχεδόν καθολου. Για αυτό δν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αν είναι hardware η software. Εμένα μου φενετε θέμα software γτ αλλιώς θα είχα πρόβλημα και με τα τραγούδια... παίζει να έχουν πρόβλημα και τα hands free σου και το κινητό να μην έχει τίποτα..... πιο πάνω απλά ανέφερα ότι κι εγώ που είχα κάποιο πρόβλημα με το κινητό, μπορούσα να το στείλω πίσω για άμεση αντικατάσταση όπως κι έγινε.....;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδιά , όλα καλά με το iphone 4 αλλά είναι απαράδεκτοι 4 γενιάς συσκευή να μην εχει μετρητή εξερχόμενων κλήσεων όπως έχουν τα κινητά πρό 10ετίας να ξέρεις πόσο μιλάς για να μην ξεπεράσεις το δωρεάν χρόνο που έχεις. Επιπλέων στις υπενθυμίσεις του ημερολογίου όταν σου υπενθυμίζει κάτι χτυπάει μονο στιγμιαία και μετά αν το άκουσες το άκουσες γιατί είχα συνηθίσει από το νοκια που συ έσπαγε τα νεύρα μέχρι να το δείς!! Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Γι'αυτό το λένε smart phone, γιατί μπορείς με πολλές εφαρμογές να το φέρεις στα μέτρα σου και να κάνει ότι θέλεις. Ψάξε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Γι'αυτό το λένε smart phone, γιατί μπορείς με πολλές εφαρμογές να το φέρεις στα μέτρα σου και να κάνει ότι θέλεις. Ψάξε λίγο... υπαρχει μετρητής κλήσεων στο appstore...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 υπαρχει μετρητής κλήσεων στο appstore...? Αν όχι στο App Store, τότε σίγουρα στο Cydia, Install0us...... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αν όχι στο App Store, τότε σίγουρα στο Cydia, Install0us...... χμ... τοτε ο @TrObAs εχει απολυτο δικιο το παλικαρι. Ειναι απαραδεκτο να πρεπει να "σπασεις" το λειτουργικό για να εχεις ενα μετρητή κλησεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Το κουλό αυτό είναι και η νοκια το λεει smartphone αλλά τα βασικά τα έχει και σε σχεσή με μια στεγνή εγκατάσταση του iOS έχει περισσοτερα ! (Δεν δικάζω την apple απλά είναι κάτι τόσο απλό να κάνουν που έστω στην 4η γενιά έπρεπε να το προσθέσουν όχι όπως ένας τύπος σε ξένο φόρουμ λέει αφού δεν χρειάζευται αυτή η λειτουργία τι να την κάνείς) Ασε που όπως λένε και παραπάνω τα παιδια εφαρμογή παίζει μόνο από cydia και δεν είναι και 100% αξιόπιστη στα νούμερα που δείχνει..... Πιστεύω ότι αν και η νοκια έχει μείνει πίσω όσον αφορά το interface και της λείπει ένα καλοστημένο OS σαν απαιτήσεις χρήστη από πλευράς τηλεφώνου (που ουσιαστικά τα πιό πολλά smartphone είναι τηλέφωνα και είναι και μινι υπολογιστές) είναι πιό πλήρης από iOS και ANDROID στα άλλα είναι πίσω σε σχέση με αυτά και ο λόγος πιστεύω είναι γιατί τα iOS και ANDROID είναι πρώτα όλα τα άλλα και μετά τηλέφωνα. (τέλος φλυαρίας) Edited October 5, 2010 by TrObAs Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Το κουλό αυτό είναι και η νοκια το λεει smartphone αλλά τα βασικά τα έχει και σε σχεσή με μια στεγνή εγκατάσταση του iOS έχει περισσοτερα ! (Δεν δικάζω την apple απλά είναι κάτι τόσο απλό να κάνουν που έστω στην 4η γενιά έπρεπε να το προσθέσουν όχι όπως ένας τύπος σε ξένο φόρουμ λέει αφού δεν χρειάζευται αυτή η λειτουργία τι να την κάνείςνοκιάκιας κι εγώ αλλά το πιστευεις οτι 1+μήνα τώρα δεν το είχα παρατηρήσει? Βασικα δεν έτυχε να μου χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Το κουλό αυτό είναι και η νοκια το λεει smartphone αλλά τα βασικά τα έχει και σε σχεσή με μια στεγνή εγκατάσταση του iOS έχει περισσοτερα ! (Δεν δικάζω την apple απλά είναι κάτι τόσο απλό να κάνουν που έστω στην 4η γενιά έπρεπε να το προσθέσουν) Δες λιγο αυτο γιατι μπορει να μην εισαι το target group που στοχευουν, και να ζητας πραγματα που για αυτους δεν εχουν καμμια λογικη και δεν προκειται να τα συμπεριλαβουν ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Είμαι νοκιάκιας απλά είναι κάποια κλασικες λειτουργίες που δεν περιλαμβάνονται σε ένα κατά τα άλλα πολύ δυνατό αλλά υπερτιμολογημένο πακέτα βλέπε iphone. Θεωρώ ότι είμαι λάθος μόνο εάν η apple το έβγαλε στην αγορά σαν pda/mini pc και μετά σαν τηλέφωνο άν ισχύει το αντίθετο είναι τρομερά χαζη ελλειψη από μέρους τους. Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Εννοείτε ότι έχει μετρητή κλησεων και 3G data στις ρυθμησεις και μπορείς να τα μηδενίζεις οποτε θες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Και μετρητή κλήσεων έχει και πόσο μίλησες με τον καθένα έχει και πότε μίλησες με τον καθένα έχει και μετρητή δεδομένων έχει. Ρε παιδιά ψάξτε λίγο τη συσκευή σας, ή διαβάστε και τις οδηγίες. Αν μετά από αυτά δίνετε και λάθος πληροφορίες - τότε δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Έλεος πιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Και μετρητή κλήσεων έχει και πόσο μίλησες με τον καθένα έχει και πότε μίλησες με τον καθένα έχει και μετρητή δεδομένων έχει. Ρε παιδιά ψάξτε λίγο τη συσκευή σας, ή διαβάστε και τις οδηγίες. Αν μετά από αυτά δίνετε και λάθος πληροφορίες - τότε δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Έλεος πιά... εαν αναφερεσαι στο απαραδεκτο tab που απλα σου λεει CALL TIME / Current Period και γραφει πχ 2 ωρες και 45 λεπτα, τοτε μαλλον δεν εχεις δει "κανονικο" μετρητη κλησεων... Να σου πω... το 2 ωρες που μου γραφει τι ειναι? εισερχομενα ή εξερχομενα...??? ή μαζι ολα στο πλυντηριο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts