el3ctronick Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Κι εγώ δηλώνω ότι δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα της συσκευής. Ουσιαστικά το πρόβλημα μπορώ να το αναπαράγω ΠΟΛΥ δύσκολα και ΜΟΝΟ σε περιοχές με πολύ κακό σήμα (το ξέρω από το 3GS μου) που όμως το iPhone4 μου δείχνει 5 μπάρες !!! Άρα πιθανών η Apple έχει δίκιο όσον αφορά την απεικόνιση του σήματος και όχι το ίδιο το σήμα ... Αυτό ακριβώς είχα πει κι εγώ εξ αρχής ! Μάλλον έχει θέμα με την απεικόνιση και ΟΧΙ με το ίδιο το σήμα ... εγω διαβαζα για τερματισμα κλησης, οχι για τις μπαρες στο σημα, μεχρι που το ειδα live το προβλημα με συσκευη φιλου που την ελαβε το σκ και θα το επιστρεψει. αλλα ετσι κι αλλιως και ο ιδιος ο jobs παραδεχτηκε εμμεσα οτι εχει προβλημα ο σχεδιασμος της συσκευης οταν απλα ειπε να κρατατε τη συσκευη αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μπα, εδώ που είμαι, είμαι μονίμως με μια μπάρα στην wind. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στις κλήσεις με το iphone 4. Όσοι δεν το έχετε στα χέρια σας, να το δουλέψετε για πάνω απο μέρα, σε καθημερινές συνθήκες, μην βγάζετε συμπεράσματα. Εκτίθεστε , και το γράφω με κάθε καλή πρόθεση. :O Χαχα φιλε μου πλακα εκανα και εγω αρχικα ψηνομουν να το παρω το τηλεφωνο το βλεπεις και απο το αβαταρ αλλα μετα ειδα τιμουλες και επαθα ενα ψιλο αμοκ αν οντως ερθει σε τετοια τιμη , και σκεφτομαι να παρω το Σαμμυ και να αγορασω αργοτερα οταν βγει το ipod touch Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 o jobs επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος στο υπολογισμό του σήματος στο κινητό. Το οτι πρότεινε να κρατάνε την συσκευή αλλιώς ήταν απο την μια άστοχο κι απο την άλλη τρόπος ωστε να μην επηρεάζεται η λήψη , κάτι που γίνεται σε όλα τα κινητά όταν τα πιάνεις στο χέρι. Το να παραδεχόταν ακόμα κι έμμεσα οτι υπάρχει κατασκευαστικό λάθος θα ήταν αυτοκτονία τόσο για την εταιρία όσο και για το κινητό. Αυτό πιστεύω πως θα αποτελεί παρελθόν στην επόμενη αναβάθμιση του iOS4 και θα αναλωνόμαστε σε κάτι άλλο που θα βρούν να λένε για το iphone 4. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Στο μεταξυ σε ενα αλλο forum, καποιος ανεφερε προβλημα στη καμερα του iPhone 4 και την εχει χρησιμοποιησει μονο δυο φορες. Του απαντησα με λιγη δοση humor, ελπιζω απλα να του ετυχε και να θελει κανα restart. http://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=794613&view=findpost&p=19105811 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ερχετε ξεκλειδωμα για το αμερικανικο Iphone οποτε αν εκει ειναι πιο φθηνό θα μπορουμε να το παίρνουμε και απο εκει.. http://techtacy.blogspot.com/2010/07/iphone-4-carrier-unlock-teased-not.html Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ iPhone 4 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/26975-iphone-4-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-799-32gb-kai-699-16gb-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ iPhone 4 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/26975-iphone-4-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-799-32gb-kai-699-16gb-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7/ Το είπαμε και το ξαναείπαμε. Δεν είναι ούτε επίσημες ούτε επιβεβαιωμένες οι τιμές αυτές, όπως δεν είναι και αυτές που μας ενημέρωσαν για 700€ και 600€ αντίστοιχα. Μέχρι την επίσημη αναγγελία τιμών και διαθεσιμότητας μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, όλα αυτά είναι απλά υποθέσεις ή φήμες. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 ακριβως,τζαμπα κουβεντα κανουμε κατα την γνωμη μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 τo gizmodo εχει βαλθει να "θαψει" το iphone με αληθινό λογο η χωρις.. http://techtacy.blogspot.com/2010/07/is-apple-silently-recalling-iphone-4.html καποια παράπονα εδω που εχουν γινει κατα καιρους για το iphone 4 http://techtacy.blogspot.com/2010/07/yes-iphone-4-is-broken-no-iphone-4-is.html το frig και βιντεοκλησεις http://techtacy.blogspot.com/2010/07/iphone-4-video-calling-beyond-facetime.html μην τα βάλετε μαζι μου εγω απλως τα ποσταρο.. :worry: Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 τo gizmodo εχει βαλθει να "θαψει" το iphone με αληθινό λογο η χωρις.. http://techtacy.blogspot.com/2010/07/is-apple-silently-recalling-iphone-4.html μην τα βάλετε μαζι μου εγω απλως τα ποσταρο.. :worry: Δεν ξέρω αν η φωτο που δειχνει να φανεται το proximity sensor στο μαυριο iphone4 μπορεί να είναι fake ή όχι,αλλά αναρωτιέμαι για το εξής... Άλλοι χρήστες,τρελοί Αμερικάνοι,δεν ζήτησαν αντικατάσταση? Σε αυτούς δεν δώθηκε κάποιο "ανανεωμένο" μοντέλο? Κάποιος από αυτούς δεν βρέθηκε να παρατηρήσει κάτι,και να ποστάρει κάτι σε ένα φορουμ ή blog και να μαθευτει παγκοσμίως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Λεπτομέρειες....:p Έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλοι έχουν δεύτερα (τρίτα και φεύγα) κινητά... Καιρός να χρησιμοποιηθούν περισσότερο....:lol::lol::lol: Έτσι κι αλλιώς έτσι αποκτάει και λόγο χρήσης το 5800 μου,που δεν θέλω να το παροπλίσω στο συρτάρι...:p Ειναι σιγουρα αυτες οι αναγκες σας ή ετσι σας εχουν κανει να νομιζετε...? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Ειναι σιγουρα αυτες οι αναγκες σας ή ετσι σας εχουν κανει να νομιζετε...? :X Χωρίς να θέλω να βγω offtopic,δυστυχως αυτό που παρατηρώ γύρω γύρω βλέπω... Εγώ μέχρι τώρα ένα διάστημα είχα 2 αριθμούς,και μετά από 1 εβδομάδα δεν άντεξα να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου και άφησα τον 2ο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Εγω χρησιμοποιω το iPhone καθημερινα ως πρωτο κινητο και σκοπευω και το iPhone 4 οταν με το καλο το παρω, να εχει την ιδια χρηση. Για δευτερο εχω το Verixas VX1 απο Bluechip. Υπαρχουν κι αλλα μικρα και μεγαλα κινητα στα ραφια του σπιτιου μου, αλλα ας μη βγω αλλο off-topic. Μου κανει εντυπωση ομως να μην υπαρχει ουσιαστικη χρηση του iPhone. To θεωρω εξαιρετικο εργαλειο για πολλες δουλειες που κανω on the move, που λενε. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) παιδια κανεις απο την αλλη πλευρα????επειδη κατι διαβασα για unlock τελικα ξερει κανεις αν γινεται να παρει το τηλεφωνο απο αμερικη απο μηλοκαταστημα και να κανει την ενεργοποιηση με την ΑΤ&Τ στο σπιτι του η πρπει να υπογραψεις συμβολαιο εκεινη τη στιγμη με data plan κτλ κτλ???βεβαια ακομα και commitment free παλι συμφερει αφου το 16αρι αυτη τη στιγμη βγαινει στα 477 ευρω..... Edited July 14, 2010 by kteO1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChPhCh Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παιδια κανεις απο την αλλη πλευρα????επειδη κατι διαβασα για unlock τελικα ξερει κανεις αν γινεται να παρει το τηλεφωνο απο αμερικη απο μηλοκαταστημα και να κανει την ενεργοποιηση με την ΑΤ&Τ στο σπιτι του η πρπει να υπογραψεις συμβολαιο εκεινη τη στιγμη με data plan κτλ κτλ???βεβαια ακομα και commitment free παλι συμφερει αφου το 16αρι αυτη τη στιγμη βγαινει στα 477 ευρω..... ΔΕΝ μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο στα 199 και 299 χωρίς να υπογράψεις συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ΔΕΝ μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο στα 199 και 299 χωρίς να υπογράψεις συμβόλαιο. Δηλαδη μονο στα 599 και 699 δολλαρια απο αμερικη....Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μη ξεχνας ομως οτι και να το παρεις Αμερικη χωρις συμβολαιο θα ειναι παλι κλειδωμενο. Γι'αυτο και αρκετοι το φερνουν απο Αγγλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μη ξεχνας ομως οτι και να το παρεις Αμερικη χωρις συμβολαιο θα ειναι παλι κλειδωμενο. Γι'αυτο και αρκετοι το φερνουν απο Αγγλια. το "επισημο" ξεκλειδωμα ειναι θεμα ωρων πλεον...... http://www.engadget.com/2010/07/13/iphone-4-carrier-unlock-teased-not-released-just-yet/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Ναι το ξερω οτι συντομα θα γινει, αλλα μπορει να μη θελει να το κανει με τον "επισημο" τροπο. :D Εγω πχ ειχα το 2G ξεκλειδωτο με αυτο το τροπο αλλα στο 3GS δεν το εκανα jailbreak και ουτε θα το κανω. Εχω βιτσιο ε? :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 κι εγώ το 2G το έχω ξεκλείδωτο αλλά το iphone 4 θα το αφήσω ανέπαφο , όπως το πήρα απο την apple. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChPhCh Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 κι εγώ το 2G το έχω ξεκλείδωτο αλλά το iphone 4 θα το αφήσω ανέπαφο , όπως το πήρα απο την apple. To μόνο jailbroken και unoffiacially unlocked iPhone μου ήταν και εμένα το πρώτο. Η όλη φάση με τα updates και την αναμονή για τα unlocks, τα basebands τα bootloaders κτλ ήταν σπαστική για μενα. Απο τότε officially unlocked και έχω βρει την ησυχία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Εμένα το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι είναι το ibluetooth, η αναφορά στα sms και η κουτσουκέλα σε κάνα ακριβό gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 εχουμε κανενα νεο για το ποτε ερχεται στην Ελλαδα? εχω χασει μερικα ποστ γιατι ελειπα οποτε θελω μια ενημερωση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι... ποσα MB το μηνα είναι ικανοποιητικά για το iphone αν το χρησιμοποιείς πολύ το internet όπως θέλω εγώ? 500 MB που δίνει η Vodafone είναι αρκετά η χρειάζονται παραπάνω? και γνωρίζει κανεις πως ενημερώνεσαι για το ποσα MB σου απομένουν για συμβόλαιο Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μετά απο το δημοσίευμα του Consumer Reports για το οποίο και είχαμε γράψει και σύμφωνα με το οποίο το iPhone 4 έχει σαφές πρόβλημα με το σήμα και πως καλό ειναι να μην το αγοράσουν οι καταναλωτές, οι μετοχές της Apple έκαναν μια μεγάλη βουτιά άνω των 7 δισεκατομμυρίων. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην... αγορά οτι η Apple στο τέλος θα αναγκαστεί να κάνει ανάκληση των τηλεφώνων αφού παρά τις διαβεβαιώσεις της οτι το πρόβλημα ειναι στο λογισμικό και θα διορθωθεί με update όλα δείχνουν οτι ειναι πρόβλημα hardware LINK:http://troktiko.blogspot.com/2010/07/apple_5789.html Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts