Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τότε που αναβάθμισα το 3G της γυναίκας μου σε ios4 έχει γίνει πάρα πολύ αργό. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω την 3.1 για να το γυρίσω στη παλιά κατάσταση του ;!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο τότε που αναβάθμισα το 3G της γυναίκας μου σε ios4 έχει γίνει πάρα πολύ αργό. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω την 3.1 για να το γυρίσω στη παλιά κατάσταση του ;!

Εδω φιλε μου :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Από ότι διαβάζω στα σχετικά sites η Apple είναι ενήμερη του προβλήματος με την αργή απόκριση του iOS 4 στις 3G συσκευές και αναμένεται να κυκλοφορήσει update στο οποίο θα αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Έως τότε μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις την SpotLight υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.appleinsider.com/articles/10/07/28/apple_looking_into_ios_4_problems_on_iphone_3g.html

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Προσωπικά είμαι εξαιρετικα απογοητευμένος από το iOS 4.

- αργή απόκριση

- λευκες οθόνες

- κολληματα (τα πρώτα μου με το iPhone)

- σαφως χειρότερη επίδοση κεραιοσυστήματος

- καταργηση Filed Test

- κατάργηση Γρηγόρης πρόσβασης στα αγαπημένα

Και άλλα...

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Εδω φιλε μου :cool:

καλησπερα παιδια πςσ γινετε να γυρισω απο την 4 στην 3.1????υπαρχει καποιοσ τροποσ??ευχαριστω πολυ!!

Προσωπικά είμαι εξαιρετικα απογοητευμένος από το iOS 4.

- αργή απόκριση

- λευκες οθόνες

- κολληματα (τα πρώτα μου με το iPhone)

- σαφως χειρότερη επίδοση κεραιοσυστήματος

- καταργηση Filed Test

- κατάργηση Γρηγόρης πρόσβασης στα αγαπημένα

Και άλλα...

Μηπως εχεις το 3g?Γιατι,αν εχεις το 3gs,αποκλειεται να συμβαινει αυτο.Σε 3gs(εχω εγω,αλλα και πολλοι αλλοι)με iOS4,το μηχανημα σφυριζει...:!::)

Apple iPhone 14 Pro Max

καλησπερα παιδια πςσ γινετε να γυρισω απο την 4 στην 3.1????υπαρχει καποιοσ τροποσ??ευχαριστω πολυ!!

Καλησπέρα! Αυτό που ζητάς γίνεται υπό προϋποθέσεις. Η βασικότερη από αυτές είναι να είχες κρατήσει στην 3.1 τα SHSH Blobs αρχεία από το Cydia ( άρα θα έπρεπε να είχες κάνει JB το κινητό ). Εάν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό :

How to Downgrade Your iPhone From iOS 4 to 3.1.3

Καλή επιτυχία. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Παιδιά νομίζω πως δεν τίθεται πλέον ζήτημα συμπεριφοράς της iPhone 3GS συσκευής με εγκατεστημένη την έκδοση iOS 4. Τα ενδεχόμενα προβλήματα - καθυστερήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες ενδεχομένως να σχετίζονται με το ότι δεν έχει γίνει clean installation - restore της συσκευής στην έκδοση 4.

Βέβαια τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση της 3G συσκευής που εκεί τα πράματα είναι λίγο διαφορετικά. Μία λύση που προτείνεται σε διάφορα blogs είναι η απενεργοποίηση της Spotlight υπηρεσίας. Υπάρχει όπως αναφέρεται σημαντική διαφορά στην απόκριση της συσκευής πριν και μετά από την αλλαγή. Όποιος έχει iPhone 3G και αντιμετωπίζει προβλήματα δεν έχει παρά να το δοκιμάσει. ;)

Παιδιά νομίζω πως δεν τίθεται πλέον ζήτημα συμπεριφοράς της iPhone 3GS συσκευής με εγκατεστημένη την έκδοση iOS 4. Τα ενδεχόμενα προβλήματα - καθυστερήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες ενδεχομένως να σχετίζονται με το ότι δεν έχει γίνει clean installation - restore της συσκευής στην έκδοση 4.

Βέβαια τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση της 3G συσκευής που εκεί τα πράματα είναι λίγο διαφορετικά. Μία λύση που προτείνεται σε διάφορα blogs είναι η απενεργοποίηση της Spotlight υπηρεσίας. Υπάρχει όπως αναφέρεται σημαντική διαφορά στην απόκριση της συσκευής πριν και μετά από την αλλαγή. Όποιος έχει iPhone 3G και αντιμετωπίζει προβλήματα δεν έχει παρά να το δοκιμάσει. ;)

και πως το απενεργοποιουμε???

Καλησπέρα! Αυτό που ζητάς γίνεται υπό προϋποθέσεις. Η βασικότερη από αυτές είναι να είχες κρατήσει στην 3.1 τα SHSH Blobs αρχεία από το Cydia ( άρα θα έπρεπε να είχες κάνει JB το κινητό ). Εάν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό :

How to Downgrade Your iPhone From iOS 4 to 3.1.3

Καλή επιτυχία. ;)

σ ευχαριστω πολυ ελπιζω να βγαλω καποια ακρη και να μην μου βγαλει παλι error

Edited by DjArte

και πως το απενεργοποιουμε???

Tip: How to Make Your iPhone 3G Faster on iOS 4

Καλά μόνο εγώ νομίζω ότι με την 4 πάει γρηγορότερα το iphone μου? υπόψην δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και έχω iphone 3GS. Αν εξερέσω μερικά προγράμματα του cydia που δεν είναι συμβατά με την 4, πχ το callcounter, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, πραγματικά το κινητό πετάει και νομίζω πως έχω το iphone 4! :lol::lol::lol::lol:

Guest lagoudakis
εγω προσωπικα νομιζω οτι ειναι το ιδιο με την προηγουμενη σε ταχυτητα-μπαταρια,βεβαια με επιφυλαξη το λεω γιατι οταν πηρα την συσκευη μου μετα απο 1 βδομαδα βγηκε η 4

Μόλις κυκλοφόρισε:

http://jailbreakme.com/

και είναι ποιο απλό από ποτέ !!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3263062#post3263062

Κατά τη γνώμη μου, καλώς έγινε post και εδώ πάντως. Δεν διαβάζουν ΟΛΟΙ ΟΛΑ τα thread.

Εξάλλου το post σου έγινε 10mins αργότερα, οπότε θα μπορούσες απλά να μεταφέρεις το δικό μου αν θεωρείς ότι κακώς βρίσκεται εδώ !

Φιλικά πάντα.

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Κατά τη γνώμη μου, καλώς έγινε post και εδώ πάντως. Δεν διαβάζουν ΟΛΟΙ ΟΛΑ τα thread.

Εξάλλου το post σου έγινε 10mins αργότερα, οπότε θα μπορούσες απλά να μεταφέρεις το δικό μου αν θεωρείς ότι κακώς βρίσκεται εδώ !

Φιλικά πάντα.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Με το να πετάμε ένα link δεν νομίζω πως συμβάλουμε στην σωστή ενημέρωση των χρηστών. Για αυτό τον λόγο παρέθεσα και το link με την σχετική είδηση. Πάμε παρακάτω. ;)

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Με το να πετάμε ένα link δεν νομίζω πως συμβάλουμε στην σωστή ενημέρωση των χρηστών. Για αυτό τον λόγο παρέθεσα και το link με την σχετική είδηση. Πάμε παρακάτω. ;)

Προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς ... το ίδιο κι εγώ βέβαια :lol:

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Εγώ μόλις κατάφερα (μετά από πολλά refresh) να κάνω JailBreak στο iPhone4 μου, που φοράει την 4.0.1 ! Έχω Cydia !

Καλή επιτυχία σε όλους, μιας και θα τη χρειαστούν, αφού ο server είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος αυτή τη στιγμή (μην ξεχνάτε ότι η Αμερική είναι 7 περίπου ώρες πίσω) !

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς ... το ίδιο κι εγώ βέβαια :lol:

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Εγώ μόλις κατάφερα (μετά από πολλά refresh) να κάνω JailBreak στο iPhone4 μου, που φοράει την 4.0.1 ! Έχω Cydia !

Καλή επιτυχία σε όλους, μιας και θα τη χρειαστούν, αφού ο server είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος αυτή τη στιγμή (μην ξεχνάτε ότι η Αμερική είναι 7 περίπου ώρες πίσω) !

Μάλιστα, συγχαρητήρια λοιπόν! :)

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται? Μπορείς να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες.

Μάλιστα, συγχαρητήρια λοιπόν! :)

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται? Μπορείς να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες.

Είναι ... ποιο απλό από ότι ακούγεται ! Πραγματικά θέλω να δω ΠΟΙΟΣ θα καταφέρει να γράψει οδηγό για το νέο εργαλείο ... πραγματικά δε χρειάζεται τίποτα.

Μπαίνεις στη σελίδα, κάνεις "slide to JB", περιμένεις να κατεβάσει ένα αρχείο, τρέχει το εργαλείο του JB και σου λέει "έχεις Cydia τώρα" !

Αυτό ήταν !

*** Το παραπάνω σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αποτελεί οδηγό, αν και οποιοσδήποτε γράψει οδηγό, αυτά ακριβώς θα γράψει *** :lol: :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Είναι ... ποιο απλό από ότι ακούγεται ! Πραγματικά θέλω να δω ΠΟΙΟΣ θα καταφέρει να γράψει οδηγό για το νέο εργαλείο ... πραγματικά δε χρειάζεται τίποτα.

Μπαίνεις στη σελίδα, κάνεις "slide to JB", περιμένεις να κατεβάσει ένα αρχείο, τρέχει το εργαλείο του JB και σου λέει "έχεις Cydia τώρα" !

Αυτό ήταν !

*** Το παραπάνω σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αποτελεί οδηγό, αν και οποιοσδήποτε γράψει οδηγό, αυτά ακριβώς θα γράψει *** :lol: :lol:

Μάλιστα. Κάτι σαν αυτό δηλαδή? :p:p

καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Διαβάζω τα post αλλά επειδή είναι πάρα μα πάρα πολλά, θα μπορούσε κάποιος να μου πει με δύο λόγια αν κάνω jb στο 3GS με την 4.01 τι παρά πάνω θα έχω στο τηλέφωνο? Δηλαδή σε τι εξυπηρετεί το jb ??

Ίσως σε μερικούς να φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά συγνώμη ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει σε τι θα με βοηθήσει αυτό.

Και πάλι ευχαριστώ

καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Διαβάζω τα post αλλά επειδή είναι πάρα μα πάρα πολλά, θα μπορούσε κάποιος να μου πει με δύο λόγια αν κάνω jb στο 3GS με την 4.01 τι παρά πάνω θα έχω στο τηλέφωνο? Δηλαδή σε τι εξυπηρετεί το jb ??

Ίσως σε μερικούς να φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά συγνώμη ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει σε τι θα με βοηθήσει αυτό.

Και πάλι ευχαριστώ

Με δυο λογια ... εφαρμογες που πληρωνεις στην apple οταν εχεις κινητο χωρις jb τις βαζεις Δωρεαν σε κινητο με jb

• The title was changed to iOS 4