nikolasn80 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 υπομονη περμενετε τοσο καιρο σε λιγεσ μερεσ θα ειναι ελλαδα και οχι με 800-900 που ζητανε καποιοι Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Καποιοι ειχαν ζητησει και πανω απο χιλιαρικο. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 1.400€ για την ακριβεια... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 κι ομως καποιοι μπορει να τα ακουμπησαν. Λίγοι ανυπομονοι υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Αληθεια, μαθαμε ποτε τι απεγινε με αυτη την αγγελια; Το πηρε κανεις τελικα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Πηγαινες Αγγλια,το επαιρνες κ σου εμεναν λεφτα αν παθει κατι να το πας ο ιδιος 2 φορες!! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Αληθεια, μαθαμε ποτε τι απεγινε με αυτη την αγγελια; Το πηρε κανεις τελικα;να βγει εδω τωρα να μας το πει να του βαρεσουμε παλαμακιια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Πηγαινες Αγγλια,το επαιρνες κ σου εμεναν λεφτα αν παθει κατι να το πας ο ιδιος 2 φορες!! Easy to say. Έστειλα ένα φίλο μου που μένει στο Λονδίνο να το παραγγείλει στις 4/7. Στις 28/7 τον ειδοποιούν να το παραλάβει και τελικά για να μην τα πολυλογώ, όποια στιγμή και να πήγε από τις 28/7 μέχρι και τις 31/7 που έφυγε από Λονδίνο, το Apple Store είχε μια αναμονή της τάξης των 3 ωρών για την παραλαβή. Και επειδή ο άνθρωπος δουλεύει Canary Wharf δεν είναι και ότι πιο απλό να "πετάγεται" να ελέγχει αν έχει ουρά για να πάει. Επί της ουσίας: Απαράδεκτη οργάνωση. Δηλαδή περιμένεις σχεδόν ένα μήνα την παραγγελία σου για να περιμένεις 3 ώρες στην ουρά να το παραλάβεις; Δεν μπορούσαν να έχουν αριθμήσει τα tickets για να υπάρχει μια τάξη; Και εν πάσει περιπτώσει, αφού έχει έρθει και αφού είναι για ένα άτομο, γιατί λένε ότι μετά από 3 μέρες η παραγγελία ακυρώνεται αν δεν παραληφθεί; Δικό μου είναι, θα πάω να το πάρω όταν δεν έχετε κόσμο ρε παιδιά! Πρέπει σώνει και καλά να περιμένω;;; Ας ελπίσουμε ότι με το 2ο Apple Store στο Covent Garden να βελτιωθεί η κατάσταση κ να μοιραστεί ο κόσμος... Συνεπώς, εγώ μέχρι 800€ τα έδινα για ένα ξεκλείδωτο 4άρι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 θα συμφωνήσω με τονΑρη είναι λογικό το 16 στα 800 και το 32 στα 900 αλλα όχι παρα πάνω ρε παιδιά έλεος δηλαδή!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Δεν θα συμφωνησω παιδια μαζι σας αλλα ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη. Οσο σκεφτομαι οτι για το iPhone 3GS 32GB ειχα δωσει περιπου 650 Euro, μου φαινεται αστειο να δωσω 800 Εuro για το iPhone 4 16GB. Οι διαφορες σε τιμες απο το εξωτερικο (Αμερικη, Αγγλια κτλ) θα υπαρχουν παντα και λογικο ειναι. Και αντε να συμφωνησω οτι θα πρεπει να βγαλει και αυτος που το φερνει απο εξω για το κοπο του καποιο μεροκαματο, διοτι για μεροκαματο παει τελικα το θεμα με αυτα που βλεπω. Αλλα στη τιμη των 800 Euro μου φαινεται παραλογο να τα δωσει κανεις. Βεβαια δικαιωμα του καθενος να κανει το κουμαντο του στη τσεπη. Αν θες φερε το μονος σου μπορει να πει καποιος και γιατι οχι? Εφοσον υπαρχει ζητηση και δινει αυτα τα χρηματα καποιος, why not? Κι εγω εχω μπει στο πειρασμο να τα σκασω για κατι που εκανε φθηνοτερα αλλα στο τελος δεν αντεξα. Ισως αν το εβλεπα ξανα στα χερια μου να τα εδινα, ισως κι οχι. Αναρωτιεμαι παντως αν υπαρχουν υπαλληλοι (στελεχη) των παροχων κινητης τηλεφωνιας που διαβαζουν αυτο το τοπικ. Ειναι σιγουρα μια τελεια πηγη για να δουν περιπου μεχρι ποσα θα εδινε το κοινο για το iPhone 4 και για οποιαδηποτε αλλη συσκευη. Μετεπειτα, το report τους παει στο σχετικο τμημα και αποφασιζουν τη τιμη στην Ελλαδα κανοντας τη σχετικη ενημερωση στην Apple. Δεν ειναι απλο σεναριο, ειναι γεγονος. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 [...]Και αντε να συμφωνησω οτι θα πρεπει να βγαλει και αυτος που το φερνει απο εξω για το κοπο του καποιο μεροκαματο, διοτι για μεροκαματο παει τελικα το θεμα με αυτα που βλεπω. Αλλα στη τιμη των 800 Euro μου φαινεται παραλογο να τα δωσει κανεις [...] iPhone 4 16GB -> 499 λίρες δηλαδή 600 ευρώ (με σημερινή ισοτιμία). Και 200 ευρώ premium γι αυτόν που πήγε Ελ. Βενιζέλο, πέταξε Λονδίνο, πήρε το τρένο να φτάσει Picadilly, περπάτησε Regent Street (πιθανότατα με βροχή), περίμενε 3 ώρες στην ουρά, ξαναπήρε το τρένο να φτάσει αεροδρόμιο, ξαναγύρισε Αθήνα, απεργία στο μετρό, πήρε προαστιακό μέχρι Νεραντζιώτισσα... :D :D :D Σοβαρά, 200€ καπέλο δεν είναι πολλά αν το καλοσκεφτείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 του χρόνου πάντως το αποφασίσαμε με ένα φίλο μου θα κλείσουμε εισιτήρια νωρίτερα για να είναι πιο φτηνά για αγγλία για να το πάρουμε και να μην έχουμε αυτήν την εκνευριστική αναμονή και τις αισχροκέρδειες από αυτούς που το έφεραν από έξω Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Δεν θα συμφωνησω παιδια μαζι σας αλλα ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη. Οσο σκεφτομαι οτι για το iPhone 3GS 32GB ειχα δωσει περιπου 650 Euro, μου φαινεται αστειο να δωσω 800 Εuro για το iPhone 4 16GB. Οι διαφορες σε τιμες απο το εξωτερικο (Αμερικη, Αγγλια κτλ) θα υπαρχουν παντα και λογικο ειναι. Και αντε να συμφωνησω οτι θα πρεπει να βγαλει και αυτος που το φερνει απο εξω για το κοπο του καποιο μεροκαματο, διοτι για μεροκαματο παει τελικα το θεμα με αυτα που βλεπω. Αλλα στη τιμη των 800 Euro μου φαινεται παραλογο να τα δωσει κανεις. Βεβαια δικαιωμα του καθενος να κανει το κουμαντο του στη τσεπη. Αν θες φερε το μονος σου μπορει να πει καποιος και γιατι οχι? Εφοσον υπαρχει ζητηση και δινει αυτα τα χρηματα καποιος, why not? Κι εγω εχω μπει στο πειρασμο να τα σκασω για κατι που εκανε φθηνοτερα αλλα στο τελος δεν αντεξα. Ισως αν το εβλεπα ξανα στα χερια μου να τα εδινα, ισως κι οχι. Αναρωτιεμαι παντως αν υπαρχουν υπαλληλοι (στελεχη) των παροχων κινητης τηλεφωνιας που διαβαζουν αυτο το τοπικ. Ειναι σιγουρα μια τελεια πηγη για να δουν περιπου μεχρι ποσα θα εδινε το κοινο για το iPhone 4 και για οποιαδηποτε αλλη συσκευη. Μετεπειτα, το report τους παει στο σχετικο τμημα και αποφασιζουν τη τιμη στην Ελλαδα κανοντας τη σχετικη ενημερωση στην Apple. Δεν ειναι απλο σεναριο, ειναι γεγονος. :)σωστη η αποψη σου,και εγω δεν θα κανω κουμαντο στην τσεπη και στην επιλογη καθενος,προσωπικα εχω την δυνατοτητα να δωσω και 1000 και 1500 ευρω για την συσκευη,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα εδινα πανω απο 700 για το συγκεκριμενο(16αρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 εγώ διαφωνώ με το ποσοστό του κέρδους που το δίνουν,ένταξη το καταλαβαίνω θα το δόσεις πιο ακριβό αλλα κάτσε ρε φιλαράκι σε κάποια λογικά πλαίσια δηλαδή Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Απολυτα σεβαστα τα παραπανω. Κατι αλλο που μολις διαβασα και αφορα iPhone και iPad (θα το ποσταρω και στο σχετικο θεμα). http://www.enet.gr/?i=news.el.episthmh-texnologia&id=190071 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 έπαθα πλακα με μια αγγελία,900 euro το 32 ανοιγμένη συσκευασία και κλειδωμένο στη vodafone δηλαδή περιμένεις να σου δώσει ο άλλος τόσα λεφτά "γιαυτο"?? Έλεος δηλαδή Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το θεμα τελικα ηταν να το εχεις προπαραγγειλει κ να σου ερθει με το που βγηκε! Οσον αφορα εμας...στη σολωνος μου ειπαν οτι ειναι στις αποθηκες τα iphone κ μου παρηγγειλε ενα κ θα το εχω 10/8. Τιμη δε ρωτησα κ ελπιζω να ισχυει αυτο που μου ειπε... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το θεμα τελικα ηταν να το εχεις προπαραγγειλει κ να σου ερθει με το που βγηκε! Οσον αφορα εμας...στη σολωνος μου ειπαν οτι ειναι στις αποθηκες τα iphone κ μου παρηγγειλε ενα κ θα το εχω 10/8. Τιμη δε ρωτησα κ ελπιζω να ισχυει αυτο που μου ειπε... Τι καταστημα ειναι αυτο; Cosmote; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το θεμα τελικα ηταν να το εχεις προπαραγγειλει κ να σου ερθει με το που βγηκε! Οσον αφορα εμας...στη σολωνος μου ειπαν οτι ειναι στις αποθηκες τα iphone κ μου παρηγγειλε ενα κ θα το εχω 10/8. Τιμη δε ρωτησα κ ελπιζω να ισχυει αυτο που μου ειπε... Δηλαδη παρηγγειλες τη συσκευη χωρις να ρωτησεις ποσο κοστιζει? :blink: Επειδη με ενδιαφερει το θεμα, μηπως μπορεις να μαθεις στην επομενη σου επισκεψη τιμη πωλησης? Αν σου ειναι ευκολο δηλαδη, αλλιως δεν πειραζει. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ξερεις ειχε πολλη δουλεια κ δεν ηθελα να τον βαλω παλι να ψαξει...ηδη τον ειχα ζορισει...ειναι οτεσοπ...αν περασω αυριο θα γραψω εδω...δε νομιζω πανω απο 669...δικη μου γνωμη...κ αν κανει περισσοτερο θα δω... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ξερεις ειχε πολλη δουλεια κ δεν ηθελα να τον βαλω παλι να ψαξει...ηδη τον ειχα ζορισει...ειναι οτεσοπ...αν περασω αυριο θα γραψω εδω...δε νομιζω πανω απο 669...δικη μου γνωμη...κ αν κανει περισσοτερο θα δω... Ενα γωνιακο δεν ειναι? Σολωνος και Σινα, σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Ναι αυτό! :) Τώρα παίρνω τηλ μπας και μάθω αλλά ήμουν 35 λεπτά στην αναμονή... Λοιπόν...Δεν ξέρει ακόμα...και τώρα έφευγε...θα περάσω αύριο από κει energetic ναι? :) Edited August 5, 2010 by ntinouli Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Για κάποιο κατάστημα θεσσαλονίκης έχουμε καμια ενημέρωση?Χθες πήρα στην κοσμοτέ δεν έχουν ιδέα και στο γερμανό τις πασαλίδη και αυτοί δε ξέραν τίποτε :/ Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ναι αυτό! :) Τώρα παίρνω τηλ μπας και μάθω αλλά ήμουν 35 λεπτά στην αναμονή... Λοιπόν...Δεν ξέρει ακόμα...και τώρα έφευγε...θα περάσω αύριο από κει energetic ναι? :) Πηρα κι εγω τηλεφωνο κανα δυο φορες αλλα ελεγε οτι ηταν κατειλημμενη η γραμμη. Αν ειναι στο δρομο σου και μαθεις ενημερωσε μας. Thanks. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ΑΠΟ οτεσοπ δεν υπαρχει ενημερωση για ημερομηνια .ο αδερφος μου ειναι προισταμενος σε οτεσοπ και γι αυτο ξερω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts