sakiss Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ρε παιδιά χρειάζομαι βοήθεια , θέλω να ρωτήσω σχετικά με το igo primo (gps) αν μπορώ να αφαιρεσω χάρτες λόγο του μεγέθους του που ειναι σχεδόν 1g , αλλα δεν ξέρω που να το ανάρτησω ... Ανοιξε topic εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρες πολλές σε όλους! μια ερώτηση θέλω να κάνω μήπως έχει κάποιος καμιά έμπνευση... όταν συνδέω τα ακουστικά της apple αλλά και όταν συνδέω ένα bluetooth hands free που χρησιμοποιώ οι ήχοι (μηνύματα, ήχος κλειδώματος κλπ) ακούγονται μέσω του ακουστικού και όχι του iphone... βρήκα ότι πηγαίνοντας με slide αριστερά (εκεί που έχει τα κουμπιά του ipod) έχει ένα κουμπί που επιλέγω την έξοδο ήχου.. στην περίπτωση όμως που επιλέξω το Iphone, όταν πάω να κάνω μια εξερχόμενη κλήση πρέπει να επιλέξω το bluetooth και μετά πάλι να το αλλάξω.. υπάρχει άλλη λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρες πολλές σε όλους! μια ερώτηση θέλω να κάνω μήπως έχει κάποιος καμιά έμπνευση... όταν συνδέω τα ακουστικά της apple αλλά και όταν συνδέω ένα bluetooth hands free που χρησιμοποιώ οι ήχοι (μηνύματα, ήχος κλειδώματος κλπ) ακούγονται μέσω του ακουστικού και όχι του iphone... βρήκα ότι πηγαίνοντας με slide αριστερά (εκεί που έχει τα κουμπιά του ipod) έχει ένα κουμπί που επιλέγω την έξοδο ήχου.. στην περίπτωση όμως που επιλέξω το Iphone, όταν πάω να κάνω μια εξερχόμενη κλήση πρέπει να επιλέξω το bluetooth και μετά πάλι να το αλλάξω.. υπάρχει άλλη λύση??? Από cydia βάλε το bt services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Από cydia βάλε το bt services. από ποιο repo?? γιατί κάνω search και δεν μου το βγάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 από ποιο repo?? γιατί κάνω search και δεν μου το βγάζει.. Από το bigboss είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Από το bigboss είναι δωρεάν υπάρχει στο bigboss ''bt services'' ?? ή εννοείς το bluetooth service manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του cydia σε developer και όχι user Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Και έτσι που το έκανα πάλι δεν το βγάζει! Πέρασα ένα άλλο.. Αυτό που πρέπει να απενεργόοιήσω είναι το a2dp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 υπάρχει στο bigboss ''bt services'' ?? ή εννοείς το bluetooth service manager? Αυτό εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Αυτό εννοώ. σε ευχαριστώ πολύ! αυτό πέρασα όπως ανέφερα παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 καλημερα !! πως αποθηκευω τις επαφες στο itunes για να τις περασω σε αλλο iphone μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basketikos Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Πρέπει να κανείς συγχρονισμό με το outlook P.s. Καλημέρα σε όλους....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 καλημερα !! πως αποθηκευω τις επαφες στο itunes για να τις περασω σε αλλο iphone μετα? Kαι αν κάνεις restore from backup στο και "καινούργιο" iPhone ή/και αν επιλέξεις μέσω iTunes οι επαφές σου να συγχρονίζονται σε Address Book/Outlook και μετά πάλι μέσω iTunes, τις συγχρονίζεις με το "καινούργιο" iPhone. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 σας ευχαριστω πολυυυυυυ !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 ερωτηση ! εχει βρει καποιος αυτη την εφαρμογη ?γιατι εγω στο app store δεν την βρισκω.. :( http://www.iphonehellas.gr/38916/google-launches-native-youtube-app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 ερωτηση ! εχει βρε καποιος αυτη την εφαρμογη ?γιατι εγω στο app store δεν την βρισκω.. :( http://www.iphonehellas.gr/38916/google-launches-native-youtube-app/ Για πάτα από το κινητό σου εδώ: http://itunes.apple.com/gr/app/youtube/id544007664?mt=8 Πάντως την έβαλα και είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Για πάτα από το κινητό σου εδώ: http://itunes.apple.com/gr/app/youtube/id544007664?mt=8 Πάντως την έβαλα και είναι πολύ καλή. ενταξει την κατεβασα !!!:):) ευχαριστωωωω !!!!!!!!! να ρωτησω κ κατι αλλο οταν ειχα κανει jailbreak στο τηλ μου ειχε κατεβασει κατι που λεγεται carbon pro κ δεν μπορω να το σβησω ξερει καποιος πως σβηνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ενταξει την κατεβασα !!!:):) ευχαριστωωωω !!!!!!!!! να ρωτησω κ κατι αλλο οταν ειχα κανει jailbreak στο τηλ μου ειχε κατεβασει κατι που λεγεται carbon pro κ δεν μπορω να το σβησω ξερει καποιος πως σβηνει? Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ και κατι μου λέει ότι πρεπει να περάσουμε πιο παλιο back up ...αλλά θα χαθούν πράγματα...ή αλλιώς set up as new Device. :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ και κατι μου λέει ότι πρεπει να περάσουμε πιο παλιο back up ...αλλά θα χαθούν πράγματα...ή αλλιώς set up as new Device. :wacko: οποτε ας το αφησουμε εκει που ειναι ! :p κανενα νεο για το ios 6 εχουμε???? Edited September 12, 2012 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 οποτε ας το αφησουμε εκει που ειναι ! :p κανενα νεο για το ios 6 εχουμε???? Διαθέσιμο στις 19/9 το iOS 6 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Για σας μπορείτε να μου πείτε στο iPhone 4 υπάρχει εφαρμογη που να μπορω να βλέπω σε πιο δίκτυο ανήκουν οι αριθμοί που καλώ; Πείτε μου ακόμα αν μπορω όταν μου κάνουν κλίση με αποκριψη να μπορω να δω τον αριθμό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Διαθέσιμο στις 19/9 το iOS 6 σε ευχαριστω πολυυ!!!!!Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει επιλογη οταν μας στελνουν email να μην το εμφανιζει στην οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 σε ευχαριστω πολυυ!!!!!Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει επιλογη οταν μας στελνουν email να μην το εμφανιζει στην οθονη? Στο ios6 η διαδρομή είναι ρυθμίσεις-> γνωστοποίησεις-> mail και διαλέγεις για τον κάθε ξεχωριστό λογαριασμό τι θέλεις να γίνεται! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ειναι νωρις (μαλλον) αλλα ξερουμε ποτε περιπου θα κυκλοφορισει το jb? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Θέλω να ξέρω πόσες "ελλείψεις" θα έχει η αναβάθμιση στη συσκευή μας! Λογικά κάποια λεπτομερής λίστα θα βγει... Ή μήπως θα λείπουν αυτά που ήδη έχουν αναφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts