gianisma1 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Εχθές το απογευμα, μετα από ώριμη σκέψη:rolleyes:, το πήρα και εγώ για να αντικαταστήσω το 3GS που είχα. Με το που το άνοιξα είχε μια πολύ έντονη κιτρινίλα σε ολη την οθόνη, αλλά ήδη σήμερα το πρωί έχει εξαφανιστεί! Για να μην επαναλάβω οτι έχει ήδη ειπωθεί,κανένα προβλημα με της κλήσεις και το σήμα , και απλά "ΤΑ ΣΠΑΕΙ" !!! Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι η πολύ χαμηλή δόνηση οταν ειναι στο αθόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μολις το παρελαβα και το εχω στα χερια μου. Οπως και τη πρωτη φορα... παλι εντυπωσιακο ειναι. Τα σπαει το εργαλειο. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μολις το παρελαβα και το εχω στα χερια μου. Οπως και τη πρωτη φορα... παλι εντυπωσιακο ειναι. Τα σπαει το εργαλειο. :D τι εννοεις σπαει? νευρα με το 3g σημα οταν το αγγιξεις ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Φίλε ελεκτρονικ παρατηρώ οχι μονό εδώ αλλα και σε αλλα θεματάκια οπού αναφέρεται το μήλο μια μεγάλη αρνητικότητα να το πω προκατάληψη να το πω έναντι του μήλου . Εντάξει έγινε ενας σάλος με το σήμα αλλα από τι φαίνεται τα παιδιά που το έχουν πάρει δεν εχουν αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και άλλωστε δεν σε ανάγκασε κανένας να το αγοράσεις οπότε την θεωρώ ανεξήγητη τοση αρνητικότητα απέναντί στο μήλο Φιλικα παντα :):happy: Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Φίλε ελεκτρονικ παρατηρώ οχι μονό εδώ αλλα και σε αλλα θεματάκια οπού αναφέρεται το μήλο μια μεγάλη αρνητικότητα να το πω προκατάληψη να το πω έναντι του μήλου . Εντάξει έγινε ενας σάλος με το σήμα αλλα από τι φαίνεται τα παιδιά που το έχουν πάρει δεν εχουν αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και άλλωστε δεν σε ανάγκασε κανένας να το αγοράσεις οπότε την θεωρώ ανεξήγητη τοση αρνητικότητα απέναντί στο μήλο Φιλικα παντα :):happy: συμφωνω!!ας γινει το forum πηγη πληροφορισης και οχι οπαδισμου!αληθεια ....:lol:τι ομαδα ειστε?χαχαχα!!αυτο μας ελειπε τωρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το σκυλομετάνιωσα που το αγόρασα, δεν μπορώ να μιλήσω, πεφτει το σημα συνέχεια, η οθόνη του ειναι μετρια και ειναι και πολύ βαρυ!!! Ενταξει electronic? Σου κάνουν τετοια ποστ?? Αφου δεν ειναι καλο, δεν σου κάνει γιατι παρακολουθείς το τοπικ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Φίλε ελεκτρονικ παρατηρώ οχι μονό εδώ αλλα και σε αλλα θεματάκια οπού αναφέρεται το μήλο μια μεγάλη αρνητικότητα να το πω προκατάληψη να το πω έναντι του μήλου . Εντάξει έγινε ενας σάλος με το σήμα αλλα από τι φαίνεται τα παιδιά που το έχουν πάρει δεν εχουν αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και άλλωστε δεν σε ανάγκασε κανένας να το αγοράσεις οπότε την θεωρώ ανεξήγητη τοση αρνητικότητα απέναντί στο μήλο Φιλικα παντα :):happy: Το έχω γράψει και σε άλλο forum ότι κατάφερα είτε να μηδενίσω το σήμα είτε να το πάω σε μια γραμμή σε Nokia E71 και htc touch HD. Οποτε ο πόλεμος με το σήμα παρα είναι της πλακας. Εκτος αν χάνει σήμα πολύ εύκολα που δεν το ξέρω. Δεν έχω iphone ακόμα, έχω ipad και πριν από αυτό ήμουν εξίσου αρνητικός, οποτε απλά οποιος είναι εναντίον μάλλον δεν το έχει δοκιμάσει. Όπως επίσης δεν θα έπρεπε να δίνεται σημασία σε αρνητικά σχόλια εδώ μέσα, μόνο στους διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) εχωντας Ν900 πηγα να παρω και ενα iphone4. καποιοι το ξερουν ηδη απο εδω γιατι ρωτουσα να μαθω αν πεφτει το σημα..ειχα μεγαλη επιδοτηση και δε με χαλαγε να παρω και να το δουλεψω. τελικα γυρισα μεσα στη δουλεια μου, συναντηθηκα με καποιους φιλους που το εχουν, σε ολα τα τεστ επεσε το σημα μεχρι να μην υπαρχει ουτε μια μπαρα. ειναι γεγονος οτι αν οχι ολα ειναι ελαττωματικα παρα πολλα και μερικοι επιμενουν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. εκει ειναι που απαντω. δεν ειμαι επιθετικος με τη συσκευη αλλα οταν εχω δει κατι και οι αλλοι λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα ε πρεπει να απαντησω. επισης αμα δεις, μαλλον επιθετικοι ειναι οι apple fanboys οι οποιοι σε αλλο ποστ λενε οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο και να πουμε γιατι μπορει να ναι καποιο αλλο καλυτερο. τους λεμε και απαντανε οτι να ναι ειρωνικα κτλ. εγω ειμαι ο επιθετικος? υγ@giorgaras: δεν ειναι μυθος, εγω οπως ξαναπα, 4/4 iphones4 που επιασα βγαινουν απ το δικτυο σε λιγοτερο απο 15δευτερολεπτα σε 3g mode οταν το αγγιξεις στο συγκεκριμενο σημειο. δεν ειναι το απλο μειωμα του σηματος, υπαρχει θεμα τουλαχιστον σε αυτα που δοκιμασα. Edited September 1, 2010 by el3ctronick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παιδιά το κινητάκι είναι τέλειο απλά!! Δεν μπορώ να το συγκρίνω με οτιδήποτε έχω δει μέχρι σήμερα. Όσον αφορά το σήμα το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς θα το χρησιμοποιώ με θήκη γιατί είναι ένα κόσμημα :) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσοι επικριτές... :confused: Αν δε σας αρέσει μην ασχολείστε! (Αν και βλέπω ακριβώς το αντίθετο :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 υγ@giorgaras: δεν ειναι μυθος, εγω οπως ξαναπα, 4/4 iphones4 που επιασα βγαινουν απ το δικτυο σε λιγοτερο απο 15δευτερολεπτα σε 3g mode οταν το αγγιξεις στο συγκεκριμενο σημειο. δεν ειναι το απλο μειωμα του σηματος, υπαρχει θεμα τουλαχιστον σε αυτα που δοκιμασα. όπως πέφτει σε πολλά αλλα θα πέφτει και σε αυτό. Η ερώτηση είναι πέφτει με απλό άγγιγμα σε κάποια σημεία με ένα δάχτυλο από κάθε πλευρά η πρέπει να το πιάσεις με όλη την παλάμη? Αυτό που λέω εγώ είναι ότι αφού το πρόβλημα με το σήμα υπάρχει σε πολλά κινητά γιατί δεν έγινε πόλεμος σε όλες τις εταιρείες και μονο στην apple? Γιατί απλά υπάρχει πολύ φανατισμένη αρνητικότητα απέναντι σε αυτή την εταιρεία. Τελικά κυκλοφορούν δυο παρτίδες απότι φαίνεται και εγώ θα περιμένω τον επόμενο μηνα να δω γιατί καταργούν το πρόγραμμα με τις θήκες. Πιστεύω μάλλον το έχουν διορθώσει ήδη και θεωρούν πως θα ξεπουλήσουν τα παλιά μοντέλα μέχρι τέλος του μηνα. Αν ανακοινώσουν νέο iphone 4 μάλλον θα φάνε ξύλο, καλύτερα να το διορθώσουν αθόρυβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Οσο οι φημες φουντωνουν για την διαθεση του λευκου τελος Σεπτεμβριου και επανασχεδιασμο της κεραιας απλα περιμενω και δεν μπαινω καν στην σκεψη να αγορασω τωρα το 4. Μενω με το 3gs και σιγουρα δεν προκειται να το μετανιωσω.:) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 τι εννοεις σπαει? νευρα με το 3g σημα οταν το αγγιξεις ε? Θεωρω οτι εχω καλη αισθηση του χιουμορ και βαζω smilies καμια φορα για να μην ειναι ειρωνικα τα ποστ μου μεσα στο forum. Οχι, δεν μου σπαει τα νευρα το εργαλειο. Καθε αλλο μαλιστα, θα ελεγα οτι με διασκεδαζει που το iPhone 4 φερνει στην επιφανεια τη προκαταληψη ορισμενων και τη παρουσια του πραγματικου χαρακτηρα ενος ή και περισσοτερων χρηστων του forum. :) Μεχρι τωρα το εργαλειο τα σπαει με τη ποιοτητα κατασκευης. Δεν υπαρχει αλλο κινητο σε τετοιο υψηλο επιπεδο. Φανταστειτε λοιπον, τι θα γινει οταν το ανοιξω κιολας. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Για να δουμε σημερα στο event (8pm ωρα ελλαδας) αν θα πει κατι για το iphone το big boss. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι. Είπαμε: ασκούμε κριτική στις ιδέες, όχι στους ανθρώπους. Και, στο κάτω κάτω της γραφής, μια συσκευή είναι! Ηρεμήστε σας παρακαλώ! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Είμαι εδώ και 5 μέρες κάτοχος του iphone 4. :) Πριν είχα για μια week το galaxy s και το 3gs. Το τηλέφωνο είναι όντως ένα από τα καλύτερα smart phones που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά . :!: Το galaxy s έχει καλύτερα χρώματα στην οθόνη (πιο ζωντανά) αλλα στον ήλιο δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα ,αντίθετος με το iphone ( και το 3gs ) που στον ήλιο δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα. ;) Όσο αφορά το σήμα δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα ούτε σε voice ούτε σε data. Σε test που έκανα με την εφαρμογή speedtest.net , με αλλα και χωρίς να ακουμπάω το σημείο που λένε ότι έχει πρόβλημα , πιάνω σχεδόν 3Mbps download και upload! :!: Χαμένη κλίση δεν έχω ποτε και συγκριτικά με τα αλλα 2 τελευταία κινητά που είχα δεν βλέπω διαφορα στο σήμα . :!: Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να χρησημοποιουμε ιντερνετ χωρις wi-fi γιατι δεν με αφηνει? και επισης το προβλημα που εχω εγω με το σημα ειναι οτι αμα το χασει ή δεν το βρει απο την αρχη δεν το βρισκει μετα με τιποτα... δεν ξερω κατα ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο. Παιζει ρολο οτι το εχω παρει απ'εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να χρησημοποιουμε ιντερνετ χωρις wi-fi γιατι δεν με αφηνει? και επισης το προβλημα που εχω εγω με το σημα ειναι οτι αμα το χασει ή δεν το βρει απο την αρχη δεν το βρισκει μετα με τιποτα... δεν ξερω κατα ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο. Παιζει ρολο οτι το εχω παρει απ'εξω? Settings->Wifi και κλειστο απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Λοιπον, τελειωσα το κοψε ραψε και εκανα ενεργοποιηση του iPhone 4. Επελεξα να μου κανει restore το backup του 3GS και οχι να το κανω setup ως new iPhone. Τελειωσε το sync και εκανα τα σχετικα τεστ για το σημα. Ακουμπησα το επιμαχο σημειο και προς εκπληξη απο 4 μπαρες σημα, δεν κατεβηκε κατω καμια. Πηγα σε αλλο σημειο με 5 μπαρες και εκανα το ιδιο αλλα τιποτα. Το ιδιο συνεβη και με το λεγομενο death grip αλλα τζιφος, ουτε μια γραμμη κατω. Το τηλεφωνο μου πρεπει να ειναι προβληματικο και δε πεφτει το σημα οταν κανω τα παραπανω. Ισως να συμβαινει αν ειμαι με 3 γραμμες και κατω. Θα δειξει στο μελλον. Προς ενημερωση η συσκευη ειναι με 4.0.1 και με εβδομαδα κατασκευης 32η. Τωρα του κανω αναβαθμιση στη 4.0.2 και μετεπειτα θα κανω κι αλλες δοκιμες σε περιοχες με χαμηλοτερο σημα. Η Cosmote εχει... οχι απαραιτητα παντου καλο σημα. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Settings->Wifi και κλειστο απο εκει φιλε εννοειτε οτι ειναι κλειστο το wi-fi δεν με αφηνει να μπω ιντερνετ οταν ειανι απερνεργοποιημενο το wifi... να κανω χρηση ογκοχρεωσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 φιλε εννοειτε οτι ειναι κλειστο το wi-fi δεν με αφηνει να μπω ιντερνετ οταν ειανι απερνεργοποιημενο το wifi... να κανω χρηση ογκοχρεωσης! ελπιζω να μην κατηγορηθω οτι λεω για το προβλημα του 3g σηματος..τεσπα.. φιλε μηπως το κρατας απ το deathgrip συνεχεια και παιζει εντονα το conflict? ειναι γυρισμενο σε 3g mode? αλλα πριν απ ολα αυτα, μαλλον δεν εχεις περασει τα settings του provider σου...σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ελπιζω να μην κατηγορηθω οτι λεω για το προβλημα του 3g σηματος..τεσπα.. φιλε μηπως το κρατας απ το deathgrip συνεχεια και παιζει εντονα το conflict? ειναι γυρισμενο σε 3g mode? αλλα πριν απ ολα αυτα, μαλλον δεν εχεις περασει τα settings του provider σου...σωστα? δεν εχει καμια σχεση με το death grip δεν εχανει σημα και εινao ενεργοποιημενο το 3g απλα οταν το χανω μερικες φορες δεν μπορω να το ξανα βρω με τιποτα το σημα... μαλλον θα φταει οτι δεν εχω περασει τις ρυθμισεις? πως γινεται αυτο? ξανα τονιζω οτι ειναι απο εξωτερικο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 δεν εχει καμια σχεση με το death grip δεν εχανει σημα και εινao ενεργοποιημενο το 3g απλα οταν το χανω μερικες φορες δεν μπορω να το ξανα βρω με τιποτα το σημα... μαλλον θα φταει οτι δεν εχω περασει τις ρυθμισεις? πως γινεται αυτο? ξανα τονιζω οτι ειναι απο εξωτερικο το τηλεφωνο. Settings -> Network -> Cellular Data, το έχεις ON; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Settings -> Network -> Cellular Data, το έχεις ON; ναι ειναι ΟΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ναι ειναι ΟΝ Δοκίμασε να βάλεις τα settings από κάτω που λέει Cellular Data Network, αν δεν τα έχει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 δεν εχει καμια σχεση με το death grip δεν εχανει σημα και εινao ενεργοποιημενο το 3g απλα οταν το χανω μερικες φορες δεν μπορω να το ξανα βρω με τιποτα το σημα... μαλλον θα φταει οτι δεν εχω περασει τις ρυθμισεις? πως γινεται αυτο? ξανα τονιζω οτι ειναι απο εξωτερικο το τηλεφωνο. δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει, παντως σιγουρα πρεπει να περασεις settings αφου δε το πηρες απο εδω(νομιζω vodafone + cosmote στο δινουν με ετοιμες ρυθμισεις). τωρα ποια ειναι τα settings μαλλον πρεπει να πεις provider και να απαντησει καποιο παιδι που εχει αυτη τη στιγμη iphone γιατι εγω δε θυμαμαι απεξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts