domal Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Μπες παλι και διαβασε τους ορους του buy n sell.↲Επισης κανεις δεν σε αναγκαζει να παρεις κατι απο αυτους,ουτε ειναι ειδος πρωτης αναγκης το αηφοουν 4. φιλε μου τους διαβασα πολυ καλα , τωρα το οτι δεν ειναι το iphone 1ης αναγκης εχεις δικαιο αλλα δεν παυει να ειναι αισχοκερδια και ενα forum που σεβεται τα μελη του οφειλει να τα προστατευει ... γνωμη μου παντα Επισης ας βγει επιτελους ενας που το πουλαει τοσο ακριβα δημοσια και να δηλωσει γιατι το πουλαει τοσο ... Τελος δεν συμφωνεις οτι ειναι απαραδεκτο αυτοι οι τυποι με σανιδα προβολης το myphone.gr να κερδιζουν αισχοκερδωντας ? , οταν ενα site εχει χιλιαδες επισκεψεις να το εκμεταλευονται οι κερδοσκοποι ?? Edited August 8, 2010 by domal Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Μα δε μας υποχρεώνει κανένας σε τελική να αγοράσουμε από αυτούς!είναι "δικιαμας" καθαρά επιλογή,εγώ απλά εκνευρίζομαι παρα πολύ που εκμεταλλεύονται την κατάσταση που δεν έχει έρθει ακόμα ελλάδα και το δίνουν σε τέτοιες τιμές! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Απομακρύνθηκε ο υπέυθυνος για το πρόβλημα της κεραίας του iPhone 4 Επίσημα επιβεβαιώθηκε από την Apple ότι ο Mark Papermaster αποτελεί παρελθόν για την εταιρεία κάτι που όλοι συνδέουν με το πρόβλημα της κεραίας του iPhone 4. Ο Mark Papermaster είχε την θέση του Senior Vice President of Devices Hardware Engineering και προφανώς ήταν και υπεύθυνος για μεγάλο μέρος της παραγωγής του iPhone 4. O Papermaster είχε μικρή θητεία στην Apple, αφού επίσημα ξεκίνησε εκεί στις 24 Απριλίου 2009. Την θέση του ανέλαβε ο Bob Mansfield ο οποίος είναι ήδη υπεύθυνος για κάποια εξαρτήματα του iPhone 4 όπως ο επεξεργαστής Apple A4 και η Retina Display. πηγη:laptopblog.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 φιλε μου τους διαβασα πολυ καλα , τωρα το οτι δεν ειναι το iphone 1ης αναγκης εχεις δικαιο αλλα δεν παυει να ειναι αισχοκερδια και ενα forum που σεβεται τα μελη του οφειλει να τα προστατευει ... γνωμη μου παντα Επισης ας βγει επιτελους ενας που το πουλαει τοσο ακριβα δημοσια και να δηλωσει γιατι το πουλαει τοσο ... Τελος δεν συμφωνεις οτι ειναι απαραδεκτο αυτοι οι τυποι με σανιδα προβολης το myphone.gr να κερδιζουν αισχοκερδωντας ? , οταν ενα site εχει χιλιαδες επισκεψεις να το εκμεταλευονται οι κερδοσκοποι ?? συμφωνω απολυτα φιλε σε αυτα που λες. πωλησα και εγω iphone στα 800 αλλα εχε υποψη σου οτι το αγορασα 670 απο Ιταλια, μου το εστειλαν Κυπρο αλλα 40 ευρω και αλλα 40 ευρω το εστειλα Ελλαδα. συνολο 750 και εγω το εδωσα 800. εβγαλα 50 ευρω. ε δεν θα τρεχω κιολας τζαμπα για καποιον συμφωνεις; τωρα αν υπαρχουν περιπτωσεις που το εχουν φερει οι ιδιοι απο ΑΓΓΛΙΑ στα 600 ευρω και το δινουν κιολας χερι-χερι στα 850-900 τοτε αυτο ειναι καθαρη αισχροκερδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 50 με 100 euro είναι πολύ καλο κέρδος και δίκαιο πιστεύω,παραπάνω είναι το πρόβλημα! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAIL Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 ρε παιδια πως γινετε να μην εχει προβλημα οταν ο ιδιος ο Jobs το παραδεχτηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Εγώ δοκίμασα το iPhone 4 για δύο ημέρες. Ήταν "δανικό" από την COSMOTE, στα πλαίσια ενημέρωσης για θέματα τεχνολογίας σε διημερίδα που έγινε Αθήνα για στελέχη. Εδώ θα πρέπει να πω ότι εγώ προσωπικά αλλά και οι άλλοι που δοκίμασαν iPhone, και δεν είναι και θαυμαστές του, δεν διαπιστώσαμε πρόβλημα στη λήψη και στην ποιότητα της. Αυτό τον καιρό, έχω ένα BlackBerry storm 2 και πιστέψτε με έχουν περάσει και περνούν σχεδόν όλα τα τηλέφωνα από τα χέρια μου, και θέλω να σας διαβεβαιώσω για δύο πράγματα: 1. Υπάρχει πρόβλημα σε ΟΛΑ τα κινητά από τον τρόπο που τα κρατάμε και μερικές φορές σε ασθενικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε φάσεις μεταγωγής, η ποιότητα επικοινωνίας ελαττώνεται ή και χάνεται. 2. Σε προσωπικό έλεγχο δεν είδα διαφορά του iPhone 4 με τα άλλα κινητά στο θέμα της ποιότητας επικοινωνίας. Αν και μόνο αν ήταν να επιλέξω ή όχι το iPhone 4 από το θέμα του σήματος και μόνο, τότε δεν θα το σκεπτόμουν ούτε μια στιγμή. Ο μελλοντικός κάτοχος του θα πρέπει να σκεφτεί άλλα πράγματα για να αποφασίσει για την αγορά του ή όχι. Και μια πληροφορία για την κυκλοφορία του τηλεφώνου από την COSMOTE. Τελευταία ενημέρωση είναι για 25 Αυγούστου, στην τιμή των αντίστοιχων 3GS συν τον τρέχοντα Φ.Π.Α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Εγώ δοκίμασα το iPhone 4 για δύο ημέρες. Ήταν "δανικό" από την COSMOTE, στα πλαίσια ενημέρωσης για θέματα τεχνολογίας σε διημερίδα που έγινε Αθήνα για στελέχη. Εδώ θα πρέπει να πω ότι εγώ προσωπικά αλλά και οι άλλοι που δοκίμασαν iPhone, και δεν είναι και θαυμαστές του, δεν διαπιστώσαμε πρόβλημα στη λήψη και στην ποιότητα της. Αυτό τον καιρό, έχω ένα BlackBerry storm 2 και πιστέψτε με έχουν περάσει και περνούν σχεδόν όλα τα τηλέφωνα από τα χέρια μου, και θέλω να σας διαβεβαιώσω για δύο πράγματα: 1. Υπάρχει πρόβλημα σε ΟΛΑ τα κινητά από τον τρόπο που τα κρατάμε και μερικές φορές σε ασθενικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε φάσεις μεταγωγής, η ποιότητα επικοινωνίας ελαττώνεται ή και χάνεται. 2. Σε προσωπικό έλεγχο δεν είδα διαφορά του iPhone 4 με τα άλλα κινητά στο θέμα της ποιότητας επικοινωνίας. Αν και μόνο αν ήταν να επιλέξω ή όχι το iPhone 4 από το θέμα του σήματος και μόνο, τότε δεν θα το σκεπτόμουν ούτε μια στιγμή. Ο μελλοντικός κάτοχος του θα πρέπει να σκεφτεί άλλα πράγματα για να αποφασίσει για την αγορά του ή όχι. Και μια πληροφορία για την κυκλοφορία του τηλεφώνου από την COSMOTE. Τελευταία ενημέρωση είναι για 25 Αυγούστου, στην τιμή των αντίστοιχων 3GS συν τον τρέχοντα Φ.Π.Α. Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία. +1 ακομα απόδειξη πως το iPhone 4 δεν έχει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Εγώ δοκίμασα το iPhone 4 για δύο ημέρες. Ήταν "δανικό" από την COSMOTE, στα πλαίσια ενημέρωσης για θέματα τεχνολογίας σε διημερίδα που έγινε Αθήνα για στελέχη. Εδώ θα πρέπει να πω ότι εγώ προσωπικά αλλά και οι άλλοι που δοκίμασαν iPhone, και δεν είναι και θαυμαστές του, δεν διαπιστώσαμε πρόβλημα στη λήψη και στην ποιότητα της. Αυτό τον καιρό, έχω ένα BlackBerry storm 2 και πιστέψτε με έχουν περάσει και περνούν σχεδόν όλα τα τηλέφωνα από τα χέρια μου, και θέλω να σας διαβεβαιώσω για δύο πράγματα: 1. Υπάρχει πρόβλημα σε ΟΛΑ τα κινητά από τον τρόπο που τα κρατάμε και μερικές φορές σε ασθενικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε φάσεις μεταγωγής, η ποιότητα επικοινωνίας ελαττώνεται ή και χάνεται. 2. Σε προσωπικό έλεγχο δεν είδα διαφορά του iPhone 4 με τα άλλα κινητά στο θέμα της ποιότητας επικοινωνίας. Αν και μόνο αν ήταν να επιλέξω ή όχι το iPhone 4 από το θέμα του σήματος και μόνο, τότε δεν θα το σκεπτόμουν ούτε μια στιγμή. Ο μελλοντικός κάτοχος του θα πρέπει να σκεφτεί άλλα πράγματα για να αποφασίσει για την αγορά του ή όχι. Και μια πληροφορία για την κυκλοφορία του τηλεφώνου από την COSMOTE. Τελευταία ενημέρωση είναι για 25 Αυγούστου, στην τιμή των αντίστοιχων 3GS συν τον τρέχοντα Φ.Π.Α. μας κάλυψες σ'ευχαριστουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Εγώ δοκίμασα το iPhone 4 για δύο ημέρες. Ήταν "δανικό" από την COSMOTE, στα πλαίσια ενημέρωσης για θέματα τεχνολογίας σε διημερίδα που έγινε Αθήνα για στελέχη. Εδώ θα πρέπει να πω ότι εγώ προσωπικά αλλά και οι άλλοι που δοκίμασαν iPhone, και δεν είναι και θαυμαστές του, δεν διαπιστώσαμε πρόβλημα στη λήψη και στην ποιότητα της. Αυτό τον καιρό, έχω ένα BlackBerry storm 2 και πιστέψτε με έχουν περάσει και περνούν σχεδόν όλα τα τηλέφωνα από τα χέρια μου, και θέλω να σας διαβεβαιώσω για δύο πράγματα: 1. Υπάρχει πρόβλημα σε ΟΛΑ τα κινητά από τον τρόπο που τα κρατάμε και μερικές φορές σε ασθενικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε φάσεις μεταγωγής, η ποιότητα επικοινωνίας ελαττώνεται ή και χάνεται. 2. Σε προσωπικό έλεγχο δεν είδα διαφορά του iPhone 4 με τα άλλα κινητά στο θέμα της ποιότητας επικοινωνίας. Αν και μόνο αν ήταν να επιλέξω ή όχι το iPhone 4 από το θέμα του σήματος και μόνο, τότε δεν θα το σκεπτόμουν ούτε μια στιγμή. Ο μελλοντικός κάτοχος του θα πρέπει να σκεφτεί άλλα πράγματα για να αποφασίσει για την αγορά του ή όχι. Και μια πληροφορία για την κυκλοφορία του τηλεφώνου από την COSMOTE. Τελευταία ενημέρωση είναι για 25 Αυγούστου, στην τιμή των αντίστοιχων 3GS συν τον τρέχοντα Φ.Π.Α.thanks για την ενημερωση σου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 αν προσθεσεις την τιμη του αντιστοιχου 3gs 16 gb (569 ευρω) με τον τρεχοντα φπα βγαινει στα 699 ευρω!!! Τσουζει... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 αν προσθεσεις την τιμη του αντιστοιχου 3gs 16 gb (569 ευρω) με τον τρεχοντα φπα βγαινει στα 699 ευρω!!! Τσουζει... καλά ρε παιδιά ... δηλαδή τι τιμή περιμένατε να έχει το 4 ? κανένα 200άρι ?? Ας είμαστε και λίγο σοβαροί. Νέο μοντέλο είναι και στην ουσία η ναυαρχίδα της apple. Εγώ αγόρασα το 3GS τον Μάρτιο και το πλήρωσα 680 €, οπότε τα 700 € για το νέο μοντέλο μου φαίνεται λογικό ποσόν, άσχετα ότι δεν πρόκειται να το πάρω, αφού έχω το 3GS. Επίσης να θυμίσω ότι και το Ν97 της ΝΟΚΙΑ, πέρυσι το καλοκαίρι (μόλις κυκλοφόρησε) είχε 675 €. Δεν τα γράφω όλα αυτά για να δικαιολογήσω την τιμή - ούτε για να πείσω κάποιον ότι είναι ευκαιρία και να τρέξει να το πάρει, απλά μου φαίνεται λογικό για νέο μοντέλο κινητού, το οποίο όπως προείπα αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) καλά ρε παιδιά ... δηλαδή τι τιμή περιμένατε να έχει το 4 ? κανένα 200άρι ?? Ας είμαστε και λίγο σοβαροί. Νέο μοντέλο είναι και στην ουσία η ναυαρχίδα της apple. Εγώ αγόρασα το 3GS τον Μάρτιο και το πλήρωσα 680 €, οπότε τα 700 € για το νέο μοντέλο μου φαίνεται λογικό ποσόν, άσχετα ότι δεν πρόκειται να το πάρω, αφού έχω το 3GS. Επίσης να θυμίσω ότι και το Ν97 της ΝΟΚΙΑ, πέρυσι το καλοκαίρι (μόλις κυκλοφόρησε) είχε 675 €. Δεν τα γράφω όλα αυτά για να δικαιολογήσω την τιμή - ούτε για να πείσω κάποιον ότι είναι ευκαιρία και να τρέξει να το πάρει, απλά μου φαίνεται λογικό για νέο μοντέλο κινητού, το οποίο όπως προείπα αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρίας. Συμφωνω με αυτα που λες αλλα οχι στο 100%. Κατ αρχας μην τα ισοπεδωνεις ολα. κανεις δεν ειπε να κανει 200 ευρω. θα μπορουσε ομως να κοστιζει γυρω στα 600 ευρω και αντε λιγο παραπανω. στην αμερικη εμεινε στην τιμη που ειχαν περυσι τα 3gs. και αυτο που λες για το δικο σου το iphone στα 680 euro προκειται για το 32gb σωστα? Το καινουριο 3gs θα υπαρχει μονο στα 8gb. αρα λαθος συγκριση. Anyway, αυτο που θελω να πω ειναι οτι σχεδον παντου ειναι φθηνοτερα εκτος απο την ψωροκωσταινα. Edited August 8, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Με βάση αυτά που έγραψε ο συνάδελφος eleco πιο πάνω η τιμή έρχεται γύρω στα 580 ευρώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Διάβασα σε ένα ελληνικό μπλοκ και έκανε μετάφραση της μετρήσεις του περιοδικού pc world του ξενου. Αποδεικνύει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το σήμα. Έγινε συγκριτικό με άλλες συσκευές και είχε την μεγαλύτερη απώλεια σηματος. Ο συντάκτης του μπλοκ εκανε προβλεψει οτι θα εχουμε νεο iphone τον οκτώβριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Διάβασα σε ένα ελληνικό μπλοκ και έκανε μετάφραση της μετρήσεις του περιοδικού pc world του ξενου. Αποδεικνύει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το σήμα. Έγινε συγκριτικό με άλλες συσκευές και είχε την μεγαλύτερη απώλεια σηματος. Ο συντάκτης του μπλοκ εκανε προβλεψει οτι θα εχουμε νεο iphone τον οκτώβριο Εχω ενα φιλο, 3ο ξαδερφο του πατζανακη της ξαδερφης ενος αραβα, που ειναι συγκατοικος της ανιψιας του γιου του διευθυνοντα συμβουλου της apple, και μας λεει οτι στην ελλαδα θα φερει το 5... Ραδιο αρβυλα εχει καταντησει η ολη κατασταση πια... Αν θελει να κανει κατι διαφορετικο η apple, ισως να καθυστερει επιτηδες την κυκλοφορια του λευκου, και απλα να βαλει νεα κεραια. Ισως να μην ειναι δλδ μονο θεμα χρωματος, αλλα να κανει και αυτη τη μικρη αλλαγη. Ολα τα αλλα ειναι ικασιες της πυθιας. Ηξεις αφιξεις κλπ.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Στην Αμερική την προηγούμενη εβδομάδα (και δεν νομίζω να άλλαξε η τιμή) χωρίς συμβόλαιο η συσκευή έκανε 899 $ (όμως δεν θυμάμαι αν ήταν το 32αρι ή το 16άρι). Με την ισοτιμία € - $ έρχεται στα 691 €. Επειδή όμως είμαστε στην Ελλάδα και θα προσθέσουν την αξία των μεταφορικών, την αξία των ψαριών που συνάντησε το πλοίο στον Ατλαντικό και τον αριθμό των κυμάτων της Μεσογείου, υπολογίστε ότι μάλλον θα φτάσει τα 750 € (και μακάρι να βγώ ψεύτης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Στην Αμερική την προηγούμενη εβδομάδα (και δεν νομίζω να άλλαξε η τιμή) χωρίς συμβόλαιο η συσκευή έκανε 899 $ (όμως δεν θυμάμαι αν ήταν το 32αρι ή το 16άρι). Με την ισοτιμία € - $ έρχεται στα 691 €. Επειδή όμως είμαστε στην Ελλάδα και θα προσθέσουν την αξία των μεταφορικών, την αξία των ψαριών που συνάντησε το πλοίο στον Ατλαντικό και τον αριθμό των κυμάτων της Μεσογείου, υπολογίστε ότι μάλλον θα φτάσει τα 750 € (και μακάρι να βγώ ψεύτης). Επειδη το εχω ξαναδιαβασει, στην αμερικη το πουλανε και ως σκετη συσκευη; Δεν ειναι μονο με το δικτυο της at&t; Γιατι ακομα και στη φορμα παραγγελιας απο το ιντερνετ εχει επιλογη να το παρεις στα 199$ και με συνδεση μονο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 εβλεπα τωρα το σουπερ καπ αγγλίας και η man u ανεβαινε τα σκαλιά μεσα απο το πληθος για να παραλαβει την πιατέλα, περιττό να πω τι χαμός γινοταν από 4αρια που τραβουσαν βιντεο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Επειδη το εχω ξαναδιαβασει, στην αμερικη το πουλανε και ως σκετη συσκευη; Δεν ειναι μονο με το δικτυο της at&t; Γιατι ακομα και στη φορμα παραγγελιας απο το ιντερνετ εχει επιλογη να το παρεις στα 199$ και με συνδεση μονο... Μπορείς να το πάρεις σαν σκέτη συσκευή, αλλά μόνο επί τόπου, όχι μέσω Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Μπορείς να το πάρεις σαν σκέτη συσκευή, αλλά μόνο επί τόπου, όχι μέσω Internet Α μαλιστα... Γιατι νομιζα οτι και εκει να πας, παλι με συνδεση μπορουσες να το παρεις... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτησή αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει. Βρίσκομαι στην Ιαπωνία και το iphone4 το έχουν παντού. Η αλήθειά είναι ότι δεν έχω διασταυρώσει τιμές. Η ερώτησή μου είναι,αν το βρω sim free.,θα δουλεύει κανονικά Ελλάδα η μόνο 3g.Με τους τύπους εδώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί τα αγγλικά τους είναι σαν τα ιαπωνικά μου. Το κινητό που έχω από Ελλάδα milestone με sim που μου δώσανε αυτοί δουλεύει εδώ. Υ.Γ. το κινητό το είδα από κοντά. Αν βάλεις το δάχτυλο σου στο σημείο που βραχυκυκλώνει τις κεραίες το σήμα πέφτει κατακόρυφα. Δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημά στην ομιλία αλλά το σήμα δείχνει μια γραμμή. Τώρα θα μου πείτε τι το θέλω? Δεν είναι για μένα Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτησή αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει. Βρίσκομαι στην Ιαπωνία και το iphone4 το έχουν παντού. Η αλήθειά είναι ότι δεν έχω διασταυρώσει τιμές. Η ερώτησή μου είναι,αν το βρω sim free.,θα δουλεύει κανονικά Ελλάδα η μόνο 3g.Με τους τύπους εδώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί τα αγγλικά τους είναι σαν τα ιαπωνικά μου. Το κινητό που έχω από Ελλάδα milestone με sim που μου δώσανε αυτοί δουλεύει εδώ. Υ.Γ. το κινητό το είδα από κοντά. Αν βάλεις το δάχτυλο σου στο σημείο που βραχυκυκλώνει τις κεραίες το σήμα πέφτει κατακόρυφα. Δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημά στην ομιλία αλλά το σήμα δείχνει μια γραμμή. Τώρα θα μου πείτε τι το θέλω? Δεν είναι για μένα Ευχαριστώ. Μαλλον θα ειναι κινεζικο γι αυτο δεν εχει σημα :P:P Περα απο την πλακα, αν ειναι sim free τοτε δε θα εχει θεμα. Ειναι σα να το παιρνεις απο αγγλια και να το φερεις ελλαδα. Το θεμα ειναι οτι εκει νομιζω χρησιμοποιουν αλλες συχνοτητες απ'οτι στην ευρωπη και την αμερικη. Αυτο θα πρεπει να τσεκαρεις. Αν ομως λες οτι το milestone δουλευει κανονικα, τοτε μαλλον δε θα εχεις κανενα θεμα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Tnx. Βασικά έχω την εντύπωσή ότι το milestone δουλεύει μόνο στο 3g. (Δεν μου βγάζει πληροφορίες για το δίκτυο)για αυτό δεν είναι σίγουρος. Φοβάμαι μην το iphone, αντίστοιχά, στην Ελλάδα παίζει μόνο 3g Υ.Γ. Έχεις κάποιο δίκιο. . . Είναι τραγικό να είσαι στην Ιαπωνία και να βλέπεις συσκευές made in China! Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Υ.Γ. Έχεις κάποιο δίκιο. . . Είναι τραγικό να είσαι στην Ιαπωνία και να βλέπεις συσκευές made in China! Αντε πες, στην ιαπωνια να δεις κινεζικη... Ειναι στην ιδια ηπειρο... Το κακο ειναι οτι στην αμερικη βλεπεις κινεζικο... Αλλα, τι να πεις... Φθηνα εργατικα χερια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts