gemarkor Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Πάντως το IOS 4 ρουφάει περισσότερο μπαταρία από το IOS 3. Μέσα σε 1 ώρα έπεσε η μπαταρία 2% και είχα κλείσει και όλες τις εφαρμογές από το multitasking..... Κάτι δεν πάει καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Ναι, βασικά το 3G αν δεν το χρησιμοποιείς για internet πέρα από αυτό σου είναι άχρηστο. Εξάλλου, είτε έχεις το 3G ανοιχτό είτε κλειστό, την ίδια ποιότητα ομιλίας έχεις. Όταν το iPhone λειτουργεί σε 2G mode έχει ψηλότερη πιθανότητα χαμένων κλήσεων γιατί η οποιαδήποτε ροή δεδομένων (π.χ. fetch μηνυμάτων) χρησιμοποιεί το ίδιο κανάλι με το κανάλι φωνής και επομένως αν εκείνη τη στιγμή σε καλέσει κάποιος εμφανίζεσαι εκτός δικτύου. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά σε αυτό το forum αλλά και σε πολλά διεθνή fora και έχει να κάνει με τον τρόπο υλοποίησης κάποιων δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε συνάρτηση με τον τρόπο που λειτουργεί το iPhone σε 2G mode σε ότι αφορά τη ρύθμιση της προτεραιότητας μεταξύ φωνής / δεδομένων όταν αυτά μοιράζονται το ίδιο κανάλι. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Όταν το iPhone λειτουργεί σε 2G mode έχει ψηλότερη πιθανότητα χαμένων κλήσεων γιατί η οποιαδήποτε ροή δεδομένων (π.χ. fetch μηνυμάτων) χρησιμοποιεί το ίδιο κανάλι με το κανάλι φωνής και επομένως αν εκείνη τη στιγμή σε καλέσει κάποιος εμφανίζεσαι εκτός δικτύου. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά σε αυτό το forum αλλά και σε πολλά διεθνή fora και έχει να κάνει με τον τρόπο υλοποίησης κάποιων δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε συνάρτηση με τον τρόπο που λειτουργεί το iPhone σε 2G mode σε ότι αφορά τη ρύθμιση της προτεραιότητας μεταξύ φωνής / δεδομένων όταν αυτά μοιράζονται το ίδιο κανάλι. Αυτό δεν το ήξερα φίλε μου! Ευχαριστώ πολύ! Άρα αφήνουμε ανοιχτό το 3G γιατί δέχομαι και κάνω αρκετούτσικες κλείσεις κάθε μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Αυτό δεν το ήξερα φίλε μου! Ευχαριστώ πολύ! Άρα αφήνουμε ανοιχτό το 3G γιατί δέχομαι και κάνω αρκετούτσικες κλείσεις κάθε μέρα! Ακριβώς :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Να πώ κάτι άλλο! Τη μπαταρία όταν τη φορτίζετε και είναι στο 100% μέσα σε 3 ώρες πόσο σας έχει πέσει με 2 με 3 τηλ περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 αναλογα με τον χρονο κλησης,αλλος μπορει να κανει 1 κληση και να ειναι 10' και αλλος 5 κλησεις και να ειναι συνολο 5' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) αναλογα με τον χρονο κλησης,αλλος μπορει να κανει 1 κληση και να ειναι 10' και αλλος 5 κλησεις και να ειναι συνολο 5' Ναι, σίγουρα! Πάντως μειώνεται η μπαταρία λίγο γρήγορα θα έλεγε κανείς!:) Απλά, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν το φορτίζεις και η μπαταρία είναι στο 100% μέσα σε 4 με 5 ώρες πέφτει αμέσως 10% περίπου! Δηλαδή με το που το βγάλεις από τη μπρίζα και κάνεις 1 με 2 κλείσεις 5 με 6 λεπτά περίπου και να κατέβει 2 με 3% η μπαταρία. Σε εσάς συμβαίνει κάτι τέτοιο ή όχι? Edited July 22, 2010 by gemarkor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Πάντως το IOS 4 ρουφάει περισσότερο μπαταρία από το IOS 3. Μέσα σε 1 ώρα έπεσε η μπαταρία 2% και είχα κλείσει και όλες τις εφαρμογές από το multitasking..... Κάτι δεν πάει καλα.... Εγω δεν το χω περάσει ακόμα,αλλά η γενική διαπίστωση είναι πως είναι λιγότερο ενεργοβόρο. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Εγω δεν το χω περάσει ακόμα,αλλά η γενική διαπίστωση είναι πως είναι λιγότερο ενεργοβόρο. 100%.Kαι με διαφορα:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η αυτονομία έχει αυξηθεί. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Πάντως αν το αφησεις στην πρίζα,κανα 2ωρο αφοτου δείξει 100% και το βγαλεις μετα,εχω παρατηρησει οτι δεν πέφτει η μπαταρία τοσο γρηγορα...ιδέα μου; Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Πάντως αν το αφησεις στην πρίζα,κανα 2ωρο αφοτου δείξει 100% και το βγαλεις μετα,εχω παρατηρησει οτι δεν πέφτει η μπαταρία τοσο γρηγορα...ιδέα μου; Καθόλου ιδέα σου, έχεις απόλυτο δίκιο!!;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Καθόλου ιδέα σου, έχεις απόλυτο δίκιο!!;) Δεν νομίζω ότι ισχύει γιατί είτε το βγάλω αμέσως είτε το βγάλω το πρωί(το βάζω στις 1 το βράδυ και το βγάζω στις 7) με τον ίδιο ρυθμό πέφτει. Αυτό που μειώνει τη γρήγορη κατανάλωση πιστεύω ότι είναι οι ανοιχτές εφαρμογές στο multitasking. Πρίν 2 μέρες έμαθα ότι κλείνουν οι ανοχτές εγαρμογές. Από τότε νομίζω ότι η μπαταρία δεν πέφτει τόσο γρήγορα όσο πρίν. Με λίγα λόγια βγάζω 2+ μέρες άνετα με αρκετές έως πολλές κλείσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) Υπαρχει καποιος οδηγος να κανω downgrade απο την 4.0.1 στην 4.0??? Επισης αν οταν γινεται downgrade τα αρχεια και οι εφαρμογες στο κινητο χανονται η μπορει να γινει backup? PS: 3GS without jailbreak Edited July 23, 2010 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macstar Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Καλά... Υπάρχει άνθρωπος που να ΑΝΤΕΧΕΙ την 4 (JB χωρίς πολλά πολλά όμως, SSH και SBSettings) ακόμη και ΧΩΡΙΣ ενεργοποιημένα multitasking κλπ... σε iPhone 3G? Το έβαλα σήμερα... και ήταν ΦΡΙΚΗ... ΤΡΟΜΕΡΑ αργό... απαράδεκτα αργό θα έλεγα... Λυπάμαι... αλλά το 3G "πεθαίνει" στην 3.1.3... Φιλικά, Ανδρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 προφανως λογω επεξεργαστη:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Εχω την 4.0.1 αν μεσω itunes κανω restore το κινητο γυρναει στην 3.1.3 ??? Επισης χανονται ολες οι εφαρμογες καθως και φωτογραφιες τηλεφωνα κτλ κτλ ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 έχω εδώ και λίγο καιρό την 4.0 σε iphone 3GS 16GB και πραγματικά πετάει!!! νομίζω ότι έχω το iphone 4!!! όλα τα λεφτά! επιτέλους έκαναν και κάτι καλό!:):):):) Ζerokill αν κάνεις backup και το επαναφέρεις δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ! και εγώ το ίδιο εκανα που έβαλα την 4 και δεν έχασα τίποτα απολύτως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichio Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλημέρα σε όλους.:) Αναφέρω κάτι σημαντικό που βρήκα σε ένα forum σχετικά με το πρόβλημα που εμφανίστηκε σε 3GS με την πυξίδα μετά την αναβάθμιση σε 4.0 / 4.0.1. Πιο συγκεκριμένα πολλοί χρήστες (μεταξύ των οποίων και η αφεντιά μου) μετά την αναβάθμιση του λειτουργικού ανακάλυψαν ότι η πυξίδα 'παραπονιέται' συνέχεια για παρεμβολές και η ακρίβεια του στίγματος στο Google Maps σχεδόν χάθηκε. Το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο restore που επιχειρεί το iTunes μετά την αναβάθμιση (Apple Bug :mad:). Ο τρόπος να ξεπεραστεί και να λειτουργεί η πυξίδα κανονικά είναι να πάμε από τις ρυθμίσεις του iphone και να κάνουμε reset τα Network Settings. Αυτό βέβαια θα οδηγήσει μοιραία σε απώλεια όλων των wifi password που έχουμε αποθηκεύσει, αλλά τουλάχιστον σε μένα επανέφερε την πυξίδα στα επίπεδα που ήταν με την 3.1.3 (δηλ. σχεδόν τέλεια). Παράθεση My Devices : :DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black Iphone 3GS - 16GB / Black Palm Treo 680 SE K810i - Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 έχω εδώ και λίγο καιρό την 4.0 σε iphone 3GS 16GB και πραγματικά πετάει!!! νομίζω ότι έχω το iphone 4!!! όλα τα λεφτά! επιτέλους έκαναν και κάτι καλό!:):):):) Ζerokill αν κάνεις backup και το επαναφέρεις δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ! και εγώ το ίδιο εκανα που έβαλα την 4 και δεν έχασα τίποτα απολύτως!μια απο τα ιδια,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την 4,προσωπικα δεν ξερω αν θα το παρω το 4 οταν ερθει,φυσικα ισως φταιει που δεν το περιμενω με αγωνια οτι ειμαι "νεος"στο iphone,το εχω μολις 1,5 μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 παιδια ακομα τιποτα για jailbreak 4.0.1 σε windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 παιδια ακομα τιποτα για jailbreak 4.0.1 σε windows? Τιποτα:(Αλλα,να κοιτας-ρωτας εδω καλυτερα:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247725 ;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Εμένα με την 4.0 δεν έχει κανένα πρόβλημα η πυξίδα και το στίγμα στο googlemaps πάντως! όμως δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα να παίξουν τα mobileterminal και callcounter! ξέρει κανείς τίποτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Εμένα με την 4.0 δεν έχει κανένα πρόβλημα η πυξίδα και το στίγμα στο googlemaps πάντως! όμως δεν μπορώ να καταφέρω με τίποτα να παίξουν τα mobileterminal και callcounter! ξέρει κανείς τίποτα???? Το προβλημα με την πυξιδα εχει αναφερθει νομιζω σε χρηστες που εχουν την 4.0.1 ...και οχι στην 4.0. Εγω παντως με 4.0.1 δεν εχω παρατηρησει να πηγαινει κατι στραβα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Εμένα πάντως στην 3.1.2/3 δεν μου βρισκε καθόλου στίγμα το maps. Ενώ στα προγράμματα πλοήγησης έβρισκε κανονικά. Τι reset network settings, τι restore δεν έβρισκε με τπτ. Με την 4.0 και 4.0.1 έχει τρελή απόδοση το gps! Πραγματικά λοκάρει αμέσως και με εξαιρετική ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts