greg2008 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Απο τότε που αναβάθμισα το 3G της γυναίκας μου σε ios4 έχει γίνει πάρα πολύ αργό. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω την 3.1 για να το γυρίσω στη παλιά κατάσταση του ;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Απο τότε που αναβάθμισα το 3G της γυναίκας μου σε ios4 έχει γίνει πάρα πολύ αργό. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω την 3.1 για να το γυρίσω στη παλιά κατάσταση του ;! Εδω φιλε μου :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Απο τότε που αναβάθμισα το 3G της γυναίκας μου σε ios4 έχει γίνει πάρα πολύ αργό. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω την 3.1 για να το γυρίσω στη παλιά κατάσταση του ;! Από ότι διαβάζω στα σχετικά sites η Apple είναι ενήμερη του προβλήματος με την αργή απόκριση του iOS 4 στις 3G συσκευές και αναμένεται να κυκλοφορήσει update στο οποίο θα αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Έως τότε μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις την SpotLight υπηρεσία. Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.appleinsider.com/articles/10/07/28/apple_looking_into_ios_4_problems_on_iphone_3g.html Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Προσωπικά είμαι εξαιρετικα απογοητευμένος από το iOS 4. - αργή απόκριση - λευκες οθόνες - κολληματα (τα πρώτα μου με το iPhone) - σαφως χειρότερη επίδοση κεραιοσυστήματος - καταργηση Filed Test - κατάργηση Γρηγόρης πρόσβασης στα αγαπημένα Και άλλα... Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εδω φιλε μου :cool: καλησπερα παιδια πςσ γινετε να γυρισω απο την 4 στην 3.1????υπαρχει καποιοσ τροποσ??ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Προσωπικά είμαι εξαιρετικα απογοητευμένος από το iOS 4. - αργή απόκριση - λευκες οθόνες - κολληματα (τα πρώτα μου με το iPhone) - σαφως χειρότερη επίδοση κεραιοσυστήματος - καταργηση Filed Test - κατάργηση Γρηγόρης πρόσβασης στα αγαπημένα Και άλλα... Μηπως εχεις το 3g?Γιατι,αν εχεις το 3gs,αποκλειεται να συμβαινει αυτο.Σε 3gs(εχω εγω,αλλα και πολλοι αλλοι)με iOS4,το μηχανημα σφυριζει...:!::) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 καλησπερα παιδια πςσ γινετε να γυρισω απο την 4 στην 3.1????υπαρχει καποιοσ τροποσ??ευχαριστω πολυ!! Καλησπέρα! Αυτό που ζητάς γίνεται υπό προϋποθέσεις. Η βασικότερη από αυτές είναι να είχες κρατήσει στην 3.1 τα SHSH Blobs αρχεία από το Cydia ( άρα θα έπρεπε να είχες κάνει JB το κινητό ). Εάν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό : How to Downgrade Your iPhone From iOS 4 to 3.1.3 Καλή επιτυχία. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 και εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την 4 στο 3gs μου,ολα μου δουλευουν αψογα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιδιά νομίζω πως δεν τίθεται πλέον ζήτημα συμπεριφοράς της iPhone 3GS συσκευής με εγκατεστημένη την έκδοση iOS 4. Τα ενδεχόμενα προβλήματα - καθυστερήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες ενδεχομένως να σχετίζονται με το ότι δεν έχει γίνει clean installation - restore της συσκευής στην έκδοση 4. Βέβαια τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση της 3G συσκευής που εκεί τα πράματα είναι λίγο διαφορετικά. Μία λύση που προτείνεται σε διάφορα blogs είναι η απενεργοποίηση της Spotlight υπηρεσίας. Υπάρχει όπως αναφέρεται σημαντική διαφορά στην απόκριση της συσκευής πριν και μετά από την αλλαγή. Όποιος έχει iPhone 3G και αντιμετωπίζει προβλήματα δεν έχει παρά να το δοκιμάσει. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Παιδιά νομίζω πως δεν τίθεται πλέον ζήτημα συμπεριφοράς της iPhone 3GS συσκευής με εγκατεστημένη την έκδοση iOS 4. Τα ενδεχόμενα προβλήματα - καθυστερήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες ενδεχομένως να σχετίζονται με το ότι δεν έχει γίνει clean installation - restore της συσκευής στην έκδοση 4. Βέβαια τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση της 3G συσκευής που εκεί τα πράματα είναι λίγο διαφορετικά. Μία λύση που προτείνεται σε διάφορα blogs είναι η απενεργοποίηση της Spotlight υπηρεσίας. Υπάρχει όπως αναφέρεται σημαντική διαφορά στην απόκριση της συσκευής πριν και μετά από την αλλαγή. Όποιος έχει iPhone 3G και αντιμετωπίζει προβλήματα δεν έχει παρά να το δοκιμάσει. ;) και πως το απενεργοποιουμε??? Καλησπέρα! Αυτό που ζητάς γίνεται υπό προϋποθέσεις. Η βασικότερη από αυτές είναι να είχες κρατήσει στην 3.1 τα SHSH Blobs αρχεία από το Cydia ( άρα θα έπρεπε να είχες κάνει JB το κινητό ). Εάν ισχύει κάτι τέτοιο μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό : How to Downgrade Your iPhone From iOS 4 to 3.1.3 Καλή επιτυχία. ;) σ ευχαριστω πολυ ελπιζω να βγαλω καποια ακρη και να μην μου βγαλει παλι error Edited August 1, 2010 by DjArte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 και πως το απενεργοποιουμε??? Tip: How to Make Your iPhone 3G Faster on iOS 4 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλά μόνο εγώ νομίζω ότι με την 4 πάει γρηγορότερα το iphone μου? υπόψην δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και έχω iphone 3GS. Αν εξερέσω μερικά προγράμματα του cydia που δεν είναι συμβατά με την 4, πχ το callcounter, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, πραγματικά το κινητό πετάει και νομίζω πως έχω το iphone 4! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 εγω προσωπικα νομιζω οτι ειναι το ιδιο με την προηγουμενη σε ταχυτητα-μπαταρια,βεβαια με επιφυλαξη το λεω γιατι οταν πηρα την συσκευη μου μετα απο 1 βδομαδα βγηκε η 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Και εμένα το 3Gs σίγουρα πετάει με την 4.. δεν το συζητώ.. καμία σχέση βασικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μόλις κυκλοφόρισε: http://jailbreakme.com/ και είναι ποιο απλό από ποτέ !!! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μόλις κυκλοφόρισε: http://jailbreakme.com/ και είναι ποιο απλό από ποτέ !!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3263062#post3263062 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Κατά τη γνώμη μου, καλώς έγινε post και εδώ πάντως. Δεν διαβάζουν ΟΛΟΙ ΟΛΑ τα thread. Εξάλλου το post σου έγινε 10mins αργότερα, οπότε θα μπορούσες απλά να μεταφέρεις το δικό μου αν θεωρείς ότι κακώς βρίσκεται εδώ ! Φιλικά πάντα. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Κατά τη γνώμη μου, καλώς έγινε post και εδώ πάντως. Δεν διαβάζουν ΟΛΟΙ ΟΛΑ τα thread. Εξάλλου το post σου έγινε 10mins αργότερα, οπότε θα μπορούσες απλά να μεταφέρεις το δικό μου αν θεωρείς ότι κακώς βρίσκεται εδώ ! Φιλικά πάντα. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Με το να πετάμε ένα link δεν νομίζω πως συμβάλουμε στην σωστή ενημέρωση των χρηστών. Για αυτό τον λόγο παρέθεσα και το link με την σχετική είδηση. Πάμε παρακάτω. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Με το να πετάμε ένα link δεν νομίζω πως συμβάλουμε στην σωστή ενημέρωση των χρηστών. Για αυτό τον λόγο παρέθεσα και το link με την σχετική είδηση. Πάμε παρακάτω. ;) Προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς ... το ίδιο κι εγώ βέβαια :lol: Πάμε παρακάτω λοιπόν. Εγώ μόλις κατάφερα (μετά από πολλά refresh) να κάνω JailBreak στο iPhone4 μου, που φοράει την 4.0.1 ! Έχω Cydia ! Καλή επιτυχία σε όλους, μιας και θα τη χρειαστούν, αφού ο server είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος αυτή τη στιγμή (μην ξεχνάτε ότι η Αμερική είναι 7 περίπου ώρες πίσω) ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς ... το ίδιο κι εγώ βέβαια :lol: Πάμε παρακάτω λοιπόν. Εγώ μόλις κατάφερα (μετά από πολλά refresh) να κάνω JailBreak στο iPhone4 μου, που φοράει την 4.0.1 ! Έχω Cydia ! Καλή επιτυχία σε όλους, μιας και θα τη χρειαστούν, αφού ο server είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος αυτή τη στιγμή (μην ξεχνάτε ότι η Αμερική είναι 7 περίπου ώρες πίσω) ! Μάλιστα, συγχαρητήρια λοιπόν! :) Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται? Μπορείς να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μάλιστα, συγχαρητήρια λοιπόν! :) Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται? Μπορείς να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες. Είναι ... ποιο απλό από ότι ακούγεται ! Πραγματικά θέλω να δω ΠΟΙΟΣ θα καταφέρει να γράψει οδηγό για το νέο εργαλείο ... πραγματικά δε χρειάζεται τίποτα. Μπαίνεις στη σελίδα, κάνεις "slide to JB", περιμένεις να κατεβάσει ένα αρχείο, τρέχει το εργαλείο του JB και σου λέει "έχεις Cydia τώρα" ! Αυτό ήταν ! *** Το παραπάνω σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αποτελεί οδηγό, αν και οποιοσδήποτε γράψει οδηγό, αυτά ακριβώς θα γράψει *** :lol: :lol: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Είναι ... ποιο απλό από ότι ακούγεται ! Πραγματικά θέλω να δω ΠΟΙΟΣ θα καταφέρει να γράψει οδηγό για το νέο εργαλείο ... πραγματικά δε χρειάζεται τίποτα. Μπαίνεις στη σελίδα, κάνεις "slide to JB", περιμένεις να κατεβάσει ένα αρχείο, τρέχει το εργαλείο του JB και σου λέει "έχεις Cydia τώρα" ! Αυτό ήταν ! *** Το παραπάνω σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αποτελεί οδηγό, αν και οποιοσδήποτε γράψει οδηγό, αυτά ακριβώς θα γράψει *** :lol: :lol: Μάλιστα. Κάτι σαν αυτό δηλαδή? :p:p Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μάλιστα. Κάτι σαν αυτό δηλαδή? :p:p Ακριβώς ! Ωραίος οδηγός ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Διαβάζω τα post αλλά επειδή είναι πάρα μα πάρα πολλά, θα μπορούσε κάποιος να μου πει με δύο λόγια αν κάνω jb στο 3GS με την 4.01 τι παρά πάνω θα έχω στο τηλέφωνο? Δηλαδή σε τι εξυπηρετεί το jb ?? Ίσως σε μερικούς να φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά συγνώμη ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει σε τι θα με βοηθήσει αυτό. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Διαβάζω τα post αλλά επειδή είναι πάρα μα πάρα πολλά, θα μπορούσε κάποιος να μου πει με δύο λόγια αν κάνω jb στο 3GS με την 4.01 τι παρά πάνω θα έχω στο τηλέφωνο? Δηλαδή σε τι εξυπηρετεί το jb ?? Ίσως σε μερικούς να φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά συγνώμη ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει σε τι θα με βοηθήσει αυτό. Και πάλι ευχαριστώ Με δυο λογια ... εφαρμογες που πληρωνεις στην apple οταν εχεις κινητο χωρις jb τις βαζεις Δωρεαν σε κινητο με jb Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts