Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά χρειάζομαι βοήθεια , θέλω να ρωτήσω σχετικά με το igo primo (gps) αν μπορώ να αφαιρεσω χάρτες λόγο του μεγέθους του που ειναι σχεδόν 1g , αλλα δεν ξέρω που να το ανάρτησω ...

Ανοιξε topic εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=94

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρες πολλές σε όλους!

μια ερώτηση θέλω να κάνω μήπως έχει κάποιος καμιά έμπνευση... όταν συνδέω τα ακουστικά της apple αλλά και όταν συνδέω ένα bluetooth hands free που χρησιμοποιώ οι ήχοι (μηνύματα, ήχος κλειδώματος κλπ) ακούγονται μέσω του ακουστικού και όχι του iphone... βρήκα ότι πηγαίνοντας με slide αριστερά (εκεί που έχει τα κουμπιά του ipod) έχει ένα κουμπί που επιλέγω την έξοδο ήχου.. στην περίπτωση όμως που επιλέξω το Iphone, όταν πάω να κάνω μια εξερχόμενη κλήση πρέπει να επιλέξω το bluetooth και μετά πάλι να το αλλάξω..

υπάρχει άλλη λύση???

Καλησπέρες πολλές σε όλους!

μια ερώτηση θέλω να κάνω μήπως έχει κάποιος καμιά έμπνευση... όταν συνδέω τα ακουστικά της apple αλλά και όταν συνδέω ένα bluetooth hands free που χρησιμοποιώ οι ήχοι (μηνύματα, ήχος κλειδώματος κλπ) ακούγονται μέσω του ακουστικού και όχι του iphone... βρήκα ότι πηγαίνοντας με slide αριστερά (εκεί που έχει τα κουμπιά του ipod) έχει ένα κουμπί που επιλέγω την έξοδο ήχου.. στην περίπτωση όμως που επιλέξω το Iphone, όταν πάω να κάνω μια εξερχόμενη κλήση πρέπει να επιλέξω το bluetooth και μετά πάλι να το αλλάξω..

υπάρχει άλλη λύση???

Από cydia βάλε το bt services.

πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του cydia σε developer και όχι user
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Και έτσι που το έκανα πάλι δεν το βγάζει! Πέρασα ένα άλλο.. Αυτό που πρέπει να απενεργόοιήσω είναι το a2dp?

καλημερα !! πως αποθηκευω τις επαφες στο itunes για να τις περασω σε αλλο iphone μετα?

Kαι αν κάνεις restore from backup στο και "καινούργιο" iPhone ή/και αν επιλέξεις μέσω iTunes οι επαφές σου

να συγχρονίζονται σε Address Book/Outlook και μετά πάλι μέσω iTunes, τις συγχρονίζεις με το "καινούργιο" iPhone.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

ερωτηση ! εχει βρει καποιος αυτη την εφαρμογη ?γιατι εγω στο app store δεν την βρισκω.. :(

http://www.iphonehellas.gr/38916/google-launches-native-youtube-app/

ερωτηση ! εχει βρε καποιος αυτη την εφαρμογη ?γιατι εγω στο app store δεν την βρισκω.. :(

http://www.iphonehellas.gr/38916/google-launches-native-youtube-app/

Για πάτα από το κινητό σου εδώ: http://itunes.apple.com/gr/app/youtube/id544007664?mt=8

Πάντως την έβαλα και είναι πολύ καλή.

Για πάτα από το κινητό σου εδώ: http://itunes.apple.com/gr/app/youtube/id544007664?mt=8

Πάντως την έβαλα και είναι πολύ καλή.

ενταξει την κατεβασα !!!:):) ευχαριστωωωω !!!!!!!!! να ρωτησω κ κατι αλλο οταν ειχα κανει jailbreak στο τηλ μου ειχε κατεβασει κατι που λεγεται carbon pro κ δεν μπορω να το σβησω ξερει καποιος πως σβηνει?

ενταξει την κατεβασα !!!:):) ευχαριστωωωω !!!!!!!!! να ρωτησω κ κατι αλλο οταν ειχα κανει jailbreak στο τηλ μου ειχε κατεβασει κατι που λεγεται carbon pro κ δεν μπορω να το σβησω ξερει καποιος πως σβηνει?

Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ και κατι μου λέει ότι πρεπει να περάσουμε πιο παλιο back up ...αλλά θα χαθούν πράγματα...ή αλλιώς set up as new Device.

:wacko:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ και κατι μου λέει ότι πρεπει να περάσουμε πιο παλιο back up ...αλλά θα χαθούν πράγματα...ή αλλιώς set up as new Device.

:wacko:

οποτε ας το αφησουμε εκει που ειναι ! :p

κανενα νεο για το ios 6 εχουμε????

Edited by mmaria_82

οποτε ας το αφησουμε εκει που ειναι ! :p

κανενα νεο για το ios 6 εχουμε????

Διαθέσιμο στις 19/9 το iOS 6

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Για σας μπορείτε να μου πείτε στο iPhone 4 υπάρχει εφαρμογη που να μπορω να βλέπω σε πιο δίκτυο ανήκουν οι αριθμοί που καλώ;

Πείτε μου ακόμα αν μπορω όταν μου κάνουν κλίση με αποκριψη να μπορω να δω τον αριθμό;

Ευχαριστώ!

Διαθέσιμο στις 19/9 το iOS 6

σε ευχαριστω πολυυ!!!!!Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει επιλογη οταν μας στελνουν email να μην το εμφανιζει στην οθονη?

σε ευχαριστω πολυυ!!!!!Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει επιλογη οταν μας στελνουν email να μην το εμφανιζει στην οθονη?

Στο ios6 η διαδρομή είναι ρυθμίσεις-> γνωστοποίησεις-> mail και διαλέγεις για τον κάθε ξεχωριστό λογαριασμό τι θέλεις να γίνεται!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Θέλω να ξέρω πόσες "ελλείψεις" θα έχει η αναβάθμιση στη συσκευή μας!

Λογικά κάποια λεπτομερής λίστα θα βγει... Ή μήπως θα λείπουν αυτά που ήδη έχουν αναφέρει;

• The title was changed to iPhone 4