Chameleon Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 sorry για την ερωτηση (με την εννοια οτι πιθανοτατα θα εχει ηδη απαντηθει....) πως περναω περισσοτερα απο ενα δικα μου ringtones sto iphone.. εκανα οτι επρεπε με το itunes (mp3--->aac και m4a--->m4r) αλλα παντα το iphone κρατα το τελευταιο μονο απ'οσα κανω upload.... thanx ε.....:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 sorry για την ερωτηση (με την εννοια οτι πιθανοτατα θα εχει ηδη απαντηθει....) πως περναω περισσοτερα απο ενα δικα μου ringtones sto iphone.. εκανα οτι επρεπε με το itunes (mp3--->aac και m4a--->m4r) αλλα παντα το iphone κρατα το τελευταιο μονο απ'οσα κανω upload.... thanx ε.....:) Αν εχεις συνδεσει το κινητο με το itunes, στην καρτελα ringtones επιλεγεις το τραγουδι που θες, κανεις sync και το εχεις. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 το εχω συνδεσει αλλα οπως γραφω και πανω το 2ο ringtone σβηνει παντα το πρωτο... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 φυσικα και κανει με το yahoo messengerαπλα μαριε πρεπει να ξερεις αν το εχει περασμενο και ο αλλος στην συσκευη του:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 το εχω συνδεσει αλλα οπως γραφω και πανω το 2ο ringtone σβηνει παντα το πρωτο... Αν εχεις και τα 2 στο itunes, και στην καρτελα ringtones, τοτε με το sync περνανε και τα 2. Εγω εχω 3 αυτη τη στιγμη στο κινητο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Αφού δεν το ρύθμισες ως exchange δε δουλεύει το push, ανεξαρτήτα αν εσύ το ενεργοποίησες. Θα βλέπεις τα νέα e-mails σου κάθε 1 ώρα και όχι αμέσως μόλις έρχονται. είχες δίκιο! μόνο με το gmail δεν γινόταν δουλειά! το αφαίρεσα το λογαριασμό του gmail και τον έκανα exchange όπως αναφέρεται εδώ: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252 Τώρα όμως με το exchange πως γίνεται η χρέωση? συνδέεται συνέχεια με το mail και καταναλώνει περισσότερο έτσι? συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτά! Επίσης επαναδιατυπώνω την ερώτηση μου! υπάρχει εφαρμογή που μπορώ να περάσω (σε μη jailbreak συστευή) που να μετράει χρόνους ομιλίας, sms κλπ? κάτι σαν το μητρώο της Nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 είχες δίκιο! μόνο με το gmail δεν γινόταν δουλειά! το αφαίρεσα το λογαριασμό του gmail και τον έκανα exchange όπως αναφέρεται εδώ: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252 Τώρα όμως με το exchange πως γίνεται η χρέωση? συνδέεται συνέχεια με το mail και καταναλώνει περισσότερο έτσι? συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτά! Δεν εχει καποια εξτρα χρεωση. Απλα καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Δεν εχει καποια εξτρα χρεωση. Απλα καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια. εγώ δεν έχω πρόβλημα να ελέγχει κάθε μισή ή μια ώρα το mail και να με ενημερώνει και να μην έχω instant messaging όπως με την περίπτωση του exchange! το θέμα όμως είναι ότι δεν μου δούλευε καθόλου με το gmail χωρίς exchange και έπρεπε να μπω χειροκίνητα για να μου φορτώσει τα νέα mail.. έκανα κάτι λάθος? στους υπόλοιπους δουλεύει και με τον έναν και με τον άλλο τρόπο? *εννοείται πως θέλω να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Αν εχεις και τα 2 στο itunes, και στην καρτελα ringtones, τοτε με το sync περνανε και τα 2. Εγω εχω 3 αυτη τη στιγμη στο κινητο. δεν ξερω τι extra εκανα ή μαλλον τι λιγοτερο εκανα πριν , αλλα τωρα ειναι ολα ΟΚ.... δουλεψε...:) thanx Areiane...:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Πιο πολυ το εβαλα για να εχω αμεση προσβαση στις ρυθμισεις, για να μην τις ανοιγω καθε λιγο. Και μιας και το ειχε, ειπα ετσι να το εχω. Κατι ακομα. Προσπαθω να συνδεθω με το winscp, αλλα το ρημαδι δεν το κανει. Βαζω, σωστα νομιζω, τους κωδικους root, alpine και το ip, αλλα τιποτα... Καμια ιδεα; κατεβασε αυτο εδω και κατα την γνωμη μου μην ξανασχοληθεις με κατι αλλο :) http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/detail?name=SetupiPhoneBrowser.1.93.exe&can=2&q= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Θελω να ρωτησω αν το φλας στο iphone 4 ειναι καλο.Βγαινουν καλες οι φωτογραφιες με φλας το βραδυ,η βγαινουν μισοφωτεινες σαν να εχεις ενεργοποιησει τον αυτοματο φωτισμο?Ας μου πει καποιος γιατι παιζει σημαντικο ρολο το να βγαζει καλες φωτογραφιες την νυχτα το iphone 4 για μενα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Έχω αγοράσει το Tapatalk και Όταν το Κατέβασα είχε ελληνικά Όταν Έκανα αναβάθμιση σε πιο καινούργια έκδοση είχε αγγκλικα Γιατί συνεβει αυτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Έχω αγοράσει το Tapatalk και Όταν το Κατέβασα είχε ελληνικά Όταν Έκανα αναβάθμιση σε πιο καινούργια έκδοση είχε αγγκλικα Γιατί συνεβει αυτο; Δεν μπορεις να γραψεις στα ελληνικα,η το μενου ειναι στα αγγλικα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Δεν μπορεις να γραψεις στα ελληνικα,η το μενου ειναι στα αγγλικα; Sent from my iPhone using Tapatalk ελληνικα γραφω η εφαρμογη ειναι στα ξενα ενοω οτι μπορω να γραψω με ελληνικα απλως δεν ειναι εξεληνισμενη η εφαρμογη οπως ηταν την πρωτη φορα οταν την κατεβασα Edited October 14, 2010 by geo_1983petra Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original21paul Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 οποιος ξερει και μπορει ας απαντησει.αυτο το καπακι δεν ειναι μαιμουδακι?δεν βρισκω πουθενα ιδιο στο νετ http://img543.imageshack.us/img543/6047/image1uf.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 ελληνικα γραφω η εφαρμογη ειναι στα ξενα ενοω οτι μπορω να γραψω με ελληνικα απλως δεν ειναι εξεληνισμενη η εφαρμογη οπως ηταν την πρωτη φορα οταν την κατεβασαΑ οκ καταλαβα,εμεναηταν στα αγγλικακαι πριν το update (και το προτειμω) -edit- Συν-αρρωστε Αεκτζη μαιμου ειναι αυτο το καπακι.καμια σχεση με το δικο μου μηλοτηλεφωνο! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εγώ δεν έχω πρόβλημα να ελέγχει κάθε μισή ή μια ώρα το mail και να με ενημερώνει και να μην έχω instant messaging όπως με την περίπτωση του exchange! το θέμα όμως είναι ότι δεν μου δούλευε καθόλου με το gmail χωρίς exchange και έπρεπε να μπω χειροκίνητα για να μου φορτώσει τα νέα mail.. έκανα κάτι λάθος? στους υπόλοιπους δουλεύει και με τον έναν και με τον άλλο τρόπο? *εννοείται πως θέλω να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία!! ;) Εγω το εχω στο 15λεπτο. Δεν ξερω αν ερχεται οντως καθε 15, αλλα ερχονται κανονικα. Και ν'αργουν και λιγο, σιγα το πραγμα... Δεν ειμαι δα και ο Βγενοπουλος. :lol::lol: δεν ξερω τι extra εκανα ή μαλλον τι λιγοτερο εκανα πριν , αλλα τωρα ειναι ολα ΟΚ.... δουλεψε...:) thanx Areiane...:) Τιποτα!!!! κατεβασε αυτο εδω και κατα την γνωμη μου μην ξανασχοληθεις με κατι αλλο :) http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/detail?name=SetupiPhoneBrowser.1.93.exe&can=2&q= Κανει να φανταστω οτι και το winscp; Γιατι θελω απλα να περασω τα εικονιδια για νεο theme... Έχω αγοράσει το Tapatalk και Όταν το Κατέβασα είχε ελληνικά Όταν Έκανα αναβάθμιση σε πιο καινούργια έκδοση είχε αγγκλικα Γιατί συνεβει αυτο; Μηπως γιατι η νεα εκδοση δεν υποστηριζει ελληνικα;:whistle::X Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_81 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 οποιος ξερει και μπορει ας απαντησει.αυτο το καπακι δεν ειναι μαιμουδακι?δεν βρισκω πουθενα ιδιο στο νετ http://img543.imageshack.us/img543/6047/image1uf.th.jpg Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο καπάκι!!Από πού το πήρες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Εγω το εχω στο 15λεπτο. Δεν ξερω αν ερχεται οντως καθε 15, αλλα ερχονται κανονικα. Και ν'αργουν και λιγο, σιγα το πραγμα... Δεν ειμαι δα και ο Βγενοπουλος. :lol::lol: χαχαχαχα... σωστός! ούτε και εγώ είμαι οπότε δεν έχω επίσης τέτοια προβλήματα! :lol: εσύ το έχεις βαλμένο στο exchange και έχεις ανάκληση στα 15 χωρίς ενεργοποιημένα push? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Αν εχεις το exchange, γιατι να εχεις 15λεπτη ανακληση χωρις push; Υποτιθεται κανεις ολη αυτη τη διαδικασια για τα push.... Εγω κανονικα απο το mail το απλο... κατεβασε αυτο εδω και κατα την γνωμη μου μην ξανασχοληθεις με κατι αλλο :) http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/detail?name=SetupiPhoneBrowser.1.93.exe&can=2&q= Ρε παλικαρι, να σε ρωτησω... Το κατεβασα, το εγκατεστησα, αναγνωριζει το κινητο, αλλα μου λεει οτι δεν του εχω κανει jailbreak... Με δουλευει;;; Και φαινεται πραγματικα πολυ ευχρηστο... Edited October 15, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Η πλάκα είναι ότι ούτε μετά από μια ώρα τα βλέπω! δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν τα κοιτάει ούτε κάθε μια ώρα! έστειλα ένα mail να το δοκιμάσω και ακόμα δεν μου το έχει εμφανίσει στο εικονίδιο (Μail) του τηλεφώνου to (1) παρόλο που έχει περάσει ένα 2ωρο.. Πάντως, αν το ρυθμίσεις ως exchange δουλεύει άψογα και τα mail σου έρχονται άμεσα. Σου το λέω γιατί το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Πάντως, αν το ρυθμίσεις ως exchange δουλεύει άψογα και τα mail σου έρχονται άμεσα. Σου το λέω γιατί το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Ως exchange μου δουλεύει μια χαρά αλλά με προβληματίζει το θέμα της μπαταρίας που έχουν αναφέρει πολλά παιδιά εδώ! Μόλις κατάφερα να το δουλέψω και ως mail απλό! Η πατάτα που έκανα είναι ότι άφηνα ενεργοποιημένα τα push και έβαζα και μετάκληση μετά από το χρόνο που ήθελα! μόλις έκλεισα τα push και άφησα μόνο τη μετάκληση δούλεψε και ως απλό mail! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ως exchange μου δουλεύει μια χαρά αλλά με προβληματίζει το θέμα της μπαταρίας που έχουν αναφέρει πολλά παιδιά εδώ! Μόλις κατάφερα να το δουλέψω και ως mail απλό! Η πατάτα που έκανα είναι ότι άφηνα ενεργοποιημένα τα push και έβαζα και μετάκληση μετά από το χρόνο που ήθελα! μόλις έκλεισα τα push και άφησα μόνο τη μετάκληση δούλεψε και ως απλό mail! :D Απλά να ξέρεις δε θ ανάβει όταν έρχεται μειλ, αλλά μόνο ήχος. Τουλάχιστον έτσι κάνει εμένα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 τελικα με το j/b το κινητο ειναι τελειως διαφορετικο απλα τα σπαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Πραγματα που μου ειναι εντελως απαραιτητα πλεον αφου εχω κανει jb: 1. Installous - Cydia (τα λογια ειναι περιττα) 2. Activator Ενταξει τα σπαει. Αντιστοιχηση προγραμματων σε κουμπια η συνδυασμους. 3. sbsettings απλα τελειο 4. 3G unrestrictor (facetime χωρις wifi, κανονικο youtube χωρις wifi, τα παντα σα να χεις wifi) 5. Winterboard 6. Remove background κλεινει ολες τις multitasking εφαρμογες με τη μια 7. Bluetooth fole sharing (καπως buggy βεβαια και οχι για 4) 8. Wifi hotspot δε μπορω να φανταστω iphone χωρις αυτα πια. Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts