domigr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ενταξει δεν ειναι ταλαιπωρια 2 εφαρμογες και να κανεις τις ρυθμισεις τους απλως θελω να πω οτι αμα φτιαξουν αυτα τα πραγματα ισως μετα το jb να μην ειναι τοσο απαραιτητο ομως μεχρι στιγμης ειναι.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ενταξει δεν ειναι ταλαιπωρια 2 εφαρμογες και να κανεις τις ρυθμισεις τους απλως θελω να πω οτι αμα φτιαξουν αυτα τα πραγματα ισως μετα το jb να μην ειναι τοσο απαραιτητο ομως μεχρι στιγμης ειναι.. Σε καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι και τα 2 αυτά θέματα είναι τόσο πολύ συνδεδεμένα με το ευρύτερο επιχειρηματικό μοντέλο της Apple για το iPhone (διακίνηση αρχείων περιεχομένου με κεντρικό έλεγχο) που δεν θα πρέπει να ελπίζουμε ότι κάποτε θα λυθούν γιατί δεν προκύπτουν από τεχνικούς περιορισμούς ή αμέλεια αλλά από συνειδητές επιλογές της εταιρίας. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω κανει jb στην 3.1.3 με spirit..και σημερα σκεφτομαι να βαλω την 4..πως μπορω να σοσω τα δεδομενα μου ολα?(επαφες,φωτος,ρυθμισεις,εφαρμογες,τραγουδια)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Σε καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι και τα 2 αυτά θέματα είναι τόσο πολύ συνδεδεμένα με το ευρύτερο επιχειρηματικό μοντέλο της Apple για το iPhone (διακίνηση αρχείων περιεχομένου με κεντρικό έλεγχο) που δεν θα πρέπει να ελπίζουμε ότι κάποτε θα λυθούν γιατί δεν προκύπτουν από τεχνικούς περιορισμούς ή αμέλεια αλλά από συνειδητές επιλογές της εταιρίας. το γνωριζω οτι ειναι επιλογες της apple και οχι οτι δεν μπορουν να το κανουν αν ειναι δυνατον :p απλως πρεπει να γνωρισει επιτελους η εταιρια οτι πρεπει να εχουμε ελευθερια κινησεων και οχι να κανουμε jb για να εχουμε..τεσπα..:p κατι ασχετο το jb μπορει να φερει προβληματα στο κινητο?? δηλαδη το λειτουργικο να ειναι πιο αργο,λιγοτερο σταθερο,η μπαταρια να κραταει λιγοτερο...γενικα υπαρχει περιπτωση να δημιουργει κατι?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JBousd Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχω κανει jb στην 3.1.3 με spirit..και σημερα σκεφτομαι να βαλω την 4..πως μπορω να σοσω τα δεδομενα μου ολα?(επαφες,φωτος,ρυθμισεις,εφαρμογες,τραγουδια)? Δεξί κλικ στο iPhone στην λίστα του iTunes και backup! http://img96.imageshack.us/img96/9278/backupz.jpg Όταν περάσεις την 4.0 θα σου εμφανίσει επιλογή να κάνεις restore το backup αυτό, ή να ξεκινήσεις με το τηλέφωνο άδειο εντελώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αργει αργει χαρακτηριστικα το update............ Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Αργει αργει χαρακτηριστικα το update............ μεχρι της 8 το βραδυ εχουμε ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 μεχρι της 8 το βραδυ εχουμε ακομα Στις 8 θα βγει σιγουρα??? Τι καθομαι και το παλευω τοτε τοση ωρα???? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2008 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Στις 8 θα βγει σιγουρα??? Τι καθομαι και το παλευω τοτε τοση ωρα???? Κατά τις 9 το πρωί ώρα κουπερτίνο πιστεύω να διαθέσουν την αναβάθμιση στον κόσμο. Εκτός αν πρέπει να πιουν το καφεδάκι τους πρώτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Στις 8 θα βγει σιγουρα??? Τι καθομαι και το παλευω τοτε τοση ωρα???? περιπου τετοια ωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Τα παιχνιδια απο installous που εχουν περαστει στο itunes, θα μπορω να τα βαλω στο κινητο αν και εφοσον βγει jb Για την 4.0? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Skype with iOS 4 support coming soon! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Μόλις μπήκα στο site της Apple να χαζέψω το iOS 4.0 είδα ότι στις διαθέσιμες συσκευές που μπορεί να εγκατασταθεί το iOS έδειχνε σε μικρογραφίες το iPhone 4, το iPhone 3GS και το iPhone 3G. Στη μικρογραφία του 3G δείχνει να έχει wallpaper το Homescreen, ενώ ο Jobs μας το έδειξε χωρίς. Τί νομίζετε; Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Παιδια καλησπέρα!σημερα δεν βγαίνει το iOS4?σαν να αργησε λιγο ή μου φαινεται?τι ωρα εκτιματε οτι θα βγει περιπου? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Παιδια καλησπέρα!σημερα δεν βγαίνει το iOS4?σαν να αργησε λιγο ή μου φαινεται?τι ωρα εκτιματε οτι θα βγει περιπου? Από την California έχουμε 10 ώρες διαφορά, άρα λογικά μετά τις 7 το απόγευμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 μετα τις 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Παιδια καλησπέρα!σημερα δεν βγαίνει το iOS4?σαν να αργησε λιγο ή μου φαινεται?τι ωρα εκτιματε οτι θα βγει περιπου? Ειπαμε,γυρω στις 8-9μ.μ....:) μετα τις 8 Με προλαβες:p Mod Edit: Παρακαλώ να αποφεύγονται τα συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Edited June 21, 2010 by avid Συνεχόμενα Posts.... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 για ενα κλικ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 όλη η ομάδα σε ετοιμότητα 'κλικ'... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 εχουμε στηθει και περιμενουμε:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) 3 ωρίτσες ακόμα, που θα πάει. Σήμερα είναι και η ημέρα του Πατέρα, τυχαίο, δεν νομίζω... Edited June 21, 2010 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 3 ωρίτσες ακόμα, που θα πάει. Σήμερα είναι και η ημέρα του Πατέρα, τυχαίο, δεν νομίζω...του παναθηναικου;:pτιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτον τον κοσμο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis_maritsas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 1.188 χρήστες περιμένουμε εδώ και 8 ώρες το νέο λογισμικό! όλο μαζί 11.888 τυχαίο; δεν νομίζω!!!! άσχετο, επειδή έχω το iphone στη USB τόση ώρα περιμένοντας στο itunes και είναι ήδη φορτισμένο, παίζει να έχουμε κανένα πρόβλημα με την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) 1.188 χρήστες περιμένουμε εδώ και 8 ώρες το νέο λογισμικό! όλο μαζί 11.888 τυχαίο; δεν νομίζω!!!! άσχετο, επειδή έχω το iphone στη USB τόση ώρα περιμένοντας στο itunes και είναι ήδη φορτισμένο, παίζει να έχουμε κανένα πρόβλημα με την μπαταρία; Όχι, κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα θα αρχίσει αν κρασάρουν οι server της Apple... Θα περάσουν δύσκολες ώρες. Edited June 21, 2010 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Όχι, κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα θα αρχίσει αν κρασάρουν οι server της Apple... Θα περάσουν δύσκολες ώρες. Αν crasharoun λογικα μπορουμε να το γυρισουμε παλι στην 3.1.3 ετσι δεν ειναι;; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts