ababapanos Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 παιδια υπαρχει καπιο ευρωπαικο καταστημα στυλ clove.co.uk που να ειναι αξιοπιστο και να το πουλαει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Υπάρχουν φίλε (βλ. expansys) ωστόσο οι τιμές είναι πανύψηλες. Μιλάμε για 100+ ευρώ διαφορά και δεν αξίζει ;) Επιπλέον, όσο αφορά την κεραία, εγώ έχω ήδη δώσει τις δικές μου απόψεις εδώ. Δεν γνωρίζω από πολλά τεχνικά θέματα, αλλά προσπάθησα να δώσω τις δικές μου απόψεις, σε ένα μεγάλο κείμενο. Βέβαια με την τελευταία εξέλιξη (σχόλιο 10) δεν ξέρω τι να πιστέψω!:wacko: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) Κώστα θέλω να είμαι ξεκάθαρος για να μην πέσουν να με φάνε κάποιοι. Δε λέω ότι δεν πέφτουν οι μπάρες αν σφίξεις τη συσκευή στο αριστερό σου χέρι. Το υπογραμμίζω αυτό. Προσπαθώ από χθες και τεστάρω να δω τι επιπτώσεις έχει αυτό στην καθημερινή χρήση της συσκευής. gia να καταλαβω δηλαδη.... αυτο που λεμε ειναι οτι πεφτουν οι μπαρες αλλα μπορει να μην επηρεαζει την καθημερινη χρηση...; αυτη την φραση την εχω ακουσει και απο αλλους και μαλιστα moderators στο εξωτερικο... περιεργο... οπως και να εχει εγω θελω ενα κινητο να μην χανει σημα οταν το πιανω. αν καθημερινη χρηση λεμε 10 μην και 2 κλησεις και λιγο twitter και τα μισα σε wifi τοτε δεν χρειαζομαστε ενα κινητο απο 600και βαλεΕ. ενα κινητο ειδικα αυτην της τιμης μετα απο 18 μηνες εξελιξης και μια και ειναι το μοναδικο της μηλοεταιριας πρεπει να ειναι τελειο. αλλιως ειναι απαραδεκτοι! και για μενα ΕΙΝΑΙ. μετα απο τοσο καιρο μας λενε οτι εκαναν λαθος στους αλγοριθμους...; τι παπ@ριες ειναι αυτα; σοβαροτητα ειναι αυτη; Γι αυτο και δεν αγορασα,ενω μπορουσα.Το δοκιμσα πρωτα.Και οχι μια συσκευη. οι δοκιμες μου ειναι σε περιοχες που γνωριζω ακριβως πως συμπεριφερεται το σημα...ακομα και σε Ε71 που ειχε αυτο το προβλημα... το προβλημα υπαρχει,θα το λυσουν,αλλα μεχρι τοτε οσοι το θελουν πολυ ας πεισουν τους εαυτους τους οτι στην καθημερινοτητα δεν θα εχουν προβλημα. Τυχεροι που το σκεφτονται ετσι.... εγω επεισα τον εαυτο μου πως οταν δινω χρηματα θελω και ΑΠΑΙΤΩ κατι να ειναι τελειο.Η καλητερα δεν μπορω να κανω αλλιως. βεβαια εγω ειμαι iHater...με 2 Macbook Pro/Powerbook/iPods/και καμμια 10αρια iPhones που εχουν περασει απο τα χερια μου.... Edited July 4, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 το εxpansys ειναι πανακρυβο... εγω μιλαω για αλλα σοβαρα ξενα eshop Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 οπως και να εχει εγω θελω ενα κινητο να μην χανει σημα οταν το πιανω. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Στο σπίτι δεν υπάρχει κανένα iPhone, 5 τηλέφωνα όλα και όλα και οι κεραίες τους βρίσκονται εσωτερικά (όπως όλα τα υπόλοιπα). Καλύπτοντας το σημείο που βρίσκεται η κεραία το σήμα αρχίζει να χάνεται, όχι σημαντικά αλλά χάνεται. Κυρίως στο Nokia N82 αν το κάνω μπορεί να φτάσει και την 1 γραμμή. Τελικά όμως ξέρεις κάτι; Στο τέλος της ημέρας δεν μετράει το σήμα τόσο, ας έχει μια-δυο γραμμές αλλά να μην χάνει τις κλήσεις και τα μηνύματα. Αυτό για εμένα είναι το σημαντικό και όχι αν το πιάσω στα χέρια μου καλύπτοντας την κεραία μην γίνει τίποτα και χάσει μια μπάρα ;) το εxpansys ειναι πανακρυβο... εγω μιλαω για αλλα σοβαρα ξενα eshop Μόνο από eBay αλλά δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο. Γενικά μην περιμένεις καλές τιμές και πέρυσι το ίδιο έγινε. Από Online κατάστημα δεν θα βρεις λιανική τιμή πώλησης, όλα θα έχουν πολύ υψηλότερη τιμή (για παράδειγμα κατάστημα στην Κύπρο που το έφερε 1800 Ευρώ - Ε! πάει πολύ) ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Στο σπίτι δεν υπάρχει κανένα iPhone, 5 τηλέφωνα όλα και όλα και οι κεραίες τους βρίσκονται εσωτερικά (όπως όλα τα υπόλοιπα). Καλύπτοντας το σημείο που βρίσκεται η κεραία το σήμα αρχίζει να χάνεται, όχι σημαντικά αλλά χάνεται. Κυρίως στο Nokia N82 αν το κάνω μπορεί να φτάσει και την 1 γραμμή. Τελικά όμως ξέρεις κάτι; Στο τέλος της ημέρας δεν μετράει το σήμα τόσο, ας έχει μια-δυο γραμμές αλλά να μην χάνει τις κλήσεις και τα μηνύματα. Αυτό για εμένα είναι το σημαντικό και όχι αν το πιάσω στα χέρια μου καλύπτοντας την κεραία μην γίνει τίποτα και χάσει μια μπάρα ;) σωστο αυτο αλλα αν εχεις μονιμα 2 μπαρες και τις χανεις ολες...; εκει τι γινεται...; το κινητο δεν ειναι σταθερο...ΔΕΝ κραταει τις μπαρες.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ναι αυτό είναι πρόβλημα, δεν διαφώνω καθόλου! Αλλά αν έχει μια γραμμή (μετά από κάλυψη της κεραίας) και πραγματοποιεί άνετα και χωρίς προβλήματα κλήσεις και στέλνει κανονικά SMS τότε δεν νομίζω να έχει κάποιος πρόβλημα σωστα; Το θέμα όμως είναι να γίνεται αυτό και όχι να χάνονται οι κλήσεις. Οι κάτοχοι που έχουν το πρόβλημα γνωρίζουν κάτι παραπάνω επί του θέματος :) (Για αυτό ας μας πουν) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Βεβαιως και ειναι προβλημα φιλε μου αφου δεν χρησιμοποιουμε το τηλεφωνο μονο για κλησεις η SMS ολοι μας, αλλα και για αποστολη/ληψη δεδομενων. Και εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα πλεον αν ενα κινητο δεν εχει καλη ληψη (ανεξαρτητως μαρκας). Αν δεν μπορω να λαβω τα συνημμενα αρχεια ενος email που ισως χρειαζομαι εκεινη τη στιγμη εν κινησει το να μπορω να πραγματοποιω κληση δεν με βοηθαει. Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ναι, συμφωνώ, ωστόσο δοκίμασε με οτιδήποτε όταν του καλύψεις την κεραία να δεις θα αρχίσει να χάνει σήμα. Το θέμα είναι να μην χάνει αρκετό, ώστε να μπορείς να πραγματοποιήσεις και αυτά ;) Αν όχι τότε χ*** το, δεν κάνει :P Πάντως περιμένω την κίνηση της Apple, δεν μπορώ ούτε και κανείς άλλος να ξέρουμε κάτι παραπάνω! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Απ'οσο διαβασα δεν εχετε ανεβασει ακομα το review απο τον Anand Lal Shimpi, οπου ειναι πολυ ψειρας σε αυτα τα θεματα. Πραγματικα ειναι τεραστιο και επεξηγει παρα πολλα θεματα γυρω απο το iPhone 4. http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο review στο κομμάτι που γίνεται αναφορά στο πρόβλημα με την κεραία και στις αντίστοιχες πειραματικές μετρήσεις που έχει διεξάγει το anandtech. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ρε παιδια τα παμε τα ξαναπαμε για την κεραια ενταξει εγινε κατανοητο παμε και λιγο παρακατω..... Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Σε αυτη τη περιπτωση εκανα ενα ωραιο repost. Βρε παιδια, δεν εχουμε ακομα κανενα site online να το παραγγειλουμε? Στο μεταξυ εχω επιδοτηση με Cosmote αλλα μαλλον θα αργησει να ερθει. Οχι οτι εχω παραπονο με το 3GS που εχω, αλλα οπως να το κανουμε θα το ηθελα κι αυτο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Εγω βιαστηκα και πουλησα το 3GS μου και τωρα ψαχνω 4αρι αλλα...δεν βρισκω. Περιμενω να το παρω με την επιδοτηση αλλα βλεπω να πηγαινουμε τελος Αυγουστου. Και παρεπιπτοντως περισυ η VODAFONE με υποχρεωσε να κανω το πακετο i για να παρω το 3GS ενω φετος με πηραν τηλ απο τα κεντρικα και μου ειπαν οτι θα το παρω με την επιδοτηση απο την αλλη συνδεση που εχω εδω και χρονια.Οπως τους βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Mακαρι να σου ερθει οπως το περιμενεις. Εμενα η Cosmote με απογοητευσε σε αυτο το θεμα. Αναμονη περιπου 4 μηνες για το 3GS. Στο τελος αγανακτησα και δεν ηξερα τι κινητο να παρω και πηρα ενα Aino (ξερω ξερω, ακυρο). Το πηγα πισω διοτι ειχε προβληματα, πηρα ενα Omnia ΙΙ το οποιο πρεπει να ομολογησω οτι ηταν απο τα πιο σταθερα κινητα (για λειτουργικο Windows) και παραλληλα αγορασα απο αλλο καταστημα το 3GS 32G. Τελος, πουλησα και το Omnia II. Φετος προβλεπω να το αγοραζω παλι απο αλο καταστημα και με επιδοτηση παραλληλα. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) Με βλεπω να την παταω.Καλα Χριστουγεννα θα το παρω...Πρεπει να βρουμε μεταχειρισμενο. Ασε που ετοιμαζονται να κοψουν κ τις επιδοτησεις. Edited July 5, 2010 by nervous ΔΕΝ είναι chatroom , να χρησιμοποιείς την τροποποίηση μηνύματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
racer Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ο Gruber στο Daring Fireball έχει κάνει ένα συγκριτικό τεστ download/upload ανάμεσα στα iPhone 4/iPhone 3GS/iPad 3G που δείχνει την μεγάλη βελτίωση στην απόδοση του iPhone 4. Μεταφρασμένο το άρθρο εδώ. (Υπάρχει link και στο πρωτότυπο άρθρο στο τέλος του παραπάνω λινκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaralis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ειναι αρκετα πιο γρηγορο το 4αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Τιμουλα να φανταστω ουτε κατα διανοια ετσι ? Περιμενουμε δηλαδη Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Με βλεπω να την παταω.Καλα Χριστουγεννα θα το παρω...Πρεπει να βρουμε μεταχειρισμενο. Ασε που ετοιμαζονται να κοψουν κ τις επιδοτησεις. Να περιμένουμε δηλαδή κατευθείαν το iphone 5??:D??:X Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Επιτελους μετα απο την ποιοτικη υποβαθμιση με το 3g-3gs η apple πηρε μπρος.... το υπεροχο 2g θα παρει την θεση του στο συρταρι ...3 χρονια σχεδον βραχος σταθεροτητας ...το καλυτερο και ποιο εκπληκτικο κινητο που ειχα ποτε.... Το θεμα με την κεραια προσωπικα δεν με επηρεαζει τοσο πολυ διοτι θα μπει θηκη ...ουτε που με απασχολει... αν και με θλιβει σαν μηχανικο τηλεπικοινωνιων με ειδικευση στις κινητες επικοινωνιες.. αλλα καλυτερα να περιμενουμε να το δουμε στην πραξη ... Επειδη κραταω τα κινητα minimum 25-30 μηνες δεν θα με πειραξει να τα σκασω ... για μενα ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ και μαλιστα πολυ φτηνο για αυτα που μου προσφερει.... ειναι απιστευτο να βλεπεις τα mail σου παντου να κλεινεις δουλειες να στελνεις τα παντα ευκολα γρηγορα και πανω απο ολα σε κλασματα δευτερολεπτου... δεν το αλλαζω με τιποτα...ποιτητα ηχου απιστευτη και τα κλασικα ... αξιζει Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Να ρωτήσω κάτι, γίνεται στο iPhone να έχω group στα contacts μου για τα οποία να μπορώ να επιλέγω να εμφανίζεται απενεργοποιημένο το κινητό μου (ή να τους στέλνει σε voicemail) όταν με καλούν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Επιτελους μετα απο την ποιοτικη υποβαθμιση με το 3g-3gs η apple πηρε μπρος.... το υπεροχο 2g θα παρει την θεση του στο συρταρι ...3 χρονια σχεδον βραχος σταθεροτητας ...το καλυτερο και ποιο εκπληκτικο κινητο που ειχα ποτε.... Το θεμα με την κεραια προσωπικα δεν με επηρεαζει τοσο πολυ διοτι θα μπει θηκη ...ουτε που με απασχολει... αν και με θλιβει σαν μηχανικο τηλεπικοινωνιων με ειδικευση στις κινητες επικοινωνιες.. αλλα καλυτερα να περιμενουμε να το δουμε στην πραξη ... Επειδη κραταω τα κινητα minimum 25-30 μηνες δεν θα με πειραξει να τα σκασω ... για μενα ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ και μαλιστα πολυ φτηνο για αυτα που μου προσφερει.... ειναι απιστευτο να βλεπεις τα mail σου παντου να κλεινεις δουλειες να στελνεις τα παντα ευκολα γρηγορα και πανω απο ολα σε κλασματα δευτερολεπτου... δεν το αλλαζω με τιποτα...ποιτητα ηχου απιστευτη και τα κλασικα ... αξιζει :wacko::blink: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 :wacko::blink: Πραγματικά πρέπει να έβλεπες τα μούτρα μου όταν το διάβασα κι εγώ... κάπως έτσι ήμουν... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Να ρωτήσω κάτι, γίνεται στο iPhone να έχω group στα contacts μου για τα οποία να μπορώ να επιλέγω να εμφανίζεται απενεργοποιημένο το κινητό μου (ή να τους στέλνει σε voicemail) όταν με καλούν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες; Υπαρχει εφαρμογη στο cydia η iblacklist που την ειχα δουλεψει,κανει οτι θες:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts