bored01 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 σωστα ολα αλλα μην ξεχνας πως στην Ιταλια το ΑιΦον 4 στοιχιζει 599 απο την ᾽᾽3᾽᾽και 659Ε απο τις ΤΙΜ Βοντα και την ιδια την Απλ.... Mα σαφώς το ότι υπάρχει ενδεικτική τιμή από τον κατασκευαστή δεν εμποδίζει τον πάροχο να κάνει κάποια έκπτωση. Αύξηση τον εμποδίζει να κάνει εφόσον είναι επίσημος μεταπωλητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Eσύ μάλλον θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone καθορίζεται από την Apple, είναι κοινή και για τους δύο παρόχους (Vodafone και Cosmote) και συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας και σε άλλες χώρες (αν έρθει μέσα στον Αύγουστο θα είναι λογικά το 3ο global launch) μια και η Apple χωρίζει την παγκόσμια διάθεση του iPhone σε ομάδες χωρών. Επίσης θα προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση και από τις δύο εταιρίες. Τέλος και η τιμή λιανικής είναι κοινή και για τις δύο εταιρείες και καθορίζεται από την Apple. Αυτά ισχύουν εδώ και δύο χρόνια, αυτά φαίνεται πως ισχύουν και φέτος αν κρίνουμε από τη διάθεση του iPhone 4 μέχρι στιγμής. Όλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει οπότε λογικά είτε μιλάμε για παραεισαγωγή του συγκεκριμένου καταστήματος (μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα δεν ανήκουν στη Cosmote αλλά είναι franchise) είτε τους έχουν στείλει demo και πουλάει αυτά. To αν τα iPhone 4 αυτά είναι ελληνικά ή όχι μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από τον αριθμό μοντέλου (Settings->General->About->Model) ο οποίος θα πρέπει να λήγει σε GR. Εκτός από τις ρυθμίσεις, φαίνεται και στη συσκευασία. Μπορεί να έχεις και δίκαιο.Τη να σου πώ το μόνο σίγουρο είναι πως το κτάστημα είναι απο την comote και οχι παραεισαγωγέας και οτι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχω το iPhone 4 ξεκλείδωτο.Τώρα δεν γνωρίζω αν είναι demo μοντέλο αλλά να είμαι τόσο τυχερός που να έρθει σε εμένα.Ειλικρινα δεν ξέρω τίποτα έχω και εγώ περιέργεια(ακριβώς την ίδια με εσας.Εχω ζαλίσει τους ανθρώπους στα τηλεφωνήματα καθώς δεν έχω καταλάβει πως μπορούν και το φέρνουν Ελλαδα!) να μάθω καθώς το ήξερα αυτό που λές (πως δεν εχει γίνει επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα)Ακόμα θέλω να ρωτήσω ο gvg που ρώτησε τον διευθηντη της cosmote και του είπε η ημ/νια εναι 4/8 Τυχαίο είναι και αυτό? γιατί και εμένα αυτό μου είπαν.Εγώ πάντος όταν έρθει θα βγάλω καμία φωτογραφία για να σας δείξω και τα περετέρω να δούμε και αν στα setting γραφει GR:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 @nikos1995, Συγνωμη αν μου διεφυγε προηγουμενως, αλλα με ποσα GB θα ειναι το iPhone 4 που θα παρεις και σε ποια τιμη σου εχουν πει αν επιτρεπεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) http://techblog.gr/b2b/istorm-apple-athina-3006/ Μήπως τότε θα εμφανιστεί τo iphone 4? Edited August 5, 2010 by nervous Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Παιδια, οταν ειναι να εμφανιστει, θα το κανει! Δε νομιζω να κανει ντροπες. Καντε λιγη υπομονη να βγουν οι επισημες ανακοινωσεις. Χωρις αυτες, ολα ειναι ραδιο αρβυλα, και οχι αυτη του Αντ1... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 εγω αν ολα πανε καλα το περιμενω παντως σε 5 ημερες. θα μου το φερει ο ξαδελφος που ερχεται διακοπες ελλαδα απο αμερικα...454ευρω και κατι ψιλα και δωρο protector bumber(μαυρο του ζητησα). ελπιζω να υπαρχει διαθεσιμοτητα στο αμερικα και μη μεινω με τη χαρα!!!...τωρα αν κατσει στραβη με βλαβη ειδομεν...αυτο ναι ειναι ρισκο...οποιος ξερει να ρωτησω κατι?εχω παραγγειλει μια καρτα at&t ωστε να μπορεσω να το ενεργοποιησω να το κανω τζουμπου και μετα unlock...σωστα?μακαρι να εβγαινε κανενα redsnow με hactivation να τελειωνα... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) @nikos1995, Συγνωμη αν μου διεφυγε προηγουμενως, αλλα με ποσα GB θα ειναι το iPhone 4 που θα παρεις και σε ποια τιμη σου εχουν πει αν επιτρεπεται? Το iphone 4 που παραγγειλα είναι το μοντέλο με 16 GB.Τιμή ακριβής δεν μου είπαν(ουτε με καιει πολύ έχω μεγάλη επιδότηση τυ πατέρα μου) το μόνο που μου είπαν είναι πως θα είναι γύρω στα 600.Παιδια εγώ υποθέτω πως κάτι παίζει με την cosmote και με καποια εταιρια στο εξωτερικό ωστε να φέρει πρώτη εκείνη το iPhone 4 και φυσικά σε λίγα κομμάτια .Αυτό που δεν καταλαβαίν είναι γιατί μερικά καταστήματα λένε πως υπάρχει στην Ελλάδα και άλλα όχι.Για να ξεκαθαρείσω κάτι το καάστημα που το πείρα είναι κανονικό κατάστημα cosmote και την πληροφορία πως θα έρθει σήμερα στην Cosmote την έμαθαν με τηλέφωνα στα κεντρικά καθώς είμουν μπροστά και τους ρώτησα γιατί και εγώ έχω την ίδια απορία με εσάς Edited August 4, 2010 by nikos1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Νίκο δεν παίζουν αυτά τα πράγματα δυστυχώς... Εδώ τους επιβάλει προγράμματα χρήσης, δεν θα τους επιβάλει ημερομηνία διάθεσιμότητας? εκτος του όταν γίνει θα το δείς και στα επίσημα site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 εγω αν ολα πανε καλα το περιμενω παντως σε 5 ημερες. θα μου το φερει ο ξαδελφος που ερχεται διακοπες ελλαδα απο αμερικα...454ευρω και κατι ψιλα και δωρο protector bumber(μαυρο του ζητησα). ελπιζω να υπαρχει διαθεσιμοτητα στο αμερικα και μη μεινω με τη χαρα!!!...τωρα αν κατσει στραβη με βλαβη ειδομεν...αυτο ναι ειναι ρισκο...οποιος ξερει να ρωτησω κατι?εχω παραγγειλει μια καρτα at&t ωστε να μπορεσω να το ενεργοποιησω να το κανω τζουμπου και μετα unlock...σωστα?μακαρι να εβγαινε κανενα redsnow με hactivation να τελειωνα... Nικο, δε ξερω, προφανως, να σου απαντησω, αλλα ευχομαι με το καλο να μη σου βγει σκαρτο και να το ευχαριστηθεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Τελικά καλύτερη αγορά ποιο είναι το 16gb η το 32gb; γιατί βλέπω διαφορά τιμής γύρω στα 10 ευρώ δεν είναι και λίγα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) !!!Πραγματικά μπορεί κάποιος να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα(2251020565) αυριο γα να το επιβεβαιώσει γιατί στο τέλος θα με βγάλετε τρελό και ψεύτη:wacko::wacko::wacko::wacko: Φιλικά τουλάχιστον παρε εσύ geopetra που είσε και απο την Μυτιλήνη!! Edited August 4, 2010 by nikos1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 !!!Πραγματικά μπορεί κάποιος να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα(2251020565) αυριο γα να το επιβεβαιώσει γιατί στο τέλος θα με βγάλετε τρελό και ψεύτη:wacko::wacko::wacko::wacko: Φιλικά τουλάχιστον παρε εσύ geopetra που είσε και απο την Μυτιλήνη!! Πέραν της πλάκας ... δεν παίρνεις άλλο ένα και για μένα και να μου το στείλεις αντικαταβολή ?????? :) Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πέραν της πλάκας ... δεν παίρνεις άλλο ένα και για μένα και να μου το στείλεις αντικαταβολή ?????? :) Και για μενα αλλο ενα. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πέραν της πλάκας ... δεν παίρνεις άλλο ένα και για μένα και να μου το στείλεις αντικαταβολή ?????? :) Θα το ζηταγα κι εγω, αλλα στην παρουσα φαση(χωρις δλδ καποια επισημη ανακοινωση), προτιμω να πεταχτω μεχρι το λονδινο και να το παρω... Πιο οικονομικο θα βγει... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Τελικά καλύτερη αγορά ποιο είναι το 16gb η το 32gb; γιατί βλέπω διαφορά τιμής γύρω στα 10 ευρώ δεν είναι και λίγα100 θελεις να πεις μαλλον,και τα 2 καλη αγορα ειναι,το θεμα ειναι ποσο θελει ο καθενας να το φορτωσει και με τι;εγω προσωπικα εχω το 16αρι με καμμια 40αρια εφαρμογες,2000 φωτο,50 βιντεο,και καμμια 20αρια cd μουσικη και ειμαι στην μεση απο χωρητικοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 !!!Πραγματικά μπορεί κάποιος να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα(2251020565) αυριο γα να το επιβεβαιώσει γιατί στο τέλος θα με βγάλετε τρελό και ψεύτη:wacko::wacko::wacko::wacko: Φιλικά τουλάχιστον παρε εσύ geopetra που είσε και απο την Μυτιλήνη!! Στη μυτιλήνη είναι το μαγαζί; να πάρω και τι να ρωτήσω αν έχει το iphone4; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Χωρις πλακα τωρα απο 13 με 18 Αυγουστου θα ειμαι Λεσβο. Τυχαιο? :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) παιδια καλησπερα. συγνωμη αν γινομαι σπαζοκλαμπανιας αλλα το μηλο 4 στην αμερικη ειναι κλειδωμενο στην at&t ή στην tmobile ή και στις δυο?αν δεν κανω λαθος στο αμερικα ειναι κλειδωμενο στην at&t. Μιχαλη σε ευχαριστω... το περιμενω πως και πως...το προηγουμενο που μου φερανε απο ανερικη το πουλησα και δεν το ανοιξα καν το κουτι και επεσα σε μαρασμο....:wacko: Edited August 4, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πήρα τηλ τώρα και είναι κλειστα. Θα πάρω αύριο το πρωί να ρωτήσω και θα σας πω. Αν τα φέρνει από έξω αξίζει η αγορά και αν ναι πια η διαφορά να το πάρεις από εδώ με την επίσημη κυκλοφορία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πήρα τηλ τώρα και είναι κλειστα. Θα πάρω αύριο το πρωί να ρωτήσω και θα σας πω. Αν τα φέρνει από έξω αξίζει η αγορά και αν ναι πια η διαφορά να το πάρεις από εδώ με την επίσημη κυκλοφορία Αντε ρώτα εσύ γιατί εγώ ντρέπομαι καθώς έχω πρήξει τους ανθρώπους εδώ και ένα μήνα .Ααααα και όποιος πάρει τηλ παρακαλώ μην αναφέρει πως γνωρίζετε κάποιον που το παράγγειλε γιατί μπορεί να είμαι ο μοναδικός,ποιός ξέρει:lol::lol::lol: Εγώ πάντος πάω αυριο να αλλάξω τη καρτα μου σε microsim για καλό και για κακό μήπως έρθει αυριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Εχει μαθει κανεις κατι αν τα κινητα που θα φερουν εδω θα ειναι τα προβληματικα ???? η εχουν διορθωσει το προβλημα της κεραιας στις νεες παρτιδες?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Αντε ρώτα εσύ γιατί εγώ ντρέπομαι καθώς έχω πρήξει τους ανθρώπους εδώ και ένα μήνα .Ααααα και όποιος πάρει τηλ παρακαλώ μην αναφέρει πως γνωρίζετε κάποιον που το παράγγειλε γιατί μπορεί να είμαι ο μοναδικός,ποιός ξέρει:lol::lol::lol: Εγώ πάντος πάω αυριο να αλλάξω τη καρτα μου σε microsim για καλό και για κακό μήπως έρθει αυριο!!! ποιο μαγαζι ειναι το ξερω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 ποιο μαγαζι ειναι το ξερω? Cosmote απέναντι απο την νομαρχια στη Μυτιλήνηη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγω ρωτησα το οτεshop Σολωνος κ ειπε απο 15 αυγουστου κ μετα η μαζικη προμηθεια...αλλα θα με παρει το μεσημερι να μου πει συγκεκριμενα... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγω ρωτησα το οτεshop Σολωνος κ ειπε απο 15 αυγουστου κ μετα η μαζικη προμηθεια...αλλα θα με παρει το μεσημερι να μου πει συγκεκριμενα... Πολύ πιθανό είναι να φέρουν 4 Αυγούστου λίγα κομμάτια και 15 να γίνει και επίσημα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts